|
|
Stranica: 95/105.
|
[ 2625 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 01 pro 2011, 16:10 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 01 pro 2011, 16:16 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Aga, mogu da zamislim kakav bi bio na debiju repke RS Jel bi te vise "radila" himna Boze Pravde, ili ovo:
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 01 pro 2011, 16:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62446 Lokacija: DAZP HQ
|
križ izgleda previše katolički, mora da vam je Ratzinger dizajnirao novi dres, a bome i stari. križari bre.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 01 pro 2011, 16:28 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Aga, mogu da zamislim kakav bi bio na debiju repke RS Jel bi te vise "radila" himna Boze Pravde, ili ovo: Draga mi je i jedna i druga, mada prednost dajem našoj nacionalnoj himni "Bože Pravde"  Što se reprezentacije Srpske tiče, koji bi show na Boriku bio kad bi se sastajale reprezentacije Srpske i Srbije, ono navijaš i za jedne i za druge i ko god da pobijedi, ti slaviš 
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 01 pro 2011, 16:34 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Draga mi je i jedna i druga, mada prednost dajem našoj nacionalnoj himni "Bože Pravde"  Što se reprezentacije Srpske tiče, koji bi show na Boriku bio kad bi se sastajale reprezentacije Srpske i Srbije, ono navijaš i za jedne i za druge i ko god da pobijedi, ti slaviš  Pravi integralista Uhvatim ono kad su igrali Borac i Zvezda u Banja Luci...svi zajedno navijaju, nema psovki, pretnji, ruznih transparenata...milina za oci, boli me uvo ko ce pobediti... Nema nista gore nego kad se braca poubijaju zato sto navijaju za susedne klubove, to smo pokupili od usranih engleza, to neko navijacko kurcenje... bezumlje, navijaj za svoj klub, dobro je malo sportskog naboja...al da izvadis noz na komsiju, takvima bi jebo sve po spisku, u okove, pa na branje malina.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 01 pro 2011, 16:40 |
|
|
samo jedan klub, samo jedan grad, samo Partizan, samo Beograd. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 01 pro 2011, 16:45 |
|
|
dudu je napisao/la: samo jedan klub, samo jedan grad, samo Partizan, samo Beograd.  Ti da si Srbin, vec te vidim ko Grobara Za Zvezdu navijaju samo pravi entuzijasti, ti znas da povuces na gloryhuntera...
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 01 pro 2011, 16:51 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Pravi integralista Uhvatim ono kad su igrali Borac i Zvezda u Banja Luci...svi zajedno navijaju, nema psovki, pretnji, ruznih transparenata...milina za oci, boli me uvo ko ce pobediti... Nema nista gore nego kad se braca poubijaju zato sto navijaju za susedne klubove, to smo pokupili od usranih engleza, to neko navijacko kurcenje... bezumlje, navijaj za svoj klub, dobro je malo sportskog naboja...al da izvadis noz na komsiju, takvima bi jebo sve po spisku, u okove, pa na branje malina. To ni ja ne shvatam. Hajde kad se i potuku to i mogu shvatiti ali kad potegnu pištolj ili nož jedan na drugog, takve bih tenkovima gazio, slikovito rečeno 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Ekskluzivna reportaža TV1: KRe: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 02 pro 2011, 02:08 |
|
|
Pored reprezentacije naše otadžbine Bosne i Hercegovine, njen najbolji ambasador i ujedno ambasador našeg zajedništva je i gospodin Dino. Ekskluzivna reportaža TV1: Kako je Dino Merlin osvojio Beograd 24SI - Jedan od najznačajnijih ne samo muzičkih događaja proteklog mjeseca na prostorima bivše Jugoslavije bio je trijumfalni povratak Dine Merlina u Beograd.

Gospodin Dino
Po prvi put u historiji estrade u Beogradu, sarajevski muzičar je čak tri noći zaredom napunio jednu od najvećih koncertnih dvorana na svijetu - beogradsku Arenu. Uz mnogo rekorda koje je tom prilikom potukao, Merlinovi kocerti protekli su u znaku velike kampanje protiv njegovog dolaska u Beograd i zakazanih koncerata, ali i uz do tada neviđene mjere sigurnosti koje je poduzela policija.
Ekipa TV1, na čelu sa Senadom Pećaninom i Eminom Delić, danima je pratila Dinu Merlina prije i tokom koncerata u Beogradu. Kamere TV1 jedine su svjedočile pripremama koncerata, našavši se na mjestima i u prostorima gdje drugim medijima prostor nije bio dozvoljen.
Osim toga, novinari TV1 razgovarali su i sa organizatorima pokušaja miniranja Merlinovih koncerata, koji su pripremali paljenje zastava Bosne i Hercegovine i izazivanje nereda, ali su i snimili i neviđene mjere sigurnosti koje je provela beogradska policija. Zašto su Merlinovi koncerti u Areni jedni od, prema riječima Željka Joksimovića, "najboljih ikada održanih koncerata balkanskih izvođača" odgovore donosi ekskluzivna reportaža TV1, koja je na programu u petak u 18:20, te u subotu u 12:15 sati.(24sata.info) http://www.24sata.info/tv-vodic/tv-novo ... ograd.htmlBravo gospodine Dino, zbog ljudi poput vas, gospode Željka i Zvonka kao i naših športaša, čast je biti Bosancem i Hercegovcem, te patriotom naše otadžbine Bosne i Hercegovine 
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 02 pro 2011, 10:33 |
|
|
dudu je napisao/la: samo jedan klub, samo jedan grad, samo Partizan, samo Beograd.  A ne, ne... Slušaj ovo, zašto da se samo ja mučim ( jbt, da imam pištolj, pucala bi u njih kad mi zapevaju ovako dok se odmaram)
|
|
Vrh |
|
 |
Croat
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 02 pro 2011, 11:42 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
dudu je napisao/la: samo jedan klub, samo jedan grad, samo Partizan, samo Beograd.  plagijat, orginal kao da nije dovoljno što su od Dubrovački trubadura uzeli onu "Dok palme njišu grane" (Volim ga ko oka dva). 
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 02 pro 2011, 12:02 |
|
|
Jel ovo? Pa bolji su od originala, pevanje je vrh brate...
|
|
Vrh |
|
 |
Croat
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 02 pro 2011, 12:12 |
|
|
da. vidi se da vam je Franjo bio predsjednik. 
|
|
Vrh |
|
 |
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 02 pro 2011, 13:37 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5937 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
dudu je napisao/la: samo jedan klub, samo jedan grad, samo Partizan, samo Beograd.  Partizan je uvijek bio i naš. Tuđman, Bobek, Mance, Ivica Kralj, Antonio Rukavina... 
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 02 pro 2011, 14:22 |
|
|
Mislim da smo već apsolvirali Ivicu Kralja i njegovu nacionalnost. Ne glupiraj se džabe. Dragan Mance (wikipedia) Citat: He lived in Zemun with his father Ferdinand, mother Dušanka and younger brother Goran. He was unmarried. He died in a car accident on highway Belgrade - Novi Sad. He was 22 years old, just shy of his 23rd birthday.
Mance je polu Nemac polu Srbin. Opet promašaj.
|
|
Vrh |
|
 |
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 02 pro 2011, 14:45 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5937 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
teranova je napisao/la: Mislim da smo već apsolvirali Ivicu Kralja i njegovu nacionalnost. Ne glupiraj se džabe. Ma samo vi apsolvirajte i dalje... Bit je u provokaciji i podjebavanju, a ne njegovoj stvarnoj nacionalnoj opredijeljenosti ili etničkom podrijetlu. Međutim, ako ćemo se već pozivati na wikipediju: Citat: Poznati Hrvati koji su iz uže Srbije su: glumci Aljoša Vučković, Boro Stjepanović, Žarko Radić, Bogdan Diklić, Slavko Štimac, Milan Štrljić (vratio se u Hrvatsku, kćer Iva Štrljić, glumica je ostala u Beogradu), šahist Petar Trifunović, nogometaši Slavoljub Muslin, Stjepan Bobek, Zlatko Čajkovski, Florijan Matekalo, Ivan Ćurković, Franjo Šoštarić, Ivica Kralj, Dragan Mance, Antonio Rukavina, Srđan Mrkušić http://hr.wikipedia.org/wiki/Hrvati_u_Srbiji teranova je napisao/la: Mance je polu Nemac polu Srbin. Opet promašaj. Sin Hrvata njemačkog podrijetla i Srpkinje. Dakle, etnički napola Hrvat.  Bez obzira što bi se on danas u istoj sredini vjerojatno nacionalno izjasnio Srbinom.
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 02 pro 2011, 15:05 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: teranova je napisao/la: Mislim da smo već apsolvirali Ivicu Kralja i njegovu nacionalnost. Ne glupiraj se džabe. Ma samo vi apsolvirajte i dalje... Bit je u provokaciji i podjebavanju, a ne njegovoj stvarnoj nacionalnoj opredijeljenosti ili etničkom podrijetlu. Međutim, ako ćemo se već pozivati na wikipediju: Citat: Poznati Hrvati koji su iz uže Srbije su: glumci Aljoša Vučković, Boro Stjepanović, Žarko Radić, Bogdan Diklić, Slavko Štimac, Milan Štrljić (vratio se u Hrvatsku, kćer Iva Štrljić, glumica je ostala u Beogradu), šahist Petar Trifunović, nogometaši Slavoljub Muslin, Stjepan Bobek, Zlatko Čajkovski, Florijan Matekalo, Ivan Ćurković, Franjo Šoštarić, Ivica Kralj, Dragan Mance, Antonio Rukavina, Srđan Mrkušić http://hr.wikipedia.org/wiki/Hrvati_u_Srbiji teranova je napisao/la: Mance je polu Nemac polu Srbin. Opet promašaj. Sin Hrvata njemačkog podrijetla i Srpkinje. Dakle, etnički napola Hrvat.  Bez obzira što bi se on danas u istoj sredini vjerojatno nacionalno izjasnio Srbinom. Vučković, Stjepanović, Diklić, Trifunović, Kralj su Srbi i ne zamajavaj više sa tim glupostima. Beži tamo. Pazi, Mance sin Hrvata nemačkog porekla, neverovatno. 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 02 pro 2011, 15:10 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: Citat: Poznati Hrvati koji su iz uže Srbije su: glumci Aljoša Vučković, Boro Stjepanović, Žarko Radić, Bogdan Diklić, Slavko Štimac, Milan Štrljić (vratio se u Hrvatsku, kćer Iva Štrljić, glumica je ostala u Beogradu), šahist Petar Trifunović, nogometaši Slavoljub Muslin, Stjepan Bobek, Zlatko Čajkovski, Florijan Matekalo, Ivan Ćurković, Franjo Šoštarić, Ivica Kralj, Dragan Mance, Antonio Rukavina, Srđan Mrkušić http://hr.wikipedia.org/wiki/Hrvati_u_Srbiji Gospodine Pessimus, čudi me kako ovaj entuzijast spisku nije dodao i gospodina Nikolu (Teslu) 
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 02 pro 2011, 15:18 |
|
|
Ja ne mogu da verujem šta čitam, da li je moguće da toliko lažu?
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 02 pro 2011, 15:19 |
|
|
Croat je napisao/la: " (Volim ga ko oka dva).  nije ta nego, Da volim crno-bele ponosno kažem svima, volim to slavno ime i divim se samo njima. 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 02 pro 2011, 15:21 |
|
|
teranova je napisao/la: Ja ne mogu da verujem šta čitam, da li je moguće da toliko lažu? Mrežopis je čudo 
|
|
Vrh |
|
 |
Croat
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 02 pro 2011, 15:26 |
|
|
dudu je napisao/la: Croat je napisao/la: " (Volim ga ko oka dva).  nije ta nego, Da volim crno-bele ponosno kažem svima, volim to slavno ime i divim se samo njima.  da mi je vidjeti Torcu u dvorani koja prima preko 20 tisuća i da zapjeva "Dalmatinac sam".
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 02 pro 2011, 15:28 |
|
|
Croat je napisao/la: da mi je vidjeti Torcu u dvorani koja prima preko 20 tisuća i da zapjeva "Dalmatinac sam". nije Torcida, nego Split, nije 20, ali je 12 tisuća i nije loše.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 02 pro 2011, 15:29 |
|
|
teranova je napisao/la: Ja ne mogu da verujem šta čitam, da li je moguće da toliko lažu? Dobro, ovo je zajebancija, mojne se ljutis odma' Kralj je iz okoline Tivta, jes da tamo ima dosta Hrvata, ali njegovi su srbendare, sto je ponovio nekoliko puta... Mozemo mi njih da zezamo za Drazena i Acu Petrovica, Miki Rapajica, Boska Balabana, Miladina Prsa, Mileta Smodlaku, Gorana Bogdanovica, Gorana Ivanisevica, Sanju Jovanovic, Arijana Komazeca, Robija Prosineckog... Al ne treba niko da se lozi, ti ljudi su sami izabrali sta su 
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Nogometni savez BiH u suspenziji Postano: 02 pro 2011, 15:32 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: teranova je napisao/la: Ja ne mogu da verujem šta čitam, da li je moguće da toliko lažu? Dobro, ovo je zajebancija, mojne se ljutis odma' Kralj je iz okoline Tivta, jes da tamo ima dosta Hrvata, ali njegovi su srbendare, sto je ponovio nekoliko puta... Mozemo mi njih da zezamo za Drazena i Acu Petrovica, Miki Rapajica, Boska Balabana, Miladina Prsa, Mileta Smodlaku, Gorana Bogdanovica, Gorana Ivanisevica, Sanju Jovanovic, Robija Prosineckog... Al ne treba niko da se lozi, ti ljudi su sami izabrali sta su  Nije to nikakva zajebancija, to piše na njihovoj Wikipediji.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|