HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 11 tra 2025, 14:29.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 3 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Željko Kerum - splitski gradonačelnik
PostPostano: 17 srp 2009, 16:56 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Zanima me vaše mišljenje o naslovnom gospodinu. Splićani su mu prije dva/tri mjeseca ukazali povjerenje na izravnim izborima za gradonačelnika. Definitivno ne posjeduje tipične političke vještine, ali je sposoban poduzetnik.

Hoće li biti Split bolji poslije 4 godine njegovog mandata ili će biti stagnacija i pad?
Ili Kerum neće ni dočekati kraj mandata na mjestu gradonačelnika?

Osobno mislim da će dati ostavku prije kraja četverogodišnjeg ciklusa.

Vrh

Naslov: Re: Željko Kerum - splitski gradonačelnik
PostPostano: 18 srp 2009, 13:22 

Poštujem Keruma jer iza njega stoji poslovni uspjeh. Sve i da je muljator ne može svak ostvariti ono što je on u poslu ostvario. Ono što mi kod njega smeta jer to što nema neku kulturu ophođenja sa ljudima i medijima. Kakav će biti gradonačelnik ostaje da vidimo. Općenito me zanima kakav motiv imaju ljudi koji su uspjeli u biznisu da postanu političari. A nekako čisto sumnjam da je altruizam taj motiv koji pokreće većinu.

Vrh

Naslov: Re: Željko Kerum - splitski gradonačelnik
PostPostano: 19 srp 2009, 17:49 

Daj nemojte napadat čovjeka sve ćemo vidjeti za 4 godine, ja mislim da će ga opet izabrat za gradonačelnika.
Najmrže mi je bilo vidjet onu Mani Gotovac kako govori da ne može razumijeti kako su splićani izabrali takvog seljaka za gradonačelnika, onda je nešto još brbljala o diokle. palači i još vrijeđala Keruma kako će uništiti kulturu Splita...
Ali takvi ljudi kao ona su jadni jer kad pogledaš šta je ona uradila, dala je ulogu jednoj Severini koja nikad u životu nije glumila u HNK pa se ona javlja Kerumu da uništava kulturu. :thumbdown
Mislim da čovjek koji je izgradio onakvo poslovno carstvo ima iskustva i da će odgovarati Splitu. Kerum :palacgore1

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 3 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: Cro-realizam i 17 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: