|
|
Stranica: 1/13.
|
[ 322 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Svarog
|
Naslov: Sta ce se tek desavati ako jos malo ''zagladne'' ? Postano: 09 kol 2011, 10:43 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 10:50 Postovi: 10453 Lokacija: Banja Luka
|
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/270260/Cr ... im-berzama . Zalud rokanje i pljackanje po cjelom svijetu, zaigrala mecka ... Ako se ovo uskoro ne smiri moguce da im se vojska zabavi u vlastitoj kuci. Cini mi se da svjet ulazi u nesto vrlo zajebano , i da ce kad iz toga izadje biti mnogo drugaciji.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Sta ce se tek desavati ako jos malo '' zagladne'' ? Postano: 09 kol 2011, 10:52 |
|
|
|
Ustajte vi zemljasko roblje, vi sužnji koje mori glad..:)
Smiriće oni te "uzavrele strasti",jedino eto što im se pokvariše kolektivni godišnji odmori.Svi od gradonačalnika pa do vratara po bibliotekama moraju nazad.Da uspostave red,rad i disciplinu.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Sta ce se tek desavati ako jos malo '' zagladne'' ? Postano: 09 kol 2011, 11:06 |
|
|
emt je napisao/la: Ustajte vi zemljasko roblje, vi sužnji koje mori glad..:)
Smiriće oni te "uzavrele strasti",jedino eto što im se pokvariše kolektivni godišnji odmori.Svi od gradonačalnika pa do vratara po bibliotekama moraju nazad.Da uspostave red,rad i disciplinu. Vjerujem da hoce, ali sve teze . Ekonomska , politicka ..i hajd da kazem ideoloska kriza (ekoloska i svasta jos.. )je sve veca Cini mi se da niko ne zna u kom pravcu ce se stvari odvijati .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Sta ce se tek desavati ako jos malo '' zagladne'' ? Postano: 09 kol 2011, 11:12 |
|
|
|
Možda su nadrealisti imali viziju.Prvih par godina postojanja EU, oni su se "ogradili" od nas ,na kraju ćemo mi od njih.Znaš onu scenu, kad preko zida prebacujemo smeće u EU,a tamo lafo naš reporter snima nerede.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Sta ce se tek desavati ako jos malo '' zagladne'' ? Postano: 09 kol 2011, 11:23 |
|
|
emt je napisao/la: Možda su nadrealisti imali viziju.Prvih par godina postojanja EU, oni su se "ogradili" od nas ,na kraju ćemo mi od njih.Znaš onu scenu, kad preko zida prebacujemo smeće u EU,a tamo lafo naš reporter snima nerede. Da, zbunjujuce je kada gledas ' uciteljicu' , koja ti nesto stalno pridikuje, ovakvu . Shvatis da te u stvari folira cjelo vrjeme i da ti u stvari nisi tako ni los .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Sta ce se tek desavati ako jos malo '' zagladne'' ? Postano: 09 kol 2011, 11:28 |
|
|
Svarog je napisao/la: emt je napisao/la: Možda su nadrealisti imali viziju.Prvih par godina postojanja EU, oni su se "ogradili" od nas ,na kraju ćemo mi od njih.Znaš onu scenu, kad preko zida prebacujemo smeće u EU,a tamo lafo naš reporter snima nerede. Da, zbunjujuce je kada gledas ' uciteljicu' , koja ti nesto stalno pridikuje, ovakvu . Shvatis da te u stvari folira cjelo vrjeme i da ti u stvari nisi tako ni los . A ni "ona" tako moćna i nedodirljiva,kao što izgleda.Ja mislim da je teže onima što "foliraju" kad maske padnu,nego nama koje "foliraju".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Sta ce se tek desavati ako jos malo '' zagladne'' ? Postano: 09 kol 2011, 11:44 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Wind
|
Naslov: Re: Sta ce se tek desavati ako jos malo '' zagladne'' ? Postano: 09 kol 2011, 12:08 |
|
|
|
Šta će se tek dešavati ako još malo "zagladne"? "
Ima jedna...nova... Podijeli bogatstvo sa siromašnim, jer će siromašni kad tad podijeliti svoje siromaštvo s tobom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Sta ce se tek desavati ako jos malo '' zagladne'' ? Postano: 09 kol 2011, 12:22 |
|
|
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Sta ce se tek desavati ako jos malo '' zagladne'' ? Postano: 09 kol 2011, 12:25 |
|
|
|
ma ovo su klasične ulične bande jbg kad ljudi nemaju šta raditi ali smiriti će se to već nego je zanimljivo što ništa od toga ne možete vidjeti na te ve barem perecijskim
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Sta ce se tek desavati ako jos malo '' zagladne'' ? Postano: 09 kol 2011, 14:23 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: nego je zanimljivo što ništa od toga ne možete vidjeti na te ve barem perecijskim Pa kupi  i gledaj tv k'o čoek.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Sta ce se tek desavati ako jos malo ''zagladne'' ? Postano: 09 kol 2011, 16:19 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Punili su im glavu Robin Hood glupostima. Ovi samo uzimaju bogatim i daju sebi.
A nije mi ih žao. Da hoće više tih zgrada i auta zapaliti. Pederi Englezi su brzi druge gledati sa visoka i kritizirati za "primitivnost".
Nelka sad Paddy Ashdown tamo šalje vojsku.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
epikur27
|
Naslov: Re: Sta ce se tek desavati ako jos malo ''zagladne'' ? Postano: 09 kol 2011, 16:35 |
|
|
|
Treba doturiti oružje pobunjenicima te potaknuti širenje sukoba na vjerskoj i rasnoj bazi :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Sta ce se tek desavati ako jos malo ''zagladne'' ? Postano: 09 kol 2011, 16:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 25375 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Svarog je napisao/la: http://www.blic.rs/Vesti/Svet/270260/Cr ... im-berzama . Zalud rokanje i pljackanje po cjelom svijetu, zaigrala mecka ... Ako se ovo uskoro ne smiri moguce da im se vojska zabavi u vlastitoj kuci. Cini mi se da svjet ulazi u nesto vrlo zajebano , i da ce kad iz toga izadje biti mnogo drugaciji. Meni isto ovo sve kao liči uvod u nešto. Nadam se da neće biti krvi ili što mirnije da se ova tranzicija pređe.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Sta ce se tek desavati ako jos malo ''zagladne'' ? Postano: 09 kol 2011, 16:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 25375 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
Kolonijalne sile žanju, što su posijale.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cigo
|
Naslov: Re: Sta ce se tek desavati ako jos malo ''zagladne'' ? Postano: 09 kol 2011, 16:47 |
|
|
|
engleska pravi istu grešku kao i usa. troše gomilu love za neke besmislene ratove u inozemstvu, a u vlastitoj zemlji im ljudi žive u bijedi, ne bih tamo htio živjeti. naopak svijet.
_________________ Tri ure san opečen pluta u moru, a niko mi nije tija pomoć!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Sta ce se tek desavati ako jos malo ''zagladne'' ? Postano: 09 kol 2011, 16:52 |
|
|
|
Podržavan britanske pobunjenike. Jedan notebook po osobi je ljudsko i ustavno pravo.
Da im BiH pošalje Inzka da im to smiri. :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Sta ce se tek desavati ako jos malo ''zagladne'' ? Postano: 09 kol 2011, 16:55 |
|
|
|
Bem ti. Sad će se sva ona bankarska i ostala elita u GB se morati namučiti da financiraju i dovedu na vlast nekog engleskog "Obamu".
Samo poštenim ljudima iz Bilderberg grupe prave dodatne probleme i život (ionako težak) im zagorčavaju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Sta ce se tek desavati ako jos malo ''zagladne'' ? Postano: 09 kol 2011, 17:36 |
|
|
|
Zanimljivi su mi komentari Engleza na udarnim UK news portalima, ispod članaka. Dosta komentara je odprilike isto kao komentari onog idiota Breivik-a po blogovima.
Sve to dođe na svoje. Mater im hebem englesku umišljenu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Sta ce se tek desavati ako jos malo ''zagladne'' ? Postano: 09 kol 2011, 17:42 |
|
|
|
Gori Pekam.. Kako li su se Del Boj i Rodni snasli u svemu tome ? Mora da su prodavali protupozarne aparate .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Sta ce se tek desavati ako jos malo ''zagladne'' ? Postano: 09 kol 2011, 17:51 |
|
|
|
Spremite kokice i pivo, mislim da će ovo potrajati širom UK. Istraga je pokazala da Mark Duggan nije pucao na policiju.
Pobunjenici su u pravu u svojim tvrdnjama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Sta ce se tek desavati ako jos malo ''zagladne'' ? Postano: 09 kol 2011, 18:00 |
|
|
Apsolutna podrška demokratskim snagama u rušenju režima diktatora i velikobritanskog kasapina Camerona uz iskrene želje da se Velika Britanija svede na granice Londonskog pašaluka 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Sta ce se tek desavati ako jos malo ''zagladne'' ? Postano: 09 kol 2011, 18:00 |
|
|
|
Evo jedna prigodna.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
cromwell
|
Naslov: Re: Sta ce se tek desavati ako jos malo ''zagladne'' ? Postano: 09 kol 2011, 18:17 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Sta ce se tek desavati ako jos malo ''zagladne'' ? Postano: 09 kol 2011, 18:18 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 100 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|