|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 37 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
emt
|
|
Naslov: POKLONI / DAROVI Postano: 28 pro 2011, 13:49 |
|
|
Vrijeme je darivanja... Što obično poklanjate ?I što volite dobiti na poklon ? Poznavanje osobe, kojoj je poklon namijenjen, u mom slučaju je presudan faktor za odabir samog poklona.Obično ljudima koji su mi bliski, poklanjam ono što vole, ili su izrazili želju da bi voljeli imati(porodica familija i bliski prijatelji).Osobama sa kojim nisam previše bliska (radne koleginice i sl)poklanjam neutralne znakove pažnje ( zanimljive šolje za kafu i sl) Kako se vi ponašate ?
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: POKLONI / DAROVI Postano: 28 pro 2011, 14:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Zaručili mi se frend i frendica a nemam pojma kakav je dar prikladan, pogotovo jer se vraćaju doma avionom, pa ne može biti ništa glomazno. All suggestions are welcome.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: POKLONI / DAROVI Postano: 28 pro 2011, 14:07 |
|
|
Kupi im poklon kad se budu venčali, veridba se često raskida u zadnjem trenutku.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: POKLONI / DAROVI Postano: 28 pro 2011, 14:08 |
|
|
Dnevnik za organizaciju vjenčanja, priručnik za vjenčanje ili neka knjiga o braku)obaveze, prednosti i sl)..Vjerovatno ništa ne ide ekstra u tim prilikama zaruka.Čeka se sama bračna ceremonija.Znači neka korisna sitnica.A za vjenčanje nešto fino i ekstra.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: POKLONI / DAROVI Postano: 28 pro 2011, 14:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
emt je napisao/la: Dnevnik za organizaciju vjenčanja, priručnik za vjenčanje ili neka knjiga o braku)obaveze, prednosti i sl)..Vjerovatno ništa ne ide ekstra u tim prilikama zaruka.Čeka se sama bračna ceremonija.Znači neka korisna sitnica.A za vjenčanje nešto fino i ekstra. Zar to postoji? Prvi put čujem.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: POKLONI / DAROVI Postano: 28 pro 2011, 14:11 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: emt je napisao/la: Dnevnik za organizaciju vjenčanja, priručnik za vjenčanje ili neka knjiga o braku)obaveze, prednosti i sl)..Vjerovatno ništa ne ide ekstra u tim prilikama zaruka.Čeka se sama bračna ceremonija.Znači neka korisna sitnica.A za vjenčanje nešto fino i ekstra. Zar to postoji? Prvi put čujem. Na poleđini u nekim imaš i brojeve organizatora vjenčanja.Kako da ne :) Restorane za vjenčani pir, salone vjenčanica i sl :)
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: POKLONI / DAROVI Postano: 28 pro 2011, 14:18 |
|
|
emt je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Zar to postoji? Prvi put čujem.
Na poleđini u nekim imaš i brojeve organizatora vjenčanja.Kako da ne :) Restorane za vjenčani pir, salone vjenčanica i sl :) Nije loša ideja, jedino nije prikladno ako je baš jeftina opcija...ovdje se mora i malo "pokazati"
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: POKLONI / DAROVI Postano: 28 pro 2011, 14:21 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: emt je napisao/la: Na poleđini u nekim imaš i brojeve organizatora vjenčanja.Kako da ne :)
Restorane za vjenčani pir, salone vjenčanica i sl :)
Nije loša ideja, jedino nije prikladno ako je baš jeftina opcija...ovdje se mora i malo "pokazati" Ja mislim neka srednja varijanta, imaš velikih onih gotivnih u kožnom povezu dođe i album za slike uz to.Meni je to super poklončić, jer što je vjeridba ustvari ? Nije brak, još uvijek..već kao najava.Takav treba i poklon da je.Ne možeš dati ček neki, ili nešto skupocjeno suviše i to je bezveze, pošto na vjenčanju dar ustvari mora biti skuplji i dragocijeniji.Tad se pokazuje ekstra, ako želiš već.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: POKLONI / DAROVI Postano: 28 pro 2011, 14:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60309 Lokacija: DAZP HQ
|
jesu li naši? u tom slučaju, Antu Gotovinu u zlatnom okviru.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: POKLONI / DAROVI Postano: 28 pro 2011, 14:23 |
|
|
emt je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Nije loša ideja, jedino nije prikladno ako je baš jeftina opcija...ovdje se mora i malo "pokazati" Ja mislim neka srednja varijanta, imaš velikih onih gotivnih u kožnom povezu dođe i album za slike uz to.Meni je to super poklončić, jer što je vjeridba ustvari ? Nije brak, još uvijek..već kao najava.Takav treba i poklon da je.Ne možeš dati ček neki, ili nešto skupocjeno suviše i to je bezveze, pošto na vjenčanju dar ustvari mora biti skuplji i dragocijeniji.Tad se pokazuje ekstra, ako želiš već. Vidjet ću postoji li to u angloidnom svijetu.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: POKLONI / DAROVI Postano: 28 pro 2011, 14:25 |
|
|
dudu je napisao/la: jesu li naši? u tom slučaju, Antu Gotovinu u zlatnom okviru. Jok. Apropos teme, ja ću uglavnom ljudima darivati vaučere. Navodno je skinuta stigma da se radi o poklonu koji ne pokazuje neku privrženost prema osobi koja prima (jer eto nisi se potrudio), a i najveći broj ljudi je u anketi upravo zaželio vaučer.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: POKLONI / DAROVI Postano: 28 pro 2011, 14:31 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: emt je napisao/la: Na poleđini u nekim imaš i brojeve organizatora vjenčanja.Kako da ne :)
Restorane za vjenčani pir, salone vjenčanica i sl :)
Nije loša ideja, jedino nije prikladno ako je baš jeftina opcija...ovdje se mora i malo "pokazati" Znači mikser sa 12 brzina koji ne smrdi na Kineze!
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: POKLONI / DAROVI Postano: 28 pro 2011, 14:32 |
|
|
s poklonima sam i ja slab, nikad nikakve ideje što bih uzeo, a i kad uzmem onda se ispostavi da se to nikako ne smije uzimat bez nazočnosti dotične osobe. na kraju, vrlo rijetko pogodim s kupnjom. otprilike ovako izgleda kad mi se daruje i kad darujem. enciklopedije! kako si znala.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: POKLONI / DAROVI Postano: 28 pro 2011, 14:34 |
|
|
Po meni i ona opcija da pitaš nekoga što želi nije loša.Tako se izbjegne ponavljanje i donošenje nečega što je skupocjeno ali ljudima i ne treba.Recimo prilikom svadbe, najbolje novac dati ili pitati što želi mladenka.Zašto da ne ?
Ja za rođendane bliskih ljudi to isto prakticiram.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: POKLONI / DAROVI Postano: 28 pro 2011, 14:38 |
|
|
emt je napisao/la: Po meni i ona opcija da pitaš nekoga što želi nije loša.Tako se izbjegne ponavljanje i donošenje nečega što je skupocjeno ali ljudima i ne treba.Recimo prilikom svadbe, najbolje novac dati ili pitati što želi mladenka.Zašto da ne ?
Ja za rođendane bliskih ljudi to isto prakticiram. Za svadbe je lakše, jer ovdje na praktičnom zapadu, mladenci sami sastave listu poklona u robnoj kući, i dobiješ kao neki broj, i onda ili online ili telefonom sa popisa "želja" odabereš dar, platiš i to je to...ne nosiš ništa na samu svadbu.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: POKLONI / DAROVI Postano: 28 pro 2011, 14:39 |
|
|
Da, to je isto odlična ideja, ne razmišljaš i obaviš zahtijevano.Valjda dobro razmisle kad biraju to i dijele brojeve što žele :)
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: POKLONI / DAROVI Postano: 28 pro 2011, 14:47 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25902 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Jednom mi se žalila jedna kolegica da joj je muž za Dan Žena kupio na dar vibrator.
Nemam pojma zašto je ona meni to pričala i s kojim ciljem. ;)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: POKLONI / DAROVI Postano: 28 pro 2011, 14:47 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Jednom mi se žalila jedna kolegica da joj je muž za Dan Žena kupio na dar vibrator.
Nemam pojma zašto je ona meni to pričala i s kojim ciljem. ;) Meni to liči na poruku upućenu tebi :)
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: POKLONI / DAROVI Postano: 28 pro 2011, 14:52 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25902 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
emt je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Jednom mi se žalila jedna kolegica da joj je muž za Dan Žena kupio na dar vibrator.
Nemam pojma zašto je ona meni to pričala i s kojim ciljem. ;) Meni to liči na poruku upućenu tebi :) Da mi poruči da i ja svojoj ženi kupim isto?? I da je to cool dar?? Ali ja nisam oženjen...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: POKLONI / DAROVI Postano: 28 pro 2011, 14:53 |
|
|
koji si ti laf. onda si ti sigurno pitao, a zašto ti je to kupio, šta će ti to.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: POKLONI / DAROVI Postano: 28 pro 2011, 14:56 |
|
|
Bobovac je napisao/la: emt je napisao/la: Meni to liči na poruku upućenu tebi :)
Da mi poruči da i ja svojoj ženi kupim isto?? I da je to cool dar?? Ali ja nisam oženjen... Ja mislim da je htjela iskoristiti činjenicu da nisi oženjen i ustvari ti se požalila na nedostatke braka.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: POKLONI / DAROVI Postano: 28 pro 2011, 14:57 |
|
|
emt je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Da mi poruči da i ja svojoj ženi kupim isto?? I da je to cool dar?? Ali ja nisam oženjen... Ja mislim da je htjela iskoristiti činjenicu da nisi oženjen i ustvari ti se požalila na nedostatke braka. nemoj zezat, zar stvarno? me ne bi ona nikad, znam ju.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: POKLONI / DAROVI Postano: 28 pro 2011, 14:59 |
|
|
dudu je napisao/la: emt je napisao/la: Ja mislim da je htjela iskoristiti činjenicu da nisi oženjen i ustvari ti se požalila na nedostatke braka. nemoj zezat, zar stvarno? me ne bi ona nikad, znam ju. Pa ne kažem tebi, nego bobi.Ti kod žena izazivaš druga osjećanja. Želju da te vode na kolače i sl :)
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: POKLONI / DAROVI Postano: 28 pro 2011, 15:02 |
|
|
pa šta kad volim kolače!
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: POKLONI / DAROVI Postano: 28 pro 2011, 15:06 |
|
|
dudu je napisao/la: pa šta kad volim kolače! A park ?Da igraš nogometa ?:)
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|