|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
hercegovac1981
|
Naslov: Željko Samardžić - mišljenje Mostaraca Postano: 18 svi 2009, 16:39 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 14:06 Postovi: 1627 Lokacija: Zagreb-Čapljina
|
Želio bih od vas Mostarca prvenstveno pročitati mišljenje o pjevaču Željku Samardžiću. Znamo da je on Mostarac koji po početku rata odlazi u Srbiju gdje radi karijeru. Čuo sam negdje da je prije rata po Mostaru pjevao u hotelima pjesme Kemala Montena. Pročitao sam također negdje da je bio na Arkanovom sprovodu što mi je dosta srozalo mišljenje o njemu. Bio sam prije 3 godine u Zagrebu na njegovom nastupu u Bestu i čovjek je napravio pravi hercegovački dernek. Nema koji grad nije pozdravio i ljude iz njega i u svoje je pjesme ubacivao što više Hercegovačkoga. Uz opće oduševljenje mahom Hercegovačke publike.
_________________ ...Mostar, Stolac, Neum i Čapljina Hrvatska je stara djedovina, gdje su došli vječno će ostati to je zemlja gdje žive Hrvati...
|
|
Vrh |
|
|
west
|
Naslov: Re: Željko Samardžić - mišljenje Mostaraca Postano: 18 svi 2009, 18:12 |
|
|
pjevao prije rata po bastama hotela u grupi Rondo
|
|
eranijan
|
Naslov: Re: Željko Samardžić - mišljenje Mostaraca Postano: 20 svi 2009, 08:26 |
|
|
Pjevao pa propevao. Ma eto ga tamo, za pare i otadžbinu se prodao. Neka mu je na ponos, samo mene neće vidjeti na svojim koncertima.
|
|
Vrh |
|
|
wmostar
|
Naslov: Re: Željko Samardžić - mišljenje Mostaraca Postano: 20 svi 2009, 19:40 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2009, 16:38 Postovi: 43 Lokacija: HercegBosna, Mostar
|
Ma nije on M od Mostarca, otiso u Beograd, a kad je se vratio prica ekavicom bolje od rodjenog Beogradjanina.
|
|
Vrh |
|
|
goLLe
|
Naslov: Re: Željko Samardžić - mišljenje Mostaraca Postano: 20 svi 2009, 20:40 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 15:21 Postovi: 553 Lokacija: na rijeci
|
dovoljno ti kaže njegov nadimak "BREkalo" ... toliko o mostarcima i Samardžiću
_________________ "Teško domu bez ljubavi bratske, ko i Bosni bez zemlje Hrvatske" Tiocfaidh ár lá
|
|
Vrh |
|
|
hercegovac1981
|
Naslov: Re: Željko Samardžić - mišljenje Mostaraca Postano: 20 svi 2009, 20:43 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 14:06 Postovi: 1627 Lokacija: Zagreb-Čapljina
|
Ja sam čuo da mu čak i Hercegovački Srbi u Srbiji zamjeraju to što je počeo pričati kao pravi Beograđanin.
_________________ ...Mostar, Stolac, Neum i Čapljina Hrvatska je stara djedovina, gdje su došli vječno će ostati to je zemlja gdje žive Hrvati...
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Željko Samardžić - mišljenje Mostaraca Postano: 06 lip 2009, 09:42 |
|
|
wmostar je napisao/la: Ma nije on M od Mostarca, otiso u Beograd, a kad je se vratio prica ekavicom bolje od rodjenog Beogradjanina. Vratio se u Mostar?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
ChuckNorris
|
Naslov: Re: Željko Samardžić - mišljenje Mostaraca Postano: 02 srp 2009, 18:29 |
|
Pridružen/a: 15 svi 2009, 11:46 Postovi: 181 Lokacija: Texas-Mostar-Široki-Vietnam
|
iskreno ko ga jebe
_________________ Mr. T pities the fool. Chuck Norris rips the fool's head of.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Željko Samardžić - mišljenje Mostaraca Postano: 02 srp 2009, 20:58 |
|
|
wmostar je napisao/la: Ma nije on M od Mostarca, otiso u Beograd, a kad je se vratio prica ekavicom bolje od rodjenog Beogradjanina. On sad prica ekavicom, ali zato svaka druga rijec mu je ijekav'ca, vidi se da je Bosanac, hocu reci Hercegovac.
|
|
Vrh |
|
|
Samo jako!
|
Naslov: Re: Željko Samardžić - mišljenje Mostaraca Postano: 10 srp 2009, 23:46 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 20:46 Postovi: 1699 Lokacija: Tamo gdje viori crven-bijeli plavi!
|
ChuckNorris je napisao/la: iskreno ko ga jebe Upravo tako, i ne znam koji se *** ima otvarat tema o ovoj komunjari
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|