|
|
Stranica: 3/5.
|
[ 113 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 12 srp 2009, 13:26 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3256 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
dudu je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Gavrančić ima negdje 30, a Krstajić je prošle sezone igrao konstantno u prvoj postavi Schalkea. Ne znam koliko je Šimić odigrao u dresu Monaca. standardno 30-tak utakmica odigrao. s tim što je on u najboljim godinama čuvan u milanu kao zjenica oka
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 12 srp 2009, 13:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59993 Lokacija: DAZP HQ
|
Cort0 Maltese je napisao/la: dudu je napisao/la: standardno 30-tak utakmica odigrao. s tim što je on u najboljim godinama čuvan u milanu kao zjenica oka taj čovjek nije ozibljno ozlijeđen nikad bio, a njega je stvorio pokojni zdravko jurčić miš, genijalni trener, koji je i mene osobno jedno ljeto za sezonu pripremao
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 15 srp 2009, 14:13 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Kolika su prosječna primanja igrača u Širokom Brijegu i Zrinjskom?
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 16 srp 2009, 19:52 |
|
|
maminjo otišao u varšavu po poljskog brazilca guereira taman da zatvori desnu stranu veze, gdje igra nestabilni sammir.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 16 srp 2009, 19:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24032 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
dudu je napisao/la:
standardno 30-tak utakmica odigrao. s tim što je on u najboljim godinama čuvan u milanu kao zjenica oka :-zubati
gavrančić 31, krstajić 35
naša obrana bišćan 31, kovač 36, ako šimić dođe 34.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 18 srp 2009, 11:47 |
|
|
Pejčinović iz Rada otišao u Herthu.
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 18 srp 2009, 23:31 |
|
|
Segundo Castillo na pragu povratka u Zvezdu. Ovo je kapitalno pojačanje, on je dosta igrao za Everton prošle sezone, a i prije toga je bio igračina i pol. Ako dođe, vezni red će bit jači od Partizanovog, on je igrač koji defeinitivno pravi razliku i u obrani i u napadu.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 19 srp 2009, 00:02 |
|
|
čuo sam neki dan za ta govorkanja. samo neki upućeniji kažu da je isah bolji i da za castilla nema mjesta.
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 19 srp 2009, 12:56 |
|
|
dudu je napisao/la: čuo sam neki dan za ta govorkanja. samo neki upućeniji kažu da je isah bolji i da za castilla nema mjesta. Issah je mene do kraja iziritirao u tekmi s Velenjem. Castillo da se vrati u Zvezdu bez dileme bi bio najbolji vezni igrač ne u Zvezdi nego na ovim prostorima. Osim toga je Castillo uvijek bio ljubimac Sjevera, i čovjek koji je rješavao utakmice. Issah nije uopće na njegovom nivou, a sigurno je još napredovao igrajući za Everton.
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 19 srp 2009, 13:07 |
|
|
Zvezda se rješava Oumarua. Sviđa mi se ovo, nema potrebe da se troši velika lova na strance kad u ekipi imaš jednako dobrog ili boljeg igrača koji je već uklopljen i koji potiče iz tvoje omladinske škole, a Slavko Perović je po meni bolji od Oumarua. Također je i mlađi i ima više prostora za napredovanje.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 19 srp 2009, 14:40 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 19 srp 2009, 15:18 |
|
|
dudu je napisao/la: http://sportske.zabranjeni.url/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=12417 prije ili kasnije, ovakve će nas stvari izbaciti u orbitu Slažem se, ali ne bi li bilo bolje da su napravili kampove po Hrvatskoj, BiH, pa i po Sloveniji. Mislim da na ovim prostorima ima puno više talentirane djece. Zvezda će praviti kampove po Srbiji, RS i CG, ili je barem tako obećao Lukić kad je izabran za predsjednika.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 19 srp 2009, 16:49 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: dudu je napisao/la: http://sportske.zabranjeni.url/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=12417 prije ili kasnije, ovakve će nas stvari izbaciti u orbitu Slažem se, ali ne bi li bilo bolje da su napravili kampove po Hrvatskoj, BiH, pa i po Sloveniji. Mislim da na ovim prostorima ima puno više talentirane djece. Zvezda će praviti kampove po Srbiji, RS i CG, ili je barem tako obećao Lukić kad je izabran za predsjednika. za to nema potrebe jer ovdje ima dosta klubova koji odlično rade s djecom. u zagrebu npr., špansko je pravi rasadnik nogometaša. australci su pak poznati po iznimnoj konstituciji i izdržljivosti.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 26 srp 2009, 18:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24032 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Nikola Kalinić će se izgleda pridružiti Kaliniću u Portsmouth. ZA 7,5 milijuna Eura. Moram prenijeti svoju sumnju, da ja do sada nisam vidio toliku vrijednost u njemu. Više puta sam ga gledao i nisam zapazio neke ekstra kvalitete.
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 03 kol 2009, 18:26 |
|
|
Marjan Marković koji je prvi dio prošle sezone nastupao za Zvezdu, a također i za Dinamo Kiev, bivši reprezentativac Srbije, izgleda prelazi u Istru. Konj.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 03 kol 2009, 18:32 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Marjan Marković koji je prvi dio prošle sezone nastupao za Zvezdu, a također i za Dinamo Kiev, bivši reprezentativac Srbije, izgleda prelazi u Istru. Konj. Vjerojatno je bio perspektivan.
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 03 kol 2009, 19:48 |
|
|
lider30 je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Marjan Marković koji je prvi dio prošle sezone nastupao za Zvezdu, a također i za Dinamo Kiev, bivši reprezentativac Srbije, izgleda prelazi u Istru. Konj. Vjerojatno je bio perspektivan. Karijera mu je na zalasku, svojevremeno je bio stvarno odličan igrač, ali nije ostvario svoj potencijal ni blizu. Za vrijeme prvog boravka u Zvezdi je bio jedan od najboljih igrača, pouzdan i u obrani i u napadu, vrstan tehničar, brz, kvalitetnog centaršuta. Još jedan u nizu onih koji su sami sebi sjebali karijeru iako su imali raskošan talent, nešto kao Perica Ognjenović. U Dinamo Kievu je bio nekad standardan, nekad ne, a i ozljede su ga prilično sjebale. Po isteku ugovora se vratio u Zvezdu, ali očito nemotiviran pošto je to svojevrstan korak unazad. Ugovor je raskinut na zimu, Ninkov je pružao puno bolje partije od njega, iako nije ni blizu kvalitetan kao on. Eto sad je našao novi angažman, iako mu je ovo glup potez, mogao je naći puno bolji klub, bilo bi mu pametnije da je otišao u neku drugu ligu na zapadu, pristojno zarađivao i vratio se u formu. Igrač koji ima problem u glavi, bez dileme. Nešto kao Dušan Basta...
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 03 kol 2009, 20:52 |
|
|
Kalinić u Blackubrnu.
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 11 kol 2009, 20:47 |
|
|
Zvezda dovela kvalitetnog stopera konačno, Milana Vilotića iz Čukaričkog. Očekujem da će biti manje propuha u obrani kad budu igrali Savić i Vilotić u tandemu na stoperskim pozicijama.
|
|
Vrh |
|
|
ToTaalna Steta
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 11 kol 2009, 20:59 |
|
|
propali transferi Anasa i Cufrea u Dinamo . Amo rumKe dovedi nam bracu
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 11 kol 2009, 22:48 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Zvezda dovela kvalitetnog stopera konačno, Milana Vilotića iz Čukaričkog. Očekujem da će biti manje propuha u obrani kad budu igrali Savić i Vilotić u tandemu na stoperskim pozicijama. Corto, pa gde si te bre više? Već sam mislio da previše žalš Zvezdino ispadanje.
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 12 kol 2009, 11:08 |
|
|
lider30 je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Zvezda dovela kvalitetnog stopera konačno, Milana Vilotića iz Čukaričkog. Očekujem da će biti manje propuha u obrani kad budu igrali Savić i Vilotić u tandemu na stoperskim pozicijama. Corto, pa gde si te bre više? Već sam mislio da previše žalš Zvezdino ispadanje. Kakvo ispadanje?
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 12 kol 2009, 17:59 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: lider30 je napisao/la: Corto, pa gde si te bre više? Već sam mislio da previše žalš Zvezdino ispadanje. Kakvo ispadanje? Moja duboka isprika. Nije vas zadesio hrvatski sindrom. Po prvim utakmicama sam mislio da će obrnuto biti.
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 12 kol 2009, 18:15 |
|
|
lider30 je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Kakvo ispadanje?
Moja duboka isprika. Nije vas zadesio hrvatski sindrom. Po prvim utakmicama sam mislio da će obrnuto biti. I puno veći od Dinamo Tbilisija su pognute glave napuštali Marakanu. Evo golova:
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Transferi u klubovima iz regije Postano: 14 kol 2009, 19:20 |
|
|
Nitko ne spomenu transfer Sharbini brothers.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|