|
|
Stranica: 1/5.
|
[ 116 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ministry of Sound
|
Naslov: Tetovaže Postano: 19 pro 2011, 11:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ima na Religiji topic o tradicionalnom tetoviranju katolika u BiH, ali na ovoj temi mogu ići obične tetovaže. Osobno razmišljam o nekim rukav tetovažama...pa da vidimo dobre dizajne.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Tetovaže Postano: 19 pro 2011, 15:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Ne bih nikad rekao da bi se ti tetovirao. Ja to nikad ne bih. Davati lovu za nesto sto boli. A moj prijedlog, sta ja znam, leptirici mozda.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Tetovaže Postano: 19 pro 2011, 15:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Apsolutno da. Samo što ovaj rukav ne bi trebao ići ispod lakta...inače nehotično zasučeš rukave na poslu pa skandal!
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Tetovaže Postano: 19 pro 2011, 15:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59814 Lokacija: DAZP HQ
|
jednog dana ćeš i ostariti, pa ćeš izgledat smiješno, dotad ako si zgodan, ne trebaju ti nikakvi dodaci. ako nisi, 100 tetovaža i kirurgija neće ti pomoći.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Tetovaže Postano: 19 pro 2011, 15:36 |
|
|
Ne pametuj nego nabaci neki dobar dizajn!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Tetovaže Postano: 19 pro 2011, 15:38 |
|
|
i ja sam razmišljao o tetovažama dok sam bildao, a onda mi je rečeno da tetovaža na muškoj nabildanoj nadlaktici pretstavlja cry for help, odnosno podsvjesna želja da zauvijek situacija ostane takvom.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Tetovaže Postano: 19 pro 2011, 15:40 |
|
|
dudu je napisao/la: i ja sam razmišljao o tetovažama dok sam bildao, a onda mi je rečeno da tetovaža na muškoj nabildanoj nadlaktici pretstavlja cry for help, odnosno podsvjesna želja da zauvijek situacija ostane takvom. Pop-Psychology iz Glorije.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Tetovaže Postano: 19 pro 2011, 15:40 |
|
|
Grozno je stvarno, kao crtani film na ruci.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Tetovaže Postano: 19 pro 2011, 15:41 |
|
|
emt je napisao/la: Grozno je stvarno, kao crtani film na ruci. to ti je ono o čemu ti danima pišem, mene ne treba uljepšavat.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Tetovaže Postano: 19 pro 2011, 15:42 |
|
|
Pazi se emt, za dudua kažu da nije ginekolog ali da smije zaviriti!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Tetovaže Postano: 19 pro 2011, 15:44 |
|
|
šta bolan da se pazi, nema me u cijeloj Austriji.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Tetovaže Postano: 19 pro 2011, 15:44 |
|
|
dudu je napisao/la: emt je napisao/la: Grozno je stvarno, kao crtani film na ruci. to ti je ono o čemu ti danima pišem, mene ne treba uljepšavat. Priroda je bila darežljiva u tvom slučaju jelte ? Citat: Pazi se emt, za dudua kažu da nije ginekolog ali da smije zaviriti! Ja sam na zapadu, to nadriliječništvo ne prolazi ovdje. A komentara i tebi.Čuj ginekolog.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Tetovaže Postano: 19 pro 2011, 15:45 |
|
|
emt je napisao/la: dudu je napisao/la: to ti je ono o čemu ti danima pišem, mene ne treba uljepšavat. Priroda je bila darežljiva u tvom slučaju jelte ? nije tolko priroda, kolko je tata izabrao dobru mamu.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Tetovaže Postano: 19 pro 2011, 15:46 |
|
|
dudu je napisao/la: emt je napisao/la: Priroda je bila darežljiva u tvom slučaju jelte ?
nije tolko priroda, kolko je tata izabrao dobru mamu. Kako ti kažeš. Dudu, očekujem da demantuješ ovaj ministrov komentar.Mislim ti si demograf, plejboj, itd itd :) To mi puno ljepše zvuči.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Tetovaže Postano: 19 pro 2011, 15:52 |
|
|
emt je napisao/la: dudu je napisao/la: nije tolko priroda, kolko je tata izabrao dobru mamu. Kako ti kažeš. Dudu, očekujem da demantuješ ovaj ministrov komentar.Mislim ti si demograf, plejboj, itd itd :) To mi puno ljepše zvuči. Ministar je nanjušio opasnost i onda me pokušava s udbaškim tezama rušit, poput kažu, čuo sam, priča se i sl. sad mu nađi neku tetovažu da ga uljepšaš.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Tetovaže Postano: 19 pro 2011, 15:53 |
|
|
Emt, imas ti kakvu tetovazu?
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Tetovaže Postano: 19 pro 2011, 15:55 |
|
|
Ma te tetovaže su grozne.Možeš zamisliti koliko to plus svega boli.Još ti studiji, nisu baš uvijek ni čisti, pribor nije dezinficiran i sl. Jednom riječju grozno ! Citat: Emt, imas ti kakvu tetovazu? Nikakvu, što kaže dudu treba ostariti, pa da ne budem sebi i budućem potomstvu smiješna :) Plus, kako ćeš dijetu pametovati kad dođe u budućnosti sa 15 i kaže hoću ovo ili ono ? Hvala lijepa.Želim da pametujem u budućnosti.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Tetovaže Postano: 19 pro 2011, 16:13 |
|
|
emt je napisao/la: Ma te tetovaže su grozne.Možeš zamisliti koliko to plus svega boli.Još ti studiji, nisu baš uvijek ni čisti, pribor nije dezinficiran i sl. Jednom riječju grozno ! Citat: Emt, imas ti kakvu tetovazu? Nikakvu, što kaže dudu treba ostariti, pa da ne budem sebi i budućem potomstvu smiješna :) Plus, kako ćeš dijetu pametovati kad dođe u budućnosti sa 15 i kaže hoću ovo ili ono ? Hvala lijepa.Želim da pametujem u budućnosti. Sta fali, budes baka rokerica.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Tetovaže Postano: 19 pro 2011, 16:42 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Đipalo Junuz
|
Naslov: Re: Tetovaže Postano: 19 pro 2011, 18:04 |
|
Pridružen/a: 30 stu 2010, 11:05 Postovi: 1654 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Puna podrška ministru u želji da se tetovira Nemoj ove u boji, neku ( ili više njih jednbojnih izaberi ) Ove u boji s godinama kad se koža počne opuštat izgledaju ko da je neko povratio
_________________ Sveti Ante platit ću ti misu, samo reci koji naši nisu !
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Tetovaže Postano: 19 pro 2011, 18:17 |
|
|
Ovo je prava domaća tetka , a ne tu neke bezveze šare iz Amerike,Indije , te neki kineski zmajevi,tribali,...i ostala stranjska budalesanja. Ovo je iskreno i original!
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Tetovaže Postano: 19 pro 2011, 21:09 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
emt je napisao/la: Grozno je stvarno, kao crtani film na ruci. Anti-tattoo crew!
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Tetovaže Postano: 19 pro 2011, 21:17 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: emt je napisao/la: Grozno je stvarno, kao crtani film na ruci. Anti-tattoo crew! Bol, crvenilo, mazanje kremama danima, mogućnost da pribor nije dezinficiran kako treba (da ponovim pristalicama)
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Tetovaže Postano: 19 pro 2011, 22:22 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
emt je napisao/la: Bol, crvenilo, mazanje kremama danima, mogućnost da pribor nije dezinficiran kako treba (da ponovim pristalicama) Ma to su manji problemi. Nepotrebno isticanje i obilježenost, te velika mogućnost promjene mišljenja i stava o motivu tetovaže, a komplicirano i gotovo nemoguće uklanjanje ključni su problemi. Na kraju krajeva, samo ljudsko tijelo kao takvo ne doživljavam kao podlogu za ukrašavanje, estetsko obilježavanje, reklamiranje i sl. Ukoliko je neka tetovaža u određenim društvenim okolnostima i kulturnom kontekstu primarno funkcionalna, a ne estetska, odnosno dio tradicije, to mi je razumljivo. U suprotnom ne.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Tetovaže Postano: 19 pro 2011, 22:45 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: Ma to su manji problemi. Nepotrebno isticanje i obilježenost, te velika mogućnost promjene mišljenja i stava o motivu tetovaže, a komplicirano i gotovo nemoguće uklanjanje ključni su problemi. Na kraju krajeva, samo ljudsko tijelo kao takvo ne doživljavam kao podlogu za ukrašavanje, estetsko obilježavanje, reklamiranje i sl. Ukoliko je neka tetovaža u određenim društvenim okolnostima i kulturnom kontekstu primarno funkcionalna, a ne estetska, odnosno dio tradicije, to mi je razumljivo. U suprotnom ne. Sveti duše Pesimuše , misliš li na ove tetovaže da su ti razumljive?! Onaj koji se tetovira pa se pokaje je barem jednak kreten bio i onda kad je to uradio i kad se pokajao. Tetovaža postaje sastavni deo tela i to treba svako da shvati , i nema tu da kao kad u sobi makneš sliku sa zida i zameniš drugom samo zato što ti dosadila i što ne preferiraš više taj pravac u slikarstvu. Ukrašavanje tela je odavno jedan od osnovnih stvari koje ljudi rade odvajkada , pa tako i tetovaže. Ja ih lično nemam niti mam nameru da ih radim na sebi , ali oni koji ih imaju i ako su dobre i lepe aspolutno nema ništa protiv.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|