|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 18 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Muslimani fizički napali trenera i igrače HNK Čapljina Postano: 14 stu 2011, 16:52 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Trener, nogometaši i ostalo osoblje HNK ''Čapljina'' jučer su doslovce spašavali živu glavu u Mionici( pored Gradačca, FBiH ) gdje su nakon prvenstvene utakmice 14. kola Prve nogometne Lige FBiH protiv domaćeg Omladinca bili fizički napadnuti. Koliko je situacija bila teška najbolje pokazuje podatak da su igrači i treneri HNK Čapljina nakon utakmice skoro sat vremena bili zarobljeni u svlačionici ispred koje se okupila gomila ljudi uzvikujući razne uvredljive i nacionalističke parole. Uz sve to napadači su se pokušali probiti u svlačionicu Čapljine a pravu tragediju spriječili su specijalci koji su uspjeli evakuirati Čapljince iz svlačionice do autobusa te ih ispratiti do izlaza iz Mionice. - piše Večernji list. Osam klubova neće igrati utakmice 15. kola Prve nogometne lige FBiH ukoliko se do srijede ne zakaže sastanak svih predstavnika klubova Prve lige FBiH s Natjecateljskom, Disciplinskom i Sudačkom komisijom NS FBiH. Sastanku bi trebao nazočiti netko u ime Odbora za normalizaciju, a na istom bi klubovi iznijeli svoje probleme. Na jučerašnjem sastanku, održanom u Kaknju, sastali su se predstavnici osam prrvoligaša (UNIS, Vitez, Iskra, Famos/SAŠK, Krajišnik, Bratstvo, Branitelj i Rudar Kakanj). Oni su izrazili nezadovoljstvo stanjem i čudnim odlukama sudija te ostalih službenih lica u posljednje vrijeme kada su utakmice ovog prvenstva u pitanju. Ne zakaže li do 16. studenog NS FBiH sastanak, osam gore navedenih prvoligaša bojkotirat će svoje mečeve. (sportsport.ba) No, to je samo epilog onoga što se događalo po završetku same utakmice kada su Čapljinci fizički napadnuti ne samo od navijača već i redara i dijela osoblja NK ''Omladinac''. U toj gužvi najteže je prošao trener HNK Čapljina Zlatko Križanović Vukas, koji je dobio nekoliko teških udaraca u glavu i posve u krvi jedva je ušao u svlačionicu. Pri tome je zadobio potres mozga pa se loše osjećao i u autobusu po izlazu iz Mionice. ''Ovo je prava katastrofa, oprostite ali ne mogu pričati od bolova i mučnine. Evo sam da se se izvučemo iz Mionice i tražimo prvu bolnicu ili Dom zdravlja kako bi se mogao javiti liječniku. Jedva gledam i dišem, nije mi dobro.'' - dramatično je govorio trener Križanović po izlasku iz Mionice. Uz trenera Križanovića fizički je napadnut i vratar Čapljine Baćak kojeg su na putu prema svlačionici napali zaštitari i veća skupina navijača. U toj gužvi nije se znalo gdje tko ide pa je prava sreća da su Čapljinci uspjeli doći do svlačionice i preživjeti ovaj pakao u Mionici. Fizički je napadnut i sudac ove utakmice, kao i njegovi pomoćnici koji su cijelo vrijeme utakmice bili izloženi verbalnim prijetnjama i uvredama ne samo navijača već i samih redara, pa čak i čelnih ljudi NK Omladinac. Dosta je nasilnika prosto uzimalo marker, oblačilo ga i prolazilo na teren, gdje su vrijeđali suce i Čapljince. ''Ovo je bio pravi horor, hvala Bogu da smo se uopće izvukli živi iz ovog pakla. Evo moramo stati u Živinicama kako bismo se prosto okupali jer to nismo mogli uraditi u Mionici nakon utakmice. Kako je samo bilo ružno gledati i trpiti tu skupinu od stotinjak napadača koji koji su se pokušavali probiti u našu svlačionicu.'' - rekao je za "Večernjak" kapetan HNK Čapljina Damir Obad koji je s cijelom čapljinskom ekspedicijom bio u šoku nakon onoga što su doživjeli u Mionici. ( Večernji List ) http://www.poskok.info/index.php?option ... Itemid=199
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimani fizički napali trenera i igrače HNK Čapljina Postano: 14 stu 2011, 16:53 |
|
|
MultietniĆari, kao i ovi na forumu. Ide na bolje. Uskoro će tu ligu morati ukinuti.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Muslimani fizički napali trenera i igrače HNK Čapljina Postano: 14 stu 2011, 17:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60009 Lokacija: DAZP HQ
|
liga za ćoejka.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimani fizički napali trenera i igrače HNK Čapljina Postano: 14 stu 2011, 17:03 |
|
|
I redari ih tukli.
Kažem vam ja ljudi, pripremajte se za rat. Muslimani će ga kad-tad pokrenuti. Samo nemojte poslije kao Alija govoriti "nismo znali".
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimani fizički napali trenera i igrače HNK Čapljina Postano: 14 stu 2011, 17:27 |
|
|
"Avaz" ni riječi o ovome. A svaki dan na naslovnici nova priča o Dodiku. Bitno je muslimanima ispirati mozak da je Dodik kriv za sve njihove probleme.
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Muslimani fizički napali trenera i igrače HNK Čapljina Postano: 14 stu 2011, 18:42 |
|
|
Mogu li makar teme na sportu da se postavljaju bez nacionalizma i vjerskog fanatizma...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimani fizički napali trenera i igrače HNK Čapljina Postano: 14 stu 2011, 18:54 |
|
|
De odjebi. Diskutiramo današnju vijest.
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Muslimani fizički napali trenera i igrače HNK Čapljina Postano: 14 stu 2011, 19:12 |
|
|
BBC je napisao/la: De odjebi. Diskutiramo današnju vijest. Prvo promijeni naslov...jer ej pun mrznje...i nema veze sa tekstom...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimani fizički napali trenera i igrače HNK Čapljina Postano: 14 stu 2011, 19:13 |
|
|
Naslov je istinit.
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Muslimani fizički napali trenera i igrače HNK Čapljina Postano: 14 stu 2011, 19:22 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Ovaj psihopata BBC,nema muda da se opashe eksplozivom i ode u dzamiju petkom i sve raznese.pa kokosharu samo kenjash po forumu,ucini neshto ,nemoj chekati ,raznesi se mozda postanes svetac...uzviseni,uzoriti muchenik Chamik a na dan tvog "zrtvovanja" ce se na forumu slaviti "Sveti Chamik eksplozivni"
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimani fizički napali trenera i igrače HNK Čapljina Postano: 14 stu 2011, 19:23 |
|
|
Begaj bre.
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Muslimani fizički napali trenera i igrače HNK Čapljina Postano: 14 stu 2011, 19:26 |
|
|
BBC je napisao/la: Begaj bre. E moj Chamik kad je Bog djelio muda ti si bio na zachelju kolone, bezmudna pichkico malena
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimani fizički napali trenera i igrače HNK Čapljina Postano: 14 stu 2011, 19:29 |
|
|
Hoćeš ti ban. Svaku temu zaspamaš.
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Muslimani fizički napali trenera i igrače HNK Čapljina Postano: 14 stu 2011, 19:33 |
|
|
BBC je napisao/la: Hoćeš ti ban. Svaku temu zaspamaš.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimani fizički napali trenera i igrače HNK Čapljina Postano: 14 stu 2011, 19:35 |
|
|
BBC je napisao/la: Trener, nogometaši i ostalo osoblje HNK ''Čapljina'' jučer su doslovce spašavali živu glavu u Mionici( pored Gradačca, FBiH ) gdje su nakon prvenstvene utakmice 14. kola Prve nogometne Lige FBiH protiv domaćeg Omladinca bili fizički napadnuti. Koliko je situacija bila teška najbolje pokazuje podatak da su igrači i treneri HNK Čapljina nakon utakmice skoro sat vremena bili zarobljeni u svlačionici ispred koje se okupila gomila ljudi uzvikujući razne uvredljive i nacionalističke parole.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimani fizički napali trenera i igrače HNK Čapljina Postano: 15 stu 2011, 07:49 |
|
|
Je li se Avaz oglasio u vezi ovoga ?
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Muslimani fizički napali trenera i igrače HNK Čapljina Postano: 21 stu 2011, 13:15 |
|
|
Citat: Utakmica 14. kola Prve lige FBiH Omladinac – Čapljina (1:1), odigrana u Mionici prethodne nedjelje, nije donijela fizički napad samo na predstavnike gostiju, nego i suce, od kojih je posebno strašna priča glavnog arbitra susreta Drage Tabaka iz Tomislavgrada, koji je potpuno nezaštićen spas tražio bijegom izvan stadiona.
''Od samog dolaska na stadion domaćini na čelu s direktorom Miralemom Kamberovićem i šefom osiguranja Huseinom Hurjakovićem su nam dali do znanja da će biti nereda u slučaju da Omladinac ne pobijedi, a za koje oni neće odgovarati. A na početku utakmice jedan igrač mi je rekao da će tako biti bez obzira kako se utakmica završi.'' - govori Drago Tabak, kojem je kao dugogodišnjem prvoligaškom arbitru ovo bilo prvi put da sudi u Mionici.
Suci ostali nezaštićeni Prema navodima Tabaka, a o čemu su prethodnih dana govorili i iz predstavnika gostujuće momčadi Čapljine, sigurnost na utakmici je bila na vrlo niskoj razini.
''Oko terena je bilo dosta ljudi koji su bili naoružani noževima, palicama, sjekirama. Već oko 15. minute sam tražio da se oni odmaknu, jer su vršili pritisak na prvog pomoćnika Berislava Vrdoljaka iz Livna. Moje težnje su bile objektivno suđenje, ali kada sam vidio da mi je “glava u torbi”, bio sam naklonjen domaćinima.'' - priznaje Tabak.
Redari utakmice, prema Tabaku, nisu bili u službi sigurnosti svih aktera.
''Oni su bili glavni poticatelji svih nereda. Već oko 70. minute direktor Omladinca Kamberović je otvorio ulaz s tribina stadiona i dopustio navijačima da dođu pred svlačionicu, gdje su nas čekali poslije utakmice. Po mojoj procjeni bilo ih je oko 200. S centra terena prvi su po okončanju meča krenuli nogometaši Čapljine koje su domaći, prema svjedočenju Tabaka, odmah napali pred svlačionicom.
''Vidio sam trenera i jednog igrača Čapljine krvave na zemlji. U tom kaosu je pet – šest policajaca koji su ostali s nama sucima krenulo prema svlačionici. Uz nas je ostao samo jedan pa je to navijačima bila prilika za napad.''
Bijeg u šumu Drugi pomoćnik Bonislav Perković (Tomislavgrad) je u naletu navijača dobio udarac palicom od kojeg se onesvijestio.
''Neki od navijača su pozivali da me ne diraju, “jer su imali najbolje suđenje dosad”, dok su drugi prijetili da će “ubiti ustašu”. Osjetio sam da sam moram spašavati živu glavu, pobjegao sam na suprotnu stranu od svlačionice i izvan stadiona.''
Na samom terenu udarce su dobili i prvi pomoćnik Berislav Vrdoljak te četvrti sudac Danijel Zrnić iz Zenice.
''Mislio sam da će pedesetak navijača koji su me progonili odustati kada iziđem izvan stadiona, ali su nastavili. Trčao sam otprilike 2 kilometra kroz šumu, stigao do nekih kuća, gdje me jedna gospođa sklonila u šupu. Na isto mjesto su stigli i progonitelji, ali su usmjereni na krivi trag. Ta gospođa im je rekla da sam otrčao dalje. Njen muž me je kasnije uveo u kuću gdje nije dopustio da uđu napadači, koji su se ponovno pojavili sumnjajući da sam tu. Kontaktirao sam policiju i nakon nekih dva sata ispraćen iz Mionice.'' - rekao je o svom strašnom iskustvu Drago Tabak. koja bijeda multietnićna
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Muslimani fizički napali trenera i igrače HNK Čapljina Postano: 21 stu 2011, 14:14 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
U Gradačcu sve češće iskazuju svoje multietnićko lice.. A naše budaletine im otvaraju firme Citat: MVP RH
GRADAČAC, 9. studenog 2011.
Gradačac: svečano otvoren novi skladišni prostor gotovih proizvoda tvrtke "Dukat"
Dana 08. studenoga 2011. godine veleposlanik Tonči Staničić i Martin Konjevod, III. tajnik, boravili su u posjeti Gradačcu gdje su nazočili svečanosti otvaranja novoizgrađenog skladišta gotovih proizvoda tvrtke „Dukat“. Svečanosti su također nazočili francuski veleposlanik u BiH Roland Gilles sa suprugom, kao i menadžment „Dukata“ te francuskog mljekarskog giganta grupacije „Lactalis“.
Naime, tvrtka „Dukat“ kupila je 2007. godine lokalnu Gradačačku mljekaru „Inmer“. Postupnim ulaganjem u modernizaciju i poboljšanje sustava proizvodnje mljekara „Inmer“ postala je jedan od značajnijih „igrača“ na tržištu BiH, koja osim proizvodnje pod vlastitim brandom „Domaće blago“, također proizvodi proizvode robne marke „Dukat“.
Tijekom posjete tvornici u Gradačcu organiziran je obilazak proizvodnih pogona tvornice te novoizgrađenog skladišnog prostora. Isti su zajedničkim presijecanjem vrpce otvorili veleposlanici Staničić i Gilles.
Nakon posjete tvornici, organizirana je posjeta farmi „Ledenička dolina“, koja je jedan od najznačajnijih „Dukatovih“ kooperanata na gradačačkom području.
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 18 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|