HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 03 sij 2025, 06:39.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 43 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: DR.Hause wanabi "ideologija"
PostPostano: 06 srp 2009, 16:10 

Cort0 Maltese je napisao/la:
pjosip je napisao/la:

Jedino ako kretenizmom nazivaš svoju majku. :-kava

Tako je Pjosipe, samo naprijed. Pokaži nam još malo koliko si mutav, čisto da ne bi netko bio u zabludi. :-bicedobro

Kao što rekoh - da mi to kaže netko priseban možda bi se i zabrinuo.

Ali ovako kad promislim... jedan forumski laprdavac, dragačevska truba i *** jako na jeziku - zamislio bih se nad sobom da se zabrinem nakon njegovih prosudbi.

Vrh

PostPostano: 06 srp 2009, 16:13 

pjosip je napisao/la:

Tako je Pjosipe, samo naprijed. Pokaži nam još malo koliko si mutav, čisto da ne bi netko bio u zabludi. :-bicedobro

Kao što rekoh - da mi to kaže netko priseban možda bi se i zabrinuo.

Ali ovako kad promislim... jedan forumski laprdavac, dragačevska truba i *** jako na jeziku - zamislio bih se nad sobom da se zabrinem nakon njegovih prosudbi.

Eto ga, sad si rekao što si imao, jesi zadovoljan? Ili ćeš još uništavati temu svojim proseravanjima? :-kava

Vrh

PostPostano: 06 srp 2009, 16:15 

Dojadila mi brzo.
Sherlock Holmes, brdo bizarnih bolesti, svi plešu
oko Lauriea kao da je bog....
Sve se svodi na detektivski rad oko pojedine bolesti, čak
su i glavni trajni likovi plošni i nezanimljivi.

Od starijih komercijalnih medicinskih serija bio je gledljiv
Kelleyjev "Chicago Hope" u preko 50% epizoda, te "ER" u možda
prvih 50+. Ostalo je boza, ova smiješna "Greyeva anatomija", pa
"House",..

Vrh

PostPostano: 06 srp 2009, 16:19 

Eto ga, sad si rekao što si imao, jesi zadovoljan? Ili ćeš još uništavati temu svojim proseravanjima? :-kava

A šta je tebe ustvari privuklo Hugh Laurie-ju ?

Da nije on slučajno reinkarnacija dr. Mladena Stojanovića, čoveka i lekara koji nije birao kome će pomoći (čitaj to kao spasio je mnogo četnika) ?

Vrh

PostPostano: 06 srp 2009, 16:22 

pjosip je napisao/la:

Da nije on slučajno reinkarnacija dr. Mladena Stojanovića, čoveka i lekara koji nije birao kome će pomoći (čitaj to kao spasio je mnogo četnika) ?

Ništa me nije privuklo Laurieju, nemam te vrste sklonosti. :-kava
Seriji me privuklo to što je drugačija od ostalih serija sa sličnom tematikom, likovi su manje lažni.

Vrh

PostPostano: 06 srp 2009, 16:29 

pjosip je napisao/la:

Ništa me nije privuklo Laurieju, nemam te vrste sklonosti. :-kava

Tek sad vidim kakve su tebi sklonosti pale na pamet...

Citat:
Seriji me privuklo to što je drugačija od ostalih serija sa sličnom tematikom, likovi su manje lažni.

[/quote]

Tip je boem. Da te nije to privuklo ? Ono kao "boem u duši" od Zečića...

Oće to kad su u pitanju mediokriteti i seljačići.

Vrh

PostPostano: 06 srp 2009, 16:40 

pjosip je napisao/la:
Tek sad vidim kakve su tebi sklonosti pale na pamet...

Već? Ovaj put si razmjerno brzo zaključio. :-kava
pjosip je napisao/la:

Mediokriteti i seljačići? Pjosipe, ja nisam ni svećenik ni psihijatar pa da mi ispovjedaš što misliš o sebi i u sebi, iako sam sklon mišljenju da ti ne bi škodio posjet ovom drugom. :-kava
Seriji me privukao uglavnom kasni termin prikazivanja jer samo u to vrijeme gledam tv, a ubrzo sam uvidio da je prilično gledljiva i ajmo reć' zanimljiva u usporedbi s drugim serijama iste ili slične tematike.

Vrh

PostPostano: 06 srp 2009, 16:45 

pjosip je napisao/la:

Mediokriteti i seljačići? Pjosipe, ja nisam ni svećenik ni psihijatar pa da mi ispovjedaš što misliš o sebi i u sebi, iako sam sklon mišljenju da ti ne bi škodio posjet ovom drugom. :-kava

Pitao sam se koliko će dugo trebati da i na ovom forumu počnu preporučati psjete psihijatru... Vidim da se već ufuravaš u ulogu dr. House-a kao dijagnostičar.

Možda nisi primjetio dr. House je tabletoman i lagani psihopat. Isto tako govore za one koji drugima preporučuju posjete psihijatru da ustvari projiciraju svoju unutarnju potrebu.

Vrh

PostPostano: 06 srp 2009, 16:50 

pjosip je napisao/la:

Pitao sam se koliko će dugo trebati da i na ovom forumu počnu preporučati psjete psihijatru... Vidim da se već ufuravaš u ulogu dr. House-a kao dijagnostičar.
Možda nisi primjetio dr. House je tabletoman i lagani psihopat. Isto tako govore za one koji drugima preporučuju posjete psihijatru da ustvari projiciraju svoju unutarnju potrebu.

Znači i drugi forumaši su ti preporučili da posjetiš psihijatra? Zabrinjavajuće. :-kava
House je lagani psihopat i tabletoman, no, to ga izdvaja od svih onih bezličnih liječnika iz drugih serija, kojima su jedini problemi nesretne ljubavi i ostale popratne pojave.

Vrh

PostPostano: 06 srp 2009, 16:53 

Znači i drugi forumaši su ti preporučili da posjetiš psihijatra? Zabrinjavajuće. :-kava

Nije to zabrinjavajuće, nego je zabrinjavajuće da ti ne znaš kako pretražiti forum sa ključnom rječju "psihijatar" i vidjeti da je preporuka odlaska psihijatra jedan od najčešćih pokušaja očuvanja statusa u raspravi.

To rade svi koji dobiju verbalnu šamarčinu.

Citat:
House je lagani psihopat i tabletoman, no, to ga izdvaja od svih onih bezličnih liječnika iz drugih serija, kojima su jedini problemi nesretne ljubavi i ostale popratne pojave.

Dobar scenarij, dakle.

Pitanje je samo koliko će ostati svjež. Već su i tu počele ljubavne igrice.

Vrh

PostPostano: 06 srp 2009, 17:05 

pjosip je napisao/la:
Nije to zabrinjavajuće, nego je zabrinjavajuće da ti ne znaš kako pretražiti forum sa ključnom rječju "psihijatar" i vidjeti da je preporuka odlaska psihijatra jedan od najčešćih pokušaja očuvanja statusa u raspravi.
To rade svi koji dobiju verbalnu šamarčinu.

I oni koji uvide da im kolega u raspravi ima akutnu potrebu za vrijeđanjem i omalovažavanjem, te razgovara na način koji bi se mogao okarakterizirati kao nizak ili prljav.
pjosip je napisao/la:
Dobar scenarij, dakle.
Pitanje je samo koliko će ostati svjež. Već su i tu počele ljubavne igrice.

5 sezona serije je izašlo koliko se sjećam. Naravno, ljubavne igrice i seksualna napetost između likova doprinose zanimljivosti, nije baš dobro ni kad ih nema, ali što ih je manje, to bolje. Mislim da u nijednoj sezoni nije ljubavnih igrica bilo više nego što je probavljivo. :-kava

Vrh

PostPostano: 06 srp 2009, 18:48 

nije bilo potrebe od silnih vređanja dečki...pjosip iznenadio si me ,nikad ovakve rječi od tebe nisam pročitala... :(

Vrh

PostPostano: 06 srp 2009, 22:28 

Meni je House super :-top2 iako mrzim gledati medicinske serije. A je li House kreten? Je. Ali manji kreten od ovih liječnika u RL-u. Puno manji.

Ustvari od medincinskih serija još volim pogledati Scrubse. :-top

Vrh

PostPostano: 07 srp 2009, 22:55 

Meni je House najdraža liječnička serija jer nije kopija kopije kao što su Grey's Anatomy, Privatna praksa i slične takve serije, stvarno ne kužim kako netko može gledat te gluposti.
Dr.House je odlična serija, jedna od najboljih koje sam gledao, dobra radnja, dobar humor, pa što ćeš više? :-top2 :-klanjam
Malo je serija izgubila na kvaliteti u zadnjoj sezoni, jer su mi nekako draži stari likovi, al štaš i ovako je dobra.
Gledanost je pala ali se serija i dalje drži među top 20 po gledanosti u Americi, te još jedan razlog zašto serija neće biti ukinuta u seljedećih 5-6 sezona je činjenica da televizija Fox među top 20 po gledanosti ima samo Američkog idola (No.1 u Americi po gledanosti) a Dr.House je druga među top 20 (16 mislim).

A što se tiče pjospa i Corta malo su vam smiješni postovi, u prvom dijelu posta se vrijeđate a u drugome raspravljate o Houseu. =)) :-umirem =))

P.S. Daj promijenite naslov u DR.House wanna be "ideologija" čuj wanabi =)) prvi put vidim takvo pisanje ako ćeš već srpski mogla si "DR.Haus vanabi idejologija" piši kako čitaš kako Vuk veli.

Vrh

PostPostano: 07 srp 2009, 23:25 

trebalo je biti vanabi ideologija greskom sam stavila w obican tipfeler, a nisam se potrudila da ispravim ,pravila Vuka neznam, jer to nije moj jezik koji govorim :) na mojem jeziku bi bilo tako vanabi ideologija,moderator moze promjeniti naslov ukoliko smatra da je nerazumljiv i netocan.

Vrh

PostPostano: 08 srp 2009, 00:06 

snezana mk je napisao/la:
trebalo je biti vanabi ideologija greskom sam stavila w obican tipfeler, a nisam se potrudila da ispravim ,pravila Vuka neznam, jer to nije moj jezik koji govorim :) na mojem jeziku bi bilo tako vanabi ideologija,moderator moze promjeniti naslov ukoliko smatra da je nerazumljiv i netocan.

Pa kako nije to jezik kojim govoriš? Možda si se zabunila kad kažem Vuk mislim Vuk Stefanović Karadžić, a on je rekao piši kako čitaš, a to pravilo nema u hrvatskom jeziku, jer bi onda bilo Hrvacka a ne Hrvatska.
Čudi me kako nisi znala za to pravilo, zbog tog pravila je se u srpskom jeziku Thomas Jefferson piše Tomas Džeferson.
Pa zar su srpski u BiH i Srbiji različiti, ja mislio da su to kako bi englezi rekli "tomejto tomato" ili "potejto potato" (srpski prijevod :-zubati ) jedna te ista stvar.

Vrh

PostPostano: 08 srp 2009, 00:14 

Sneža je ako se ne varam iz Makedonije.

Vrh

PostPostano: 08 srp 2009, 00:45 

Vuco je napisao/la:
Sneža je ako se ne varam iz Makedonije.

Onda pardon nisam vidio mk u nicku :-ucelo

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje