HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 26 pro 2024, 01:32.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 31 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Reprezentacija Ex Yu
PostPostano: 12 srp 2009, 14:20 

obradović je dobar, taj bi dinamu sjeo kao budali šamar.

Vrh

PostPostano: 12 srp 2009, 14:26 

dudu je napisao/la:
obradović je dobar, taj bi dinamu sjeo kao budali šamar.

:-zubati
Neka Dinamo pljune 7 milja eura, pa mu možda i sjedne. 8-)

Vrh

PostPostano: 12 srp 2009, 15:10 

Cudi me da neko vec nije napisao sastav, hipotetski a kako drugacije, Austrougarske :-zubati

Oni malo stariji dobro znaju da u Jugoslaviji nikada nisu igrali najbolji, vec obavezno po privilegijama privilegiranih klubova iz "glavnog grada" i po republickom kljucu, kao kad sastavljaju repku svijeta pa mora igrati neki Japanac ili bar azijat, ranijih godina vjecno trpan Nakata, u zadnje vrijeme ovaj koreanac iz Manchestera.
E tako je i svaki iole kvalitetniji Slovenac ili Makedonac morao biti u repki, a uvijek bi cijenu njegovog nastupa placao neki bosanac ili Hrvat, nikako puleni Zvezde i Partizana, posebno ovi prvi. I prosjecan nogometas Zvezde imao je prednost pred istinskim zvijezdama iz Veleza ili Dinama, naprimjer.

Jel bilo pitanje sta mislimo o ovome? ma i ako nije, ne mislim nista posebno. Imamo kockaste, za njih se navija srcem, a repka sa sest baklji na prsima je odavno proslost. Srecom, da tako kazem, jer mislim da ne postoji reprezentacija koja ima ili je imala takav luzerski mentalitet. A naslijedili su ga pravni sljedbenici Jugoslavije, cini mi se :-zubati

Vrh

PostPostano: 12 srp 2009, 15:16 

vanjushka je napisao/la:
Cudi me da neko vec nije napisao sastav, hipotetski a kako drugacije, Austrougarske :-zubati

Oni malo stariji dobro znaju da u Jugoslaviji nikada nisu igrali najbolji, vec obavezno po privilegijama privilegiranih klubova iz "glavnog grada" i po republickom kljucu, kao kad sastavljaju repku svijeta pa mora igrati neki Japanac ili bar azijat, ranijih godina vjecno trpan Nakata, u zadnje vrijeme ovaj koreanac iz Manchestera.
E tako je i svaki iole kvalitetniji Slovenac ili Makedonac morao biti u repki, a uvijek bi cijenu njegovog nastupa placao neki bosanac ili Hrvat, nikako puleni Zvezde i Partizana, posebno ovi prvi. I prosjecan nogometas Zvezde imao je prednost pred istinskim zvijezdama iz Veleza ili Dinama, naprimjer.

Jel bilo pitanje sta mislimo o ovome? ma i ako nije, ne mislim nista posebno. Imamo kockaste, za njih se navija srcem, a repka sa sest baklji na prsima je odavno proslost. Srecom, da tako kazem, jer mislim da ne postoji reprezentacija koja ima ili je imala takav luzerski mentalitet. A naslijedili su ga pravni sljedbenici Jugoslavije, cini mi se :-zubati

Teško je sastavljat repku Austrougarske, tko će gledat koji je igrač iz Vojvodine, a koji iz ostatka Srbije... :-zubati
Što se tiče luzerskog mentaliteta, to je isključivo do selektora. Zato je Srbija sad 14. a prije koji mjesec je bila 40. na Fifinoj listi. Antić :-klanjam

Vrh

PostPostano: 12 srp 2009, 21:18 

Zar nije kod vas bio problem do saveza, nesto ste godinama alibi trazili u savezu.

Sad je dobar, odjednom?

Nego ajde, sa srecom, i vrijeme je da se plasirate na neko veliko takmicenje, jos da skinete skalp nekoj od velikih reprezentacija, pa mozete reci da ste konacno na zelenu granu izasli.
Rumunjska i Farski otoci, sve je to ipak egzotika.

Vrh

PostPostano: 12 srp 2009, 22:36 

vanjushka je napisao/la:
Zar nije kod vas bio problem do saveza, nesto ste godinama alibi trazili u savezu.

Sad je dobar, odjednom?

Nego ajde, sa srecom, i vrijeme je da se plasirate na neko veliko takmicenje, jos da skinete skalp nekoj od velikih reprezentacija, pa mozete reci da ste konacno na zelenu granu izasli.
Rumunjska i Farski otoci, sve je to ipak egzotika.

Pa i promjenjeno je vodstvo saveza, sad je Karadžić, prije je bio Terzić.
Ali ipak je selektor najvažniji, jebeš savez. BiH ima šugav savez, dobrog selektora, i odlične rezultate. :-kava

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 31 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 17 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: