HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 22 sij 2025, 15:06.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 241 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Orašje
PostPostano: 30 kol 2011, 21:06 

JA sam tebi ljepo reko zasto vas nema ni 1000 u Orasju kao prva cinjenica izbori!!!!!!!
Kao druga bio sam tamo vidio ljude po ulici ko hoda i kako se ko zove!
Ti si glup majko mila.... jel citas sta si reko "Prije rata je u opstini Orasje zivjelo...1893
A kad centar Orasja ima sad preko 4000 stanovnika kako mogu bit vise od 50%
KAO DRUGO to je bilo PRIJE RATA, ja znam da vi picke niste isli na ratiste ali ipak je i vas poneko izgino i puno vise otislo na zapad ili u teheran i tako da opet bas se uklapa prica od manje od 1000 muslimana u cjeloj opcini Orasje!!
A prije rata... :smijeh kako glup argument :sega pa prije rata je i u Kaknju bilo preko 20 000 Hrvata, a sad?

Mislim ubio sam te u mozgu nemas nijedan pametan argument zasto si upravo dok ja imam nekoliko koje sam ti naveo sa dokazom plus bio sam u Orasju ali to i jest tvoj problem da nikad nisi izaso iz svoje Maoce da vidis svijet izvan tvog sela, niti si ikad bio u skoli da naucis nesto sve sto znas pricao ti je tvoj muftija i babo, price poput muslimanskog ratnika koji je sam naoruzan macem zaustavio 5 cetnicki tenkova i srusio 2 aviona... :ucelo u obrani zemlje u kojoj on kao muslimani zivi vec 5000 godina... :smijeh

Nemas ocito vise nista pametno rec nasuprot, sam se ubijas sad kad kazes da je prije rata bilo 1893 muslimana...
I kad vise nemozes nista pametno rec. A ustvari nisi cjelo vrijeme nista pametno reko, sad si poceo da me vrijdas da sam qurac itd. bas fino bas pametno :smajl007 :smajl007 to je meni kompliment od blente kao tebe!
A ko se sramoti vidi se dobro ko ovde laze TI i koga ljudi podrzavaju mene!! (Podrska meni: Zadar i Bobovac... / tebi: niko)
Moram priznat da mi je bas drago bilo procitat sta si napiso i kako me vrijedas jer to je ravno tvojoj kapitulaciji preso si na vrijedanje posto argumenata nemas, uzivo sam citajuci jer ocito je da se nerviras stim da sam 100% otkrijo tvoje lazi. Trazis da vise nepisem da odustanem da mozes dalje lagat...?

Vrh

PostPostano: 30 kol 2011, 22:31 

A i iskreno po rezultatima svih izbora 2010 (od onih za člana predsjedništva do skupštine županija) ja isto ne mogu izbrojiti preko 1000 Bošnjaka :neznam , znam da je prije rata njihov broj bio oko 1800-1900 ali sada ih čini se nema ni puna tisuća ponavljam nisam ekspert jedino ako su kojim slučajem glasovali za HDZ BiH ili HSS-NHI ili HDZ 1990

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 30 kol 2011, 22:40 

Dobro, da ne bude sad...

Ako su muslimanske stranke dobile oko 1000 glasova treba dodati i one koji nisu izisli na izbore plus maloljetnike.
Realno govoreći, muslimana bi u Orašju moglo biti više od Hrvata i vjerojatno i jesu većina, samo je malo vjerojatno da ih ima 70%. Vjerojatno negdje oko 55%, koliko sam vidio da je bio omjer na zadnjim lokalnim izborima.

Vrh

PostPostano: 30 kol 2011, 22:50 

VUKsaJUGA je napisao/la:
JA sam tebi ljepo reko zasto vas nema ni 1000 u Orasju kao prva cinjenica izbori!!!!!!!
Kao druga bio sam tamo vidio ljude po ulici ko hoda i kako se ko zove!
Ti si glup majko mila.... jel citas sta si reko "Prije rata je u opstini Orasje zivjelo...1893

Glupsone...nisu svi Bosnjaci glasali na izborima tako ti ta teorija tvoja pada u vodu...
To o broju stanovnika prije rata sam ti htio pokazati da je velika vecina zivjela u gradu...jer si ti lagao o suprotnom...
Jel to na celu u svakog gradjanina Orasja pise kako se ko zove???

VUKsaJUGA je napisao/la:
A kad centar Orasja ima sad preko 4000 stanovnika kako mogu bit vise od 50%
KAO DRUGO to je bilo PRIJE RATA, ja znam da vi picke niste isli na ratiste ali ipak je i vas poneko izgino i puno vise otislo na zapad ili u teheran i tako da opet bas se uklapa prica od manje od 1000 muslimana u cjeloj opcini Orasje!!
A prije rata... :smijeh kako glup argument :sega pa prije rata je i u Kaknju bilo preko 20 000 Hrvata, a sad?

Ja Allahami odavno nisam vidio glupljg covjeka od tebe,jedino ako si deriste...
U ORASJU NIJE IZLAZNOST BILA 100% razumi...

Nemoj Kakanj spominjat jer je u Kaknju bilo sukoba na relaciji ARBIH-HVO dok su u Orasju i Bosnjaci i Hrvati suradjivali citavo vrijeme rata...tako da nisu jedni druge protjerivali...

VUKsaJUGA je napisao/la:
Mislim ubio sam te u mozgu nemas nijedan pametan argument zasto si upravo dok ja imam nekoliko koje sam ti naveo sa dokazom plus bio sam u Orasju ali to i jest tvoj problem da nikad nisi izaso iz svoje Maoce da vidis svijet izvan tvog sela, niti si ikad bio u skoli da naucis nesto sve sto znas pricao ti je tvoj muftija i babo, price poput muslimanskog ratnika koji je sam naoruzan macem zaustavio 5 cetnicki tenkova i srusio 2 aviona... :ucelo u obrani zemlje u kojoj on kao muslimani zivi vec 5000 godina... :smijeh

Nemas ocito vise nista pametno rec nasuprot, sam se ubijas sad kad kazes da je prije rata bilo 1893 muslimana...
I kad vise nemozes nista pametno rec. A ustvari nisi cjelo vrijeme nista pametno reko, sad si poceo da me vrijdas da sam qurac itd. bas fino bas pametno :smajl007 :smajl007 to je meni kompliment od blente kao tebe!
A ko se sramoti vidi se dobro ko ovde laze TI i koga ljudi podrzavaju mene!! (Podrska meni: Zadar i Bobovac... / tebi: niko)
Moram priznat da mi je bas drago bilo procitat sta si napiso i kako me vrijedas jer to je ravno tvojoj kapitulaciji preso si na vrijedanje posto argumenata nemas, uzivo sam citajuci jer ocito je da se nerviras stim da sam 100% otkrijo tvoje lazi. Trazis da vise nepisem da odustanem da mozes dalje lagat...?

Jooj kako si glup...treci put postavljam sve cetiri izborne jedinice u Orasju...
http://www.izbori.ba/Finalni2010/Finaln ... inice.aspx

Vrh

PostPostano: 30 kol 2011, 22:52 

zapovjednik je napisao/la:

Ne rade ti linkovi. Mora da je neka "zavera" u pitanju!

Vrh

PostPostano: 30 kol 2011, 22:52 

Dom mladezi 1
SAVEZ ZA BOLJU BUDUĆNOST BIH - SBB BIH FAHRUDIN RADONČIĆ 82
SDP - SOCIJALDEMOKRATSKA PARTIJA BIH 75
SDA - STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE 55
HDZ BIH - HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA BOSNE I HERCEGOVINE 53
HRVATSKA KOALICIJA HDZ 1990 - HSP BIH 32
STRANKA ZA BOSNU I HERCEGOVINU 19
STRANKA PENZIONERA - UMIROVLJENIKA BOSNE I HERCEGOVINE 16
DEMOKRATSKA STRANKA INVALIDA BIH 13
STRANKA KOKUZA - SKOK 8
BPS - SEFER HALILOVIĆ 6
BOSS - BOSANSKA STRANKA - MIRNES AJANOVIĆ 6
NAŠA STRANKA - NOVA SOCIJALISTIČKA PARTIJA ZDRAVKO KRSMANOVIĆ 2
NARODNA STRANKA RADOM ZA BOLJITAK 1
STRANKA DEMOKRATSKE AKTIVNOSTI A-sda 1

Vrh

PostPostano: 30 kol 2011, 22:53 

Bobovac je napisao/la:

Ne rade ti linkovi. Mora da je neka "zavera" u pitanju!

Ma to su CIA moderatori krivi... :zubati
Ali ici cu copy/paste

Vrh

PostPostano: 30 kol 2011, 22:54 

Dom mladezi 2
SDA - STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE 87
SAVEZ ZA BOLJU BUDUĆNOST BIH - SBB BIH FAHRUDIN RADONČIĆ 79
HDZ BIH - HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA BOSNE I HERCEGOVINE 63
SDP - SOCIJALDEMOKRATSKA PARTIJA BIH 50
HRVATSKA KOALICIJA HDZ 1990 - HSP BIH 47
STRANKA ZA BOSNU I HERCEGOVINU 12
DEMOKRATSKA STRANKA INVALIDA BIH 10
BPS - SEFER HALILOVIĆ 7
STRANKA KOKUZA - SKOK 6
STRANKA DEMOKRATSKE AKTIVNOSTI A-sda 5
STRANKA PENZIONERA - UMIROVLJENIKA BOSNE I HERCEGOVINE 4
NARODNA STRANKA RADOM ZA BOLJITAK 2
SDU BIH - SOCIJALDEMOKRATSKA UNIJA BOSNE I HERCEGOVINE 2
BOSS - BOSANSKA STRANKA - MIRNES AJANOVIĆ 1
KOALICIJA PREOKRET: GDS BIH I NEP BIH 1

Vrh

PostPostano: 30 kol 2011, 22:55 

Gradsko kino1
SAVEZ ZA BOLJU BUDUĆNOST BIH - SBB BIH FAHRUDIN RADONČIĆ 97
SDA - STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE 82
SDP - SOCIJALDEMOKRATSKA PARTIJA BIH 71
HDZ BIH - HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA BOSNE I HERCEGOVINE 57
HRVATSKA KOALICIJA HDZ 1990 - HSP BIH 43
STRANKA ZA BOSNU I HERCEGOVINU 19
STRANKA PENZIONERA - UMIROVLJENIKA BOSNE I HERCEGOVINE 17
STRANKA KOKUZA - SKOK 5
BOSS - BOSANSKA STRANKA - MIRNES AJANOVIĆ 4
NAŠA STRANKA - NOVA SOCIJALISTIČKA PARTIJA ZDRAVKO KRSMANOVIĆ 3
BPS - SEFER HALILOVIĆ 2
NARODNA STRANKA RADOM ZA BOLJITAK 2
DEMOKRATSKA STRANKA INVALIDA BIH 1
SDU BIH - SOCIJALDEMOKRATSKA UNIJA BOSNE I HERCEGOVINE 1
STRANKA DEMOKRATSKE AKTIVNOSTI A-sda 1

Vrh

PostPostano: 30 kol 2011, 22:57 

Gradsko kino2
SAVEZ ZA BOLJU BUDUĆNOST BIH - SBB BIH FAHRUDIN RADONČIĆ 79
HDZ BIH - HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA BOSNE I HERCEGOVINE 71
SDA - STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE 66
HRVATSKA KOALICIJA HDZ 1990 - HSP BIH 58
SDP - SOCIJALDEMOKRATSKA PARTIJA BIH 53
STRANKA ZA BOSNU I HERCEGOVINU 8
DEMOKRATSKA STRANKA INVALIDA BIH 8
STRANKA PENZIONERA - UMIROVLJENIKA BOSNE I HERCEGOVINE 7
STRANKA DEMOKRATSKE AKTIVNOSTI A-sda 5
STRANKA KOKUZA - SKOK 4
BPS - SEFER HALILOVIĆ 3
BOSS - BOSANSKA STRANKA - MIRNES AJANOVIĆ 3
NAŠA STRANKA - NOVA SOCIJALISTIČKA PARTIJA ZDRAVKO KRSMANOVIĆ 2
NARODNA STRANKA RADOM ZA BOLJITAK 1

Vrh

PostPostano: 30 kol 2011, 22:57 

De mi recite kako su Hrvati biti vecina u gradu Orasju???

Vrh

PostPostano: 30 kol 2011, 23:08 

Jesi stavio linkove.... :biceovodobro

Vako pobrojao sam SVE muslimanske glasove i dosao na malo vise od 700 onda kad dodadnes tu ljude kojio nisu glasovali i maloljetnike ti mislis da vas ima preko 1000?
Stim da moras bit realan da sam vam dao sve glasove sto su glasali za SDP i ako tu ima vise Hrvata nego muslica i dao sam vam i pola glasova NSRzB sto je isto tako pretjerano!!!!!

Znaci ti 700 Glasova sto sam pobrojao je previse ali eto dao sam vam sve sto vam mogu dat da neseres!!
A moras uzet u obzir da je su tu glasali i ljudi iz inostranstva, postom!

A ako vas je prije rata bilo ispod 2000 kako vas sad moze bit preko 2000? A da vas bude preko 60% morate bit preko 2000!

Kako jadnice pricas a neznas citat? Jesil procito vec ovde a to mogu da potvrdim da je poslje rata jedno selo koje je uz sami grad/centar orasje pripojeno gradu? A to selo je bilo cisto hrvatsko selo i to sad pripada gradu Orasje!!

A kad vec kacis glasove pojedinacni izborni jedinica jesil pobrojao te glasove?

Samo se vrijedaj nema veze to je dokaz za tvoju nemoc i nedostatak argumenata. Ali vidim da se jako nerviras pazi da nedobijes infrakt ipak si ti stari covjek a nebi da se pise opet kako je krvolocni hrvat ubijo jadnog muslimana... :sega

Sto vise pises sve dalje se u *** uvaljujes... bolje pristani dok mozes...

Vrh

PostPostano: 30 kol 2011, 23:15 

VUKsaJUGA je napisao/la:
Jesi stavio linkove.... :biceovodobro

Vako pobrojao sam SVE muslimanske glasove i dosao na malo vise od 700 onda kad dodadnes tu ljude kojio nisu glasovali i maloljetnike ti mislis da vas ima preko 1000?
Stim da moras bit realan da sam vam dao sve glasove sto su glasali za SDP i ako tu ima vise Hrvata nego muslica i dao sam vam i pola glasova NSRzB sto je isto tako pretjerano!!!!!

Znaci ti 700 Glasova sto sam pobrojao je previse ali eto dao sam vam sve sto vam mogu dat da neseres!!
A moras uzet u obzir da je su tu glasali i ljudi iz inostranstva, postom!

A ako vas je prije rata bilo ispod 2000 kako vas sad moze bit preko 2000? A da vas bude preko 60% morate bit preko 2000!

Kako jadnice pricas a neznas citat? Jesil procito vec ovde a to mogu da potvrdim da je poslje rata jedno selo koje je uz sami grad/centar orasje pripojeno gradu? A to selo je bilo cisto hrvatsko selo i to sad pripada gradu Orasje!!

A kad vec kacis glasove pojedinacni izborni jedinica jesil pobrojao te glasove?

Samo se vrijedaj nema veze to je dokaz za tvoju nemoc i nedostatak argumenata. Ali vidim da se jako nerviras pazi da nedobijes infrakt ipak si ti stari covjek a nebi da se pise opet kako je krvolocni hrvat ubijo jadnog muslimana... :sega

Sto vise pises sve dalje se u *** uvaljujes... bolje pristani dok mozes...

O Boze kako si glup...
Koje je to selo pripojeno gradu Orasju?
Eto neka ima 10 Bosnjaka u Orasju...opet smo vecina...
Postavio sam ti rezultate izbora u gradu Orasju...

Vrh

PostPostano: 30 kol 2011, 23:16 

De Bobo ti mu objasni...ja ne mogu vise...cuj 1000 :sega...

Vrh

PostPostano: 30 kol 2011, 23:40 

Uf jesi dosadan ajd kao prvo nazvat cu ovi dana kolegu da mi kaze kako se selo zove koje je pripojeno Orasju.
Postavio si rezultate neki izborni jedinica pa sta???? Jesi pobrojao koliko tu ima muslimanski glasova?
Opet ti kazem nek zivi sad muslimana kao i prije rata (nemoguce) 2000 nije dosta za vecinu.

Ti i dalje govoris da sam glup umjesto da mi nekom cinjenicom dokazes koliko ima muslimana.... ali u glavnom da znas lajat ovda i vrijedat se.
Ti sanjaj o cemu oces svedno mi je ja sam napiso i upiso da nije tako kako sanjas i svako ko realno gleda vidio je da sam upravu jer sam fino dokazao zasto je tako i cinjenice sam iznijo. Zato ti vise necu odgovarat samo cu ti jos kad saznam rec ime tog sela ali sad za sad mi je dosta tvojih lazi ako te budem dalje tuko rijecima kao do sad dobit ces infrakt pa cu bit ja kriv.

Vrh

PostPostano: 31 kol 2011, 08:31 

VUKsaJUGA je napisao/la:
Uf jesi dosadan ajd kao prvo nazvat cu ovi dana kolegu da mi kaze kako se selo zove koje je pripojeno Orasju.
Postavio si rezultate neki izborni jedinica pa sta???? Jesi pobrojao koliko tu ima muslimanski glasova?
Opet ti kazem nek zivi sad muslimana kao i prije rata (nemoguce) 2000 nije dosta za vecinu.

Ti i dalje govoris da sam glup umjesto da mi nekom cinjenicom dokazes koliko ima muslimana.... ali u glavnom da znas lajat ovda i vrijedat se.
Ti sanjaj o cemu oces svedno mi je ja sam napiso i upiso da nije tako kako sanjas i svako ko realno gleda vidio je da sam upravu jer sam fino dokazao zasto je tako i cinjenice sam iznijo. Zato ti vise necu odgovarat samo cu ti jos kad saznam rec ime tog sela ali sad za sad mi je dosta tvojih lazi ako te budem dalje tuko rijecima kao do sad dobit ces infrakt pa cu bit ja kriv.

Kakve cinjenice...ja nikakve cinjenice nisam vidio ocima...ja sam tebi postavio sve cetiri izborne jedinice u Orasju i izracunaj omjer...
Ti meni nisi nista dao...

Vrh

PostPostano: 31 kol 2011, 09:25 

VUKsaJUGA je napisao/la:
EVo vako... ti pricas o 200 muslimana u gradu... jer to je minimum da bi cinili vecinu u gradu a evo dokaz da in nema ni pola toliko:
10. SOCIJALDEMOKRATSKA PARTIJA BOSNE I HERCEGOVINE 162 2,09%
8. STRANKA ZA BOSNU I HERCEGOVINU 209 2,70%
7. STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE 254 3,28 %
6. NARODNA STRANKA RADOM ZA BOLJITAK 268 3,46 %

I ako u NSRzB na listi nema ni jednog muslimana ipak cu vam POLA glasova pripisat znac 134!
I SDP cu vam isto SVE glasove pripisat sto nikako nije slucaj jer na listi kandidata te stranke je od 9 samo 4 muslimana!
Znaci to je najbolji szenario za vas da su svi glasovi SDPa vasi i pola NSRzB
i opet kad saberes imate tek : 759 !!! :eek
i da dobijes broj stanovnika jer maloljetni ne glasaju moras pomnozit sa 1.25 ajd da bude fair ja pomnozim sa 1.3
onda dobijes broj muslimana u Orasju: 987!! :eek
Znaci nema vas ni pola od toga sto ti tvrdis!! I to u cjeloj opcini a ne samo u gradu!!
Eto reko si da gledamo po izborima i gledo sam! Tako vi Muslimani lazete sami sebe i sve oko vas pricas o nekim cinjenicama da si provjeravo a NISI vasa politika je lazna zato i nezelite da bude popis stanovistva!!
:thumbdown
Izvor: http://www.izbori.ba/Mandati27102008/Sh ... yCode=022#

Kako ti nisam dao nista?
OPET LAZES evo ponavljam to jest citiram ovaj svoj post da vidis da sam ti ljepo izracuno koliko je muslimana glasovalo u CJELOJ OPCINI ORASJE !!!!
PONAVLJAM to je 759 Muslimana i kad dodas ljude koji nisu glasali i dodas maloljetne i oduzmes glasove postom iz inostranstva dodes na JEDVA 1000 muslimana u cjeloj opcini (ajmo rec da zive u gradu svi) TO NIJE DOSTA ZA VECINU.
A Moras priznat da sam pretjero kad sam brojao sve glasove SDPa vama i tako i za NSRzB.
Ja sam glup?? Pa sto neporbojis sam koliko je muslimana glasovalo u Orasju??
Ja tebi ljepo napisem kako sam racuno i sta sam racuno i odakle mi podadci.
A ti odgovoris da nije istina i da sam glup...???? WTF
Pa pocemu temeljis svoje podadke, ajd reci i izracunaj koliko to ima muslimana u Orasju izracunaj i ljepo i daj mi da vidim odakle ti informacije kako si racunao, ali nevrijede informacije tipa: Hodza mi reko da u dzamiju dode 100 muslimana i jedan hrvat (?) i zato je omjer 100 na 1 !!!
Stavljas rezultate te svoje a nisi in ni sam pobrojao!!

samo mi je krivo da nemogu vidit te kad citas post i kad pocrvenis i nerviras se totalno ja mislim da ti pritisak skoci na 220... :smajl026 hahaha :nanana

Vrh

PostPostano: 31 kol 2011, 09:42 

VUKsaJUGA je napisao/la:
VUKsaJUGA je napisao/la:
EVo vako... ti pricas o 200 muslimana u gradu... jer to je minimum da bi cinili vecinu u gradu a evo dokaz da in nema ni pola toliko:
10. SOCIJALDEMOKRATSKA PARTIJA BOSNE I HERCEGOVINE 162 2,09%
8. STRANKA ZA BOSNU I HERCEGOVINU 209 2,70%
7. STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE 254 3,28 %
6. NARODNA STRANKA RADOM ZA BOLJITAK 268 3,46 %

I ako u NSRzB na listi nema ni jednog muslimana ipak cu vam POLA glasova pripisat znac 134!
I SDP cu vam isto SVE glasove pripisat sto nikako nije slucaj jer na listi kandidata te stranke je od 9 samo 4 muslimana!
Znaci to je najbolji szenario za vas da su svi glasovi SDPa vasi i pola NSRzB
i opet kad saberes imate tek : 759 !!! :eek
i da dobijes broj stanovnika jer maloljetni ne glasaju moras pomnozit sa 1.25 ajd da bude fair ja pomnozim sa 1.3
onda dobijes broj muslimana u Orasju: 987!! :eek
Znaci nema vas ni pola od toga sto ti tvrdis!! I to u cjeloj opcini a ne samo u gradu!!
Eto reko si da gledamo po izborima i gledo sam! Tako vi Muslimani lazete sami sebe i sve oko vas pricas o nekim cinjenicama da si provjeravo a NISI vasa politika je lazna zato i nezelite da bude popis stanovistva!!
:thumbdown
Izvor: http://www.izbori.ba/Mandati27102008/Sh ... yCode=022#

Kako ti nisam dao nista?
OPET LAZES evo ponavljam to jest citiram ovaj svoj post da vidis da sam ti ljepo izracuno koliko je muslimana glasovalo u CJELOJ OPCINI ORASJE !!!!
PONAVLJAM to je 759 Muslimana i kad dodas ljude koji nisu glasali i dodas maloljetne i oduzmes glasove postom iz inostranstva dodes na JEDVA 1000 muslimana u cjeloj opcini (ajmo rec da zive u gradu svi) TO NIJE DOSTA ZA VECINU.
A Moras priznat da sam pretjero kad sam brojao sve glasove SDPa vama i tako i za NSRzB.
Pa pocemu temeljis svoje podadke, ajd reci i izracunaj koliko to ima muslimana u Orasju izracunaj i ljepo i daj mi da vidim odakle ti informacije kako si racunao, ali nevrijede informacije tipa: Hodza mi reko da u dzamiju dode 100 muslimana i jedan hrvat (?) i zato je omjer 100 na 1 !!!

samo mi je krivo da nemogu vidit te kad citas post i kad pocrvenis i nerviras se totalno ja mislim da ti pritisak skoci na 220... :smajl026 hahaha :nanana

Eto hajmo reci da je 759 Bosnjaka glasalo na izborima...izlaznost 50%...
To znaci 1518...znaci 1518 punoljetnih gradjana i kad dodas maloljetnike imas blizu 2000...

Kako nije dosta za vecinu kad Hrvata nema ni 700 u gradu???a jesi glup....

Vrh

PostPostano: 31 kol 2011, 09:51 

Dom mladezi1
Bosnjaci=SBB 82+SDP 75+SDA 55+SBIH 19+SKOK 8+BPS 6+BOSS 6+A-SDA 1
Hrvati=HDZ-BiH 53+Hrvatska koalicija 32+NSRZB 1
Penzioneri+Invalidi 16+13

Bosnjaka ima u ovoj izbornoj jedinici 254
Hrvata 86
Penzioneri i invalidi 29

NSRZB sam racunao u Hrvate iako su vecina njihovih glasaca u gradu Orasju vjerovatno Bosnjaci..

Vrh

PostPostano: 31 kol 2011, 09:55 

Dom mladezi2

SDA 87+SBB 79+SDP 50+SBIH 12+BPS 7+SKOK 6+A-SDA 5+SDU 2+Boss 1+GDS1=250
HDZ-BiH 63+Hrvatska koalicija 47+NSRZB 2=112
Invalidi i penzioneri 14

Znaci u ovoj izbornoj jedinici Bosnjaka 250,Hrvata 112,a invalida i penzionera 14...

Vrh

PostPostano: 31 kol 2011, 10:00 

Gradsko kino1

SBB 97+SDA 82+SDP 71+SBIH 19+SKOK 5+Boss 4+NS 3+BPS 2+SDU 1
HDZ 57+Hrvatska koalicija 43+NSRZB 2
Penzioneri i Invalidi 18

Vrh

PostPostano: 31 kol 2011, 10:05 

Gradsko kino 2

SBB 79+SDA 66+SDP 53+SBIH 8+A-SDA 5+SKOK 4+BPS 3+Boss 3+NS 2
HDZ-BiH 71+Hrvatska koalicija 58+NSRZB 1
Invalidi i penzioneri 15

Bosnjaci 223
Hrvati 130
Invalidi i penzioneri 15

Vrh

PostPostano: 31 kol 2011, 10:16 

Bosnjaci u Orasju:
Dom mladezi1 - 254 Bosnjaka
Dom mladezi2 - 250 Bosnjaka
Gradsko kino1 - 284 Bosnjaka
Gradsko kino2 - 223 Bosnjaka
Ukupno : 1011

Hrvati u Orasju:
Dom mladezi1 - 86
Dom mladezi2 - 112
Gradsko kino1 - 102
Gradsko kino2 - 130
Ukupno : 430

Penzionera i invalida ukupno:76,racunacemo 70% u Bosnjake,30% u Hrvate...
53 Bosnjacka penzionera,23 Hrvatska penzionera...

Ukupno u Orasju glasaca:1527
Bosnjaka 1064 (69,67%)
Hrvata 463 ((30,33%)

Vrh

PostPostano: 31 kol 2011, 10:27 

VUKsaJUGA je napisao/la:

Kako ti nisam dao nista?

Eto hajmo reci da je 759 Bosnjaka glasalo na izborima...izlaznost 50%...
To znaci 1518...znaci 1518 punoljetnih gradjana i kad dodas maloljetnike imas blizu 2000...

Kako nije dosta za vecinu kad Hrvata nema ni 700 u gradu???a jesi glup....

Meni nemozes slagat ali lazes sam sebi!! Izlaz na izbore 50% ??? NAJMANJE 70% sa Muslimanske strane!!
Lazes da su samo muslimani glasali za SDP jer na listi SDPa je bilo 9 Kandiata od toga 5 hrvata !!!
Evo provjeri : http://www.izbori.ba/Mandati27102008/Ca ... lasovi=162
A kako da su muslimani glasali za NSRzB kad su svi kandidati hrvati??
Evo provjeri: http://www.izbori.ba/Mandati27102008/Ca ... lasovi=268

KAKO DA ORASJE IMA VISE MUSLIMANA SADA NEGO PRIJE RATA????
O cemu sanjas ti bolan? sam si priznao da je manje od 2000 bilo prije rata! A poslje rata, kao posljedica rata, se taj broj popolovio ako ne i gore.

I te tvoje glasace sto pises pa i to je laz sad neznam jesil to ti izmislio ili je i tebi neko slago i stavljas neki link, nikome neradi samo tebi ??? :ucelo
Sad cu i ja nac link koji neradi i napisat onda da u njemu pise da su za HDZ u Centru glasalo 5000 ljudi :ucelo jbg tako i ti radis.

A po tvom misljenju ima 2000 muslimana i 700 hrvata u Orasju...
daj covjece izadi jednom u zivotu iz tvoje maoce pa vidi sta je grad!!!! Cuj orasje (grad) ima 2500 stanovnika... :sega :sega pa Gornja Mahala ima toliko stanovnika (ok ne bas ali nisu daleko od tog broja). Samo sta tebi to vrijedi kad ti i neznas gdje Gornja Mahala.

Vrh

PostPostano: 31 kol 2011, 10:39 

Bosnjaci u Orasju:
Dom mladezi1 - 254 Bosnjaka
Dom mladezi2 - 250 Bosnjaka
Gradsko kino1 - 284 Bosnjaka
Gradsko kino2 - 223 Bosnjaka
Ukupno : 1011

Hrvati u Orasju:
Dom mladezi1 - 86
Dom mladezi2 - 112
Gradsko kino1 - 102
Gradsko kino2 - 130
Ukupno : 430

Ukupno u Orasju glasaca:1527
Bosnjaka 1064 (69,67%)
Hrvata 463 ((30,33%)

Bosnjaci u Orasju:
Dom mladezi1 - 55 Bosnjaka
Dom mladezi2 - 55 Bosnjaka
Gradsko kino1 - 44 Bosnjaka
Gradsko kino2 - 33 Bosnjaka
Ukupno : 187

Hrvati u Orasju:
Dom mladezi1 - 226
Dom mladezi2 - 252
Gradsko kino1 - 382
Gradsko kino2 - 430
Ukupno : 1290

Ukupno u Orasju glasaca:1553
Bosnjaka 240 (15,46%)
Hrvata 1313 (84,55%)

Eto ja sam to dobijo kad sam izracuno....
Moj izvor... isti kao tvoj !!!

Jbg. kad ti lazes ovda i pises nesto sto sam izmislis sad cu i ja tako pocet :nanana koliki si ti lazov stavljas neki link koji neradi i onda tvrdis da samo tebi radi i da pise nesto u njemu sto bas tebi odgovara!?!?!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 241 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: