|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 39 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
RajvoSa
|
Naslov: Udruga raseljenih Hrvata kotorvaroške doline Postano: 12 svi 2009, 14:03 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3827 Lokacija: Nanya Lakes
|
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Udruga raseljenih Hrvata kotorvaroške doline Postano: 25 ruj 2011, 21:36 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37714 Lokacija: Gl. grad regije
|
Jedno od rijetkih mjesta u BiH u kojima žive Hrvati a da nisam bio...
Danas se i to promijenilo... Kao i uvijek, mjesto drukčije od onog što čovjek očekuje...
90-ih na izborima pobijedio HDZ. No, danas praktički nikoga više tamo nema.
Šteta, jer B. Luka je blizu, a doista je možda danas i najmoderniji i najljepši veliki grad u BiH, u kojem zasigurno ima posla, doduše, ne znam baš je li ima za Hrvate.
Iz smjera Skendera se doista teško dolazi, još uvijek, valjda će se i to promijeniti, čini se da bi put za Zagreb tom najkraćom štrekom mogao se malo olakšati kad ta cesta bude asfaltirana.
Uglavnom, fotka jednog od ex hrvatskih sela na tom putu...
Privitak/ci: |
DSC01042.jpg [ 115.54 KiB | Pogledano 14665 put/a. ]
|
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Udruga raseljenih Hrvata kotorvaroške doline Postano: 25 ruj 2011, 21:40 |
|
|
Nije nam Juke bilo ovdje ihaj haj
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Udruga raseljenih Hrvata kotorvaroške doline Postano: 28 ruj 2011, 11:06 |
|
|
Gori je vazda bilo kurve i dobre koke a o susjednoj Banja Luci da i ne govorim. Ihh kad se samo sjetim
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Udruga raseljenih Hrvata kotorvaroške doline Postano: 28 ruj 2011, 11:10 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: Gori je vazda bilo kurve i dobre koke a o susjednoj Banja Luci da i ne govorim. Ihh kad se samo sjetim Mora da si osjetio na džepu... Nego Bečo, imaš veze s ovim krajem? Prema Wash. sporazumu i ovaj kraj je trebao u Federaciju... Baš nam fali neko od tamo ovdje... Pišite ljudi...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Udruga raseljenih Hrvata kotorvaroške doline Postano: 28 ruj 2011, 11:24 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25848 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Kum Bečo je napisao/la: Gori je vazda bilo kurve i dobre koke a o susjednoj Banja Luci da i ne govorim. Ihh kad se samo sjetim Mora da si bio u Garićima?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Udruga raseljenih Hrvata kotorvaroške doline Postano: 28 ruj 2011, 11:42 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: Gori je vazda bilo kurve i dobre koke a o susjednoj Banja Luci da i ne govorim. Ihh kad se samo sjetim Bilo u BL, bilo u Seheru pice do jaja
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Udruga raseljenih Hrvata kotorvaroške doline Postano: 28 ruj 2011, 12:51 |
|
|
Tulkaš, jel' istinit podatak da na jednog muškarca u Banjaluci dođe 7 žena ?Čitala sam neku studiju, pa me čisto informativno zanima.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Udruga raseljenih Hrvata kotorvaroške doline Postano: 28 ruj 2011, 12:57 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8044 Lokacija: Banovina Usora
|
Ma nije to studija, to je mit
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Udruga raseljenih Hrvata kotorvaroške doline Postano: 28 ruj 2011, 13:02 |
|
|
Citat: Ma nije to studija, to je mit Dobro vjerovatno i mit neki.No, ja sam tekst čitala, ali trenutno ne mogu da ga nađem.Uglavnom prelijepe djevojke na slikama šetaju ( neki sposoban fotograf ulovio trenutak )a na njima nijednog muškog prestavnika.Rekla bi snimljeno u nekom prometnom dijelu grada. Ako nađem postaviću
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Udruga raseljenih Hrvata kotorvaroške doline Postano: 28 ruj 2011, 13:04 |
|
|
Već zamišljam Beču sa 7 smežuranih, krezubih baba... Koliko sam ja hodao po BL ima se što vidjet, čak možda najviše od svih gradova koji su bili u Yu na glasu (Novi Sad, BL, Maribor i Split), s tim što nisam bio u NS.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Udruga raseljenih Hrvata kotorvaroške doline Postano: 28 ruj 2011, 13:09 |
|
|
Citat: Već zamišljam Beču sa 7 smežuranih, krezubih baba. Vadimo im mi prosjek sa balkana.Zato zamišljaj nas :)) A što Đole reče "Austrijanke se šišaju kod istog berbera gdje im i muževi " Citat: Koliko sam ja hodao po BL ima se što vidjet, Ima nego što, obzirom na omjer konkurencija je ubitačna (ako je tačan 7:1 )Ne treba biti matematički stručnjak jedna prosječna cura da skonta kakve su joj šanse da ulovi frajera :))))
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Udruga raseljenih Hrvata kotorvaroške doline Postano: 28 ruj 2011, 13:33 |
|
|
emt je napisao/la: Citat: Već zamišljam Beču sa 7 smežuranih, krezubih baba. Vadimo im mi prosjek sa balkana.Zato zamišljaj nas :)) A što Đole reče "Austrijanke se šišaju kod istog berbera gdje im i muževi " Čekaj, jesil` to ti pogrešno skontala ili se zezaš? Koliko ja vidim Junuz je napisao da već zamišlja Kuma Beču sa 7 baba a ne "u Beču". ;)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Udruga raseljenih Hrvata kotorvaroške doline Postano: 28 ruj 2011, 13:36 |
|
|
Pogrešno skontala.Meni u to Bečo(ime) ide ono Ć naše ?I nema riječi kum-a :)Samo Beču u Junuza.
Ili sam ja u krivu ?Kontam mene Junuz opet zeza :)))
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Udruga raseljenih Hrvata kotorvaroške doline Postano: 28 ruj 2011, 13:45 |
|
|
Meni po zvučnosti se čini kako je Kum Bečo (sa tvrdim Č).
E sad, vjerojatno je skraćenica od Bećir ili Bečir, nisam siguran č ili ć vrijedi za to ime. Mada se meni čini kako ja izgovaram sa č.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Udruga raseljenih Hrvata kotorvaroške doline Postano: 28 ruj 2011, 13:47 |
|
|
Pa jel to lik iz "Kuduza" onaj ?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Udruga raseljenih Hrvata kotorvaroške doline Postano: 28 ruj 2011, 13:54 |
|
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Udruga raseljenih Hrvata kotorvaroške doline Postano: 28 ruj 2011, 13:55 |
|
|
Obriši sliku onu ozbiljno ti kažem.Napisaću ti ženi mail :)))) Provokatore
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Udruga raseljenih Hrvata kotorvaroške doline Postano: 28 ruj 2011, 13:57 |
|
|
emt je napisao/la: Obriši sliku onu ozbiljno ti kažem.Napisaću ti ženi mail :)))) Provokatore A zašo si nervozna ako nije tvoja slika?? ;)
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Udruga raseljenih Hrvata kotorvaroške doline Postano: 28 ruj 2011, 13:59 |
|
|
Nisam, nego ovdje ima ljudi koji se u raspravama za slamku hvataju. Kao onda kad sam "posle" napisala.Pa me smarala teranova da sam iz Sandžaka.Neda mi se objašnjavati.
Samo je to.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Udruga raseljenih Hrvata kotorvaroške doline Postano: 28 ruj 2011, 14:10 |
|
|
emt je napisao/la: Obriši sliku onu ozbiljno ti kažem.Napisaću ti ženi mail :)))) Provokatore emt, treba li pomoć? ja sam uvijek na strani žena (za razliku od žena )
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Udruga raseljenih Hrvata kotorvaroške doline Postano: 28 ruj 2011, 16:59 |
|
|
Bečo kao Bečir, a odnosi se na Bečira Lokmića iz Semizovca kod Sarajeva, općina Vogošča. Bečir Lokmić, Ustaša i osnivać CRNE LEGIJE poginuo je u četničkoj zasjedi 1941.godine i za sobom ostavio veliku prazninu. Njegov sestrić je dugo vremena bio moj predpostavljeni. Danas živi u Hrasnici.
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Udruga raseljenih Hrvata kotorvaroške doline Postano: 28 ruj 2011, 17:03 |
|
|
Manjak muških glava na taj kraj BL i K. Varoš ima se pripisati ekonomskoj migraciji ka zapadnoj Europi a naročito su na rad išli u Švicarsku ljudi s tog kraja pa i u Hrvatsku, Sloveniju koje su bliže
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Udruga raseljenih Hrvata kotorvaroške doline Postano: 28 ruj 2011, 17:33 |
|
|
Citat: Bečo kao Bečir Onda je u pitanju ć. Ispravi i Bećo . O legiji sa Wiki gdje se pominje Bećir. Prema najraširenijoj verziji činile su je u početku dvije sarajevske ustaške bojne od oko 800 ljudi, pod zapovjedništvom Bećira Lokmića. Citat: emt, treba li pomoć? Wind, moramo Junuza upristojiti.Podhitno i da, treba mi tvoja pomoć. Kako smo ga onda hvalile nas dvije, mogu ti reći da se ufurao Hitno ga moramo prizemljiti :)
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Udruga raseljenih Hrvata kotorvaroške doline Postano: 28 ruj 2011, 18:10 |
|
|
Kotor Varos se u Hr cesto spominje zadnjih dana, razlog je Mateo Kovacic, danas Sesvecanin, ciji roditelji su iz tog kraja odselili 90. Najmladji kapetan u povijesti Dinama.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|