|
|
Stranica: 4/1423.
|
[ 35570 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
emt
|
Naslov: Re: Dešavanja u Srbiji! Postano: 02 lis 2011, 14:02 |
|
|
Joe, što ne povedeš kakvu revoluciju u Vojvodini. Srbi vas samo ionako iskorištavaju, a tvom egu bi godilo da postaneš kakva istorijska ličnost. Zamisli tog meraka O tebi djeca poslije čitaju u Istoriji ko o Marku Kobiliću Vojvodine :)
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Dešavanja u Srbiji! Postano: 02 lis 2011, 14:08 |
|
|
emt je napisao/la: Joe, što ne povedeš kakvu revoluciju u Vojvodini. Srbi vas samo ionako iskorištavaju, a tvom egu bi godilo da postaneš kakva istorijska ličnost. Zamisli tog meraka O tebi djeca poslije čitaju u Istoriji ko o Marku Kobiliću Vojvodine :) De' se ti drži one tvoje vukojebine i mahalčine , mi smo u Vojvodini za vas Kalifornija i nema potrebe da se iko individualno ističe da bi se Voša pokrenula i krenula potpuno napred. Zato je potrebna svest , a nje ima sigurno dovoljno više nego kod vas , a glavno je da nam ne trebaju vođe i junaci , što znači da sam po tom pitanju izlišan!
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Dešavanja u Srbiji! Postano: 02 lis 2011, 14:15 |
|
|
Citat: De' se ti drži one tvoje vukojebine i mahalčine Hajde, hajde slinio si nad onim slikama cura iz Sarajeva sa svadbe.Sad vukojebina.Mi smo vučkojebina Citat: mi smo u Vojvodini za vas Kalifornija i nema potrebe da se iko individualno ističe da bi se Voša pokrenula i krenula potpuno napred. Ma šta Kalifornija ?To je provincija za vas :P Citat: Zato je potrebna svest , a nje ima sigurno dovoljno više nego kod vas , Pa ja tebi i dajem kompliment kako si ti osviješten, A ti tako :(( Citat: a glavno je da nam ne trebaju vođe i junaci , što znači da sam po tom pitanju izlišan! Nemoj tako biti skroman, imaš ti predispozicija.Skromnost je vrlina nesigurnih :) (zezam se ja, opusti se )
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Dešavanja u Srbiji! Postano: 02 lis 2011, 14:20 |
|
|
joe enter je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Ovi Djoletovi bacaju kamenje po Vojvodini u zadnje vrijeme Nema kamenja kod nas , već samo cig lje! Ali ja sam se vratio iz CG nedavno pa sam ih opskrbio dobrim kamenjima! Toliko su dobri da sami lete na okna , ne trba ni da ih baciš! To Crnogorci izmislili samonavodece kamenje da se ne umaraju?? Samo ste ih vi preradili da lete na hrvatska okna
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Dešavanja u Srbiji! Postano: 02 lis 2011, 14:27 |
|
|
Tulkas je napisao/la: joe enter je napisao/la: Nema kamenja kod nas , već samo cig lje! Ali ja sam se vratio iz CG nedavno pa sam ih opskrbio dobrim kamenjima! Toliko su dobri da sami lete na okna , ne trba ni da ih baciš! To Crnogorci izmislili samonavodece kamenje da se ne umaraju?? Samo ste ih vi preradili da lete na hrvatska okna E otprilike tako! A kamenja lete tako jako i precizno kao da Đoković servira! Mada ne bi on to nikad , on je ipak hrvatske majke sin!
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Dešavanja u Srbiji! Postano: 02 lis 2011, 14:30 |
|
|
Ne mesaj bre Noleta u sve to
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Dešavanja u Srbiji! Postano: 02 lis 2011, 22:51 |
|
|
Čestitke evropskim prvacima, BRAVO!!! Pogledajte njemicu na zadnjem servisu, e to se desi kad dođeš Srbinu na noge, džaba ti da si 1000 puta njemac
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
zrikavac
|
Naslov: Re: Dešavanja u Srbiji! Postano: 03 lis 2011, 00:59 |
|
|
srbofilu jefan ližeš dupe srbima, izdajniče sram te bilo :)
_________________ Sarajka Đevojka: " Želim reći da Komšić izgleda poput simpatičnog dječaka iz susjedstva"
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Dešavanja u Srbiji! Postano: 03 lis 2011, 11:23 |
|
|
POL, ovo nije tema o sportu niti podforum. Trebao si da postaš nešto o "šljunak i beton revoluciji na sjeveru Kosova".Ubijenoj osobi tamo i par povrijeđenih. Takođe možeš i o paradi ponosa.Jadni homoseksualci su obespravljeni u Srbiji, zato što policija ne može da im obezbijedi zaštitu :(( Kriminalci i nazovi crkveni službenici, određuju pravila demokratske Srbije. Jad i čemer :) Kakva utakmica i pobjede
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Dešavanja u Srbiji! Postano: 09 lis 2011, 18:54 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Dešavanja u Srbiji! Postano: 18 lis 2011, 00:59 |
|
|
Novi Begeš...
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dešavanja u Srbiji! Postano: 18 lis 2011, 04:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75286 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Cigani su interesantni.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
atan
|
Naslov: Re: Dešavanja u Srbiji! Postano: 19 lis 2011, 22:50 |
|
|
Citat: Prodato 11.000 karata za drugi Merlinov koncert u Beogradu
Ulaznice za prvi koncert "planule su" za četiri dana cijeli tekst
_________________ R.I.P. Sic
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Dešavanja u Srbiji! Postano: 20 lis 2011, 01:18 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Srbiji! Postano: 20 lis 2011, 01:31 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37714 Lokacija: Gl. grad regije
|
A sto bi tocno trebali pamtit!
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Dešavanja u Srbiji! Postano: 20 lis 2011, 01:38 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: A sto bi tocno trebali pamtit! U vezi Merlina mnogo štošta.. Ali ti i onako tu ne vidiš ništa loše jer ga koliko se sećam smatraš "donosiocem novih vetrova"..ili tako nekako.
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Dešavanja u Srbiji! Postano: 20 lis 2011, 14:51 |
|
|
Citat: Raste napetost na sjeveru Kosova, Albanac kod Peći ubio jednog i teško ranio dvojicu Srba Citat: Kočo Danaj, politički analitičar: "Moguće je" izbijanje i trećeg balkanskog rata!
"Prvo žarište je sjeverno Kosovo. Tamo gdje postoje barikade, znači da se priprema rat", tvrdi Danaj
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Dešavanja u Srbiji! Postano: 21 lis 2011, 02:03 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Dešavanja u Srbiji! Postano: 21 lis 2011, 15:34 |
|
|
WOW, NATO uklanja barikade. Nečuvena nepravda protiv napaćenog srpskog naroda dobro upućenog u barikadiranje.
Vrh |
|
|
divlja svinja
|
Naslov: Re: Dešavanja u Srbiji! Postano: 21 lis 2011, 23:31 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2010, 21:40 Postovi: 1575 Lokacija: Zaljev svinja
|
POL_GASOL je napisao/la: Citat: Raste napetost na sjeveru Kosova, Albanac kod Peći ubio jednog i teško ranio dvojicu Srba Citat: Kočo Danaj, politički analitičar: "Moguće je" izbijanje i trećeg balkanskog rata!
"Prvo žarište je sjeverno Kosovo. Tamo gdje postoje barikade, znači da se priprema rat", tvrdi Danaj Očito da su neki Albanci odlučili rješavati svoje probleme (stvarne ili izmišljene?) na nedopušten i neciviliziran način. Ovakvim ponašanjem pokazuju da se ne razlikuju puno od onih koji su im dali povoda za samostalnost. Štete cijeloj svojoj zajednici i državi.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Srbiji! Postano: 21 lis 2011, 23:32 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Taj tip je neki bezveznjaković i kompromitiran. Kaže dio Makedonije će pripasti Albaniji.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Dešavanja u Srbiji! Postano: 22 lis 2011, 01:55 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Srbiji! Postano: 22 lis 2011, 09:10 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37714 Lokacija: Gl. grad regije
|
Normalnog čovjeka ovo ne veseli, samo mi nije jasno kakav Frtaljka hladni rat spominje? Ono tamo nije rat nego diktat...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Dešavanja u Srbiji! Postano: 23 lis 2011, 04:22 |
|
|
Real gone je napisao/la: Bog-i-Hrvati je napisao/la: WOW, NATO uklanja barikade. Nečuvena nepravda protiv napaćenog srpskog naroda dobro upućenog u barikadiranje. Ne seri. Ma jel? Mislin, oprostit ćeš, ali barikade na Kosovu su glupost koja će samo dodatnu nesriću Srbima doli doniti. To jednostavno nije način, nikad bija. A vama pogotovo nikad nije ništa dobro donija.
Vrh |
|
|
vrilo_pridaka_1686
|
Naslov: Re: Dešavanja u Srbiji! Postano: 25 lis 2011, 12:18 |
|
|
Bog-i-Hrvati je napisao/la: Real gone je napisao/la: Ne seri.
Ma jel? Mislin, oprostit ćeš, ali barikade na Kosovu su glupost koja će samo dodatnu nesriću Srbima doli doniti. To jednostavno nije način, nikad bija. A vama pogotovo nikad nije ništa dobro donija. Tribalo se to ranije obavit. Do kraja.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|