|
|
Stranica: 2/4.
|
[ 84 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
emt
|
Naslov: Re: Mesić je ipak Rom Postano: 11 lis 2011, 12:56 |
|
|
"Mnogi ljudi obraćaju vam se kako bi otkrili obiteljsko podrijetlo i, koliko znam, znaju biti razočarani kada saznaju da im podrijetlo nije plemićko nego kmetsko."
Iz cijelog teksta mene najviše "zabrinjava" ovaj dio :))
Stvarno ponekad je najbolje "blaženo neznanje".
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Mesić je ipak Rom Postano: 11 lis 2011, 12:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Jel mu pok. Marko Mesić (369 hrvatska brigada (Staljingrad)) bio strikan?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Mesić je ipak Rom Postano: 11 lis 2011, 13:04 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Mesić je ipak Rom Postano: 11 lis 2011, 13:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Markan Mesić je ovaj desno, vidi vojničine
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Mesić je ipak Rom Postano: 11 lis 2011, 13:18 |
|
|
Znači gospodin Burduš nam je živi bućkuriš Etnički Rom muslimanskog pedigrea, s primjesama hrvatstva i srpstva, kršten u pravoslavnoj crkvi, odan ideji cjelovite tzv. biH, prezire Srpsku a bome i Hrvate iz tzv. biH, uz to i pasionirani ljubitelj baklave, kahve i lokuma
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Mesić je ipak Rom Postano: 11 lis 2011, 13:21 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ministry of Sound je napisao/la: Markan Mesić je ovaj desno, vidi vojničine Druže Hans, Mussolini je kriv. On je sa Dražom dijelio Bosnu. Ako naš dragi Adolf želi pa ja ču svjedočiti u Haagu protiv Mussolinija...nema problema.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Mesić je ipak Rom Postano: 11 lis 2011, 13:21 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Znači gospodin Burduš nam je živi bućkuriš Etnički Rom muslimanskog pedigrea, s primjesama hrvatstva i srpstva, kršten u pravoslavnoj crkvi, odan ideji cjelovite tzv. biH, prezire Srpsku a bome i Hrvate iz tzv. biH, uz to i pasionirani ljubitelj baklave, kahve i lokuma 50% Hrvat, 25% Cigo i 25% Srbin, i naravno 100% goFno
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Mesić je ipak Rom Postano: 11 lis 2011, 13:22 |
|
|
BBC je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Markan Mesić je ovaj desno, vidi vojničine Druže Hans, Mussolini je kriv. On je sa Dražom dijelio Bosnu. Ako naš dragi Adolf želi pa ja ču svjedočiti u Haagu protiv Mussolinija...nema problema. Nisi fulao. Nakon predaje Rusima, bio je zapovjednik "1. jugoslavenske brigade" u sklopu Crvene Armije, koja je oslobađala Čačak
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Mesić je ipak Rom Postano: 11 lis 2011, 13:23 |
|
|
Kao i Mesić. Malo "ustaša", malo "antifašista". Malo u stan od 2 milijuna Kuna, bez ikakvog kredita. Isplati se taj "antifašizam" u Hrvatskoj.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Mesić je ipak Rom Postano: 11 lis 2011, 13:24 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Markan Mesić je ovaj desno, vidi vojničine S obzirom na iskustvo sa gospodinom Željkom i gospođom Vlaisavljević, možda je i njemu đed bio četnički vojvoda Provjerite vi to dobro, možda nije babo Idriz u pitanju, već đed Ilija
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Mesić je ipak Rom Postano: 11 lis 2011, 13:29 |
|
|
Tko god da je bila bi uvreda za taj narod. Jer je Mesić prije svega *** karakterom i *** od čovjeka. Nema to veze sa politikom i nacijom. Čitava karijera mu je obilježena privlačenjem jačoj strani da izvuče osobnu korist. Pri tom je vrlo nekarakteran i lažljiv. Najveći luzeri su msulimani koji su nasjeli na njegove laži da je napustio HDZ "zbog Bosne". A istjeran iz HDZ-a par mjeseci prije sastanka Izetbegović-Tuđman u Splitu i potpisane vojne suradnje. Ali eto, muslimanima ne smeta da daju diplome osobama koji ih lažu, sve dok lažu protiv "ustaša iz Kiseljaka i Hercegovine". Iste su pameti kao i Mesić, zaslužuju jedni druge.
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Mesić je ipak Rom Postano: 11 lis 2011, 13:29 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
dva najpoštenija Hrvata naših naroda i narodnosti. da su svi Hrvati i Srbi ovakvi, BIH ne bi imala neprijatelja.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mesić je ipak Rom Postano: 11 lis 2011, 13:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Ne znam jel mu taj Marko sta, ja kako sam cuo, njegovog oca su mrtvog objesili sumjestani koliko su ga mrzili. A s obzirom na genetiku to me nebi ni zacudilo. Sto je ovdje cudno je to sto se, bar koliko sam ja upoznat, o njegovim roditeljima i precima zna jako malo. A dok je tako, zna da nije sve cisto. Kako god. on je za mene cigo.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Mesić je ipak Rom Postano: 11 lis 2011, 13:41 |
|
|
BBC je napisao/la: Tko god da je bila bi uvreda za taj narod. Jer je Mesić prije svega *** karakterom i *** od čovjeka. Nema to veze sa politikom i nacijom. Čitava karijera mu je obilježena privlačenjem jačoj strani da izvuče osobnu korist. Pri tom je vrlo nekarakteran i lažljiv. Najveći luzeri su msulimani koji su nasjeli na njegove laži da je napustio HDZ "zbog Bosne". A istjeran iz HDZ-a par mjeseci prije sastanka Izetbegović-Tuđman u Splitu i potpisane vojne suradnje. Ali eto, muslimanima ne smeta da daju diplome osobama koji ih lažu, sve dok lažu protiv "ustaša iz Kiseljaka i Hercegovine". Iste su pameti kao i Mesić, zaslužuju jedni druge. Moram da reagujem, post nema veze sa odbranom Mesića nego sa tvojim tvrdnjama BBC.A nema ni sa muslićima i dokazivanjem kako su pametni :) Sad si sam sebe demantirao makar 3 puta. U dva posta.Prvo kažeš da je muljator i da se provlači godinama kroz razno razne sisteme i održava na vlasti radi osobnog interesa ? Neka bude tačno, tipični političar znači kakvih je kod nas koliko hoćeš.Nije jedini.Jel' tako ?Jeste! Dali mu ljudi diplomu bošnjaci, i kažeš da su luzeri.Pa što ?Dali su mu je radi osobnog interesa, kod nas se inače tako diplome i stiču.Baš je Mesić jedini ?I sam kažeš da je rekao NE trećem ?To veliko-bošnjačkoj politici odgovara? Odgovara !-Znači poravnali su račune :) I na kraju Mesić nije ni lud ni glup.Možda nema karaktera i možda mu se treba što šta zamjeriti ali glupost i ludost ne spadaju u njegov opis.Tako da osobni karakter i prevrtljivost je jedino što se tom čovjeku može zamjeriti.Takođe i nebriga za Hrvate, patriotizam i sl Sam kažeš stan od dva miliona ? Ja ne bi pocijenila lično čovjeka koji " smulja "nekog za 100 000 kuna a ostane na slobodi.A dva miliona su već lova:) Tu nema rasprave :)
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Mesić je ipak Rom Postano: 11 lis 2011, 13:42 |
|
|
Aztec je napisao/la: nat, o njegovim roditeljima i precima zna jako malo. A dok je tako, zna da nije sve cisto. Kako god. on je za mene cigo. Ko god da je, on je meni simpa jer se radi o iskrenom BiH patrioti i Koridor-fajteru, a takvi su mi najdraži Oj Burdušu sivi tiću uz tebe uvijek biću
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Mesić je ipak Rom Postano: 11 lis 2011, 13:42 |
|
|
emt je napisao/la: BBC je napisao/la: Tko god da je bila bi uvreda za taj narod. Jer je Mesić prije svega *** karakterom i *** od čovjeka. Nema to veze sa politikom i nacijom. Čitava karijera mu je obilježena privlačenjem jačoj strani da izvuče osobnu korist. Pri tom je vrlo nekarakteran i lažljiv. Najveći luzeri su msulimani koji su nasjeli na njegove laži da je napustio HDZ "zbog Bosne". A istjeran iz HDZ-a par mjeseci prije sastanka Izetbegović-Tuđman u Splitu i potpisane vojne suradnje. Ali eto, muslimanima ne smeta da daju diplome osobama koji ih lažu, sve dok lažu protiv "ustaša iz Kiseljaka i Hercegovine". Iste su pameti kao i Mesić, zaslužuju jedni druge. Moram da reagujem, post nema veze sa odbranom Mesića nego sa tvojim tvrdnjama BBC.A nema ni sa muslićima i dokazivanjem kako su pametni :) Sad si sam sebe demantirao makar 3 puta. U dva posta.Prvo kažeš da je muljator i da se provlači godinama kroz razno razne sisteme i održava na vlasti radi osobnog interesa ? Neka bude tačno, tipični političar znači kakvih je kod nas koliko hoćeš.Nije jedini.Jel' tako ?Jeste! Dali mu ljudi diplomu bošnjaci, i kažeš da su luzeri.Pa što ?Dali su mu je radi osobnog interesa, kod nas se inače tako diplome i stiču.Baš je Mesić jedini ?I sam kažeš da je rekao NE trećem ?To veliko-bošnjačkoj politici odgovara? Odgovara !-Znači poravnali su račune :) I na kraju Mesić nije ni lud ni glup.Možda nema karaktera i možda mu se treba što šta zamjeriti ali glupost i ludost ne spadaju u njegov opis.Tako da osobni karakter i prevrtljivost je jedino što se tom čovjeku može zamjeriti.Takođe i nebriga za Hrvate, patriotizam i sl Sam kažeš stan od dva miliona ? Ja ne bi pocijenila lično čovjeka koji " smulja "nekog za 100 000 kuna a ostane na slobodi.A dva miliona su već lova:) Tu nema rasprave :)
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Mesić je ipak Rom Postano: 11 lis 2011, 13:45 |
|
|
emt je napisao/la: U dva posta.Prvo kažeš da je muljator i da se provlači godinama kroz razno razne sisteme i održava na vlasti radi osobnog interesa ?
Neka bude tačno, tipični političar znači kakvih je kod nas koliko hoćeš.Nije jedini.Jel' tako ?Jeste!
Očekivao sam ovakav odgovor. Ne, nije tipičan političar. Obama ne laže protiv Busha i Clintona. Njemački predsjednik nikad neće ogovarati svoga prethodnika, niti svoje kolege.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Mesić je ipak Rom Postano: 11 lis 2011, 13:46 |
|
|
BBC, jesi li ti Bosanac, Hercegovac ili Perec, mislim ako nije tajna?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Mesić je ipak Rom Postano: 11 lis 2011, 13:47 |
|
|
emt je napisao/la: Dali mu ljudi diplomu bošnjaci, i kažeš da su luzeri.Pa što ?Dali su mu je radi osobnog interesa, kod nas se inače tako diplome i stiču.Baš je Mesić jedini ?I sam kažeš da je rekao NE trećem ?To veliko-bošnjačkoj politici odgovara? Odgovara !-Znači poravnali su račune :)
I na kraju Mesić nije ni lud ni glup.Možda nema karaktera i možda mu se treba što šta zamjeriti ali glupost i ludost ne spadaju u njegov opis.Tako da osobni karakter i prevrtljivost je jedino što se tom čovjeku može zamjeriti.Takođe i nebriga za Hrvate, patriotizam i sl
Sam kažeš stan od dva miliona ?
Ja ne bi pocijenila lično čovjeka koji " smulja "nekog za 100 000 kuna a ostane na slobodi.A dva miliona su već lova:)
Tu nema rasprave :) Nromalno da su luzeri, jer ih slagao o razlogu rastanka sa HDZ-om. Da je mislio na Bosnu ne bi čekao sve do 2 mjeseca prije potpisivanja najveće vojne suradnje. Nije Mesić lud, već pokvaren i bezkarakteran. Lud je narod u Hrvatskoj koji takvoj moralnoj nakazi dao glasove.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Mesić je ipak Rom Postano: 11 lis 2011, 13:48 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: BBC, jesi li ti Bosanac, Hercegovac ili Perec, mislim ako nije tajna? Ako Mesić neće da kaže o svom porijeklu neću ni ja.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Mesić je ipak Rom Postano: 11 lis 2011, 13:49 |
|
|
BBC je napisao/la: emt je napisao/la: U dva posta.Prvo kažeš da je muljator i da se provlači godinama kroz razno razne sisteme i održava na vlasti radi osobnog interesa ?
Neka bude tačno, tipični političar znači kakvih je kod nas koliko hoćeš.Nije jedini.Jel' tako ?Jeste!
Očekivao sam ovakav odgovor. Ne, nije tipičan političar. Obama ne laže protiv Busha i Clintona. Njemački predsjednik nikad neće ogovarati svoga prethodnika, niti svoje kolege. Pa Meske je Balkanac i mi smo na Balkanu. Kod nas se još stranke osnivaju u birtijama.Dok dođemo do američke demokratije (kojoj takođe imam svašta prigovoriti, no nije tema) i kod nas se neće dešavati "ogovaranja"nego će i naši političari to raditi "suptilnije".Laganje je BBC, sastavni dio politike i života općenito.Pa ja nikad nisam čula da neki političar rekao istinu.Možda oni zeleni u vezi zaštite okoliša ali ko njih ozbiljno shvata još :) Citat: Nromalno da su luzeri, jer ih slagao o razlogu rastanka sa HDZ-om. Da je mislio na Bosnu ne bi čekao sve do 2 mjeseca prije potpisivanja najveće vojne suradnje.
Nije Mesić lud, već pokvaren i bezkarakteran. Lud je narod u Hrvatskoj koji takvoj moralnoj nakazi dao glasove.
Ko dijete si naivan.Pa svi oni se lažu međusobno radi sopstvenih interesa.Kakva BiH, HR ili što ja znam.Kod nas je najbitnije još uvijek dobiti sledeće izbore i strpati u džep što više dok si na vlasti.Shvati to jednom :) Iluzorno je stvari posmatrati drugačije :)
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Mesić je ipak Rom Postano: 11 lis 2011, 13:50 |
|
|
BBC je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: BBC, jesi li ti Bosanac, Hercegovac ili Perec, mislim ako nije tajna? Ako Mesić neće da kaže o svom porijeklu neću ni ja. A jebiga. Svima pogodim iz prve, jedino nikako tebe da odgonetnem.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Mesić je ipak Rom Postano: 11 lis 2011, 13:51 |
|
|
emt je napisao/la: Laganje je BBC, sastavni dio politike i života općenito.Pa ja nikad nisam čula da neki političar rekao istinu.Možda oni zeleni u vezi zaštite okoliša ali ko njih ozbiljno shvata još :) Je. Ali je Meske stara partijska škola pa je glup i da slaže. Uhvaćen bezbroj puta u laži. Treba valjda "narodna milicija" i JNA za tu njegovu školu i laži. Ne prolaze baš kad se sve virtualno arhivira puno godina. Pa za 5 minuta vidiš što je pričao prije 3 dana a što danas.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Mesić je ipak Rom Postano: 11 lis 2011, 13:53 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: BBC je napisao/la: Ako Mesić neće da kaže o svom porijeklu neću ni ja. A jebiga. Svima pogodim iz prve, jedino nikako tebe da odgonetnem. Multi-kulti utjecaji. Ja sam ti pravi i iskreni ljevičar u duši. Mogu sa Hrvatima iz Bosne, Hercegovine, Zagreba, Istre, Dalmacije, dijaspore. Samo nešto ne volim "ove druge". Kapitaliste, majku im.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Mesić je ipak Rom Postano: 11 lis 2011, 13:56 |
|
|
Citat: Je. Ali je Meske stara partijska škola pa je glup i da slaže. Uhvaćen bezbroj puta u laži. Treba valjda "narodna milicija" i JNA za tu njegovu školu i laži. Ne prolaze baš kad se sve virtualno arhivira puno godina. Pa za 5 minuta vidiš što je pričao prije 3 dana a što danas. I kakvi su rezultati kad je otkriven on i njegove laži? Nikakvi vidljivi, malo ga narod blati, ali kao da se zabrinjava on:D To je jedino bitno u čitavoj priči.Čak i da bude posledica nekad u budućnosti po njega, već je dovoljno star da ga to neće previše zabrinjavati.A vjerovatno ni njegove.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|