|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 43 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
pjosip
|
Naslov: Re: DR.Hause wanabi "ideologija" Postano: 06 srp 2009, 16:10 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: pjosip je napisao/la: Jedino ako kretenizmom nazivaš svoju majku. Tako je Pjosipe, samo naprijed. Pokaži nam još malo koliko si mutav, čisto da ne bi netko bio u zabludi. Kao što rekoh - da mi to kaže netko priseban možda bi se i zabrinuo. Ali ovako kad promislim... jedan forumski laprdavac, dragačevska truba i *** jako na jeziku - zamislio bih se nad sobom da se zabrinem nakon njegovih prosudbi.
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: DR.Hause wanabi "ideologija" Postano: 06 srp 2009, 16:13 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3256 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
pjosip je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Tako je Pjosipe, samo naprijed. Pokaži nam još malo koliko si mutav, čisto da ne bi netko bio u zabludi. Kao što rekoh - da mi to kaže netko priseban možda bi se i zabrinuo. Ali ovako kad promislim... jedan forumski laprdavac, dragačevska truba i *** jako na jeziku - zamislio bih se nad sobom da se zabrinem nakon njegovih prosudbi. Eto ga, sad si rekao što si imao, jesi zadovoljan? Ili ćeš još uništavati temu svojim proseravanjima?
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: DR.Hause wanabi "ideologija" Postano: 06 srp 2009, 16:15 |
|
|
Dojadila mi brzo. Sherlock Holmes, brdo bizarnih bolesti, svi plešu oko Lauriea kao da je bog.... Sve se svodi na detektivski rad oko pojedine bolesti, čak su i glavni trajni likovi plošni i nezanimljivi.
Od starijih komercijalnih medicinskih serija bio je gledljiv Kelleyjev "Chicago Hope" u preko 50% epizoda, te "ER" u možda prvih 50+. Ostalo je boza, ova smiješna "Greyeva anatomija", pa "House",..
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: DR.Hause wanabi "ideologija" Postano: 06 srp 2009, 16:19 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Eto ga, sad si rekao što si imao, jesi zadovoljan? Ili ćeš još uništavati temu svojim proseravanjima? A šta je tebe ustvari privuklo Hugh Laurie-ju ? Da nije on slučajno reinkarnacija dr. Mladena Stojanovića, čoveka i lekara koji nije birao kome će pomoći (čitaj to kao spasio je mnogo četnika) ?
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: DR.Hause wanabi "ideologija" Postano: 06 srp 2009, 16:22 |
|
|
pjosip je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Eto ga, sad si rekao što si imao, jesi zadovoljan? Ili ćeš još uništavati temu svojim proseravanjima? A šta je tebe ustvari privuklo Hugh Laurie-ju ? Da nije on slučajno reinkarnacija dr. Mladena Stojanovića, čoveka i lekara koji nije birao kome će pomoći (čitaj to kao spasio je mnogo četnika) ? Ništa me nije privuklo Laurieju, nemam te vrste sklonosti. Seriji me privuklo to što je drugačija od ostalih serija sa sličnom tematikom, likovi su manje lažni.
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: DR.Hause wanabi "ideologija" Postano: 06 srp 2009, 16:29 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: pjosip je napisao/la:
A šta je tebe ustvari privuklo Hugh Laurie-ju ?
Da nije on slučajno reinkarnacija dr. Mladena Stojanovića, čoveka i lekara koji nije birao kome će pomoći (čitaj to kao spasio je mnogo četnika) ?
Ništa me nije privuklo Laurieju, nemam te vrste sklonosti. Tek sad vidim kakve su tebi sklonosti pale na pamet... Citat: Seriji me privuklo to što je drugačija od ostalih serija sa sličnom tematikom, likovi su manje lažni. [/quote] Tip je boem. Da te nije to privuklo ? Ono kao "boem u duši" od Zečića... Oće to kad su u pitanju mediokriteti i seljačići.
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: DR.Hause wanabi "ideologija" Postano: 06 srp 2009, 16:40 |
|
|
pjosip je napisao/la: Tek sad vidim kakve su tebi sklonosti pale na pamet... Već? Ovaj put si razmjerno brzo zaključio. pjosip je napisao/la: Tip je boem. Da te nije to privuklo ? Ono kao "boem u duši" od Zečića... Oće to kad su u pitanju mediokriteti i seljačići. Mediokriteti i seljačići? Pjosipe, ja nisam ni svećenik ni psihijatar pa da mi ispovjedaš što misliš o sebi i u sebi, iako sam sklon mišljenju da ti ne bi škodio posjet ovom drugom. Seriji me privukao uglavnom kasni termin prikazivanja jer samo u to vrijeme gledam tv, a ubrzo sam uvidio da je prilično gledljiva i ajmo reć' zanimljiva u usporedbi s drugim serijama iste ili slične tematike.
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: DR.Hause wanabi "ideologija" Postano: 06 srp 2009, 16:45 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: pjosip je napisao/la: Tip je boem. Da te nije to privuklo ? Ono kao "boem u duši" od Zečića... Oće to kad su u pitanju mediokriteti i seljačići. Mediokriteti i seljačići? Pjosipe, ja nisam ni svećenik ni psihijatar pa da mi ispovjedaš što misliš o sebi i u sebi, iako sam sklon mišljenju da ti ne bi škodio posjet ovom drugom. Pitao sam se koliko će dugo trebati da i na ovom forumu počnu preporučati psjete psihijatru... Vidim da se već ufuravaš u ulogu dr. House-a kao dijagnostičar. Možda nisi primjetio dr. House je tabletoman i lagani psihopat. Isto tako govore za one koji drugima preporučuju posjete psihijatru da ustvari projiciraju svoju unutarnju potrebu.
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: DR.Hause wanabi "ideologija" Postano: 06 srp 2009, 16:50 |
|
|
pjosip je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Mediokriteti i seljačići? Pjosipe, ja nisam ni svećenik ni psihijatar pa da mi ispovjedaš što misliš o sebi i u sebi, iako sam sklon mišljenju da ti ne bi škodio posjet ovom drugom. Pitao sam se koliko će dugo trebati da i na ovom forumu počnu preporučati psjete psihijatru... Vidim da se već ufuravaš u ulogu dr. House-a kao dijagnostičar. Možda nisi primjetio dr. House je tabletoman i lagani psihopat. Isto tako govore za one koji drugima preporučuju posjete psihijatru da ustvari projiciraju svoju unutarnju potrebu. Znači i drugi forumaši su ti preporučili da posjetiš psihijatra? Zabrinjavajuće. House je lagani psihopat i tabletoman, no, to ga izdvaja od svih onih bezličnih liječnika iz drugih serija, kojima su jedini problemi nesretne ljubavi i ostale popratne pojave.
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: DR.Hause wanabi "ideologija" Postano: 06 srp 2009, 16:53 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Znači i drugi forumaši su ti preporučili da posjetiš psihijatra? Zabrinjavajuće. Nije to zabrinjavajuće, nego je zabrinjavajuće da ti ne znaš kako pretražiti forum sa ključnom rječju "psihijatar" i vidjeti da je preporuka odlaska psihijatra jedan od najčešćih pokušaja očuvanja statusa u raspravi. To rade svi koji dobiju verbalnu šamarčinu. Citat: House je lagani psihopat i tabletoman, no, to ga izdvaja od svih onih bezličnih liječnika iz drugih serija, kojima su jedini problemi nesretne ljubavi i ostale popratne pojave. Dobar scenarij, dakle. Pitanje je samo koliko će ostati svjež. Već su i tu počele ljubavne igrice.
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: DR.Hause wanabi "ideologija" Postano: 06 srp 2009, 17:05 |
|
|
pjosip je napisao/la: Nije to zabrinjavajuće, nego je zabrinjavajuće da ti ne znaš kako pretražiti forum sa ključnom rječju "psihijatar" i vidjeti da je preporuka odlaska psihijatra jedan od najčešćih pokušaja očuvanja statusa u raspravi. To rade svi koji dobiju verbalnu šamarčinu. I oni koji uvide da im kolega u raspravi ima akutnu potrebu za vrijeđanjem i omalovažavanjem, te razgovara na način koji bi se mogao okarakterizirati kao nizak ili prljav. pjosip je napisao/la: Dobar scenarij, dakle. Pitanje je samo koliko će ostati svjež. Već su i tu počele ljubavne igrice. 5 sezona serije je izašlo koliko se sjećam. Naravno, ljubavne igrice i seksualna napetost između likova doprinose zanimljivosti, nije baš dobro ni kad ih nema, ali što ih je manje, to bolje. Mislim da u nijednoj sezoni nije ljubavnih igrica bilo više nego što je probavljivo.
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: DR.Hause wanabi "ideologija" Postano: 06 srp 2009, 18:48 |
|
|
nije bilo potrebe od silnih vređanja dečki...pjosip iznenadio si me ,nikad ovakve rječi od tebe nisam pročitala...
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
|
Vuco
|
Naslov: Re: DR.Hause wanabi "ideologija" Postano: 06 srp 2009, 22:28 |
|
|
Meni je House super iako mrzim gledati medicinske serije. A je li House kreten? Je. Ali manji kreten od ovih liječnika u RL-u. Puno manji. Ustvari od medincinskih serija još volim pogledati Scrubse.
_________________ Hercegbosnizacija budućeg većinskog hrvatskog entiteta u BIH osnovni je preduvjet nastanka Trećeg!
|
|
Vrh |
|
|
Der_Stürmer
|
Naslov: Re: DR.Hause wanabi "ideologija" Postano: 07 srp 2009, 22:55 |
|
|
Meni je House najdraža liječnička serija jer nije kopija kopije kao što su Grey's Anatomy, Privatna praksa i slične takve serije, stvarno ne kužim kako netko može gledat te gluposti. Dr.House je odlična serija, jedna od najboljih koje sam gledao, dobra radnja, dobar humor, pa što ćeš više? Malo je serija izgubila na kvaliteti u zadnjoj sezoni, jer su mi nekako draži stari likovi, al štaš i ovako je dobra. Gledanost je pala ali se serija i dalje drži među top 20 po gledanosti u Americi, te još jedan razlog zašto serija neće biti ukinuta u seljedećih 5-6 sezona je činjenica da televizija Fox među top 20 po gledanosti ima samo Američkog idola (No.1 u Americi po gledanosti) a Dr.House je druga među top 20 (16 mislim). A što se tiče pjospa i Corta malo su vam smiješni postovi, u prvom dijelu posta se vrijeđate a u drugome raspravljate o Houseu. P.S. Daj promijenite naslov u DR.House wanna be "ideologija" čuj wanabi prvi put vidim takvo pisanje ako ćeš već srpski mogla si "DR.Haus vanabi idejologija" piši kako čitaš kako Vuk veli.
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: DR.Hause wanabi "ideologija" Postano: 07 srp 2009, 23:25 |
|
|
trebalo je biti vanabi ideologija greskom sam stavila w obican tipfeler, a nisam se potrudila da ispravim ,pravila Vuka neznam, jer to nije moj jezik koji govorim na mojem jeziku bi bilo tako vanabi ideologija,moderator moze promjeniti naslov ukoliko smatra da je nerazumljiv i netocan.
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
|
Der_Stürmer
|
Naslov: Re: DR.Hause wanabi "ideologija" Postano: 08 srp 2009, 00:06 |
|
|
snezana mk je napisao/la: trebalo je biti vanabi ideologija greskom sam stavila w obican tipfeler, a nisam se potrudila da ispravim ,pravila Vuka neznam, jer to nije moj jezik koji govorim na mojem jeziku bi bilo tako vanabi ideologija,moderator moze promjeniti naslov ukoliko smatra da je nerazumljiv i netocan. Pa kako nije to jezik kojim govoriš? Možda si se zabunila kad kažem Vuk mislim Vuk Stefanović Karadžić, a on je rekao piši kako čitaš, a to pravilo nema u hrvatskom jeziku, jer bi onda bilo Hrvacka a ne Hrvatska. Čudi me kako nisi znala za to pravilo, zbog tog pravila je se u srpskom jeziku Thomas Jefferson piše Tomas Džeferson. Pa zar su srpski u BiH i Srbiji različiti, ja mislio da su to kako bi englezi rekli "tomejto tomato" ili "potejto potato" (srpski prijevod ) jedna te ista stvar.
|
|
Vrh |
|
|
Vuco
|
Naslov: Re: DR.Hause wanabi "ideologija" Postano: 08 srp 2009, 00:14 |
|
|
Sneža je ako se ne varam iz Makedonije.
_________________ Hercegbosnizacija budućeg većinskog hrvatskog entiteta u BIH osnovni je preduvjet nastanka Trećeg!
|
|
Vrh |
|
|
Der_Stürmer
|
Naslov: Re: DR.Hause wanabi "ideologija" Postano: 08 srp 2009, 00:45 |
|
|
Vuco je napisao/la: Sneža je ako se ne varam iz Makedonije. Onda pardon nisam vidio mk u nicku
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|