|
|
Stranica: 4/12.
|
[ 291 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Tulkas
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EURO 2012 Postano: 08 lis 2011, 11:29 |
|
|
DZaba.. Fale nam Ola, Rakitic, Petric pa i Pranjic.. i dobar trener
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EURO 2012 Postano: 08 lis 2011, 11:30 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
Bilić: Imali smo ih na pladnju, dominirali smo. Šimunić: Katastrofa, jako loše, svi su podbacili. Nikad nisam imao takav osjećaj da smo ostali toliko dužni. Do gola je išlo kako tako, a od gola kao da nismo postojali na terenu. Ako ćemo ovako loše igrati pitanje je hoćemo li pobijediti Latviju.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EURO 2012 Postano: 08 lis 2011, 12:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59826 Lokacija: DAZP HQ
|
fali nama trener s mudima koji će ubaciti u vatru neke nove mlade igrače poput Vide, Vrsaljka, Iličevića, Badelja, Jajala, Vukušića koji bi grizli ko ose. ove vucibatine ne možeš više gledat, Kranjčar, Ćorluka igraju ko oni najgori veterani, Šimunić i je veteran izvan forme i onaj jebeni, niš korist Pletikosa. kakav god da je, Kelava je bolji. i nabijem ga na one alibi igrače poput Strinića i Vukojevića, i na Kalinića i Jelavića.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EURO 2012 Postano: 08 lis 2011, 12:26 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Nije problem u igračima. Oni igrači sinoć su trebali imati bar 10 nezgodnih šuteva na grčki gol. Ali nisu. Skoro nijedan nezgodan. Problem je u izborniku. Bilić je svoj strah i komplekse niže vrijednosti i na njih uspio prenijeti.
On je jednostavno poslije Turske počeo previše kalkulirati, previše ga strah uzeo, i previše studirao protivnika da ne gubi sa puno razlike. Poslije te utakmice sa Turskom Hrvatska nema svoju igru. Samo previše studiraju protivnike i prilagođavaju se tuđoj igri stalno. Ponekad tako OK, ali nekad moraš prisiliti protivnika da se i on tebi prilagođava.
Bilića su sjebala ona pisanja medija kako će voditi velike klubove i reprezentacije po svijetu. Pa je samo gledao da mu CV na papiru ne izgleda ružno, npr 4-5 razlike izgubljene utakmice.
A davno je bila Turska. Ne znam zašto ga toliko dugo trpe.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EURO 2012 Postano: 08 lis 2011, 12:43 |
|
|
Druga stvar je da ta da nama neviđeno i neshvatljivo nedostaju braća Kovač. Zapravo neshvatljivo puno, oni su bili bogovi za sve, ponajviše za određivanje jednog odnosa u reprezentaciji prema svima. Nažalost, nismo ih uspjeli nadoknaditi."
Vlatko Marković, danas.
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EURO 2012 Postano: 08 lis 2011, 13:11 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
BBC je napisao/la: Nije problem u igračima. Oni igrači sinoć su trebali imati bar 10 nezgodnih šuteva na grčki gol. Ali nisu. Skoro nijedan nezgodan. Problem je u izborniku. Bilić je svoj strah i komplekse niže vrijednosti i na njih uspio prenijeti.
On je jednostavno poslije Turske počeo previše kalkulirati, previše ga strah uzeo, i previše studirao protivnika da ne gubi sa puno razlike. Poslije te utakmice sa Turskom Hrvatska nema svoju igru. Samo previše studiraju protivnike i prilagođavaju se tuđoj igri stalno. Ponekad tako OK, ali nekad moraš prisiliti protivnika da se i on tebi prilagođava.
Bilića su sjebala ona pisanja medija kako će voditi velike klubove i reprezentacije po svijetu. Pa je samo gledao da mu CV na papiru ne izgleda ružno, npr 4-5 razlike izgubljene utakmice.
A davno je bila Turska. Ne znam zašto ga toliko dugo trpe.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EURO 2012 Postano: 08 lis 2011, 13:48 |
|
|
ne toliko Robert, koliko Niko. bez obzira koliko bio skromnog nogometnog znanja Hrvatska je s njim, a pod Bilićem igrala gotovo kao Brazil. neću zaboraviti onu utakmicu u Sarajevu protiv BIH kad smo dali 5 komada, između ostalih je i Niko dao golčinu, mogli smo utrpati kad god smo htjeli i koliko smo htjeli. bar je takav dojam bio. bilo je još takvih utakmica, protiv Izraela u gostima, Engleska na Wembleyu, a pogledajte što imamo sad. kad bi po svakoj logici trebali biti jači, mi smo neprepoznatljivi. jest otrcano reći da nemamo lidera, ali to je činjenica, mi nemamo kapetana. Srna to nije, Modrić nikad neće biti, a od ostalih nikog nema na vidiku, možda Vida jednog dana, on izgleda zajeban. ovi ostali su ko kamilica.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EURO 2012 Postano: 08 lis 2011, 13:53 |
|
|
Uživo konferencija iz Rovinja. Bezveze, Bilić se samo pravda i brani. Ništa on nije kriv. http://www.24sata.hr/
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EURO 2012 Postano: 08 lis 2011, 13:57 |
|
|
imamo problema s trenerima: Bilić, Vranković i Goluža, a igrači nam igraju u najjačim europskim ligama.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EURO 2012 Postano: 08 lis 2011, 14:04 |
|
|
Croat je napisao/la: imamo problema s trenerima: Bilić, Vranković i Goluža, a igrači nam igraju u najjaćim europskim ligama. njih trojica skupa nemaju cijele tri sezone treniranja klubova.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EURO 2012 Postano: 08 lis 2011, 14:13 |
|
|
Ništa od Bilića. Samo par riječi je dovoljno, "Kriv sam".
Vadi se na veće repke po svijetu kojima ide loše. Koje teško zabijeju golove i pobjeđuju. Da, ali oni se izdignu iz toga. Bilića ne bi dočekali ni za 12 godina.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EURO 2012 Postano: 08 lis 2011, 14:49 |
|
|
ne, kriv sam nije dovoljno. naravno da je kriv, ali to me ne zanima, hoću normalnog, kvalitetnog izbornika koji iz ovih igrača može izvući najbolje. ma nek bude Nijemac ili Nizozemac i treća njhova klasa je bolja od Cice pijanice, Debilića minđušara, kntrl.rzk Kurčića, minimalizirani rizik Ivankovića i sličnih. Vjeran Šimunić je za ove klasa od trenera.
|
|
Vrh |
|
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EURO 2012 Postano: 08 lis 2011, 15:13 |
|
|
Mamić je cool lik, pravi uspješni Rvat i poduzetnik, sigurno ćemo dobiti pravog izbornika kojeg on neće moći kontrolirati priko Vlatkeca Zmaja od Bosne. Jašta ćemo.
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EURO 2012 Postano: 08 lis 2011, 16:21 |
|
|
Bilić ostaje izgleda. Marković potvdio maloprije.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EURO 2012 Postano: 08 lis 2011, 16:26 |
|
|
nema ga smisla mjenjati prije Latvije, ali nakon toga svakako.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EURO 2012 Postano: 08 lis 2011, 16:28 |
|
|
Ma drknut mu argument. "Nisam kukavica, ne povlačim se". Ne radi se uopće o tome, već da ne daje rezultate nikakve. Sad bi da bi se on osjećao dobro i "hrabro" trebalo produžavati tu agoniju.
|
|
Vrh |
|
|
hercegovac1981
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EURO 2012 Postano: 08 lis 2011, 17:06 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 14:06 Postovi: 1609 Lokacija: Zagreb-Čapljina
|
Ako onaj drogeraš i neradnik zajebe i ove kvalifikacije možemo komotno zaključiti da je uništio hrvatski nogomet...
_________________ ...Mostar, Stolac, Neum i Čapljina Hrvatska je stara djedovina, gdje su došli vječno će ostati to je zemlja gdje žive Hrvati...
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EURO 2012 Postano: 08 lis 2011, 20:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23962 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Od EU u Austriji i Švicarskoj nisi pogledao meča, da je Hrvatska izdominirala nekoga, da pobjeda nije ni u jednom trenutku dolazila u pitanje. Ma ne samo to. Nije bilo meča da je se igralo punom forcom, pa kakav god bio na kraju rezultat. Sve nešto beskrvno.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
divlja svinja
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EURO 2012 Postano: 08 lis 2011, 21:54 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2010, 21:40 Postovi: 1556 Lokacija: Zaljev svinja
|
dudu je napisao/la: nema ga smisla mjenjati prije Latvije, ali nakon toga svakako. Ne, ne, baš sada ga treba maknuti. Možda to izazove "pozitivan šok".
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EURO 2012 Postano: 10 lis 2011, 13:02 |
|
|
izjave kandidata za hrvatsku klupu.
Slišković:jes,čans for det is real,not finišd,bat veri real Vlak:poznato je kako je dinamo igrao kad sam ja bio trener.time sam sve rekao Toplak:da,ak bude plaća svakog prvog.nemaju starci za moje kave svaki dan Karačić:ja sam trenirao mnoge klubove,zašto ne bi pokušao i reprezentaciju Jurčić:evidentan je manjak kontrole u igrača.odlično krenu,potom sve ono izanalizirano u pripremi pogaze u jednom dahu Miše:jasno da bi,no ne garantiram 100%-tni učinak.ipak su protivnici respektabilni Matković:taman se uhljebia ovdi,posložija omladince,mljacnija dinama i sad bi nas vi oslabili.neće ići gubo Cvetković:evo letim za Brazil pogledat neke igrače Kek:gdaj se pospominjam s zvezom,vas pokličem na tistu številku Vučević:bože dragi pa naravno.ustrojio bi to po modelu "tika taka,da se niko nije maka" i unio jednu novu dimenziju Steinbruckner:di bi se oni mene sjetili Bonačić:ne treba meni da se zamjeran ikome,da se moran okretat okolo.lipo vanka,par zaštitara i ko bog Pamić:nema tu discipline.spreman sam uskočit Frenčina:ne,imam zadatak u Belupu Zebić:ako se osiguraju odgovarajući uvjeti za rad,apsolutno.no završnu riječ ima Reno Ivanković:apsolutno,učinio bi igru gledljivu za svakoga,za svačiji ukus,punu entuzijazma i kombinatorike
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EURO 2012 Postano: 10 lis 2011, 13:12 |
|
|
preostaje nam samo Štimac ni Maminjo ne bi imao ništa protiv, dapače.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EURO 2012 Postano: 10 lis 2011, 13:14 |
|
|
Treba Ćiru dovesti. Ako bi i loše igrali bar bi cirkusa bilo. Da se nešto događa.
Sa Slavenom Bilićem je čitava reprezentacija postala kao pogrebno društvo. Nigdje osmijeha, nigdje neke volje za pobjedom da vidiš.
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EURO 2012 Postano: 10 lis 2011, 13:17 |
|
|
Ćiro je potrošena roba, a i muslimani ne bi podnijeli još jedan nož u leđa
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EURO 2012 Postano: 10 lis 2011, 13:20 |
|
|
Croat je napisao/la: Ćiro je potrošena roba, a i muslimani ne bi podnijeli još jedan nož u leđa Ćiro je Bošnjake razočarao kad je u sarajevskom studiju uživo rekao da mu je Tuđman veliki čovjek. Pas mu majku, fašista i separatista.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EURO 2012 Postano: 10 lis 2011, 19:50 |
|
|
Eno Dario Srna brani Bilića. Hoće još jednu šansu, pa još jednu, pa još jednu. Naravno ako zabrljaju i ovu sljedeću utakmicu (kao da nešto mijenja i da igraju fenomenalno) onda će bježati od novinara.
Neki veliki osjećaj me drži da će na ovoj utakmici u Rijeci 2 hrvatska igrača zaraditi crveni karton, i masa pizdarija će na travnjaku biti. Ako ne možeš srcem i hrabrom igrom možeš nasrtanjem na protivnike i grubom igrom. Nadoknadi nekako, samo da narod misli da se boriš.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|