|
|
Stranica: 4/4.
|
[ 94 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Život na moru vs. život u unutrašnjosti Postano: Jučer, , 13:52 |
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 16:33 Postovi: 13415 Lokacija: 🇮🇷 Upozorenja: 1
|
Rika sv Vida je napisao/la: Nema tolko heroina ko prije. Ljudi na heroinu spavaju po parkovima. Kokain je sad dostupniji i popularniji. Čovjeka na kokainu teško možeš i prepoznat. Može i radit na tome i bit funkcionalan bez da ga prepoznaš. Kad je netko na heroinu iz aviona se vidi na čemu je. Kakva je situacija na kvarneru? Planiram se spustiti malo ovaj vikend, hocu li se moci okupati?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Život na moru vs. život u unutrašnjosti Postano: Jučer, , 14:04 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Nema tolko heroina ko prije. Ljudi na heroinu spavaju po parkovima. Kokain je sad dostupniji i popularniji. Čovjeka na kokainu teško možeš i prepoznat. Može i radit na tome i bit funkcionalan bez da ga prepoznaš. Kad je netko na heroinu iz aviona se vidi na čemu je. Kakva je situacija na kvarneru? Planiram se spustiti malo ovaj vikend, hocu li se moci okupati? More je još uvijek iznad 20 stupnjeva, ali nemoj plivati daleko, ima grčeva.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Život na moru vs. život u unutrašnjosti Postano: Jučer, , 15:16 |
|
|
|
Uredi se da lijepo ispadneš na slikanju na granici.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Croato
|
Naslov: Re: Život na moru vs. život u unutrašnjosti Postano: Jučer, , 17:52 |
|
|
 Na Jadranu se može kupat i do kraja 11. miseca otprilike, kad je lipo vrime, i dalje je toplo more, pogotovo što se ide južnije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Život na moru vs. život u unutrašnjosti Postano: Jučer, , 19:02 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Kakva je situacija na kvarneru? Planiram se spustiti malo ovaj vikend, hocu li se moci okupati?
Došlo je hladnije vrijeme ali more je još uvijek ok za kupat se vjerovatno.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Život na moru vs. život u unutrašnjosti Postano: Jučer, , 19:02 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: Istina je da Kokaina ima više, ali opet Kokain je puno manji problem od Heroina za društvo i pojedinca. Mislim nije dobro ni ovo, ali je definitivno bolje. Većina ljudi koje znam da konzumiraju kokain ga konzumiraju par puta godišnje za razliku od vecine ovisnika o Heroinu koji se navuču dok si reka keks.
Navučeš se i na kokain brzo
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Život na moru vs. život u unutrašnjosti Postano: Jučer, , 19:14 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 23:06 Postovi: 5054 Lokacija: Dridska Župa
|
Rika sv Vida je napisao/la: Li Zongren je napisao/la: Istina je da Kokaina ima više, ali opet Kokain je puno manji problem od Heroina za društvo i pojedinca. Mislim nije dobro ni ovo, ali je definitivno bolje. Većina ljudi koje znam da konzumiraju kokain ga konzumiraju par puta godišnje za razliku od vecine ovisnika o Heroinu koji se navuču dok si reka keks.
Navučeš se i na kokain brzo Je ako ga stalno koristiš, ali ni blizu kao na heroin. Ako povremeno šmrčeš nećeš se navuci.
_________________ Be radical, have principles, be absolute, be that which the bourgeoisie calls an extremist: give yourself without counting or calculating, don't accept what they call ‘the reality of life'
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Život na moru vs. život u unutrašnjosti Postano: Jučer, , 19:24 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la:
Navučeš se i na kokain brzo
Je ako ga stalno koristiš, ali ni blizu kao na heroin. Ako povremeno šmrčeš nećeš se navuci. Igraj se ti. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1695 of 2558 - 66.26%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Život na moru vs. život u unutrašnjosti Postano: Jučer, , 19:42 |
|
|
|
Ionako nebitno, ono što se danas crta je vapno i persil, razrijeđeno do besvijesti jer od južnoameričkih prašuma do kvartovskog dilera promijeni sedam ruku i svaki razrijedi, zato se danas nemoš predozirati ni da oces.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Život na moru vs. život u unutrašnjosti Postano: Jučer, , 19:43 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Li Zongren je napisao/la:
Je ako ga stalno koristiš, ali ni blizu kao na heroin. Ako povremeno šmrčeš nećeš se navuci.
Igraj se ti.  Probao sam koks ravno jednom ne koristim. Ja sam dapače i previše trevezan. Ali sam prijatelj s ljudima koji ga povremeno povuču.
_________________ Be radical, have principles, be absolute, be that which the bourgeoisie calls an extremist: give yourself without counting or calculating, don't accept what they call ‘the reality of life'
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Život na moru vs. život u unutrašnjosti Postano: Danas, , 10:52 |
|
|
|
Po statistici u Istri i u Zadarskoj ima 500 liječenih narkomana na 100 000 ljudi. Ali to su samo oni koji su išli tražiti pomoć u medicinsku ustanovu. Ovih koji nešto uzimaju je sigurno još X 10 ili x20.
I to je sve na priobalju, sumnjam da se s tim opijatima nešto šikaju u Gračacu ili po Bukovici i Ravnim kotarima, osim vina i rakije. Sve je povezano s turizmom, previše novaca uz malo rada i onda obijestan život.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Život na moru vs. život u unutrašnjosti Postano: Danas, , 11:05 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Po statistici u Istri i u Zadarskoj ima 500 liječenih narkomana na 100 000 ljudi. Ali to su samo oni koji su išli tražiti pomoć u medicinsku ustanovu. Ovih koji nešto uzimaju je sigurno još X 10 ili x20.
I to je sve na priobalju, sumnjam da se s tim opijatima nešto šikaju u Gračacu ili po Bukovici i Ravnim kotarima, osim vina i rakije. Sve je povezano s turizmom, previše novaca uz malo rada i onda obijestan život. Ne bih to povezivao samo sa turizmom, zato što u Splitu prije 30 godina ili u Rijeci prije 20 godina još nije bilo ozbiljnog turizma, pogotovo nije bilo klasičnih apartmanaša, a u to doba je bilo puno više teških narkomana nego sad.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Život na moru vs. život u unutrašnjosti Postano: Danas, , 11:08 |
|
|
|
Ne znam kako je u drugim mjestima, ali u Hercegovini selo ne zaostaje. To je prije bilo u gradu su narkomani u selu je moral ili nešto bolje. Od kako je interneta nije više tako, izbrisale su se te granice. I na selu ima droge i svega ostalog lošeg.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1695 of 2558 - 66.26%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Život na moru vs. život u unutrašnjosti Postano: Danas, , 11:16 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Kaftanzoglio je napisao/la: Po statistici u Istri i u Zadarskoj ima 500 liječenih narkomana na 100 000 ljudi. Ali to su samo oni koji su išli tražiti pomoć u medicinsku ustanovu. Ovih koji nešto uzimaju je sigurno još X 10 ili x20.
I to je sve na priobalju, sumnjam da se s tim opijatima nešto šikaju u Gračacu ili po Bukovici i Ravnim kotarima, osim vina i rakije. Sve je povezano s turizmom, previše novaca uz malo rada i onda obijestan život. Ne bih to povezivao samo sa turizmom, zato što u Splitu prije 30 godina ili u Rijeci prije 20 godina još nije bilo ozbiljnog turizma, pogotovo nije bilo klasičnih apartmanaša, a u to doba je bilo puno više teških narkomana nego sad. Pa već sam napisao, promijenila se struktura, nekad su ležali u parku i imali 5 kuna u džepu, a danas jure s bjesnim autima, motorima, romobilima našmrkani i imaju 5000 eura u džepu. Kad si prije 30 godina čuo kao za onog bildera u Šibeniku neki dan, da je neki narkoman uopće nabildan i da čupa ormara iz zida nakon partija. Možda je imao kakav nožić da zaprijeti inače bi ga srušila baba od 70 godina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Život na moru vs. život u unutrašnjosti Postano: Danas, , 11:27 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ne znam kako je u drugim mjestima, ali u Hercegovini selo ne zaostaje. To je prije bilo u gradu su narkomani u selu je moral ili nešto bolje. Od kako je interneta nije više tako, izbrisale su se te granice. I na selu ima droge i svega ostalog lošeg. Jedan od glavnih faktora je da ima dovoljno mladih, neće biti ozbiljne narkomanije u Donjem Lapcu među srpskih babama, ako tamo i bude netko mlađi sklon eksperimentiranju, preseli se u Zagreb, Beograd ili na more, negdje gdje ima više novaca i akcije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Život na moru vs. život u unutrašnjosti Postano: Danas, , 11:34 |
|
|
|
U kasnima 90ima i ranim 2000ima kad sam ja bio tinejđer je gram heroina koštao 50 kn a gram kokaina 700 kn. To je vjerovatno isto razlog. Danas ljudi imaju više novaca. Al ne znam kakve su cijene danas. U mojoj ulici je bilo dosta baš teških narkomana na heroinu koji su bili velika anti-reklama nama mlađima. Samo ih je par živo danas i svi koji su živi su prošli komunu, jedan je bio dvije godine i čist već skoro 15 godina i dan danas mi kaže da zna sanjat da se ubode opet i onda da osjeća veliko olakšanje kad se probudi. Također kaže da će cijeli život bit navučen bar malo. Također znam dan danas jednog koji priznaje da svakih par dana vuče kokain, al ja pretpostavljam da svaki dan, no on je za razliku od ovih na heroinu funkcionalan donekle. Bar ima dobar posao. Tko zna koliko je takvih
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Život na moru vs. život u unutrašnjosti Postano: Danas, , 11:55 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Po statistici u Istri i u Zadarskoj ima 500 liječenih narkomana na 100 000 ljudi. Ali to su samo oni koji su išli tražiti pomoć u medicinsku ustanovu. Ovih koji nešto uzimaju je sigurno još X 10 ili x20.
I to je sve na priobalju, sumnjam da se s tim opijatima nešto šikaju u Gračacu ili po Bukovici i Ravnim kotarima, osim vina i rakije. Sve je povezano s turizmom, previše novaca uz malo rada i onda obijestan život. Nije to zbog objesti nego zbog jednostavne činjenice da zbog turista u Dalmaciji možeš nabavit drogu iznimno lako dok je u Našicama to ipak malo teže. Većinu prometa tu naprave turisti ljeti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Fullback
|
Naslov: Re: Život na moru vs. život u unutrašnjosti Postano: Danas, , 14:43 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: U kasnima 90ima i ranim 2000ima kad sam ja bio tinejđer je gram heroina koštao 50 kn a gram kokaina 700 kn. To je vjerovatno isto razlog. Danas ljudi imaju više novaca. Al ne znam kakve su cijene danas. U mojoj ulici je bilo dosta baš teških narkomana na heroinu koji su bili velika anti-reklama nama mlađima. Samo ih je par živo danas i svi koji su živi su prošli komunu, jedan je bio dvije godine i čist već skoro 15 godina i dan danas mi kaže da zna sanjat da se ubode opet i onda da osjeća veliko olakšanje kad se probudi. Također kaže da će cijeli život bit navučen bar malo. Također znam dan danas jednog koji priznaje da svakih par dana vuče kokain, al ja pretpostavljam da svaki dan, no on je za razliku od ovih na heroinu funkcionalan donekle. Bar ima dobar posao. Tko zna koliko je takvih Pogledao neki dan yt shorts sa Krulom di pita koliko je kokain danas ako je coca cola 3 eura… I nije mi vrag da mira pitam ja jednog za kojeg znam da mu fali hrskavice u nosu, kaže lik 100€… pitam ga jeli svugdi i svaki… pa ono u Dalmaciji ti je gram 0.8 i nekih 66% ako oces preko 90% onda ti je 120-130€ kad znas covika. Bilo kako bilo impresivno stabilna cijena vec desetljecima.
_________________ Made his money killin' commies didn't ever wanna quit.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Život na moru vs. život u unutrašnjosti Postano: Danas, , 17:10 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2013, 23:25 Postovi: 6745 Lokacija: Najluđi grad na svitu
|
|
Sintetičke droge danas dominiradu, jer su cine (=jeftine) za nabavit a lake za proizvest.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: iprodano i 18 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|