|
|
Stranica: 14/380.
|
[ 9491 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 28 lis 2011, 13:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11633 Lokacija: Varta drzava
|
Zaboravio sam napisati....  Pa onaj "Bosnjo", poznat kao i Postar... eno ga doli operira pod nazivom "Mudonja". 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 28 lis 2011, 13:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43692 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Aztec je napisao/la: Zaboravio sam napisati....  Pa onaj "Bosnjo", poznata kao i Postar... eno ga doli operira pod nazivom "Mudonja".  To je u domeni špekulacije ako se ne podudaraju IP brojevi, nema "smoking gun". A uostalom uživam kada se netko klonira, dopustiš im da se malo razmašu i utroše dragocjeno vrijeme, a onda im izbrišeš i profil i sa njim svaki post. Uživam u e-mailovima koji onda pristižu na adresu portala gdje se osjeti kako dotična kreatura škrguće zubima i proklinje sudbinu. 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 28 lis 2011, 13:39 |
|
|
Aha. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ivica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 31 lis 2011, 17:13 |
|
|
|
advokata angazirao Faruka ******. Iskaz koji je njemu dao, ****** je proslijedio Antiteroristickom timu OHR-a, Antikorupcionom timu OHR-a, americkom ambasadoru u BiH i td., stiteci tako svog branjenika. "Dva sata nakon razgovora sa Garaplijom nisam mogao sebi doci. Mada sam jos ranije cuo za "Seve", dok sam ga slusao krv mi se ledila u zilama", kaze ******, i nastavlja: "Kada sam 1994. naceo tu temu, Latic mi je replicirao u "Ljiljanu" recenicom kako se po ****** ludom mozgu motaju nekakve seve i da ne treba da ih se bojim".
modeatori... čovjeku ste cenzurirali prezime...
_________________ https://youtu.be/sJnJi5tcqxQ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 31 lis 2011, 17:15 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
BaHlijagić je imao tu nesreću da je rođen u BiH. Pa ga svi forumi automatski režu. Da se prezivao Ustašić ne bi ga rezali na sarajevo-x. Oni fašisti vole etiketirati narod tom riječi.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lijepi
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 06 stu 2011, 20:25 |
|
|
|
eto i meni blokiraše ip, do 04.12.. valjda sam rekao nešto...
_________________ Old Fridolin: Ali minimalno, da imamo pravo birati svoje kandidate mi sami. BORG Pakšu Bosnensis: Gdje je to pravo i na cemu se temelji? Jel dovoljno nesto zeljeti da bi bilo pravo?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 07 stu 2011, 13:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 89702 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Lijepi je napisao/la: eto i meni blokiraše ip, do 04.12.. valjda sam rekao nešto... Možda si kolateralna šteta nečijeg sličnog IP-a, provjerit ćemo.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 08 stu 2011, 10:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43692 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Lijepi je napisao/la: eto i meni blokiraše ip, do 04.12.. valjda sam rekao nešto... Očito si na istom provajderu ko i ludi bošnjo/mudonja. Ali s obzirom da si ovdje, to znači da imaš i alternativni IP, dakle nema nikih problema. 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Croat
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 12 stu 2011, 11:37 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 14:14 Postovi: 5152 Lokacija: Na dženazi BiH
|
|
jel ovaj medo možda mudonja?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 13 stu 2011, 13:18 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 17:27 Postovi: 5937 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Croat je napisao/la: jel ovaj medo možda mudonja? Ma jok, pa otkud ti ta pomisao uopće? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Croat
|
Naslov: Re: Baniranje Postano: 13 stu 2011, 13:29 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 14:14 Postovi: 5152 Lokacija: Na dženazi BiH
|
sedmo čulo 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mateb
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 18 stu 2011, 01:13 |
|
|
Drugovi, ode moderatura u pm do kraja. Vrijeme je za reaktivaciju kod bivšeg susjeda Željka. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 22 stu 2011, 16:25 |
|
|
Zasto ovaj forum sve vise pocinje liciti na Sa - x, pa rekao bih pocinje biti neka verzija Sa-x i Islam Bosna. Sto se trollovi trpe. Jer ako cete trollove otici ce drugi. Teme se pretvaraju u djecije prepucavanje, i konstanto kruzenje 100 put prezvakanih stvari.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 22 stu 2011, 16:34 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 17:27 Postovi: 5937 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Aztec je napisao/la: Zasto ovaj forum sve vise pocinje liciti na Sa - x, pa rekao bih pocinje biti neka verzija Sa-x i Islam Bosna. Sto se trollovi trpe. Jer ako cete trollove otici ce drugi. Teme se pretvaraju u djecije prepucavanje, i konstanto kruzenje 100 put prezvakanih stvari. Slažem se. Trolove (mudonja, Bosnensis, Nebula itd.) odstraniti i blokirati, a baciti oko i na šeherzadu, Irmu i slične i prikladno ih sve skupa sankcionirati na neki način. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 24 stu 2011, 13:04 |
|
|
|
A vi bi etničke čiste torove, ha drugari? :)
Ne može tako, ovo je mjesto gdje se njeguje sloboda (do)govora. Osim toga, morate povjerovati cijenjenim (i mudrim) moderatorima da za sve postoji valjan razlog, i da je sve unaprijed osmišljeno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 24 stu 2011, 14:24 |
|
|
|
Ne bismo mi ciste torove, ima Muslimana koji pisu razumno iako se ne slazem s njima, a Srbe da i ne spominjem. Al ima par forumasa s kojim nas silujete u mozak a zbog te neke nazovi liberalnosti i slobode. Al ja vam kazem fina je granica izmedju tog i obicne budale.
Naravno da ljudima smeta kad pisu na temi koji sat, trose vrijeme i onda dodje neki majmun s kartama koji je 100 puta baniran, a i opet ce biti, al ce prije tog unistiti temu i sve sto su ljudi pisali itd... Onda ima par osoba koje cisto recikliraju i provociraju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 24 stu 2011, 18:30 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: A vi bi etničke čiste torove, ha drugari? :)
Ne može tako, ovo je mjesto gdje se njeguje sloboda (do)govora. Osim toga, morate povjerovati cijenjenim (i mudrim) moderatorima da za sve postoji valjan razlog, i da je sve unaprijed osmišljeno. Ova rečenica mi je veoma interesantna. Nadam se da se šališ.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 stu 2011, 01:00 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: Aztec je napisao/la: Zasto ovaj forum sve vise pocinje liciti na Sa - x, pa rekao bih pocinje biti neka verzija Sa-x i Islam Bosna. Sto se trollovi trpe. Jer ako cete trollove otici ce drugi. Teme se pretvaraju u djecije prepucavanje, i konstanto kruzenje 100 put prezvakanih stvari. Slažem se. Trolove (mudonja, Bosnensis, Nebula itd.) odstraniti i blokirati, a baciti oko i na šeherzadu, Irmu i slične i prikladno ih sve skupa sankcionirati na neki način.  Pa ruku na srce, nisu oni jedini trolovi u višegodišnjoj istoriji ovog foruma :) I ne bi bilo pravedno da se na njima kola slome.. Mene generalno izluđuju prešarene upadice, slike, pesme i karte u vidu provokacije, bez ikakvog smisla..ali Bože moj...po meni je forum odavno zakazao sa upozorenjima i banovima za govor mržnje, uvrede, primitivnost forumaša-chatera i sl., pa mi u poređenju sa tim ovi sa bar jasnim stavom i normalnom, kulturnom pričom (dobar primer je Bosnensis) izgledaju sasvim ok. Iskrenije, ako ništa drugo, a forum je valjda tu da se stavovi, civilizovano sučeljavaju.
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 stu 2011, 08:13 |
|
|
|
Taj Bosniens je jedan od najvecih trollova. A to ce ti reci svako ko je s njim razmjenio par postova. Pricu u smislu "je kulturan" ne prihvacam, a osobito ne od osobe koja moze hladne glave gledati na situaciju u tzv. BiH. Po meni je manjak kulture upravo sto taj radi. A to sto radi je da svojim ponasanjem (a to nije slucajno, to sam se uvjerio) izazove reakciju forumasa neprihvacanjem argumenata, preskakanjem postova kad vise nema gdje (pa udri po istom), laganjem, sad jedno - sad drugo, pa nakon diskusije i argumenata, opet udri staru pricu kao da nista nije receno, bahacenje itd.... Mislim da nije trollanje kad neko psuje ili vrijedja (to je upravo psovanje ili vrijedanje), trollanje je upravo sto radi taj lik na razne nacine (neki spomenuti).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 stu 2011, 11:57 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Skoro svi Bošnjaci ovdje su bez č ć š ž đ. Sve nešto po Skandinnaviji prosipa "cjelovita BiH" fazone. A narod im u Sarajevu doslovce gladuje.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 stu 2011, 14:27 |
|
|
Aztec je napisao/la: Ne bismo mi ciste torove, ima Muslimana koji pisu razumno iako se ne slazem s njima, a Srbe da i ne spominjem. Al ima par forumasa s kojim nas silujete u mozak a zbog te neke nazovi liberalnosti i slobode. Al ja vam kazem fina je granica izmedju tog i obicne budale.
Naravno da ljudima smeta kad pisu na temi koji sat, trose vrijeme i onda dodje neki majmun s kartama koji je 100 puta baniran, a i opet ce biti, al ce prije tog unistiti temu i sve sto su ljudi pisali itd... Onda ima par osoba koje cisto recikliraju i provociraju. Aztec je napisao/la: Taj Bosniens je jedan od najvecih trollova. A to ce ti reci svako ko je s njim razmjenio par postova. Pricu u smislu "je kulturan" ne prihvacam, a osobito ne od osobe koja moze hladne glave gledati na situaciju u tzv. BiH. Po meni je manjak kulture upravo sto taj radi. A to sto radi je da svojim ponasanjem (a to nije slucajno, to sam se uvjerio) izazove reakciju forumasa neprihvacanjem argumenata, preskakanjem postova kad vise nema gdje (pa udri po istom), laganjem, sad jedno - sad drugo, pa nakon diskusije i argumenata, opet udri staru pricu kao da nista nije receno, bahacenje itd.... Mislim da nije trollanje kad neko psuje ili vrijedja (to je upravo psovanje ili vrijedanje), trollanje je upravo sto radi taj lik na razne nacine (neki spomenuti). Ne znam što bih dodao. Gospodin Aztec me ovime oduševio. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 stu 2011, 19:13 |
|
|
A takav sam, sta cu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 stu 2011, 19:31 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 15:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
|
Slažem se sa navedenim stvarima, posebno sa ovime što je naveo Aztec. Dok se sa nekim muslimanima na ovom forumu može žustro ali korektno raspravljat (emt, šerka, zapovjednik i Bišćo su posebna priča), neki su tu samo kako bi usrali svaku temu tako što je svedu na jedno te ista prepucavanja koja ne vode ni čemu i tako dobijemo 10 tema na prvoj stranici na kojima se o istoj stvari raspravlja (Bosnensis tu prvenstveno prednjači u trollanju, a da ne pričam o kojekakvim mudonjama itd.)
Razumijem tolerantnost ovog foruma, no što je previše je previše. Treba znati tko raspravlja ispravno i argumentirano i uvažava sve, a tko se samo okreće kako vjetar puše kako bi isprovocirao druge forumaše.
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Wind
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 stu 2011, 20:41 |
|
|
Aztec je napisao/la: Taj Bosniens je jedan od najvecih trollova. A to ce ti reci svako ko je s njim razmjenio par postova. Pricu u smislu "je kulturan" ne prihvacam, a osobito ne od osobe koja moze hladne glave gledati na situaciju u tzv. BiH. Po meni je manjak kulture upravo sto taj radi. A to sto radi je da svojim ponasanjem (a to nije slucajno, to sam se uvjerio) izazove reakciju forumasa neprihvacanjem argumenata, preskakanjem postova kad vise nema gdje (pa udri po istom), laganjem, sad jedno - sad drugo, pa nakon diskusije i argumenata, opet udri staru pricu kao da nista nije receno, bahacenje itd.... Mislim da nije trollanje kad neko psuje ili vrijedja (to je upravo psovanje ili vrijedanje), trollanje je upravo sto radi taj lik na razne nacine (neki spomenuti). Ovo treći put čitam i ne mogu vjerovati što je napisano. Što je argumentirano? Ti i tvoja kićasta tortetina, a onda se čudiš što ne funkcionira... zakon o zaštiti potrošača. Ma jah...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divlja svinja
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 stu 2011, 22:42 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2010, 20:40 Postovi: 1556 Lokacija: Zaljev svinja
|
Pessimus dux je napisao/la: Slažem se. Trolove (mudonja, Bosnensis, Nebula itd.) odstraniti i blokirati, a baciti oko i na šeherzadu, Irmu i slične i prikladno ih sve skupa sankcionirati na neki način.  Ne zaboraviti i na Agathonikosa, Glavu, Svaroga, Joe Entera, Vujadina i ostatak vesele družine. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|