|
|
Stranica: 1/4.
|
[ 98 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
emt
|
Naslov: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 12:09 |
|
|
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 12:16 |
|
|
neslažem se stobom a di je kiša?? di je bura ?? kakve su ovo visoke temperature ??
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 12:20 |
|
|
Evo kiše :)
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 12:23 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 12:24 |
|
|
Meni je najljepša "kninska kraljica od njega"i "sude mi " sa Škorom :)
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 12:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
emt je napisao/la: Meni je najljepša "kninska kraljica od njega"i "sude mi " sa Škorom :) Za asimilaciju među Hrvatiće - spremna
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 12:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60840 Lokacija: DAZP HQ
|
Ministry of Sound je napisao/la: emt je napisao/la: Meni je najljepša "kninska kraljica od njega"i "sude mi " sa Škorom :) Za asimilaciju među Hrvatiće - spremna i Dadi Prši...its really working.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 12:28 |
|
|
da...odlične su .... a znam zašto ti je kninska kraljica najdraža meni je posebno draga "lijepa li si" HERCEG-BOSNO SRCE PONOSNO
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 12:37 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: emt je napisao/la: Meni je najljepša "kninska kraljica od njega"i "sude mi " sa Škorom :) Za asimilaciju među Hrvatiće - spremna Kad sam se ja ikad asmilirala, u djetinjstvu još, da ste vi meni živi i zdravi. U moje pamćenje su urezane djedove priče zauvijek Uzgred i ova je dobra pravo :)
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 12:39 |
|
|
emt je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Za asimilaciju među Hrvatiće - spremna Kad sam se ja ikad asmilirala u djetinjstvu još da ste vi meni živi i zdravi.U moje pamćenje su urezane djedove priče zauvijek Uzgred i ova je dobra pravo :) [youtube]http://www.youtube.com/results?search_query=svetinja&aq=f[/youtube] evo Bogu hvala dobićemo još jednu Hrvaticu islamske vjere........dobrodošla među narod Hrvatski
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 12:43 |
|
|
Citat: Hrvaticu islamske vjere........dobrodošla među narod Hrvatski Ne prenagljuj :) No,uvijek sam za onu; Bog i Hrvati,Allah i Muslimani!!!:))))
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 12:45 |
|
|
emt je napisao/la: Citat: Hrvaticu islamske vjere........dobrodošla među narod Hrvatski Ne prenagljuj :) No,uvijek sam za onu; Bog i Hrvati,Allah i Muslimani!!!:)))) dođi da te zagrlim, narod hervatski te prima nazad.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 12:46 |
|
|
emt je napisao/la: Citat: Hrvaticu islamske vjere........dobrodošla među narod Hrvatski Ne prenagljuj :) No,uvijek sam za onu; Bog i Hrvati,Allah i Muslimani!!!:)))) dobro pomalo......ponjela me radost pa sam prenaglio drago mi je čuti kad se NAŠI vraćaju u krilo majci Domovini Hrvatskoj
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 12:51 |
|
|
Citat: narod hervatski te prima nazad. Što nazad ? Nikad ja nigdje nisam bila ni "otišla" dudice dragi
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 12:52 |
|
|
dupli..
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 12:53 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: emt je napisao/la: Ne prenagljuj :)
No,uvijek sam za onu; Bog i Hrvati,Allah i Muslimani!!!:))))
dobro pomalo......ponjela me radost pa sam prenaglio drago mi je čuti kad se NAŠI vraćaju u krilo majci Domovini Hrvatskoj potsjeti me na jednu kad je Goran Milić svojevremeno putovao po Europi, i u Austriji naleti na muslimanku i iz zezancije je pita na kojem ćemo jeziku razgovarat, a žena kaže, ma može na hrvatskom, mi smo ionako prije bili Hrvati.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 12:54 |
|
|
emt je napisao/la: Citat: narod hervatski te prima nazad. Što nazad ? Nikad ja nigdje nisam bila ni "otišla" dudice dragi zato jer sam ja zadužen za asimilaciju na ovom forumu i potragu za izgubljenim hrvatskim dušama. ne bi vjerovala kako mi dobro ide.
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 12:54 |
|
|
emt je napisao/la: Citat: narod hervatski te prima nazad. Što nazad ? Nikad ja nigdje nisam bila ni "otišla" dudice dragi PA NISI "OTIŠLA" VEĆ MOŽDA MALO "ZASTRANILA" ALI NEMA VEZE SVE TI JE OPROŠTENO
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 12:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Jesen pih...ne donosi ništa dobro, kišu, bljuzgu, kraj ljeta i ljetnih simpatija, povratak u školu
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 12:59 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Jesen pih...ne donosi ništa dobro, kišu, bljuzgu, kraj ljeta i ljetnih simpatija, povratak u školu pun si negativnosti ministre.......valjda zato šta MORAŠ u školu evo nam prvi dan jeseni donese nešto dobro NAŠU emt
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 13:03 |
|
|
za prvi dan jeseni...i emt. u njenom slučaju, ne otac, nego dedo, ali to je to.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 13:05 |
|
|
Citat: zato jer sam ja zadužen za asimilaciju na ovom forumu i potragu za izgubljenim hrvatskim dušama. ne bi vjerovala kako mi dobro ide. Prohujao si ti s vihorom dudu, ili te zameo vjetar.Pusti ove mlađe da se pokažu Citat: Jesen pih...ne donosi ništa dobro, kišu, bljuzgu, kraj ljeta i ljetnih simpatija, povratak u školu Ministre, ti si prerastao ovu fazu odavno valjda. Sad bi trebalo da ti jesen donese ovako nešto. I kakvu crnku poluobučenu na ovom tepihu :)) Kakva te škola spopala
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 13:06 |
|
|
emt je napisao/la: Ministre, ti si prerastao ovu fazu odavno valjda. Sad bi trebalo da ti jesen donese ovako nešto. ja ti ovo sigurno mogu donijeti, trust me.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 13:09 |
|
|
emt je napisao/la: Citat: Jesen pih...ne donosi ništa dobro, kišu, bljuzgu, kraj ljeta i ljetnih simpatija, povratak u školu Ministre, ti si prerastao ovu fazu odavno valjda. Sad bi trebalo da ti jesen donese ovako nešto. I kakvu crnku poluobučenu na ovom tepihu :)) Kakva te škola spopala Još mi previše imponiraju sjećanja iz djetinjstva...izgubljene simpatije, duge ljetne noći u Zenitu (Neum), noći bez sna prije povratka u školske klupe Tu sliku više asociram sa zimom...i kakvom kabinom u švicarskim alpama
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 13:09 |
|
|
još kad bi senjor agatona vratili sa pravoslavne vere na katoličku to bi mi bio životni uspjeh
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|