|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 18 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
croforumas
|
Naslov: Sammir - igračina ili propalica? Postano: 10 stu 2011, 14:36 |
|
|
Mislim da je već dugo vrijeme Sammir, Dinamov filho, najkomentirajnije lice u hrvatskom nogometu! Pa eto, što vi mislite jel njemu uopće mjesto u Hrvatskoj reprezentaciji? Jel on dovoljno dobar igrač ili nije? Hoće li zbog svojih izlazaka ispaštati time što neće dobiti poziv izbornika Bilića? Igor Štimac je to najbolje opisao u svojoj kolumni. http://www.dnevno.hr/sport/nogomet/pita_li_se_ikada_sammir_je_li_nama_pun_kufer_njega/439290.htmlSve u svemu, mislim da Sammir zaslužuje zasebnu temu, pa evo tema je otvorena!
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Sammir - igračina ili propalica? Postano: 10 stu 2011, 16:03 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7422 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Kratko i jasno:za reprezentaciju nije .
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: Sammir - igračina ili propalica? Postano: 11 stu 2011, 23:54 |
|
|
Ja mislim da je dobar i da ga treba u repku
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Sammir - igračina ili propalica? Postano: 13 stu 2011, 15:04 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
pjosip je napisao/la: Ja mislim da je dobar i da ga treba u repku Reci da se zajebavaš.
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: Sammir - igračina ili propalica? Postano: 16 stu 2011, 11:34 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: pjosip je napisao/la: Ja mislim da je dobar i da ga treba u repku Reci da se zajebavaš. Sammir je čvršći na nogama od Modrića.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Sammir - igračina ili propalica? Postano: 16 stu 2011, 13:32 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Previše oscilira u svojoj igri. Do njega je, još se mora uzdignuti. Može biti dobar u repki ali će razočarati u najbitnijoj utakmici i sve pokvariti.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Sammir - igračina ili propalica? Postano: 16 stu 2011, 14:28 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
pjosip je napisao/la: Pessimus dux je napisao/la: Reci da se zajebavaš. Sammir je čvršći na nogama od Modrića. Modrić je Hrvat, Sammir nije. Tu sva priča za mene završava, svi ostali parametri su nebitni. P.S. Svjestan sam da ima onih koji podržavaju nastupanje nehrvata za hrvatske nacionalne vrste, ali nisam mislio da pripadaš toj skupini.
|
|
Vrh |
|
|
kikx_sb
|
Naslov: Re: Sammir - igračina ili propalica? Postano: 17 stu 2011, 01:18 |
|
|
što dalje to bolje!
_________________ oj široki u srcu te nosim
|
|
Vrh |
|
|
croforumas
|
Naslov: Re: Sammir - igračina ili propalica? Postano: 25 stu 2011, 11:06 |
|
|
Sammir je odličan igrač, čak se slažem da je čvršći na nogama od Modrića, ali nema konstatnu!
Da nebi toliko oscilirao, bio bi izvanredan kandidat za repku! Volio bi da ga Bilić pozove, pa onda neka sam dokaže jel sposoban za repku ili ne!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Sammir - igračina ili propalica? Postano: 25 stu 2011, 12:54 |
|
|
Mamiću se vratilo u facu vrlo ružno njegovo pametovanje oko reprezentacije. Možda sad ušuti.
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: Sammir - igračina ili propalica? Postano: 25 stu 2011, 14:04 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: P.S. Svjestan sam da ima onih koji podržavaju nastupanje nehrvata za hrvatske nacionalne vrste, ali nisam mislio da pripadaš toj skupini. Jel bi ti odbio da jedan nehrvat, recimo Messi zatraži da igra za Hrvatsku?
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Sammir - igračina ili propalica? Postano: 25 stu 2011, 15:58 |
|
|
pjosip je napisao/la: Jel bi ti odbio da jedan nehrvat, recimo Messi zatraži da igra za Hrvatsku? Apsolutno. Mišljenja sam da vrata nacionalnih reprezentacija trebaju biti otvorena pripadnicima matične nacije, odnosno u konkretnom slučaju svim Hrvatima koji iskažu želju za nastupanjem u njoj, neovisno o mjestu rođenja, te svim pripadnicima nacionalnih manjina i ostalih etničkih skupina, rođenima u RH, koji pokažu istu tu želju. Ostalima ta vrata trebaju biti zatvorena. Isto tako, ne bih zamjerio nijednom od pripadnika hrvatskog naroda, rođenih u inozemstvu, odabir nastupanja za reprezentaciju države u kojoj su rođeni, kao ni nehrvatima rođenima u RH nastupanje za svoju nacionalnu državu. Inače, bojim se da bi u modernom nogometu nacionalne reprezentacije polako mogle izgubiti smisao svoga postojanja zbog takvih primjera poput Sammira, a mnogi mi znaju u neformalnom razgovoru iz šale na moje opaske prišiti etiketu "rasizma", ali ne volim takve šale, jer bih jednako bio protivnik ideje da se neki Hrvat, Poljak ili Španjolac, koji odu igrati van, odluče nastupati za Kinu, Nigeriju ili Egipat, a ne bih bio ni protiv nastupanja bilo koga druge boje kože za hrvatsku reprezentaciju, ukoliko je ta osoba rođena i odrasla u RH i ukoliko se odluči na taj potez. Eto, sve to skupa je za mene smisao postojanja nacionalnih reprezentacija, koji se pred interesima modernoga nogometa polako gubi i reprezentacije postaju nalik klubovima... Jebiga, jesam idealist, ali ne mogu si pomoći. Tko me razumije, razumije, tko ne kuži, ne mora ni kužit, a ne ću mu se ni truditi dalje objašnjavati.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Sammir - igračina ili propalica? Postano: 25 stu 2011, 16:01 |
|
|
Sad ste najebali kad uđete zvanično u EU pa budete morali primati kvote izbjeglica.
Nekako mi drago zbog lažnih socijal-demokrata kao Milanović i Josipović. Neka dobiju nekoliko Arapa za susjede.
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: Sammir - igračina ili propalica? Postano: 25 stu 2011, 16:11 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: pjosip je napisao/la: Jel bi ti odbio da jedan nehrvat, recimo Messi zatraži da igra za Hrvatsku? Da. Preferiram Hrvate ali sreo sam i nažalost upoznao takvih govana od ljudi da sam okrenuo ploču. Jebiga...
|
|
Vrh |
|
|
divlja svinja
|
Naslov: Re: Sammir - igračina ili propalica? Postano: 25 stu 2011, 19:52 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2010, 21:40 Postovi: 1556 Lokacija: Zaljev svinja
|
BBC je napisao/la: Sad ste najebali kad uđete zvanično u EU pa budete morali primati kvote izbjeglica.
Nekako mi drago zbog lažnih socijal-demokrata kao Milanović i Josipović. Neka dobiju nekoliko Arapa za susjede. Najebat će i nogomet, kad više naši igrači ne budu ulazili u kvote stranaca, slijedi egzodus u strane klubove.
|
|
Vrh |
|
|
orleanski
|
Naslov: Re: Sammir - igračina ili propalica? Postano: 17 pro 2011, 02:53 |
|
Pridružen/a: 15 pro 2011, 18:04 Postovi: 705 Lokacija: Hercegovina
|
Sammir je siromašni dječak s velikim talentom koji nije bio adekvatno pripremljen da iz ekstremnog siromaštva skoči u poziciju ekstremnog bogataša. Omilio mu se noćni život.. Dok je bio mlađi i nepoznatiji, toleriralo mu se takvo ponašanje misleći da će se popraviti. Ali Brazilci su k'o i ćukenja. Ako ih ne istreniraš u mladosti, ujest će te kasnije.
_________________ It iz aj.
|
|
Vrh |
|
|
MrDanijel
|
Naslov: Re: Sammir - igračina ili propalica? Postano: 17 pro 2011, 19:08 |
|
|
cigan propali
_________________ ej srbine i tebe je dosta radi tebe bosna pusta osta , šta to radiš što ti je to na duši što to gradove i sela poruši!?
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Sammir - igračina ili propalica? Postano: 17 pro 2011, 23:49 |
|
|
croforumas je napisao/la: Mislim da je već dugo vrijeme Sammir, Dinamov filho, najkomentirajnije lice u hrvatskom nogometu! Pa eto, što vi mislite jel njemu uopće mjesto u Hrvatskoj reprezentaciji? Jel on dovoljno dobar igrač ili nije? Hoće li zbog svojih izlazaka ispaštati time što neće dobiti poziv izbornika Bilića? Igor Štimac je to najbolje opisao u svojoj kolumni. http://www.dnevno.hr/sport/nogomet/pita_li_se_ikada_sammir_je_li_nama_pun_kufer_njega/439290.htmlSve u svemu, mislim da Sammir zaslužuje zasebnu temu, pa evo tema je otvorena! i jedno i drugo kad hoce moze decko stvarno ima talenta..
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 18 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|