Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
Ni nalik nisu na one na zapadu. Ali je jeftinije. Puno.
I tu ti preporučam da uzmeš nekog od licenciranih ATUS-ovaca i individualne treninge, a ne školu s više polaznika, jer nema dovoljno polaznika onda utrpaju sve i svašta u grupe a to onda ni na što ne liči. Barem ne ako želiš naučit skijat a ne se samo spuštat.
Nije skupo a učinkovitije je i od ovih škola na zapadu, a jeftinije.
Problem je samo što nisi siguran u snijeg pa nikad ne možeš to unaprijed dogovorit.
Nažalost, ja nikako skupit pare i vrijeme da odem steći licencu. Vazda nešto fali. U Hr je skupo a za BiH nemam vremena.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
Možda ove godine (ili sljedeće) u Japan (Hokkaido), naravno ako se prije nađe kakva instruktorka za put i skijanje! Ako nastradam od zračenja, njegujte spomen na moj "lik i delo".
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
Možda ove godine (ili sljedeće) u Japan (Hokkaido), naravno ako se prije nađe kakva instruktorka za put i skijanje! Ako nastradam od zračenja, njegujte spomen na moj "lik i delo".
Treba ti netko za skije nositi?
Samo osobe ženskog spola, jebiga promoviram pozitivnu diskriminaciju
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 26321 Lokacija: Heartbreak Hotel
Ministry of Sound je napisao/la:
Mar-kan je napisao/la:
Treba ti netko za skije nositi?
Možda da ti preporučim svoju japansku prijateljicu Naoko. Doktorica ekonomije koja je boravila kao konzularni djelatnik u Sarajevu - zaljubljena u zimske sportove, jugoslavenske filmove, Sarajevo, NP Krka i Plitvička jezera. Sada je u rodnom Tokiju.
P.S. Voli i Bosance. ;)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
Koliko znam ima i u AU i na NZ skijališta... Zovni forumske jarane na ljeto...
AU je bezze totalno, boljeg skijanja imaš i u HR
NZ izgleda nevjerojatno, ali nemaju nijedno odmaralište gore na planinama, nego moraš svakog dana autobusom po kozjim stazama do skijališta. A u zadnje vrijeme svako malo južni otok drmne i zemljotres. Ja još nisam bio mota po zimi, ali mi je bio rođo, predstavljao HR u nekom snowboarding prvenstvu.
Nema ništa od jarana, mogu samo jaranice, prednost imaju one iz kantona Sarajevo (dobro, može i neka Srpkinja sa Trebevića ili Romanije), ipak su najiskusnije glede skijanja, jelte
Možda da ti preporučim svoju japansku prijateljicu Naoko. Doktorica ekonomije koja je boravila kao konzularni djelatnik u Sarajevu - zaljubljena u zimske sportove, jugoslavenske filmove, Sarajevo, NP Krka i Plitvička jezera. Sada je u rodnom Tokiju.
P.S. Voli i Bosance. ;)
Hvala ali mi ženska izgleda kao totalna DoNotWant.exe , kao što je uostalom i slučaj sa većinom azijatkinja.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.