|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 32 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
puntar2.0
|
Naslov: Pitanje za srpske usere-autonomija srba u hrvatskoji ili cak obnova rsk? Postano: 26 pro 2011, 20:12 |
|
|
Posto se malo zabavise Sa likon i djelon gospodina save strbca,doslo mi jedno pitanje....kako srbijanci i srbi u rs misle o toj temi?gospon strbac prijeti da ce uzpostaviti nekakvu novu autonomiju srba u rh,i to uz pomoc medjunarodne zajednice....isti taj strbac je prijatelj suda u den haagu....sto vi mislite o svemu tome?
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
mario_cro
|
Naslov: Re: Pitanje za srpske usere-autonomija srba u hrvatskoji ili cak obnova rsk? Postano: 26 pro 2011, 20:19 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
puntar2.0 je napisao/la: Posto se malo zabavise Sa likon i djelon gospodina save strbca,doslo mi jedno pitanje....kako srbijanci i srbi u rs misle o toj temi?gospon strbac prijeti da ce uzpostaviti nekakvu novu autonomiju srba u rh,i to uz pomoc medjunarodne zajednice....isti taj strbac je prijatelj suda u den haagu....sto vi mislite o svemu tome? Nisam Srbin ,al mislim da gosp. Savo laje na zvijezde,i to on sam zna.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Pitanje za srpske usere-autonomija srba u hrvatskoji ili cak obnova rsk? Postano: 26 pro 2011, 20:24 |
|
|
Sjor savo je falsificiranin brojkama srpskih zrtava kroz njegovu udrugu veritas dobro napakira hrvatske generale.uz mlitavost hrvatske politike naravno...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
stojan_bakovic
|
Naslov: Re: Pitanje za srpske usere-autonomija srba u hrvatskoji ili cak obnova rsk? Postano: 26 pro 2011, 20:26 |
|
Pridružen/a: 20 pro 2011, 18:08 Postovi: 175 Lokacija: SRPSKA SREBRENICA
|
trollerska tema srbine dalmatinče ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Pitanje za srpske usere-autonomija srba u hrvatskoji ili cak obnova rsk? Postano: 26 pro 2011, 20:29 |
|
|
U Dalmaciji vise nema Srba koji bi mogli napravit Autonomiju!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Pitanje za srpske usere-autonomija srba u hrvatskoji ili cak obnova rsk? Postano: 26 pro 2011, 20:40 |
|
|
stojan_bakovic je napisao/la: trollerska tema srbine dalmatinče ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Drzi se teme stojane....znan da te boli kad dodje neko skakljivo pitanje za tvoju ljubljenu bracu,ali posto je ovo slobodan forum mozemo razminit misljenja o svemu,jel tako.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
stojan_bakovic
|
Naslov: Re: Pitanje za srpske usere-autonomija srba u hrvatskoji ili cak obnova rsk? Postano: 26 pro 2011, 20:45 |
|
Pridružen/a: 20 pro 2011, 18:08 Postovi: 175 Lokacija: SRPSKA SREBRENICA
|
puntar2.0 je napisao/la: stojan_bakovic je napisao/la: trollerska tema srbine dalmatinče ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Drzi se teme stojane....znan da te boli kad dodje neko skakljivo pitanje za tvoju ljubljenu bracu,ali posto je ovo slobodan forum mozemo razminit misljenja o svemu,jel tako. moja isprika gospon puntar nisam mogao odoliti ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) pitanje nije škakljivo za moju braću Hrvate pa vi ste mi brat u jednu ruku gospon puntar ja sam samo morlak preko brda još jednom isprika
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ibar
|
Naslov: Re: Pitanje za srpske usere-autonomija srba u hrvatskoji ili cak obnova rsk? Postano: 26 pro 2011, 21:08 |
|
|
kakav četnik sava kakvo šta
gotovo je to
probo pupovac neki savez srpskih opcina u vukovarsko srijemskoj i osjecko baranjskoj zupaniji
nece to nista proc
srba je premalo i politicki su preslabi.. i svakim danom sve slabiji
a sta srbi misle.. pogledaj intervju sa dodikom.. naravno da zale za rsk
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
osa
|
Naslov: Re: Pitanje za srpske usere-autonomija srba u hrvatskoji ili cak obnova rsk? Postano: 26 pro 2011, 22:09 |
|
|
svaki put u povjesti kad je srpski narod u hrvatskoj išao kontra interesa većine tj. hrvata, na kraju je teško stradao. što je najgore većinom su takvu politiku provodili po nalogu i u interesu beograda. mislim da je savo štrbac relikt prošlosti, njega u hrvatskoj nitko ozbiljno ne doživljava, osim onih deklarativnih velikih hrvata, koji se još zanose generalima, braniteljima i sličnom problematikom, a to je za većinu hrvata prošlo svršeno vrijeme...
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Cro1
|
Naslov: Re: Pitanje za srpske usere-autonomija srba u hrvatskoji ili cak obnova rsk? Postano: 27 pro 2011, 14:21 |
|
Pridružen/a: 10 pro 2011, 19:21 Postovi: 316 Lokacija: Dalmacija
|
A gdje će oni napraviti tzv. Krajinu, evo slike Hrvatske iz 2001.: ![slika](https://upload.wikimedia.org/wikipedia/sr/8/8b/Hrvatskaetn.png)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
MRSHO
|
Naslov: Re: Pitanje za srpske usere-autonomija srba u hrvatskoji ili cak obnova rsk? Postano: 27 pro 2011, 14:22 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Cro1 je napisao/la: A gdje će oni napraviti tzv. Krajinu, evo slike Hrvatske iz 2001.: ![slika](https://upload.wikimedia.org/wikipedia/sr/8/8b/Hrvatskaetn.png) Probijat će koridor ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
MRSHO
|
Naslov: Re: Pitanje za srpske usere-autonomija srba u hrvatskoji ili cak obnova rsk? Postano: 27 pro 2011, 14:23 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
točnije koridorE ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Pitanje za srpske usere-autonomija srba u hrvatskoji ili cak obnova rsk? Postano: 27 pro 2011, 14:40 |
|
|
Pa sjor savo trazi prvenstveno autonomiju.....to moze i bez nove rsk....opet je drzava u drzavi....
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
lider30
|
Naslov: Re: Pitanje za srpske usere-autonomija srba u hrvatskoji ili cak obnova rsk? Postano: 27 pro 2011, 14:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24105 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
puntar2.0 je napisao/la: Pa sjor savo trazi prvenstveno autonomiju.....to moze i bez nove rsk....opet je drzava u drzavi.... Tema je anakronizam čisti. Strah od Srba u Hrvatskoj u 2011. godini je po meni totalno iracionalan.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Pitanje za srpske usere-autonomija srba u hrvatskoji ili cak obnova rsk? Postano: 27 pro 2011, 14:53 |
|
|
Sigurno....ako srbi rijese rs,niko od njih nece potegnuti pitanje autonomije u hrvatskoj.kao sto ne pokusavaju izcupati sjeverni dija iz kosova.totalno iracionalno,nemoguce,budalasto ali opet pokusavaju.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Pitanje za srpske usere-autonomija srba u hrvatskoji ili cak obnova rsk? Postano: 27 pro 2011, 14:58 |
|
|
Isto kao sto pupovac ne minja retoriku....dok je pokojni tudjman bija ziv,nije smija pisnuti,a sad optuziva rh kako i kad moze....
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Cro1
|
Naslov: Re: Pitanje za srpske usere-autonomija srba u hrvatskoji ili cak obnova rsk? Postano: 27 pro 2011, 18:29 |
|
Pridružen/a: 10 pro 2011, 19:21 Postovi: 316 Lokacija: Dalmacija
|
Ne znam zašto se plašite, po natalitetu i mortalitetu mislim da ih danas u Hrvatskoj nema ni 150 tisuća.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Pitanje za srpske usere-autonomija srba u hrvatskoji ili cak obnova rsk? Postano: 28 pro 2011, 00:49 |
|
|
Pa eto,dvocjevka mi svaku noc izpod kusina....cak tu u njemackoj.nije pitanje u strahu,vec u misljenju srba.ni jedan nije tija odgovorit.osim stojana.: )
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Real gone
|
Naslov: Re: Pitanje za srpske usere-autonomija srba u hrvatskoji ili cak obnova rsk? Postano: 28 pro 2011, 03:50 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
mario_cro
|
Naslov: Re: Pitanje za srpske usere-autonomija srba u hrvatskoji ili cak obnova rsk? Postano: 28 pro 2011, 05:00 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
osa je napisao/la: svaki put u povjesti kad je srpski narod u hrvatskoj išao kontra interesa većine tj. hrvata, na kraju je teško stradao. što je najgore većinom su takvu politiku provodili po nalogu i u interesu beograda. mislim da je savo štrbac relikt prošlosti, njega u hrvatskoj nitko ozbiljno ne doživljava, osim onih deklarativnih velikih hrvata, koji se još zanose generalima, braniteljima i sličnom problematikom, a to je za većinu hrvata prošlo svršeno vrijeme... Svaka ti čast , najbolje si to objasnio od svih na temi . Meni osobno najjaći forumaš ![thumbup1 :thumbup1](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/thumbup1.gif)
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
teranova
|
Naslov: Re: Pitanje za srpske usere-autonomija srba u hrvatskoji ili cak obnova rsk? Postano: 28 pro 2011, 12:32 |
|
|
osa je napisao/la: svaki put u povjesti kad je srpski narod u hrvatskoj išao kontra interesa većine tj. hrvata, na kraju je teško stradao. što je najgore većinom su takvu politiku provodili po nalogu i u interesu beograda. mislim da je savo štrbac relikt prošlosti, njega u hrvatskoj nitko ozbiljno ne doživljava, osim onih deklarativnih velikih hrvata, koji se još zanose generalima, braniteljima i sličnom problematikom, a to je za većinu hrvata prošlo svršeno vrijeme... Budi malo precizniji sa svojim šlampavim teorijama. Koji to "svaki put u povijesti", leba ti?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Pitanje za srpske usere-autonomija srba u hrvatskoji ili cak Postano: 28 pro 2011, 18:16 |
|
|
Autonomija Srba u Hrvatskoj se danas namece sama od sebe kao mogucnost koja je danas mnogo realnija nego recimo prije samo par godina s obzirom na cinjenicu da su danas medjuljudski i medjuetnicki odnosi izmedju Srba i Hrvata unutar same RH u boljem polozaju.
Naravno jos uvijek postoje trzavice izmedju Hrvata i Srba u RH, ali sve je to danas na nivou ekstremistickih pojedinaca sa obje strane, tako da mogucnost uspostave autonomije za Srbe mozda cini cak i mogucom pod uslovom da se jos vise radi na uspostavi zdravih odnosa izmedju Srba i Hrvata unutar RH.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Pitanje za srpske usere-autonomija srba u hrvatskoji ili cak obnova rsk? Postano: 28 pro 2011, 18:20 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Cro1 je napisao/la: A gdje će oni napraviti tzv. Krajinu, evo slike Hrvatske iz 2001.: ![slika](https://upload.wikimedia.org/wikipedia/sr/8/8b/Hrvatskaetn.png) Kistanje bi mogli izgubiti kao općinu sa srpskom većinom na ovom popisu , a Gračac bi mogao postati općina sa srpskom većinom na ovom popisu. Jasno to je sve za ništa pošto će za 10 godina ukoliko mladi Hrvati tamo ostanu sve ove općine postati sa hrvatskom većinom, ukoliko ne ostanu možemo ih komotno proglasiti parkovima prirode pošto ni žive duše tamo neće ostat.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ibar
|
Naslov: Re: Pitanje za srpske usere-autonomija srba u hrvatskoji ili cak Postano: 28 pro 2011, 18:48 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Autonomija Srba u Hrvatskoj se danas namece sama od sebe kao mogucnost koja je danas mnogo realnija nego recimo prije samo par godina s obzirom na cinjenicu da su danas medjuljudski i medjuetnicki odnosi izmedju Srba i Hrvata unutar same RH u boljem polozaju.
Naravno jos uvijek postoje trzavice izmedju Hrvata i Srba u RH, ali sve je to danas na nivou ekstremistickih pojedinaca sa obje strane, tako da mogucnost uspostave autonomije za Srbe mozda cini cak i mogucom pod uslovom da se jos vise radi na uspostavi zdravih odnosa izmedju Srba i Hrvata unutar RH. evo Zadar ti je ispod dobro odgovorio prije ce Mađari il Talijani dobit autonomiju u hrvatskoj nego srbi. a nece ni ovi prvi ![Dinamo :dinamo](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/dinamo.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ibar
|
Naslov: Re: Pitanje za srpske usere-autonomija srba u hrvatskoji ili cak obnova rsk? Postano: 28 pro 2011, 19:20 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Cro1 je napisao/la: A gdje će oni napraviti tzv. Krajinu, evo slike Hrvatske iz 2001.: ![slika](https://upload.wikimedia.org/wikipedia/sr/8/8b/Hrvatskaetn.png) Kistanje bi mogli izgubiti kao općinu sa srpskom većinom na ovom popisu , a Gračac bi mogao postati općina sa srpskom većinom na ovom popisu. Jasno to je sve za ništa pošto će za 10 godina ukoliko mladi Hrvati tamo ostanu sve ove općine postati sa hrvatskom većinom, ukoliko ne ostanu možemo ih komotno proglasiti parkovima prirode pošto ni žive duše tamo neće ostat. opcina dvor Srbi Hrvati 1991 14,555 86,50% 1,395 9,58% 14,555 2001 3,495 60.87% 1,943 33.84% 5,742 opcina gvozd In the 1991 census there were 16,599 people in the municipality, 11.729 (70,66%) being Serbs and 4.043 (24,35%) being Croats. In the 2001 census there were 3,779 people in the municipality, 58% which are Serb and 40% which are Croats.[3,575 declared their mother tongue as Croatian, 155 as Serbian, and 49 as other languages. opcina vojnic SRbi Hrvati Jugoslaveni Ostali 1991. 8.236 7.366 (89,43%) 116 (1,40%) 158 (1,91%) 596 (7,23%) 2001. 5.495 2.747 (49,99%) 1.980 (36,03%) 0 768 (13,97%) opcina krnjak There are a total of 2,164 inhabitants in the municipality (census 2001), 61.5% which are Serbs and 35.4% which are Croats.[2] By mother tongue there are 2,125 Croatian speakers, 15 Serbian speakers and 23 speakers of other languages.[3] opcina vrhovine 1991. - 873 (Srbi - 742, Hrvati - 65, Jugoslaveni - 24, ostali - 42) According to 2001 census, Vrhovine had 905 inhabitants of which 55.03% were Serbs and 38.45% were Croats. The majority of the population of the municipality is elderly. opcina donji lapac 1991 8,054 7,854 (97.51%) 44 (0.54%) 2001 1,880 1,383 (73.56%) 471 (25.05%) ovo su dakle banija lika i kordun.. ostalo dopisem kasnije u svim ovim opcinama hrvati ce na ovom ili naredna dva popisa postati vecina.. mnogo starog stanovnistva, malo stanovnistva uopce, puno srba prijavljenih a zive po SRbiji ....
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|