|
|
Stranica: 7/25.
|
[ 609 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
MRSHO
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 21 stu 2011, 20:35 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8044 Lokacija: Banovina Usora
|
BBC je napisao/la: Kako možete stati na skije na takvoj strmini i ledu ? Ja odem ljeti pa se jedva držim na nogama kako je strmo. Ili vi idete na one blage staze za klince ? Evo mala statistika. Svaki dan, što teže što lakše, ozlijeđenih u jednoj regiji veličine 2-3 istarske općine, u bolnici završi oko 200 skijaša. Najviše pijani i pripiti stranci, ali i iskusni domaći skijaši. Lomovi (kad je lom) su skoro uvijek vanjski, kost izviri vanka. Poslije idu mjeseci nosenja onih šipki. Ja u Kranjskoj Gori nisam u ljeto smjeo pogledat sa vrha FIS staze a kamoli da se spuštam kad je ledena... A ovo drugo za pijane strance, u Sloveniji su zbog pijanih skijaša već nekoliko godina na skijalištima policijske patrole s alkotesterima.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 21 stu 2011, 20:37 |
|
|
Samo budala se može napiti i stati na skije.Pogotovo ako je staza strma, zaleđena i opasna.Invalid ostati radi gluposti.To je ravno ludilu.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 21 stu 2011, 20:38 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Učila ti ne učila skijati, na brzini od 50-70 km/h ti izleti pijani glupi Nizozemac.
To su strahoviti udari i naprezanja tijela. U autu na tom udaru ćeš puno bolje proći.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 21 stu 2011, 20:39 |
|
|
emt je napisao/la: Samo budala se može napiti i stati na skije.Pogotovo ako je staza strma, zaleđena i opasna.Invalid ostati radi gluposti.To je ravno ludilu. Svaki vrh ima bar jedan restoran sa alkoholom. I piju, i to pošteno. Na odmoru su, hoće da se opuste.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 21 stu 2011, 20:41 |
|
|
BBC je napisao/la: emt je napisao/la: Samo budala se može napiti i stati na skije.Pogotovo ako je staza strma, zaleđena i opasna.Invalid ostati radi gluposti.To je ravno ludilu. Svaki vrh ima bar jedan restoran sa alkoholom. I piju, i to pošteno. Na odmoru su, hoće da se opuste. Tebe zamišljam ovako uglavnom.I PC još.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 21 stu 2011, 20:42 |
|
|
Pokušavam vam spasiti živote i da prođete bez lomova kostiju. Držite se mora i sunčanja guze.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 21 stu 2011, 20:44 |
|
|
Ali šteta što ne znam dobro skijati. Danas bih mogao dobru lovu zarađivati zbog znanja jednog europskog jezika. Biti učitelj skijanja toj grupaciji turista. Kasno sad, teško staru mazgu naučiti.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 21 stu 2011, 20:47 |
|
|
BBC je napisao/la: Pokušavam vam spasiti živote i da prođete bez lomova kostiju. Držite se mora i sunčanja guze. ja ti se držim tog savjeta ;)
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 21 stu 2011, 20:49 |
|
|
BBC je napisao/la: Ali šteta što ne znam dobro skijati. Danas bih mogao dobru lovu zarađivati zbog znanja jednog europskog jezika. Biti učitelj skijanja toj grupaciji turista. Kasno sad, teško staru mazgu naučiti. Zamisli mladih i naivnih turistkinja, a ti folove-golove, koliko možeš pisati, sigurno i pričaš slično.A one se jadnice tope ko svijeće lojanice.Da nisi toliko lijen :)
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 21 stu 2011, 20:53 |
|
|
emt je napisao/la: BBC je napisao/la: Ali šteta što ne znam dobro skijati. Danas bih mogao dobru lovu zarađivati zbog znanja jednog europskog jezika. Biti učitelj skijanja toj grupaciji turista. Kasno sad, teško staru mazgu naučiti. Zamisli mladih i naivnih turistkinja, a ti folove-golove, koliko možeš pisati, sigurno i pričaš slično.A one se jadnice tope ko svijeće lojanice.Da nisi toliko lijen :) Mlade se lakše ulove pijane noću u kafićima. Ali nije to za mene, moram dragoj biti vjeran. Takav "entitet" i "ustav" sam sad izabrao.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 21 stu 2011, 20:53 |
|
|
Ne pričam puno u stvarnom životu.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 21 stu 2011, 20:54 |
|
|
BBC je napisao/la: emt je napisao/la: Zamisli mladih i naivnih turistkinja, a ti folove-golove, koliko možeš pisati, sigurno i pričaš slično.A one se jadnice tope ko svijeće lojanice.Da nisi toliko lijen :)
Mlade se lakše ulove pijane noću u kafićima. Ali nije to za mene, moram dragoj biti vjeran. Takav "entitet" i "ustav" sam sad izabrao. To ti je federacija
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 21 stu 2011, 20:55 |
|
|
MRSHO je napisao/la: BBC je napisao/la: Mlade se lakše ulove pijane noću u kafićima.
Ali nije to za mene, moram dragoj biti vjeran. Takav "entitet" i "ustav" sam sad izabrao.
To ti je federacija Je, nekad budem majoriziran, nekad preglasan. Ali dobra socijala, i ima ljubavi između federalnih partnera.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 21 stu 2011, 20:57 |
|
|
BBC je napisao/la: MRSHO je napisao/la: To ti je federacija Je, nekad budem majoriziran, nekad preglasan. Ali dobra socijala, i ima ljubavi između federalnih partnera. Đe je nađe, takvu ja tražim
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 21 stu 2011, 20:58 |
|
|
Ima ih, eto Emt.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 21 stu 2011, 21:02 |
|
|
Ljiljana je ocijenila da emt zarađuje tek negdje oko 1.100 ojri, a to baš i nije dovoljno za moje osnovne potrebe
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 21 stu 2011, 21:04 |
|
|
BBC je napisao/la: Ima ih, eto Emt. Ja sam svoje bacila ovako Ne razmišljajući o geografskim komponentama. Citat: Ljiljana je ocijenila da emt zarađuje tek negdje oko 1.100 ojri, a to baš i nije dovoljno za moje osnovne potrebe Ma ovo je socijalna država :) Samo da mi srce nije u oblacima :)))
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 21 stu 2011, 21:07 |
|
|
emt je napisao/la: BBC je napisao/la: Ima ih, eto Emt. Ja sam svoje bacila ovako Ne razmišljajući o geografskim komponentama. Citat: Ljiljana je ocijenila da emt zarađuje tek negdje oko 1.100 ojri, a to baš i nije dovoljno za moje osnovne potrebe Ma ovo je socijalna država :) Samo da mi srce nije u oblacima :))) Ma pusti srce, može se i bez toga
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 21 stu 2011, 21:09 |
|
|
MRSHO je napisao/la: emt je napisao/la: Ja sam svoje bacila ovako Ne razmišljajući o geografskim komponentama. Ma ovo je socijalna država :) Samo da mi srce nije u oblacima :))) Ma pusti srce, može se i bez toga To je samo mišić jelte
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 21 stu 2011, 21:11 |
|
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 21 stu 2011, 21:13 |
|
|
De nam otvorite kakvu veselu temu.Ove politike mi je preko glave.Hajmo neku za zezanje.Meni ništa ne pada na um.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 21 stu 2011, 21:13 |
|
|
Nisi se valjda zaljubila prekooceanski ?
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 21 stu 2011, 21:15 |
|
|
BBC je napisao/la: Nisi se valjda zaljubila prekooceanski ? Jok, šta ti pada na um ? Ti i tvoje ideje.De napravi temu neku za zezanciju.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 21 stu 2011, 21:16 |
|
|
Svaka tema vezano uz BiH je zezancija.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Generalni konzulat za Slovenska pitanja kod Mrshe Postano: 21 stu 2011, 21:18 |
|
|
BBC je napisao/la: Svaka tema vezano uz BiH je zezancija. Ma dosadno je presipati iz šupljeg u prazno više.Daj nešto normalno što ima na drugim forumima da se zezamo.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|