|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 27 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
chichonina
|
Naslov: Ima li na forumu jos koja zenska? Postano: 11 svi 2009, 02:27 |
|
|
Gdje su nam zenske? ne da se bunim sta sam sama medju vama nego me interesira
|
|
Vrh |
|
|
chichonina
|
Naslov: Re: Ima li na forumu jos koja zenska? Postano: 11 svi 2009, 02:31 |
|
|
Nasla sam Maru,Irmu i Colinu juppppiiiiiiiiiii
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Ima li na forumu jos koja zenska? Postano: 11 svi 2009, 06:00 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
chichonina je napisao/la: Nasla sam Maru,Irmu i Colinu juppppiiiiiiiiiii
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
chichonina
|
Naslov: Re: Ima li na forumu jos koja zenska? Postano: 11 svi 2009, 12:39 |
|
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Ima li na forumu jos koja zenska? Postano: 11 svi 2009, 12:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24068 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Čim vas bude desetak na forumu, treba vam odmah dati PDF Ženski kutak. Da možete vi malo o šopingu, krpicama, cipelicama, selebritijima, traču i tako. Jeb.ga, sve je ovo još na friško.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Ima li na forumu jos koja zenska? Postano: 11 svi 2009, 12:58 |
|
|
lider30 je napisao/la: Čim vas bude desetak na forumu, treba vam odmah dati PDF Ženski kutak. Da možete vi malo o šopingu, krpicama, cipelicama, selebritijima, traču i tako. Jeb.ga, sve je ovo još na friško. Jel ovo malo muško šovinistički Znam ovdje cura koliko god hoćeš koje bi sa mnogim muškima obrisale pod u fitnessu a bome i u fajtu (a i kad treba popit), a opet bi komotno mogle hodati i modnom pistom. Imaju samo jednu manu - nisu Hrvatice
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
|
|
Vrh |
|
|
chichonina
|
Naslov: Re: Ima li na forumu jos koja zenska? Postano: 11 svi 2009, 13:02 |
|
|
lider30 je napisao/la: Čim vas bude desetak na forumu, treba vam odmah dati PDF Ženski kutak. Da možete vi malo o šopingu, krpicama, cipelicama, selebritijima, traču i tako. Jeb.ga, sve je ovo još na friško. Iskreno,nikad nisam ucestvovala na takvim forumima jer su mi dosadni
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Ima li na forumu jos koja zenska? Postano: 11 svi 2009, 13:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24068 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
RajvoSa je napisao/la: Jel ovo malo muško šovinistički Znam ovdje cura koliko god hoćeš koje bi sa mnogim muškima obrisale pod u fitnessu a bome i u fajtu (a i kad treba popit), a opet bi komotno mogle hodati i modnom pistom. Imaju samo jednu manu - nisu Hrvatice Nije, dapače. Žene su odlični diskutanti i na ostalim temama. Ali forum bez ženskog kutka, je ko forum bez PDF-a sport. Gdje će ovdje mogu reći da su našle neku krpicu pojeftino. Ta neće na Povijesti.
|
|
Vrh |
|
|
hercegbo
|
Naslov: Re: Ima li na forumu jos koja zenska? Postano: 11 svi 2009, 14:27 |
|
|
Site Admin |
|
Ako dovedeš još pola tuceta ženskih ovdje, sama biraj koji god novi podforum hoćeš
|
|
Vrh |
|
|
chichonina
|
Naslov: Re: Ima li na forumu jos koja zenska? Postano: 14 svi 2009, 22:49 |
|
|
hercegbo je napisao/la: Ako dovedeš još pola tuceta ženskih ovdje, sama biraj koji god novi podforum hoćeš ma pozvala sam skoro pola tuceta ali sve su politicki nabrijane Nego s kim cemo se prepirati ako ne pozovemo koju ili kojeg antiHrvata
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Ima li na forumu jos koja zenska? Postano: 15 svi 2009, 00:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76945 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
chichonina je napisao/la: hercegbo je napisao/la: Ako dovedeš još pola tuceta ženskih ovdje, sama biraj koji god novi podforum hoćeš ma pozvala sam skoro pola tuceta ali sve su politicki nabrijane Nego s kim cemo se prepirati ako ne pozovemo koju ili kojeg antiHrvata Polako... prvo trebamo dovuć sve hrvate ovdje (reklamiranje foruma je u toku). Onda počinjemo reklamirat po antiHrvatskim portalima. To će bit uskoro.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Ima li na forumu jos koja zenska? Postano: 15 svi 2009, 00:42 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Polako... prvo trebamo dovuć sve hrvate ovdje (reklamiranje foruma je u toku). Onda počinjemo reklamirat po antiHrvatskim portalima. To će bit uskoro. Mali off sa teme. Zar niste Franu doveli sa forum.hr? Što se ostalog tiče, najbolja reklama je google, ali s obzirom da je forum napunio tek 12 dana - dobro je.
|
|
Vrh |
|
|
Zapadni_Mostar
|
Naslov: Re: Ima li na forumu jos koja zenska? Postano: 15 svi 2009, 01:14 |
|
|
|
Vrh |
|
|
BiH
|
Naslov: Re: Ima li na forumu jos koja zenska? Postano: 14 lip 2009, 21:32 |
|
|
Evo još jedna ženka
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Ima li na forumu jos koja zenska? Postano: 15 lip 2009, 11:22 |
|
|
BiH je napisao/la: Evo još jedna ženka Dobro došla, Bosanko
|
|
Vrh |
|
|
BiH
|
Naslov: Re: Ima li na forumu jos koja zenska? Postano: 15 lip 2009, 11:51 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: BiH je napisao/la: Evo još jedna ženka Dobro došla, Bosanko Bolje vas našla,živio
|
|
Vrh |
|
|
chichonina
|
Naslov: Re: Ima li na forumu jos koja zenska? Postano: 15 lip 2009, 15:17 |
|
|
BiH je napisao/la: Bolje vas našla,živio Dodji i pridruzi nam se na zenskom kutu
|
|
Vrh |
|
|
globalni_dzihad
|
Naslov: Re: Ima li na forumu jos koja zenska? Postano: 30 lip 2009, 16:50 |
|
Pridružen/a: 26 lip 2009, 01:14 Postovi: 234 Lokacija: Gluha Bukovica, džamijska svlačionica
|
|
Vrh |
|
|
Perpetua
|
Naslov: Re: Ima li na forumu jos koja zenska? Postano: 11 sij 2010, 23:09 |
|
|
Evo i mene, no mene nikad (pa ni danas) nisu zanimale te "zenske" temice poput onih gore navedenih. U zivotu - bilo muskom ili zenskom - postoje bezbroj zanimljivijih stvari od kupovine i paradiranja nekakvim stvarcicama.
Tu sam, priznajem, mozda dosta netipican Hrvat (za gendernaute: Hrvatica) ali to svjedoci samo o bogatoj raznolikosti nas Hercegbosanaca - ima nas, naime, svakakvih.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Ima li na forumu jos koja zenska? Postano: 12 sij 2010, 10:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Perpetua je napisao/la: Evo i mene, no mene nikad (pa ni danas) nisu zanimale te "zenske" temice poput onih gore navedenih. U zivotu - bilo muskom ili zenskom - postoje bezbroj zanimljivijih stvari od kupovine i paradiranja nekakvim stvarcicama.
Tu sam, priznajem, mozda dosta netipican Hrvat (za gendernaute: Hrvatica) ali to svjedoci samo o bogatoj raznolikosti nas Hercegbosanaca - ima nas, naime, svakakvih. Ožeži slobodno o tim "zanimljivijim stvarima"
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Ima li na forumu jos koja zenska? Postano: 12 sij 2010, 12:48 |
|
|
evo još jedne na prijavak...
|
|
Vrh |
|
|
MIR
|
Naslov: Re: Ima li na forumu jos koja zenska? Postano: 12 sij 2010, 22:16 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: lider30 je napisao/la: Čim vas bude desetak na forumu, treba vam odmah dati PDF Ženski kutak. Da možete vi malo o šopingu, krpicama, cipelicama, selebritijima, traču i tako. :mrgreen:
Jeb.ga, sve je ovo još na friško. Jel ovo malo muško šovinistički :lol: Znam ovdje cura koliko god hoćeš koje bi sa mnogim muškima obrisale pod u fitnessu a bome i u fajtu (a i kad treba popit), a opet bi komotno mogle hodati i modnom pistom. Imaju samo jednu manu - nisu Hrvatice :lol: Znam ovdje cura koliko god hoćeš koje bi sa mnogim muškima obrisale pod u fitnessu a bome i u fajtu (a i kad treba popit), a opet bi komotno mogle hodati i modnom pistom. Imaju samo jednu manu - nisu Hrvatice.
Da, to je šovinistički, ne "muško šovinistički", nego zapravo šovinistički, nacionalno! Mogu ovo jedino objasniti ljubomorom, jer nema boljih, zgodnijih, pametnijih i vjernijih žena od Hercegovačkih Hrvatica!
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
|
Perpetua
|
Naslov: Re: Ima li na forumu jos koja zenska? Postano: 12 sij 2010, 23:04 |
|
|
@Ministry of Sound Sto je umjetnik htio time reci?
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Ima li na forumu jos koja zenska? Postano: 12 sij 2010, 23:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Apsolutno ništa osim poticaja da pišeš što više i kvalitetnije po ovom forumu. Dobro nam došla.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Perpetua
|
Naslov: Re: Ima li na forumu jos koja zenska? Postano: 15 sij 2010, 00:24 |
|
|
@Ministarstvo zvuka Hvala na dobrodoslici (izgleda, da sam te u pocetku krivo shvatila)- potrudit´cu se, da ne pisem posve zagonetno, u nekakvim aluzijamam nego opsirnije.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|