|
|
Stranica: 6/16.
|
[ 391 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 17 ruj 2011, 18:11 |
|
|
Koliko ja znan, sve tri vojske su bile legalne i posli su ušle u sastav OS BiH.
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 17 ruj 2011, 18:12 |
|
|
što napadoše na ovi forum ovi tzv. bošnjaci junačka nacija kroz istoriju stariju ne više od zadnje serije tas-ove golf dvije
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 17 ruj 2011, 18:16 |
|
|
Sve žrtve očigledno nisu jednake. Za neke se robija, za neke ne.
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 17 ruj 2011, 18:17 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
HVO le legalna vojska, te je tako i HR HB legalna.
|
|
Vrh |
|
|
Wittgenstein
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 17 ruj 2011, 18:18 |
|
Pridružen/a: 07 kol 2011, 18:17 Postovi: 271 Lokacija: U Bošnjackom institutu, kujem planove velikobošnjacke majorizacije...
|
Priroda rata u istocnoj Bosni se moze svesti na to da tu skoro i da nije voden rat, u pravom smislu te rijeci.
Bosnjaci, koji su cinili vecinu, su prognani od strane malobrojnijih Srba. Ti Srbi, iako manjina, su uspjeli to uraditi zahvaljujuci pomoci svoje prekodrinske brace po vjeri. Oni su ih snabdjevali oruzjem i svom ostalom, kako logistikom, tako i infrastrukturom.
Ja sam radio u Glinici, tvornici kod Zvornika. Dobro se sjecam kako su uposlenici Srbi isli na "vjezbe" 1991.godine. Vecinsku bosnjacku opcinu Zvornik SDS proglasih srpskom te uspostavise "krizni stab". Sve je to bilo isplanirano u detalju. Bosnjacki direktori, ljekari i ostali duznosnici su postavljeni na spiskove. U Karakaju su odvedeni muskarci, gdje su maltretirani, ubijeni i natjerani da rade najgnusnije stvar jedni drugima. Srbi su oceve i sinove natjerali da jedan drugome izvrse oralni seks.
Podrinjski Srbi, potpomognuti i naoruzani od strane JNA su u proljecu 1992.godine protjerali bosnjacko stanovnistvo. Takoder su palili kuce, pljackali, odvodoli muskarce u logore, fizicki i psihicki maltretirali ljude, silovale zene, izivljavali se na zene, djecu i starce.
I da su Bosnjaci htjeli da izvrse zlocine u tolikom omjeru o kojem Srbi govore, nisu bili u stanju. Prvo, jedva da ih je i bilo ostalo vojnosposobnih i drugo, vojne opreme nije bilo.
Covjek nezna da li bi se smijao ili plakao kada cuje ovu srpsku propagandu. Ideologija je mozda eliminirana tokom 90-ih, a propagandna masinerija koju odrzava velikosrpski lobij u dijaspori itekako je aktivna. I to na najprljavijih nacin pokusava pobiti povjesne cinjenice i slijed dogadaja.
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 17 ruj 2011, 18:20 |
|
|
Croat je napisao/la: HVO le legalna vojska, te je tako i HR HB legalna. imali su musly nelegalnih vojski kolko oćeš...........dobrovoljaca muđahedinskih iz bratskih zemalja
|
|
Vrh |
|
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 17 ruj 2011, 18:20 |
|
|
"Srpsko Podrinje" je klasični zločinački projekt, odavno osmišljen i tu se nema puno za reći. Traje od Drugog svjetskog rata kad su tamo također napravljeni užasni zločini od strane četnika.
Vrh |
|
|
Wittgenstein
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 17 ruj 2011, 18:21 |
|
Pridružen/a: 07 kol 2011, 18:17 Postovi: 271 Lokacija: U Bošnjackom institutu, kujem planove velikobošnjacke majorizacije...
|
Vrbosna HR je napisao/la: Bog-i-Hrvati je napisao/la: Meni je ža svih tih ljudi, pobijenih civila mi je uvik ža. Srebrenica je ogroman zločin koji mora svima biti upozorenje. Ali vaša politička kuhinja koja Srebrenicu i ove "preživjele" stalno koristi za svoju propagandu i nečasnu agendu kad tad će biti poražena, a onda će biti veliko pitanje koliko je blato bačeno na samu Srebrenicu.
Koristite veliko stratište da bi druge obespravljivali i vladali njima. To su Srbi radili s Jasenovcem. Na kraju se dođe do toga da većina ne osjeća ni najmanji pijetet prema tim žrtvama jer su toliko puta oskvrnute u nečasnim namjerama i jer se njima užasno manipuliralo desetljećima. Dogodit će vam se to sa Srebrenicom... tebi je žao muslimana meni nije........šta su tražili dobili su..........naser i ekipa spalili 50 srpskih sela......pa šta su mislili da neće bit osvete ?? Pedeset srpskih sela nije bilo. Pitanje je da li je uopce bilo toliko sela u cijeloj opcini. Ja dobro poznajem prostor srebrenicke opcine, jer mi je pola rodbine odatle.
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 17 ruj 2011, 18:22 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: Croat je napisao/la: HVO le legalna vojska, te je tako i HR HB legalna. imali su musly nelegalnih vojski kolko oćeš...........dobrovoljaca muđahedinskih iz bratskih zemalja to je Njofrina podvala da kompromitira inače multietničku ABIH.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 17 ruj 2011, 18:22 |
|
|
Wittgenstein je napisao/la: Priroda rata u istocnoj Bosni se moze svesti na to da tu skoro i da nije voden rat, u pravom smislu te rijeci.
Bosnjaci, koji su cinili vecinu, su prognani od strane malobrojnijih Srba. Ti Srbi, iako manjina, su uspjeli to uraditi zahvaljujuci pomoci svoje prekodrinske brace po vjeri. Oni su ih snabdjevali oruzjem i svom ostalom, kako logistikom, tako i infrastrukturom.
Ja sam radio u Glinici, tvornici kod Zvornika. Dobro se sjecam kako su uposlenici Srbi isli na "vjezbe" 1991.godine. Vecinsku bosnjacku opcinu Zvornik SDS proglasih srpskom te uspostavise "krizni stab". Sve je to bilo isplanirano u detalju. Bosnjacki direktori, ljekari i ostali duznosnici su postavljeni na spiskove. U Karakaju su odvedeni muskarci, gdje su maltretirani, ubijeni i natjerani da rade najgnusnije stvar jedni drugima. Srbi su oceve i sinove natjerali da jedan drugome izvrse oralni seks.
Podrinjski Srbi, potpomognuti i naoruzani od strane JNA su u proljecu 1992.godine protjerali bosnjacko stanovnistvo. Takoder su palili kuce, pljackali, odvodoli muskarce u logore, fizicki i psihicki maltretirali ljude, silovale zene, izivljavali se na zene, djecu i starce.
I da su Bosnjaci htjeli da izvrse zlocine u tolikom omjeru o kojem Srbi govore, nisu bili u stanju. Prvo, jedva da ih je i bilo ostalo vojnosposobnih i drugo, vojne opreme nije bilo.
Covjek nezna da li bi se smijao ili plakao kada cuje ovu srpsku propagandu. Ideologija je mozda eliminirana tokom 90-ih, a propagandna masinerija koju odrzava velikosrpski lobij u dijaspori itekako je aktivna. I to na najprljavijih nacin pokusava pobiti povjesne cinjenice i slijed dogadaja. Za to vreme ste vi valjda čarape štrikali i čekali Godoa? Ajde molim te, prvi ste se vi naoružavali i na rat spremali. Ima u Kustinoj knjizi jedan momenat (rat još nije bilo ni u izgledu u Bih), kada ga je jedan vaš, valjda misleći da je Kusta zeleno opredeljen, odveo i pokazao mu puno spremište oružja i municije, rekavši da slobodno uzme šta mu treba.
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 17 ruj 2011, 18:25 |
|
|
Croat je napisao/la: Vrbosna HR je napisao/la: imali su musly nelegalnih vojski kolko oćeš...........dobrovoljaca muđahedinskih iz bratskih zemalja
to je Njofrina podvala da kompromitira inače multietničku ABIH. ha multietniĆka armija........96 % sačinjena od muslya
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 17 ruj 2011, 18:29 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: Bog-i-Hrvati je napisao/la: Meni je ža svih tih ljudi, pobijenih civila mi je uvik ža. Srebrenica je ogroman zločin koji mora svima biti upozorenje. Ali vaša politička kuhinja koja Srebrenicu i ove "preživjele" stalno koristi za svoju propagandu i nečasnu agendu kad tad će biti poražena, a onda će biti veliko pitanje koliko je blato bačeno na samu Srebrenicu.
Koristite veliko stratište da bi druge obespravljivali i vladali njima. To su Srbi radili s Jasenovcem. Na kraju se dođe do toga da većina ne osjeća ni najmanji pijetet prema tim žrtvama jer su toliko puta oskvrnute u nečasnim namjerama i jer se njima užasno manipuliralo desetljećima. Dogodit će vam se to sa Srebrenicom... tebi je žao muslimana meni nije........šta su tražili dobili su..........naser i ekipa spalili 50 srpskih sela......pa šta su mislili da neće bit osvete ?? Ne treba nama nicije sazaljenje, mi trazimo samo istinu i kao sto vidim vas iritira sto se pronalaze masovne grobnice i identifikuju zrtve., Ako ste mislili da ce mo i ovo prepustit zaboravu kao i ranije zlocine, varate se. Znaci ovde je problem nekome sto ljudi traze posmrtne ostatke svojih clanova porodica, sto istinu iznose na vidjelo. sto traze pravdu? Sta su to muslimani trazili? Jesul trazili da 1992 u samo prva 3 mjeseca agresije budu etnicki ocisceni mnogi grdaovi uz granicu kao npr Zvornik, Bijeljina, Foca , Visegrad itd, a to sve prije dogadjaja u Srebrenici? Zasto su uopste napali taj grad i drzali u opsadi, gdje nisu mogli proci konvoji sa hranom? Znaci srbi mogu drzati jednu muslimansku enklavu u toptalnoj opsadi i izolaciji i izgladnjivanju, a jedan Naser Oric u toj takvoj situaciji nije smio organizovati ljude i braniti gole zivote? Uostalom Naser je pravosnazno oslobodjen u Hagu. Ponavljas ko papagaj servsku propagandu bez ikakvih dokaza, ali kao sto sam ti vec rekla misljenje jednog servskog uvlacivaca je potpuno nebitno.
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 17 ruj 2011, 18:30 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: Croat je napisao/la: to je Njofrina podvala da kompromitira inače multietničku ABIH. ha multietniĆka armija........96 % sačinjena od muslya štaš ba, niko nije kriv fašistima šta nisu htjeli u ABIH. da su barem svi Hrvati i Srbi bili ko Šiber i Divjak.
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 17 ruj 2011, 18:31 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: Croat je napisao/la: to je Njofrina podvala da kompromitira inače multietničku ABIH. ha multietniĆka armija........96 % sačinjena od muslya Pa sta ako je ? Jesmo li vecinski narod ili nismo?
|
|
Vrh |
|
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 17 ruj 2011, 18:32 |
|
|
Irma je napisao/la: Vrbosna HR je napisao/la: ha multietniĆka armija........96 % sačinjena od muslya Pa sta ako je ? Jesmo li vecinski narod ili nismo? Aj brate izađi malo vanka, provjetri se, pregrijale ti se vijuge.
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 17 ruj 2011, 18:32 |
|
|
Irma je napisao/la: Vrbosna HR je napisao/la: tebi je žao muslimana meni nije........šta su tražili dobili su..........naser i ekipa spalili 50 srpskih sela......pa šta su mislili da neće bit osvete ??
Ne treba nama nicije sazaljenje, mi trazimo samo istinu i kao sto vidim vas iritira sto se pronalaze masovne grobnice i identifikuju zrtve., Ako ste mislili da ce mo i ovo prepustit zaboravu kao i ranije zlocine, varate se. Znaci ovde je problem nekome sto ljudi traze posmrtne ostatke svojih clanova porodica, sto istinu iznose na vidjelo. sto traze pravdu? Sta su to muslimani trazili? Jesul trazili da 1992 u samo prva 3 mjeseca agresije budu etnicki ocisceni mnogi grdaovi uz granicu kao npr Zvornik, Bijeljina, Foca , Visegrad itd, a to sve prije dogadjaja u Srebrenici? Zasto su uopste napali taj grad i drzali u opsadi, gdje nisu mogli proci konvoji sa hranom? Znaci srbi mogu drzati jednu muslimansku enklavu u toptalnoj opsadi i izolaciji i izgladnjivanju, a jedan Naser Oric u toj takvoj situaciji nije smio organizovati ljude i braniti gole zivote? Uostalom Naser je pravosnazno oslobodjen u Hagu. Ponavljas ko papagaj servsku propagandu bez ikakvih dokaza, ali kao sto sam ti vec rekla misljenje jednog servskog uvlacivaca je potpuno nebitno. Hrane je bilo ali je radila crna berza tvog heroja Nasera. A kako je on branio živote Srebreničana? Koljući starce, žene i decu po srpskim selima? Ma divno, ivica i marica na kvadrat!
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 17 ruj 2011, 18:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24061 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Irma je napisao/la: Vrbosna HR je napisao/la: ha multietniĆka armija........96 % sačinjena od muslya Pa sta ako je ? Jesmo li vecinski narod ili nismo? Relativno većinski. Multietničko u BiH bi barem približno trebalo oslikavati etničku sliku BiH. Oko 45% Muslimana u BiH je dalo preko 95% udio Muslimana u ABiH. Ja volim reći da su to bile muslimanske milicije tendenciozno nazvane ABiH.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 17 ruj 2011, 18:33 |
|
|
Irma je napisao/la: Vrbosna HR je napisao/la: ha multietniĆka armija........96 % sačinjena od muslya Pa sta ako je ? Jesmo li vecinski narod ili nismo? možda ste većina ....... ali narod niste.........neznate ni sami šta ste ........ možda potomci faraona iz piramida u visokom
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 17 ruj 2011, 18:35 |
|
|
Irma je napisao/la: Vrbosna HR je napisao/la: ha multietniĆka armija........96 % sačinjena od muslya Pa sta ako je ? Jesmo li vecinski narod ili nismo? Irma, ta tvoja službena vojska je tekbirila u napadima i ratovanjima. Trebaš se zamisliti kod ove svoje izjave.
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 17 ruj 2011, 18:35 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: što napadoše na ovi forum ovi tzv. bošnjaci junačka nacija kroz istoriju stariju ne više od zadnje serije tas-ove golf dvije Pa da smo stari i 2 mjeseca opet smo opstali i postojimo i tu ti i takvi ne mozete nista, a nisu mogli ni puno puno jaci od vas.
|
|
Vrh |
|
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 17 ruj 2011, 18:36 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Irma je napisao/la:
Pa sta ako je ? Jesmo li vecinski narod ili nismo?
Irma, ta tvoja službena vojska je tekbirila u napadima i ratovanjima. Trebaš se zamisliti kod ove svoje izjave. Pa šta da je tekbirila, bona? Ša ljudi ne smiju ni pjevat više, baaa?
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 17 ruj 2011, 18:40 |
|
|
Irma je napisao/la: Vrbosna HR je napisao/la: što napadoše na ovi forum ovi tzv. bošnjaci junačka nacija kroz istoriju stariju ne više od zadnje serije tas-ove golf dvije Pa da smo stari i 2 mjeseca opet smo opstali i postojimo i tu ti i takvi ne mozete nista, a nisu mogli ni puno puno jaci od vas. Ko je to bio jači od nas? Turci nisu, njih volite. Nemci nisu, s njima ste bili saveznici. Pa ko onda?
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 17 ruj 2011, 18:44 |
|
|
Bog-i-Hrvati je napisao/la: i_jopet je napisao/la: Irma,
ta tvoja službena vojska je tekbirila u napadima i ratovanjima.
Trebaš se zamisliti kod ove svoje izjave.
Pa šta da je tekbirila, bona? Ša ljudi ne smiju ni pjevat više, baaa? e vala baš, nek se otpor Baznije čuo do Allaha.
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 17 ruj 2011, 18:44 |
|
|
teranova je napisao/la: Irma je napisao/la:
Pa da smo stari i 2 mjeseca opet smo opstali i postojimo i tu ti i takvi ne mozete nista, a nisu mogli ni puno puno jaci od vas.
Ko je to bio jači od nas? Turci nisu, njih volite. Nemci nisu, s njima ste bili saveznici. Pa ko onda? Ali niko nije volio Turke ko vase pra pra babe, vi ste bili turski vazali a da ne govorimm kako ste saradjivali sa nacistima kad je trebalo.
|
|
Vrh |
|
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Milorada Dodika verbalno napao prolaznik: Nazvao je Republiku Srpsku takozvanom i genocidnom Postano: 17 ruj 2011, 18:45 |
|
|
Croat je napisao/la: Bog-i-Hrvati je napisao/la: Pa šta da je tekbirila, bona? Ša ljudi ne smiju ni pjevat više, baaa? e vala baš, nek se otpor Baznije čuo do Allaha. Ma šta bona do Allaha, do Švecke se čuo. Vidiš da ga je i Irma čula...
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|