|
|
Stranica: 3/6.
|
[ 140 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kemija, biologija i ostale prirodne znanosti Postano: 09 stu 2011, 14:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 78615 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
A odgovor je:  Ne, ne Kinezi rasisto. Nego ljudi s Downovim sindromom.
_________________ Nema Izbornog zakona BiH ako nema BiH.
Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.
33% dionica firme koja je bankrotirala vrijede 0.
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Kemija, biologija i ostale prirodne znanosti Postano: 09 stu 2011, 14:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Odgovorio sam. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Kemija, biologija i ostale prirodne znanosti Postano: 09 stu 2011, 14:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60631 Lokacija: DAZP HQ
|
Robbie MO je napisao/la: A odgovor je:  Ne, ne Kinezi rasisto. Nego ljudi s Downovim sindromom. i oni. samo nisam htio napisat majmuni i ljudi s Downovim sindromom.  iako, ima majmuna i s preko 50 kromosoma, a i ispod 40.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Kemija, biologija i ostale prirodne znanosti Postano: 09 stu 2011, 14:16 |
|
|
Evo... Zasto muskarci imaju bradavice? 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Kemija, biologija i ostale prirodne znanosti Postano: 09 stu 2011, 14:17 |
|
|
da se priljube uz leđa žene.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kemija, biologija i ostale prirodne znanosti Postano: 09 stu 2011, 14:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 78615 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
dudu je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: A odgovor je:  Ne, ne Kinezi rasisto. Nego ljudi s Downovim sindromom. i oni. samo nisam htio napisat majmuni i ljudi s Downovim sindromom.  iako, ima majmuna i s preko 50 kromosoma, a i ispod 40. Pa sve vrste imaju paran broj kromosoma, po tome se moglo zaključiti da ovo nije nešto normalno. 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Kemija, biologija i ostale prirodne znanosti Postano: 09 stu 2011, 14:18 |
|
|
čini mi se da imaju grešku na 21. kromosomu?
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Kemija, biologija i ostale prirodne znanosti Postano: 09 stu 2011, 14:20 |
|
|
Aztec je napisao/la: Evo... Zasto muskarci imaju bradavice?  To je negde objašnjeno, pročitala sam, kao u fazonu - za svaki slučaj. Lupam, ali tako je objašnjeno. Kao kad imaš utičnice svud po stanu.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Kemija, biologija i ostale prirodne znanosti Postano: 09 stu 2011, 14:22 |
|
|
teranova je napisao/la: Aztec je napisao/la: Evo... Zasto muskarci imaju bradavice?  To je negde objašnjeno, pročitala sam, kao u fazonu - za svaki slučaj. Lupam, ali tako je objašnjeno. Kao kad imaš utičnice svud po stanu. bradavice služe za seks s leđa da žena ne bježi. provjereno. 
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kemija, biologija i ostale prirodne znanosti Postano: 09 stu 2011, 14:23 |
|
|
Aztec je napisao/la: Evo... Zasto muskarci imaju bradavice?  Da budemo sexy kad se skinemo? 
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Kemija, biologija i ostale prirodne znanosti Postano: 09 stu 2011, 14:24 |
|
|
teranova je napisao/la: Aztec je napisao/la: Evo... Zasto muskarci imaju bradavice?  To je negde objašnjeno, pročitala sam, kao u fazonu - za svaki slučaj. Lupam, ali tako je objašnjeno. Kao kad imaš utičnice svud po stanu. Kakve uticnice. 
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Kemija, biologija i ostale prirodne znanosti Postano: 09 stu 2011, 14:24 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Aztec je napisao/la: Evo... Zasto muskarci imaju bradavice?  Da budemo sexy kad se skinemo?  Zamalo. 
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Kemija, biologija i ostale prirodne znanosti Postano: 09 stu 2011, 14:25 |
|
|
Aztec je napisao/la: teranova je napisao/la: To je negde objašnjeno, pročitala sam, kao u fazonu - za svaki slučaj. Lupam, ali tako je objašnjeno. Kao kad imaš utičnice svud po stanu.
Kakve uticnice.  Pa rekoh da ne umem da objasnim, u embrionalnom razvoju se tek posle razvijaju polne karakteristike, a bradavice dobijaš za svaki slučaj. Mislim, utičnice... 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Kemija, biologija i ostale prirodne znanosti Postano: 09 stu 2011, 14:26 |
|
|
pitanje je u rangu, zašto žene imaju velike, oble, fine grudi?
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Kemija, biologija i ostale prirodne znanosti Postano: 09 stu 2011, 14:27 |
|
|
Jebote, s kim ja razmenjujem naučne činjenice... 
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Kemija, biologija i ostale prirodne znanosti Postano: 09 stu 2011, 14:27 |
|
|
teranova je napisao/la: Aztec je napisao/la: Kakve uticnice.  Pa rekoh da ne umem da objasnim, u embrionalnom razvoju se tek posle razvijaju polne karakteristike, a bradavice dobijaš za svaki slučaj. Mislim, utičnice...  Aha. To je to. 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Kemija, biologija i ostale prirodne znanosti Postano: 09 stu 2011, 14:28 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Gdje je evolucija zajebala stvar ? Dlake i kosa se kod ljudi ne regeneriraju. Brada se regenerira iako nam više nije potrebna. Nokti se regeneriraju iako nam više ne trebaju. (osim ženama) Zubi se ne regeneriraju kad ih izvadiš, iako su nam itekako potrebni. Pizdarije. Došlo vrijeme za kiborge, da se ta prirodna greška ispravi.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
snowflake
|
Naslov: Re: Kemija, biologija i ostale prirodne znanosti Postano: 09 stu 2011, 14:31 |
|
|
Aztec je napisao/la: snowflake je napisao/la: Bravo. Točno. Nevjerojatno da tako jednostavna reakcija može pokretati ovo, zar ne?  Da, samo sto je kisik zapravo spoj koji je izravni krivac za oksidaciju svega, pa tako i nasih stanica, tj nasu starost, i na kraju smrt. Eto jedna zanimljivost.  A za caklinu... Limun?  Kiselina... Tako je 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Kemija, biologija i ostale prirodne znanosti Postano: 09 stu 2011, 14:31 |
|
|
Aztec je napisao/la: teranova je napisao/la: Pa rekoh da ne umem da objasnim, u embrionalnom razvoju se tek posle razvijaju polne karakteristike, a bradavice dobijaš za svaki slučaj. Mislim, utičnice...  Aha. To je to.  svi muški su prvih nekoliko tjedana zapravo žene, pa se tek onda aktivira muški kromosom. 
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Kemija, biologija i ostale prirodne znanosti Postano: 09 stu 2011, 14:32 |
|
|
BBC je napisao/la: Gdje je evolucija zajebala stvar ? Dlake i kosa se kod ljudi ne regeneriraju. Brada se regenerira iako nam više nije potrebna. Nokti se regeneriraju iako nam više ne trebaju. (osim ženama) Zubi se ne regeneriraju kad ih izvadiš, iako su nam itekako potrebni. Pizdarije. Došlo vrijeme za kiborge, da se ta prirodna greška ispravi. Ćelav si pa pitaš? 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Kemija, biologija i ostale prirodne znanosti Postano: 09 stu 2011, 14:32 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
teranova je napisao/la: BBC je napisao/la: Gdje je evolucija zajebala stvar ? Dlake i kosa se kod ljudi ne regeneriraju. Brada se regenerira iako nam više nije potrebna. Nokti se regeneriraju iako nam više ne trebaju. (osim ženama) Zubi se ne regeneriraju kad ih izvadiš, iako su nam itekako potrebni. Pizdarije. Došlo vrijeme za kiborge, da se ta prirodna greška ispravi. Ćelav si pa pitaš?  Ne, nemam zube naprijed. 
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
snowflake
|
Naslov: Re: Kemija, biologija i ostale prirodne znanosti Postano: 09 stu 2011, 14:33 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: snowflake je napisao/la: 2. Vojnici u Sibiru dobili su nove vojne odore. Nakon hladne noći vidjeli su da su im se puceta (gumbi, dugmad) pretvorila u prah. Od čega su napravljena? Noć je sigurno bila hladnija od 13 celzijevih stupnjeva.
Ispod 13°C beta-kositar prelazi u alfa-kositar (metalne veze prelaze u slabe kovalentne). Naravno. Kositrena kuga. 
|
|
Vrh |
|
 |
snowflake
|
Naslov: Re: Kemija, biologija i ostale prirodne znanosti Postano: 09 stu 2011, 14:40 |
|
|
Aztec je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Nešto su stavljali u one cilindre da ne padaju s glave. Neki spoj. Možda olovo?
Ne.  mada si na dobro tragu. mali hint... olovo ne isparava. Ja ponekad mislim da je moj zubar pomalo lud.  Živa. Zato su svi metalurzi ludi i Hefest hrom. I zbog arsena.
|
|
Vrh |
|
 |
snowflake
|
Naslov: Re: Kemija, biologija i ostale prirodne znanosti Postano: 09 stu 2011, 15:14 |
|
|
Jedno zaista rubno kemijsko pitanje. Zašto su u alkemiji znak za bakar i naš današnji znak za ženski spol izjednačeni?  Nije zato što pola života provedemo pred ogledalom uređujući se. 
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Kemija, biologija i ostale prirodne znanosti Postano: 09 stu 2011, 15:38 |
|
|
Hmm, zanimljivo... Moze mala pomoc? 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 18 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|