|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 15 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
boogyman
|
Naslov: ukratko Bajs Postano: 16 srp 2009, 19:25 |
|
|
Dakle čovjek je digao ruku za zakon koji zabranjuje umjetnu oplodnju izvanbračnim parovima,a sam je otac sedmodnevnog djeteta začetog upravo na taj način i u takvoj zajednici.... Licemjerje!?....nipošto,stvar je puno alarmantnija.Naime radi se o političkom gmizavcu,čovjeku bez lica i naličja,ofucanom aparatčiku bez ideje i pameti koji je "dobio poziciju"......(komunjara!?  ...uh,pardon...zbunio sam se.To je nemoguće jer on ipak pripada vladi desnog centra...  ) Damir Bajs nije netko vrijedan spomena........ali Damir Bajs je hrvatska politička stvarnost....Damir Bajs je hrvatska vlada.....Damir Bajs je....."kako vlada vlada....." A vi i opet ubacite partizane i ustaše u priču,navedite nedovoljno hrvatstvo suprotnog tabora(naravno izračunato po omiljenim guslarskim kriterijima)......i začetnika teme optužite za širenje komunističke propagande..... Al' na kraju, ipak razmislite.......što ćemo sa Bajsom!?..............
_________________ ....dosta sranja s potpisima
|
|
Vrh |
|
 |
stvorenje
|
Naslov: Re: ukratko Bajs Postano: 16 srp 2009, 19:30 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 16:29 Postovi: 370 Lokacija: Dalmacija
|
boogyman je napisao/la: Dakle čovjek je digao ruku za zakon koji zabranjuje umjetnu oplodnju izvanbračnim parovima,a sam je otac sedmodnevnog djeteta začetog upravo na taj način i u takvoj zajednici.... Licemjerje!?....nipošto,stvar je puno alarmantnija.Naime radi se o političkom gmizavcu,čovjeku bez lica i naličja,ofucanom aparatčiku bez ideje i pameti koji je "dobio poziciju"......(komunjara!?  ...uh,pardon...zbunio sam se.To je nemoguće jer on ipak pripada vladi desnog centra...  ) Damir Bajs nije netko vrijedan spomena........ali Damir Bajs je hrvatska politička stvarnost....Damir Bajs je hrvatska vlada.....Damir Bajs je....."kako vlada vlada....." A vi i opet ubacite partizane i ustaše u priču,navedite nedovoljno hrvatstvo suprotnog tabora(naravno izračunato po omiljenim guslarskim kriterijima)......i začetnika teme optužite za širenje komunističke propagande..... Al' na kraju, ipak razmislite.......što ćemo sa Bajsom!?.............. A kako ti se da brate mili po ovoj žegi mislit o Bajsu!?? 
|
|
Vrh |
|
 |
boogyman
|
Naslov: Re: ukratko Bajs Postano: 16 srp 2009, 19:31 |
|
|
stvorenje je napisao/la: boogyman je napisao/la: Dakle čovjek je digao ruku za zakon koji zabranjuje umjetnu oplodnju izvanbračnim parovima,a sam je otac sedmodnevnog djeteta začetog upravo na taj način i u takvoj zajednici.... Licemjerje!?....nipošto,stvar je puno alarmantnija.Naime radi se o političkom gmizavcu,čovjeku bez lica i naličja,ofucanom aparatčiku bez ideje i pameti koji je "dobio poziciju"......(komunjara!?  ...uh,pardon...zbunio sam se.To je nemoguće jer on ipak pripada vladi desnog centra...  ) Damir Bajs nije netko vrijedan spomena........ali Damir Bajs je hrvatska politička stvarnost....Damir Bajs je hrvatska vlada.....Damir Bajs je....."kako vlada vlada....." A vi i opet ubacite partizane i ustaše u priču,navedite nedovoljno hrvatstvo suprotnog tabora(naravno izračunato po omiljenim guslarskim kriterijima)......i začetnika teme optužite za širenje komunističke propagande..... Al' na kraju, ipak razmislite.......što ćemo sa Bajsom!?.............. A kako ti se da brate mili po ovoj žegi mislit o Bajsu!??  Ne razmišljam ja toliko o Bajsu,koliko o umjetnoj oplodnji....i to baš zato što je žega........... 
|
|
Vrh |
|
 |
boogyman
|
Naslov: Re: ukratko Bajs Postano: 16 srp 2009, 19:37 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: ukratko Bajs Postano: 16 srp 2009, 19:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24376 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
boogyman je napisao/la: Dakle čovjek je digao ruku za zakon koji zabranjuje umjetnu oplodnju izvanbračnim parovima,a sam je otac sedmodnevnog djeteta začetog upravo na taj način i u takvoj zajednici.... Licemjerje!?....nipošto,stvar je puno alarmantnija.Naime radi se o političkom gmizavcu,čovjeku bez lica i naličja,ofucanom aparatčiku bez ideje i pameti koji je "dobio poziciju"......(komunjara!?  ...uh,pardon...zbunio sam se.To je nemoguće jer on ipak pripada vladi desnog centra...  ) Damir Bajs nije netko vrijedan spomena........ali Damir Bajs je hrvatska politička stvarnost....Damir Bajs je hrvatska vlada.....Damir Bajs je....."kako vlada vlada....." A vi i opet ubacite partizane i ustaše u priču,navedite nedovoljno hrvatstvo suprotnog tabora(naravno izračunato po omiljenim guslarskim kriterijima)......i začetnika teme optužite za širenje komunističke propagande..... Al' na kraju, ipak razmislite.......što ćemo sa Bajsom!?.............. Šta ćemo sa stotinama vojnika partije u svim strankama i u svim sustavima? Jedan od čitave bulumente takvih, ali s druge strane treba uzeti u obzir da bi bez takvih, koncept stranačke demokracije bio nezamisliv.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
stvorenje
|
Naslov: Re: ukratko Bajs Postano: 16 srp 2009, 19:40 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 16:29 Postovi: 370 Lokacija: Dalmacija
|
boogyman je napisao/la: stvorenje je napisao/la: A kako ti se da brate mili po ovoj žegi mislit o Bajsu!??  Ne razmišljam ja toliko o Bajsu,koliko o umjetnoj oplodnji....i to baš zato što je žega...........  A što je? Mlohava čuna? 
|
|
Vrh |
|
 |
boogyman
|
Naslov: Re: ukratko Bajs Postano: 16 srp 2009, 19:46 |
|
|
lider30 je napisao/la: boogyman je napisao/la: Dakle čovjek je digao ruku za zakon koji zabranjuje umjetnu oplodnju izvanbračnim parovima,a sam je otac sedmodnevnog djeteta začetog upravo na taj način i u takvoj zajednici.... Licemjerje!?....nipošto,stvar je puno alarmantnija.Naime radi se o političkom gmizavcu,čovjeku bez lica i naličja,ofucanom aparatčiku bez ideje i pameti koji je "dobio poziciju"......(komunjara!?  ...uh,pardon...zbunio sam se.To je nemoguće jer on ipak pripada vladi desnog centra...  ) Damir Bajs nije netko vrijedan spomena........ali Damir Bajs je hrvatska politička stvarnost....Damir Bajs je hrvatska vlada.....Damir Bajs je....."kako vlada vlada....." A vi i opet ubacite partizane i ustaše u priču,navedite nedovoljno hrvatstvo suprotnog tabora(naravno izračunato po omiljenim guslarskim kriterijima)......i začetnika teme optužite za širenje komunističke propagande..... Al' na kraju, ipak razmislite.......što ćemo sa Bajsom!?.............. Šta ćemo sa stotinama vojnika partije u svim strankama i u svim sustavima? Jedan od čitave bulumente takvih, ali s druge strane treba uzeti u obzir da bi bez takvih, koncept stranačke demokracije bio nezamisliv. ....ti misliš na stranačku stegu,a ne demokraciju pretpostavljam.postoji nešto što, istina još nismo upoznali na zvjezdanom nam nebu vječito mlade demokracije,a to se zove moralni integritet....Takvih ima u svim strankama?....ima,definitivno ima....ali dali ih ima u svim vladama?...i što je najvažnije....do kada ćemo ih tolerirati? Kad bi situacija bila obrnuta,tj. da je lijeva koalicija na vlasti (sa HSS-om,naravno...nemoš' bez njih),na prvim sljedećim izborima bih glasao za nekog drugog...bilo koga!
|
|
Vrh |
|
 |
boogyman
|
Naslov: Re: ukratko Bajs Postano: 16 srp 2009, 19:49 |
|
|
stvorenje je napisao/la: boogyman je napisao/la: Ne razmišljam ja toliko o Bajsu,koliko o umjetnoj oplodnji....i to baš zato što je žega...........  A što je? Mlohava čuna?  ...ma vruče mi je!....nedam ženi da mi se približi slučajno,baš zato da ovaj dilkan ne proviri,pa se ne zaželi nečega....ko bi se kretao po ovoj vručini!?...e sad,genetski gledano...meni je tako...a to znači da je tebi još duplo gore.... 
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: ukratko Bajs Postano: 16 srp 2009, 20:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24376 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
boogyman je napisao/la:
....ti misliš na stranačku stegu,a ne demokraciju pretpostavljam.postoji nešto što, istina još nismo upoznali na zvjezdanom nam nebu vječito mlade demokracije,a to se zove moralni integritet....Takvih ima u svim strankama?....ima,definitivno ima....ali dali ih ima u svim vladama?...i što je najvažnije....do kada ćemo ih tolerirati? Kad bi situacija bila obrnuta,tj. da je lijeva koalicija na vlasti (sa HSS-om,naravno...nemoš' bez njih),na prvim sljedećim izborima bih glasao za nekog drugog...bilo koga!
Ajde mi reci, koja bi stranka opstala bez takvih ljudi? I kako bi mogla opstati? Poslušnike, vojnike stranke jednostavno generira ovakav sustav parlamentarne demokracije. Pa i Vladi su samo stranački ljudi, odnsono saborski zastupnici, koji su imenovani u Vladu.
|
|
Vrh |
|
 |
boogyman
|
Naslov: Re: ukratko Bajs Postano: 16 srp 2009, 20:23 |
|
|
lider30 je napisao/la: boogyman je napisao/la:
....ti misliš na stranačku stegu,a ne demokraciju pretpostavljam.postoji nešto što, istina još nismo upoznali na zvjezdanom nam nebu vječito mlade demokracije,a to se zove moralni integritet....Takvih ima u svim strankama?....ima,definitivno ima....ali dali ih ima u svim vladama?...i što je najvažnije....do kada ćemo ih tolerirati? Kad bi situacija bila obrnuta,tj. da je lijeva koalicija na vlasti (sa HSS-om,naravno...nemoš' bez njih),na prvim sljedećim izborima bih glasao za nekog drugog...bilo koga!
Ajde mi reci, koja bi stranka opstala bez takvih ljudi? I kako bi mogla opstati? Poslušnike, vojnike stranke jednostavno generira ovakav sustav parlamentarne demokracije. Pa i Vladi su samo stranački ljudi, odnsono saborski zastupnici, koji su imenovani u Vladu. Kad kažeš...bez takvih ljudi,pretpostavljam da misliš na stranačke poslušnike,a ne konkretno na Bajsa.... Dakle što bi se dogodilo da Bajo nije digao ruku za taj zakon?....ništa,zakon bi opet prošao,a ovaj bi barem zadržao djelić dostojanstva.... Ljudi čine stranku,a ne stranka čovjeka.... Znam da se moj stav čini pomali idealističnim,ali iskreno vjerujem u to....
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: ukratko Bajs Postano: 16 srp 2009, 20:29 |
|
|
boogyman je napisao/la:
Kad kažeš...bez takvih ljudi,pretpostavljam da misliš na stranačke poslušnike,a ne konkretno na Bajsa.... Dakle što bi se dogodilo da Bajo nije digao ruku za taj zakon?....ništa,zakon bi opet prošao,a ovaj bi barem zadržao djelić dostojanstva.... Ljudi čine stranku,a ne stranka čovjeka.... Znam da se moj stav čini pomali idealističnim,ali iskreno vjerujem u to.... Po meni bi isto pametniji bio, da je ostao suzdržan, ali tko zna što se iza svega valja. Nova je premijerka, ne bi kontra nje, ne bi da drugi vide, da ima nejdinstva, kad je Vlada malo uzdrmana nakon odlaska Sanadera. Tko zna? A da bi bio pametnije za njega, da je ostao suzdržan, to svakako.
|
|
Vrh |
|
 |
boogyman
|
Naslov: Re: ukratko Bajs Postano: 16 srp 2009, 21:07 |
|
|
lider30 je napisao/la: boogyman je napisao/la:
Kad kažeš...bez takvih ljudi,pretpostavljam da misliš na stranačke poslušnike,a ne konkretno na Bajsa.... Dakle što bi se dogodilo da Bajo nije digao ruku za taj zakon?....ništa,zakon bi opet prošao,a ovaj bi barem zadržao djelić dostojanstva.... Ljudi čine stranku,a ne stranka čovjeka.... Znam da se moj stav čini pomali idealističnim,ali iskreno vjerujem u to.... Po meni bi isto pametniji bio, da je ostao suzdržan, ali tko zna što se iza svega valja. Nova je premijerka, ne bi kontra nje, ne bi da drugi vide, da ima nejdinstva, kad je Vlada malo uzdrmana nakon odlaska Sanadera. Tko zna? A da bi bio pametnije za njega, da je ostao suzdržan, to svakako. Ma ok.....ali čovjek ima 7 dana staro dijete rođeno upravo na način koji ovaj zakon priječi.....dakle,tu se ne radi samo o stezi ili prikazu jedinstva(što je također glupo,obzirom da je ženski dio hss-a odbio prihvatiti ovaj zakon).... Što je on mislio,kako se to neće saznati!? Dakle,ako i zanemarimo moralnu stranu čina....ostaje i ona brutalno jednostavna glupost!...Dakle,ministar jednog od najvažnijih resora Hrvatske vlade ne samo da je moralna nakaza i licemjer,on je i bezočno glup!.......
|
|
Vrh |
|
 |
Viper gts
|
Naslov: Re: ukratko Bajs Postano: 21 srp 2009, 10:57 |
|
|
Hrvatska bi bez bajsa bila izgubljena 
|
|
Vrh |
|
 |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: ukratko Bajs Postano: 21 srp 2009, 13:11 |
|
|
boogyman je napisao/la: Dakle čovjek je digao ruku za zakon koji zabranjuje umjetnu oplodnju izvanbračnim parovima,a sam je otac sedmodnevnog djeteta začetog upravo na taj način i u takvoj zajednici.... Licemjerje!?....nipošto,stvar je puno alarmantnija.Naime radi se o političkom gmizavcu,čovjeku bez lica i naličja,ofucanom aparatčiku bez ideje i pameti koji je "dobio poziciju"......(komunjara!?  ...uh,pardon...zbunio sam se.To je nemoguće jer on ipak pripada vladi desnog centra...  ) Damir Bajs nije netko vrijedan spomena........ali Damir Bajs je hrvatska politička stvarnost....Damir Bajs je hrvatska vlada.....Damir Bajs je....."kako vlada vlada....." A vi i opet ubacite partizane i ustaše u priču,navedite nedovoljno hrvatstvo suprotnog tabora( naravno izračunato po omiljenim guslarskim kriterijima)......i začetnika teme optužite za širenje komunističke propagande..... Al' na kraju, ipak razmislite.......što ćemo sa Bajsom!?.............. Šta je ovo neki pokušaj uvrede. sam si u uvodnom postu sebi postavio granice i odmah ih prekršio... zato lock dok se ne naučiš pameti..
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
 |
Hroboatos
|
Naslov: Re: ukratko Bajs Postano: 21 srp 2009, 15:24 |
|
|
Sve je to jedan otužni diletantizam. Vjerojatno će mijenjati zakon da mogu i žene bez "čoeka" ostati u 2. stanju. Iako-koja je motivacija protiv ? Da ne bi lezbe to iskoristile ? 
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 15 post(ov)a ] |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|