|
|
Stranica: 2/4.
|
[ 98 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
emt
|
Naslov: Re: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 13:10 |
|
|
Citat: ja ti ovo sigurno mogu donijeti, dudu, zabrinjavaš me ..samo da znaš :)))
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 13:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60840 Lokacija: DAZP HQ
|
emt je napisao/la: Citat: ja ti ovo sigurno mogu donijeti, dudu, zabrinjavaš me ..samo da znaš :))) u ovom slučaju čak se ni ne šalim, neki to znaju.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 13:13 |
|
|
Alo bre asimilatori i asimilatorice , tj.bivši Srbi i bivše Srpkinje od one dve tuđinske religije , ne pada lišće samo za vas!
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 13:16 |
|
|
još jedna za sve odnarođene duše u ovo toplo jesenjsko popodne. the resistance is futile.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 13:16 |
|
|
Vidi ovoga Joa !!!
Jel' ovo Ljuba Tadić ?
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 13:17 |
|
|
joe enter je napisao/la: Alo bre asimilatori i asimilatorice , tj.bivši Srbi i bivše Srpkinje od one dve tuđinske religije , ne pada lišće samo za vas! đe si svetosavni Hrvatu.......šta te boli šta ti je dida za zemlju pravoslavnu dao svoj identitet Hrvatski........ podsjeti me na Šešelja i njegove pradedove Hrvate
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 13:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
dudu je napisao/la: emt je napisao/la: dudu, zabrinjavaš me ..samo da znaš :)))
u ovom slučaju čak se ni ne šalim, neki to znaju. ovo je insajderska zajebancija Aware
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 13:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
dudu je napisao/la: još jedna za sve odnarođene duše u ovo toplo jesenjsko popodne. the resistance is futile. Ima li koja za nas koji se polako odvajamo od hrv. nacionalnog korpusa i asimiliramo u angloidne narode
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 13:19 |
|
|
Citat: ovo je insajderska zajebancija
Ja dudu-a ne shvaćam svakako nikad ozbiljno, jer je jednostavno neoooozbiljannn tip
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 13:20 |
|
|
emt je napisao/la: Vidi ovoga Joa !!!
Jel' ovo Ljuba Tadić ? Yap!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 13:21 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ima li koja za nas koji se polako odvajamo od hrv. nacionalnog korpusa i asimiliramo u angloidne narode u tom slučaju vadim teško naoružanje. ova rastapa i najtvrđa srca. iako, za iznimne slučajeve imam i weapon of mass destruction.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 13:22 |
|
|
emt je napisao/la: Citat: ovo je insajderska zajebancija
Ja dudu-a ne shvaćam svakako nikad ozbiljno, jer je jednostavno neoooozbiljannn tip Možda jeste neozbiljan ali svoju djevojku ili sestru ne bih ostavio samu ni na 5 minuta sa tim tipom
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 13:23 |
|
|
dudu je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ima li koja za nas koji se polako odvajamo od hrv. nacionalnog korpusa i asimiliramo u angloidne narode u tom slučaju vadim teško naoružanje. ova rastapa i najtvrđa srca. iako, za iznimne slučajeve imam i weapon of mass destruction. Ima li ona koja je bila na odjavnoj špici HRT-a, stihovi " ...moja zemlja Hrvatskaaa"
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 13:24 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ima li ona koja je bila na odjavnoj špici HRT-a, stihovi "...moja zemlja Hrvatskaaa"
band aid...moja domovina.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 13:25 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 13:25 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: emt je napisao/la: Ja dudu-a ne shvaćam svakako nikad ozbiljno, jer je jednostavno neoooozbiljannn tip Možda jeste neozbiljan ali svoju djevojku ili sestru ne bih ostavio samu ni na 5 minuta sa tim tipom iz respketa...sestru ti ne bih dirao.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 13:26 |
|
|
Citat: Možda jeste neozbiljan ali svoju djevojku ili sestru ne bih ostavio samu ni na 5 minuta sa tim tipom Ne reklamiraj ga na ovaj način ionako je umišljen A ja sam uzgred budi rečeno pravo ljubomorna na onu vašu ujutro "Dobroooo jutro ooo moja Hrvatskaaaa" Pa onda idu slike moraaa, gradova itd itd :(
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 13:27 |
|
|
dudu je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ima li ona koja je bila na odjavnoj špici HRT-a, stihovi "...moja zemlja Hrvatskaaa"
band aid...moja domovina.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 13:27 |
|
|
meni je ovaj najjača, može komotno kao himna proći. a i dobra je za asimilaciju.
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 13:30 |
|
|
evo jedna za pravoslavne Hrvate u bosni tzv. bosanske srbeke
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 13:32 |
|
|
a ova se poziva na cara Konstantina Porfirogeneta i upućuje one u zabludi da se uhvate knjige i vrate matici.
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 13:34 |
|
|
naši dragi otađbinci rodnoj kući da se vrate
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 13:38 |
|
|
dudu je napisao/la: a ova se poziva na cara Konstantina Porfirogeneta i upućuje one u zabludi da se uhvate knjige i vrate matici. Nemoj crni Dudu pominjati Koču , jer vas taj eksplicitno naziva Srbima! Gl. XXXIII. O Zahumljanima i zemlji u kojoj sada stanuju
Zemlju Zahumlje su ranije posjedovali Romeji, ja mislim na one Romane koje je car Dioklecijan preselio iz Rima, kako je o njima rečeno u istoriji Hrvata. Zemlja Zahumlje bila je pod vladavinom cara Romeja, ali kad je ono i njegov narod bio podjarmljen Avarima, ono je potpuno opustjelo. Oni koji sada tamo žive u Zahumlju, Srbi su iz vremena onog arhonta koji je tražio zaštitu od cara Iraklija. Oni su nazvani Zahumljani po planini koja se zove Hum i zaista u jeziku Slovena Zahumljani znači oni iza brda, jer se na ovom području nalazi veliko brdo s dva grada na njegovom vrhu, Bona i Hum, a iza tog brda teče rijeka nazvana Bona, što znači Dobra. Pleme prokonzula i patricija Mihajla, sina Višetinog, arhonta Zahumljana potiče od nekrštenih koji su stanovali na rijeci Visli i koji su se zvali Litciki, oni su se naselili na rijeci zvanoj Zahluma. U zemlji Zahumljana naseljeni gradovi su Ston, Mokriskik, Josli(Ošlje), Galumainik, Dobroskik(Dabar).
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 13:40 |
|
|
nisam ja iz Huma, nego s duvanjskog polja. tamo gdje su se tvoji vrli crnogorski preci na hrvatskim crkvenim saborima okupljali.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Danas je prvi dan jeseni Postano: 23 ruj 2011, 13:43 |
|
|
dudu je napisao/la: nisam ja iz Huma, nego s duvanjskog polja. tamo gdje su se tvoji vrli crnogorski preci na hrvatskim crkvenim saborima okupljali. Dobro , onda ovo se odnosi na tebe , tj. jako ti je blizu Gl. XXXVI. O Paganima koji se takođe zovu Neretvljani i zemlji u kojoj sada stanuju
Zemlju u kojoj sada stanuju Pagani ranije su takođe posjedovali Romani koje je car Dioklecijan preselio iz Rima i naselio u Dalmaciji. Isti Pagani vode porijeklo od nekrštenih Srba iz onog vremena u kojem je njihov poglavar zatražio zaštitu cara Iraklija. Ova je zemlja također bila podjarmljena od Avara i opustošena, a ponovno naseljena u vrijeme cara Iraklija. Nazvani su Pagani zato što nisu prihvatili krštenje u vrijeme kad su svi Srbi primili krštenje. Naziv pagani na jeziku Slavena znači nekršteni ali na jeziku Romeja njihova zemlja se zove Arenta(Neretva) pa se i oni nazivaju Arentani(Neretvljani) sa strane istih Romeja. U Paganiji su naseljeni gradovi Mokro, Verulja(Vrulja), Ostrok i Slavinec(Gradac). Uz to oni posjeduju i ova ostrva: veliko ostrvo Korčula, na kom postoji i grad, drugo veliko ostrvo Mljet, koje spominje sveti Luka u Djelima Apostolskim, pod imenom Melita, na kome je zmija ugrizla Svetog Pavla za prst, a koju je on bacio u vatru, drugo veliko ostrvo Hvar, drugo veliko ostrvo Brač. Tu postoje i druga ostrva koja nisu pod vlašću istih Pagana: ostrvo Hoara(?Sušac?), ostrvo Vis, ostrvo Lastovo.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|