|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 19 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: NEMA NAMIGIVANJA: Ako imaju atraktivne oči, Saudijke će i njih morati prekrivati Postano: 20 stu 2011, 13:52 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
http://www.poskok.info/index.php?option ... t&Itemid=2U Saudijskoj Arabiji je predložen zakon da žene sa atraktivnim očima moraju i njih prekrivati velom, kao što kriju ostatak tijela i glave. Ako se ogluše na te zabrane prijeti im novčana kazna ili javno šibanje. Ultrakonzervativna islamska država je objasnila da ima pravo zabraniti ženama da pokazuju svoje "primamljive" oči u javnosti. Saudijke već moraju pokrivati kosu, a u nekim dijelovima se zahtijeva i pokrivanje ženskog lica u javnosti, piše Daily Mail. Zbog ovakvih odredbi poginulo 15 učenica u Meki Ako se ogluše na te zabrane prijeti im novčana kazna ili javno šibanje. Novi zakon je predložio saudijski Odbor za promociju vrline i prevenciju poroka koji je već u prošlosti bio optuživan za kršenje ljudskih prava. Njegova funkcija je, od kada je osnovan 1940. godine, osigurati da islamski zakoni ne budu prekršeni u javnosti. 2002. godine nisu dopustili učenicama da bez primjerenog pokrivala za glavu izađu iz škole u plamenu u gradu Meki. Njihova zabrana je dovela do smrti 15 učenica. Saudijkama je zabranjena i vožnja automobila te ne smiju putovati bez dopuštenja svoga skrbnika
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
drizzt
|
Naslov: Re: NEMA NAMIGIVANJA: Ako imaju atraktivne oči, Saudijke će i njih morati prekrivati Postano: 20 stu 2011, 13:54 |
|
Pridružen/a: 12 stu 2011, 19:50 Postovi: 64 Lokacija: Forgotten Realms
|
kako su skromni ti arapi... treba im samo oči da vide i već su napaljeni ![scared :scared](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/scared.gif)
_________________ Of all the races in the known realms, none is more confusing or confused than humans.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: NEMA NAMIGIVANJA: Ako imaju atraktivne oči, Saudijke će i njih morati prekrivati Postano: 20 stu 2011, 13:56 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Uskoro će se i kamile morati zamotavati. Da ne pale Arape.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
emt
|
Naslov: Re: NEMA NAMIGIVANJA: Ako imaju atraktivne oči, Saudijke će i njih morati prekrivati Postano: 20 stu 2011, 13:59 |
|
|
Stoka, samo da unište žensku osobu i svedu je na gomilu krpa.
Bez lica, glasa i identiteta.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: NEMA NAMIGIVANJA: Ako imaju atraktivne oči, Saudijke će i njih morati prekrivati Postano: 20 stu 2011, 17:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60332 Lokacija: DAZP HQ
|
da im Samantha nešto objasni.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Kum Bečo
|
Naslov: Re: NEMA NAMIGIVANJA: Ako imaju atraktivne oči, Saudijke će i njih morati prekrivati Postano: 20 stu 2011, 17:19 |
|
|
Ima jedna stara bosanska izreka: Katoliku ne diraj u vjeru, Pravoslavcu ne diraj u slavu, a Muslimanu ne diraj u ženu.
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
emt
|
Naslov: Re: NEMA NAMIGIVANJA: Ako imaju atraktivne oči, Saudijke će i njih morati prekrivati Postano: 24 stu 2011, 10:58 |
|
|
Citat: Kako bi izašla iz zatvora mora se udati za svog silovatelja
Nakon što ju je silovao suprug rodice, 19-godišnja Afganistanka osuđena je na 12 godina robije. Jedini način da izađe iz zatvora je udaja za čovjeka koji ju je brutalno silovao. U intervjuu za CNN mlada Afganistanka Gulnaz ispričala je šta joj se dogodilo prije dvije godine.
"Došao je u kuću dok je moja majka bila u bolnici. Imao je zaprljanu odjeću jer je došao s gradilišta. Zatvorio je sva vrata i prozore. Vrištala sam i molila za pomoć, no svojom je rukom zatvorio moja usta", ispričala je.
Međutim, unatoč traumi koju je proživjela, Gulnaz je osuđena na 12 godina zatvora zbog preljuba i spolnog odnosa izvan bračne zajednice. Sada zajedno sa svojom kćeri odslužuje kaznu u zatvoru u Kabulu. Jedini način da izađe iz zatvora je udaja za muškarca koji ju je silovao.
Gulnaz kaže kako je spremna to učiniti. "Jedan muškarac me obeščastio i ja ću ostati s njime", rekla je u intervjuu.
Što će biti s njom, još se ne zna, ali trenutačno je najsigurnija u zatvoru zato što vani može biti izložena osveti zbog "sramote koju je nanijela svojoj obitelji".
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
pinco
|
Naslov: Re: NEMA NAMIGIVANJA: Ako imaju atraktivne oči, Saudijke će i njih morati prekrivati Postano: 24 stu 2011, 11:30 |
|
|
emt je napisao/la: Citat: Kako bi izašla iz zatvora mora se udati za svog silovatelja
Nakon što ju je silovao suprug rodice, 19-godišnja Afganistanka osuđena je na 12 godina robije. Jedini način da izađe iz zatvora je udaja za čovjeka koji ju je brutalno silovao. U intervjuu za CNN mlada Afganistanka Gulnaz ispričala je šta joj se dogodilo prije dvije godine.
"Došao je u kuću dok je moja majka bila u bolnici. Imao je zaprljanu odjeću jer je došao s gradilišta. Zatvorio je sva vrata i prozore. Vrištala sam i molila za pomoć, no svojom je rukom zatvorio moja usta", ispričala je.
Međutim, unatoč traumi koju je proživjela, Gulnaz je osuđena na 12 godina zatvora zbog preljuba i spolnog odnosa izvan bračne zajednice. Sada zajedno sa svojom kćeri odslužuje kaznu u zatvoru u Kabulu. Jedini način da izađe iz zatvora je udaja za muškarca koji ju je silovao.
Gulnaz kaže kako je spremna to učiniti. "Jedan muškarac me obeščastio i ja ću ostati s njime", rekla je u intervjuu.
Što će biti s njom, još se ne zna, ali trenutačno je najsigurnija u zatvoru zato što vani može biti izložena osveti zbog "sramote koju je nanijela svojoj obitelji". Koji izvnuti bolesnici, a to sve i bez talibana..... Za kaznu bi tamo tribalo muškarcima dovest jednu skupinu ********, pa da jedonga po jednoga ![scared :scared](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/scared.gif) , i onda ih bacat u zatvor zbog spolnoga odnosa izvan bračne zajednice.... Jel su svjesni ovi naši Bošnjaci sa kime se poistovjećuju, umisto da su ovi idioti ućili od njih, oni sve više prihvačaju njih ka moralne vridnosti...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
emt
|
Naslov: Re: NEMA NAMIGIVANJA: Ako imaju atraktivne oči, Saudijke će i njih morati prekrivati Postano: 24 stu 2011, 12:11 |
|
|
Citat: Koji izvnuti bolesnici, a to sve i bez talibana..... Za kaznu bi tamo tribalo muškarcima dovest jednu skupinu ********, pa da jedonga po jednoga ![scared :scared](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/scared.gif) , i onda ih bacat u zatvor zbog spolnoga odnosa izvan bračne zajednice.... Jel su svjesni ovi naši Bošnjaci sa kime se poistovjećuju, umisto da su ovi idioti ućili od njih, oni sve više prihvačaju njih ka moralne vridnosti... Samo bolesnici se mogu poistovjećivati sa ovakim i sličnim ljudima.Nema veze kojoj vjeri, religiji ili rasi pripadali.I mene je tekst šokirao.Djevojka sjedi na slici sa djetetom u naručiju.Prestrašno... Evo video takođe. http://www.rtl.hr/video/vijesti/da-bi-i ... lovatelja/RTL TV.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
pinco
|
Naslov: Re: NEMA NAMIGIVANJA: Ako imaju atraktivne oči, Saudijke će i njih morati prekrivati Postano: 24 stu 2011, 12:25 |
|
|
emt je napisao/la: Citat: Koji izvnuti bolesnici, a to sve i bez talibana..... Za kaznu bi tamo tribalo muškarcima dovest jednu skupinu ********, pa da jedonga po jednoga ![scared :scared](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/scared.gif) , i onda ih bacat u zatvor zbog spolnoga odnosa izvan bračne zajednice.... Jel su svjesni ovi naši Bošnjaci sa kime se poistovjećuju, umisto da su ovi idioti ućili od njih, oni sve više prihvačaju njih ka moralne vridnosti... Samo bolesnici se mogu poistovjećivati sa ovakim i sličnim ljudima.Nema veze kojoj vjeri, religiji ili rasi pripadali.I mene je tekst šokirao.Djevojka sjedi na slici sa djetetom u naručiju.Prestrašno... Evo video takođe. http://www.rtl.hr/video/vijesti/da-bi-i ... lovatelja/RTL TV. Još je veći jad šta naša Hrvatska Vojska, tamo naoružava, obućava i štiti taj režim koji gazi sva ljudska prava i slobode, talibani su možda bili gori, al ni ovi nisu ništa bolji..... Nema ovo veze sa zdravin razumon, a kamoli sa ćime drugin.... Bilo bi najbolje napravit neki rezervat za normalne, i to štitit, dat svima normalnima mogućnost da odu tamo živit i ćuvat ih, ostale netriba žalit......
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
emt
|
Naslov: Re: NEMA NAMIGIVANJA: Ako imaju atraktivne oči, Saudijke će i njih morati prekrivati Postano: 24 stu 2011, 12:33 |
|
|
Ma naravno da ne može biti normalno i zdravo, osuditi nekog 12 godina zato što je silovan.U svakom modernom, civiliziranom, društvu bi osudili počinitelja.Kakva sramota, kakvi bakrači, djevojka je žrtva.I taj odnos porodice prema ženskim osobama kao i odnos društva očigledno da počiva na krivim i trulim temeljima.Ako se nešto pod hitno ne promijeni, žene treba izlovati od tih bolesnika.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: NEMA NAMIGIVANJA: Ako imaju atraktivne oči, Saudijke će i njih morati prekrivati Postano: 24 stu 2011, 13:13 |
|
|
kad su ovakva društva u pitanju, ovo je rješenje. ![slika](http://farm4.static.flickr.com/3064/2972983744_aaf0079039.jpg) i budi siguran da ne činiš nikakav grijeh.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
emt
|
Naslov: Re: NEMA NAMIGIVANJA: Ako imaju atraktivne oči, Saudijke će i njih morati prekrivati Postano: 24 stu 2011, 13:17 |
|
|
Riješenje da, za napaćene bolesnike, ali spasiti žene i djecu.Vjera i gluposti su samo opravdanje za njihove bolesne zakone koji nemaju nikakve veze sa zdravim razumom.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
joe enter
|
Naslov: Re: NEMA NAMIGIVANJA: Ako imaju atraktivne oči, Saudijke će i njih morati prekrivati Postano: 24 stu 2011, 13:31 |
|
|
Zašto pljuvati po Arapima iz Arabije kad oni verno svoju veru ispovedaju , drže se sasvim lepo onoga što im kuran preporučuje. Nisu fejk kao ovi Bošnjaci , mada brat Melvedin ide pravim putem. Svi se zgražavamo , a mnogi su upravo ti fejk-vernici tipa začetnik teme BBC koji je šatro ubeđeni katolik a vamo se prokenjava po islamu. Da , Dudu je u pravu , napalm je sasvim fino rešenje , ali zasad ništa od toga jer dok je nafte biće i zamotavanja.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: NEMA NAMIGIVANJA: Ako imaju atraktivne oči, Saudijke će i njih morati prekrivati Postano: 24 stu 2011, 13:33 |
|
|
nemam ništa protiv da žive svojim životom, poput Indijanaca, pa nek hodaju na devama, jebu ovce ili što već. ali ukoliko koriste modernu tehnologiju za širenje svojih bolesnih ideologija, onda sam zato da im se hebe majka majčina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
emt
|
Naslov: Re: NEMA NAMIGIVANJA: Ako imaju atraktivne oči, Saudijke će i njih morati prekrivati Postano: 24 stu 2011, 13:40 |
|
|
joe enter je napisao/la: Zašto pljuvati po Arapima iz Arabije kad oni verno svoju veru ispovedaju , drže se sasvim lepo onoga što im kuran preporučuje. Nisu fejk kao ovi Bošnjaci , mada brat Melvedin ide pravim putem. Svi se zgražavamo , a mnogi su upravo ti fejk-vernici tipa začetnik teme BBC koji je šatro ubeđeni katolik a vamo se prokenjava po islamu. Da , Dudu je u pravu , napalm je sasvim fino rešenje , ali zasad ništa od toga jer dok je nafte biće i zamotavanja. Joe, de ti nama razjasni jesul' Rusi srpsko pleme sa velikim natalitetom i zašto Srbi sa sjevera Kosova traže njihova državljanstva?Mislim da ti ove rasprave o Islamu ne leže, ali si neprikosnoveni ekspret za SPC i odnose unutar iste. I izjasni fino za one vaše "pravoslavne vehabije" što marširaju Banjalukom.To bi ti poštenije bilo, nego potencirati Mevlida i slične bolesnike. Na kraju tu je i briga za kolevku srpstava Kosovo.Šta misliš o tome ? Toliko ste vi Srbi obuzeti sa Bošnjacima i Hrvatima da ne spavate od briga.Nemoj Joe voditi brigu, eno Dačić poziva na mobilizaciju :)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
joe enter
|
Naslov: Re: NEMA NAMIGIVANJA: Ako imaju atraktivne oči, Saudijke će i njih morati prekrivati Postano: 24 stu 2011, 13:46 |
|
|
emt je napisao/la: joe enter je napisao/la: Zašto pljuvati po Arapima iz Arabije kad oni verno svoju veru ispovedaju , drže se sasvim lepo onoga što im kuran preporučuje. Nisu fejk kao ovi Bošnjaci , mada brat Melvedin ide pravim putem. Svi se zgražavamo , a mnogi su upravo ti fejk-vernici tipa začetnik teme BBC koji je šatro ubeđeni katolik a vamo se prokenjava po islamu. Da , Dudu je u pravu , napalm je sasvim fino rešenje , ali zasad ništa od toga jer dok je nafte biće i zamotavanja. Joe, de ti nama razjasni jesul' Rusi srpsko pleme sa velikim natalitetom i zašto Srbi sa sjevera Kosova traže njihova državljanstva?Mislim da ti ove rasprave o Islamu ne leže, ali si neprikosnoveni ekspret za SPC i odnose unutar iste. I izjasni fino za one vaše "pravoslavne vehabije" što marširaju Banjalukom.To bi ti poštenije bilo, nego potencirati Mevlida i slične bolesnike. Na kraju tu je i briga za kolevku srpstava Kosovo.Šta misliš o tome ? Toliko ste vi Srbi obuzeti sa Bošnjacima i Hrvatima da ne spavate od briga.Nemoj Joe voditi brigu, eno Dačić poziva na mobilizaciju :) Ja sam se sasvim lepo odavno izjasnio o svim ludacima kako verskim tako i fašističkim sa srpske strane i tu nemam dilemu , a i ovo je tema o islamu i njegovim posledicama , pa shodno time tiče se i Bošnjaka jer vam je tamo ona kamenčina kojoj se klanjate i država gde se ta kamenčina nalazi. Zato mani se toga , ali ako već hoćeš imaš drugih tema pa ošini po četnicima,Srbima,bradonjama,... ja ću ti se pridružiti vrlo rado.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
emt
|
Naslov: Re: NEMA NAMIGIVANJA: Ako imaju atraktivne oči, Saudijke će i njih morati prekrivati Postano: 24 stu 2011, 13:51 |
|
|
Citat: Ja sam se sasvim lepo odavno izjasnio o svim ludacima kako verskim tako i fašističkim sa srpske strane i tu nemam dilemu , a i ovo je tema o islamu i njegovim posledicama , pa shodno time tiče se i Bošnjaka jer vam je tamo ona kamenčina kojoj se klanjate i država gde se ta kamenčina nalazi.
Zato mani se toga , ali ako već hoćeš imaš drugih tema pa ošini po četnicima,Srbima,bradonjama,... ja ću ti se pridružiti vrlo rado. Ne možeš ti Bošnjake sve trpati sa Mevlidom u isti koš, uostalom lik je Sandžaklija.Dakle državljanin Srbije (Šala naravno). No fakat, ne pretjeruj sa Bošnjacima i poistovjećivanjem svih nas s tim bolesnicima.I ja sam se lijepo izjasnila šta mislim o tome, dakle na istom smo.Niti osjećam emocije prema majčici Turskoj, a još manje prema nekim ludim Arapima.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: NEMA NAMIGIVANJA: Ako imaju atraktivne oči, Saudijke će i njih morati prekrivati Postano: 24 stu 2011, 15:09 |
|
|
nisi valjda prema svemu tako hladna.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 19 post(ov)a ] |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|