|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 31 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: Reprezentacija Ex Yu Postano: 12 srp 2009, 14:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59814 Lokacija: DAZP HQ
|
obradović je dobar, taj bi dinamu sjeo kao budali šamar.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Reprezentacija Ex Yu Postano: 12 srp 2009, 14:26 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3256 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
dudu je napisao/la: obradović je dobar, taj bi dinamu sjeo kao budali šamar. Neka Dinamo pljune 7 milja eura, pa mu možda i sjedne.
|
|
Vrh |
|
|
vanjushka
|
Naslov: Re: Reprezentacija Ex Yu Postano: 12 srp 2009, 15:10 |
|
|
Cudi me da neko vec nije napisao sastav, hipotetski a kako drugacije, Austrougarske Oni malo stariji dobro znaju da u Jugoslaviji nikada nisu igrali najbolji, vec obavezno po privilegijama privilegiranih klubova iz "glavnog grada" i po republickom kljucu, kao kad sastavljaju repku svijeta pa mora igrati neki Japanac ili bar azijat, ranijih godina vjecno trpan Nakata, u zadnje vrijeme ovaj koreanac iz Manchestera. E tako je i svaki iole kvalitetniji Slovenac ili Makedonac morao biti u repki, a uvijek bi cijenu njegovog nastupa placao neki bosanac ili Hrvat, nikako puleni Zvezde i Partizana, posebno ovi prvi. I prosjecan nogometas Zvezde imao je prednost pred istinskim zvijezdama iz Veleza ili Dinama, naprimjer. Jel bilo pitanje sta mislimo o ovome? ma i ako nije, ne mislim nista posebno. Imamo kockaste, za njih se navija srcem, a repka sa sest baklji na prsima je odavno proslost. Srecom, da tako kazem, jer mislim da ne postoji reprezentacija koja ima ili je imala takav luzerski mentalitet. A naslijedili su ga pravni sljedbenici Jugoslavije, cini mi se
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Reprezentacija Ex Yu Postano: 12 srp 2009, 15:16 |
|
|
vanjushka je napisao/la: Cudi me da neko vec nije napisao sastav, hipotetski a kako drugacije, Austrougarske Oni malo stariji dobro znaju da u Jugoslaviji nikada nisu igrali najbolji, vec obavezno po privilegijama privilegiranih klubova iz "glavnog grada" i po republickom kljucu, kao kad sastavljaju repku svijeta pa mora igrati neki Japanac ili bar azijat, ranijih godina vjecno trpan Nakata, u zadnje vrijeme ovaj koreanac iz Manchestera. E tako je i svaki iole kvalitetniji Slovenac ili Makedonac morao biti u repki, a uvijek bi cijenu njegovog nastupa placao neki bosanac ili Hrvat, nikako puleni Zvezde i Partizana, posebno ovi prvi. I prosjecan nogometas Zvezde imao je prednost pred istinskim zvijezdama iz Veleza ili Dinama, naprimjer. Jel bilo pitanje sta mislimo o ovome? ma i ako nije, ne mislim nista posebno. Imamo kockaste, za njih se navija srcem, a repka sa sest baklji na prsima je odavno proslost. Srecom, da tako kazem, jer mislim da ne postoji reprezentacija koja ima ili je imala takav luzerski mentalitet. A naslijedili su ga pravni sljedbenici Jugoslavije, cini mi se Teško je sastavljat repku Austrougarske, tko će gledat koji je igrač iz Vojvodine, a koji iz ostatka Srbije... Što se tiče luzerskog mentaliteta, to je isključivo do selektora. Zato je Srbija sad 14. a prije koji mjesec je bila 40. na Fifinoj listi. Antić
|
|
Vrh |
|
|
vanjushka
|
Naslov: Re: Reprezentacija Ex Yu Postano: 12 srp 2009, 21:18 |
|
|
Zar nije kod vas bio problem do saveza, nesto ste godinama alibi trazili u savezu.
Sad je dobar, odjednom?
Nego ajde, sa srecom, i vrijeme je da se plasirate na neko veliko takmicenje, jos da skinete skalp nekoj od velikih reprezentacija, pa mozete reci da ste konacno na zelenu granu izasli. Rumunjska i Farski otoci, sve je to ipak egzotika.
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Reprezentacija Ex Yu Postano: 12 srp 2009, 22:36 |
|
|
vanjushka je napisao/la: Zar nije kod vas bio problem do saveza, nesto ste godinama alibi trazili u savezu.
Sad je dobar, odjednom?
Nego ajde, sa srecom, i vrijeme je da se plasirate na neko veliko takmicenje, jos da skinete skalp nekoj od velikih reprezentacija, pa mozete reci da ste konacno na zelenu granu izasli. Rumunjska i Farski otoci, sve je to ipak egzotika. Pa i promjenjeno je vodstvo saveza, sad je Karadžić, prije je bio Terzić. Ali ipak je selektor najvažniji, jebeš savez. BiH ima šugav savez, dobrog selektora, i odlične rezultate.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 17 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|