|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 37 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bobovac
|
Naslov: Re: POKLONI / DAROVI Postano: 28 pro 2011, 14:08 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 26311 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
dudu je napisao/la: koji si ti laf. onda si ti sigurno pitao, a zašto ti je to kupio, šta će ti to.  Ah čuj, pa bilo bi prebanalno da to pitam. Postoje i druga zgodna pitanja. Ja sam se izvukao kroz šalu tipa - A kol`ko ima brzina?? Jel kineski?? 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: POKLONI / DAROVI Postano: 28 pro 2011, 14:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60766 Lokacija: DAZP HQ
|
emt je napisao/la: dudu je napisao/la: pa šta kad volim kolače! A park ?Da igraš nogometa ?:) već odavno ne, sad je moderno plaćat igrališta da bi igrao sat, sat i pol. al plakat ćeš ti uskoro, sjetit ćeš se svakog slova kojeg si pisala, pravi si screenshotove za uspomenu. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: POKLONI / DAROVI Postano: 28 pro 2011, 14:09 |
|
|
emt je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Da mi poruči da i ja svojoj ženi kupim isto?? I da je to cool dar?? Ali ja nisam oženjen...  Ja mislim da je htjela iskoristiti činjenicu da nisi oženjen i ustvari ti se požalila na nedostatke braka.  A otkud znaš da me nije još prije toga obilato iskoristila?? Zar misliš da se takve stvari govore svakome?? 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: POKLONI / DAROVI Postano: 28 pro 2011, 14:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60766 Lokacija: DAZP HQ
|
mene ne zanima toliko početak priče, koliko kraj. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: POKLONI / DAROVI Postano: 28 pro 2011, 14:20 |
|
|
Vas dvojca ste opasnost za zenski rod.Bukvalno.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: POKLONI / DAROVI Postano: 28 pro 2011, 14:28 |
|
|
Vratimo se temi... evo ja sam za pred Božić kupio svojoj petogodišnjoj sestrični dječiju sobu ( s obzirom da preseljavaju u novoizgrađenu kuću) Ista ova plava gore samo crvena :) 
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: POKLONI / DAROVI Postano: 28 pro 2011, 14:41 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Vratimo se temi... evo ja sam za pred Božić kupio svojoj petogodišnjoj sestrični dječiju sobu ( s obzirom da preseljavaju u novoizgrađenu kuću) Ista ova plava gore samo crvena :)  Bas je super, ti si ujak za pozeliti.Čak i cuvas je povremeno, ako zatreba.
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: POKLONI / DAROVI Postano: 28 pro 2011, 14:54 |
|
|
Za zenske od 20-30 thomas szabo nakit....parfeme samo ako si siguran,a nekakve dessous:nikako!ako pogrijesis broj kostat ce te skupo.mozda cak i glave. 
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: POKLONI / DAROVI Postano: 28 pro 2011, 18:00 |
|
|
Ja nisam ekspert za odabir poklona, ali najbolje je, ako vec neznas sta ces pokloniti curi, onda je najbolja klasika u fazonu zlato, srebro, dukati i naravno dijamanti, jer dijamanti su zenin najveci prijatelj, to rijetko kojoj ce da se ne svidi, a ako hoces da prodjes jeftinije, onda tu je putovanje za dvije osobe na 5 dana u prelijepu Bugarsku. 
|
|
Vrh |
|
 |
Wind
|
Naslov: Re: POKLONI / DAROVI Postano: 28 pro 2011, 22:24 |
|
|
emt je napisao/la: Vrijeme je darivanja...  Što obično poklanjate ?I što volite dobiti na poklon ? Poznavanje osobe, kojoj je poklon namijenjen, u mom slučaju je presudan faktor za odabir samog poklona.Obično ljudima koji su mi bliski, poklanjam ono što vole, ili su izrazili želju da bi voljeli imati(porodica familija i bliski prijatelji).Osobama sa kojim nisam previše bliska (radne koleginice i sl)poklanjam neutralne znakove pažnje ( zanimljive šolje za kafu i sl) Kako se vi ponašate ? Skoro isto kao ti. Sklonija sam praktičnim poklonima a ne prčkalicama  i svojim najbližim i prijateljima.
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: POKLONI / DAROVI Postano: 29 pro 2011, 10:55 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: POKLONI / DAROVI Postano: 29 pro 2011, 16:18 |
|
|
Citat: Skoro isto kao ti. Sklonija sam praktičnim poklonima a ne prčkalicama  i svojim najbližim i prijateljima  Slazem se, da poklon treba biti od koristi.Kako gledas na pakovanje, ukrasni papir, masnice i sl :)? Ja volim i sama pakovati ponekad poklone, ako imam vremena, ili ako je ekstra draga osoba u pitanju.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|