|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 20 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
lider30
|
Naslov: Boks: Klitschko-Haye Postano: 02 srp 2011, 22:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23886 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Mediji urade čuda, pa i ja pod utjecajem medija očekujem večerašnju borbu. Dakle Klitschko apolutni favorit želi ujediniti titule za pravaka u teškoj kategoriji. Haye manje poznatiji, ali puno brbljiviji već mjesecima (i dulje) stvara medijsku pompu oko sebe, provocira braću klistschko. Pale su i neke teške riječi i izjave zadnjih dana.
Večeras je obračun, pa bumo vidjeli.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Boks: Klitschko-Haye Postano: 03 srp 2011, 12:47 |
|
|
navijao sam za klička ali mora se priznati da je ovaj čamuga dosta zajeban najpoštenije bi bilo da bude revanš iako me dosta živciralo što ovaj stalno pada na pod i još poruka za 2 nove tv odite lovit rake:)
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Boks: Klitschko-Haye Postano: 03 srp 2011, 13:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23886 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Ja sam navijo sa Haye. Boks Hayea je promocija boksa, od ovog Klitschka je fajt dosadan. Gledati ubuduće ove borbe Klitschka taman za prebaciti program ili zakunjati.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Boks: Klitschko-Haye Postano: 03 srp 2011, 13:53 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
lider30 je napisao/la: Ja sam navijo sa Haye. Boks Hayea je promocija boksa, od ovog Klitschka je dosadna. Gledati ubuduće ove borbe Klitschka taman za prebaciti program ili zakunjati. Haye jeste entertainer,clown ali i svakako dobar bokser,ali to sve nije dovoljno da bi se bio kvalitetan bokser,proci ce vijekovi vijekovi dok se ponovo ne rodi neko poput celicnog Mike-a,takvog vise majka ne radja,ovo danas je sve trahana
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Boks: Klitschko-Haye Postano: 03 srp 2011, 15:22 |
|
|
Današnji box je umor,nama malo starijim.E,kad se sjetim,ustajalo se u 3 zorom da gledamo OI 84. boxanje..
|
|
Vrh |
|
|
TG_pride
|
Naslov: Re: Boks: Klitschko-Haye Postano: 06 srp 2011, 08:13 |
|
|
Jesu teske kategorije dosadile, braci Klitschko svaka cast, kapa do poda ali ne boksaju atraktivno... Taj fenomen je vec u nogometu poznat da atraktivnost ne donosi pobijede. U laksim kategorijama se i te kako boksa jos na pravi nacin...
_________________ najžešća je najžešća je Hrvatska postava, od Široka od Široka preko Tomislava...!!!
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Boks: Klitschko-Haye Postano: 23 srp 2011, 14:55 |
|
|
Jos jednom, moj imenjak, Vladimir Klicko je ocitao lekciju i pokazao Englezima kako se igra pravi boks. Vladimir Klicko nije samo dobar bokser ili ti ga sto bi se reklo samo sirovina, vec i izuzetno inteligentan covjek i on je zivi dokaz cinjenici da ukoliko si bokser, to ne mora da znaci da si glup, cak naprotiv, Vladisha je pokazao da ukoliko nekog zelis da prebijes postenski prvo moras da dobro znas boksersku tehniku prije nego sto se upustis u profesionalni bokserski mec. Citajuci njegovu cjelokupnu autobiografiju saznao sam da se Klicko odlicno sluzi sa nekoliko stranih jezika, tako da, pored svog maternjeg ukrajinskog jezika, odlicno poznaje ruski, poljski, engleski i njemacki jezik, a pored poznavanja nekoliko stranih jezika, covjek je zavrsio i fakultet, tako da je izuzetno dobro obrazovan covjek, sto se ne bi moglo reci za mnogo profesionalnih boksera danasnjice.
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Boks: Klitschko-Haye Postano: 23 srp 2011, 22:22 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Jos jednom, moj imenjak, Vladimir Klicko je ocitao lekciju i pokazao Englezima kako se igra pravi boks. Vladimir Klicko nije samo dobar bokser ili ti ga sto bi se reklo samo sirovina, vec i izuzetno inteligentan covjek i on je zivi dokaz cinjenici da ukoliko si bokser, to ne mora da znaci da si glup, cak naprotiv, Vladisha je pokazao da ukoliko nekog zelis da prebijes postenski prvo moras da dobro znas boksersku tehniku prije nego sto se upustis u profesionalni bokserski mec. Citajuci njegovu cjelokupnu autobiografiju saznao sam da se Klicko odlicno sluzi sa nekoliko stranih jezika, tako da, pored svog maternjeg ukrajinskog jezika, odlicno poznaje ruski, poljski, engleski i njemacki jezik, a pored poznavanja nekoliko stranih jezika, covjek je zavrsio i fakultet, tako da je izuzetno dobro obrazovan covjek, sto se ne bi moglo reci za mnogo profesionalnih boksera danasnjice. Vladisha je najdosadniji bokser u zadnjih 100 godina, Max Schmeling koji je bokso prije 70 godina je u poredjenju sa ovim ukrajinskim klocem bokserski entertainer....Klichko i Walujew su dvije najgore stvari koje su se desile boxu u zadnje vrijeme...zijev
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Boks: Klitschko-Haye Postano: 26 srp 2011, 16:51 |
|
|
Moras da znas da boks danasnjice nije i ne svodi se samo na zadavanje udarca pjesnicom, jer da jeste ja bih odavno bio odlican bokser, vec to ukljucuje i cjelokupnu strategiju udaranja pesnicom u kombinaciji sa davanjem udarca u pravo vrijeme, jer ne mozes stalno udarati protivnika i ocekivatri da ces biti pobjednik, jer to istovremeno znaci konstantnu otkrivenost lica, sto istovremeno znaci i ranjivost na udarce upucene od strane protivnika, tako da ne pobjedjuju danas oni bokseri koji samo zadaju udarac, vec oni koji zadaju udarac u pravom mjestu i u pravo vrijeme, a Klicko i Valujev su odlicni predstavnici te profesionalne sofisticirane bokserske filozofije, a ako danas zelis da vidis boks u kome se iskljucivo igra pesnicama onda predlazem ti da odes u najblizu kafanu i da gledas okrsaj, ali to vec nije boks, a ponajmanje profesionalni.
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Boks: Klitschko-Haye Postano: 26 srp 2011, 21:29 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Moras da znas da boks danasnjice nije i ne svodi se samo na zadavanje udarca pjesnicom, jer da jeste ja bih odavno bio odlican bokser, vec to ukljucuje i cjelokupnu strategiju udaranja pesnicom u kombinaciji sa davanjem udarca u pravo vrijeme, jer ne mozes stalno udarati protivnika i ocekivatri da ces biti pobjednik, jer to istovremeno znaci konstantnu otkrivenost lica, sto istovremeno znaci i ranjivost na udarce upucene od strane protivnika, tako da ne pobjedjuju danas oni bokseri koji samo zadaju udarac, vec oni koji zadaju udarac u pravom mjestu i u pravo vrijeme, a Klicko i Valujev su odlicni predstavnici te profesionalne sofisticirane bokserske filozofije, a ako danas zelis da vidis boks u kome se iskljucivo igra pesnicama onda predlazem ti da odes u najblizu kafanu i da gledas okrsaj, ali to vec nije boks, a ponajmanje profesionalni. Smeshan si dechko,tipichni Srbin nas i Rusa 200 miliona
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Boks: Klitschko-Haye Postano: 27 srp 2011, 21:06 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Smeshan si dechko,tipichni Srbin nas i Rusa 200 miliona Ko o cemu, Musa o boksu.
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Boks: Klitschko-Haye Postano: 03 kol 2011, 11:06 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Smeshan si dechko,tipichni Srbin nas i Rusa 200 miliona Ko o cemu, Musa o boksu. pa kad već toliko uopćeno spočitavaš.....adnan ćatić i muamer hukić su profesionalni prvaci svijeta. znaš li što je to? to je ono što srbi nisu nikad imali. nisu imali ni europskog. jesu li srbi ikad išta imali u borilačkim sportovima? a da, u ringa nema pomoći jna.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Boks: Klitschko-Haye Postano: 03 kol 2011, 11:11 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Moras da znas da boks danasnjice nije i ne svodi se samo na zadavanje udarca pjesnicom, jer da jeste ja bih odavno bio odlican bokser, vec to ukljucuje i cjelokupnu strategiju udaranja pesnicom u kombinaciji sa davanjem udarca u pravo vrijeme, jer ne mozes stalno udarati protivnika i ocekivatri da ces biti pobjednik, jer to istovremeno znaci konstantnu otkrivenost lica, sto istovremeno znaci i ranjivost na udarce upucene od strane protivnika, tako da ne pobjedjuju danas oni bokseri koji samo zadaju udarac, vec oni koji zadaju udarac u pravom mjestu i u pravo vrijeme, a Klicko i Valujev su odlicni predstavnici te profesionalne sofisticirane bokserske filozofije, a ako danas zelis da vidis boks u kome se iskljucivo igra pesnicama onda predlazem ti da odes u najblizu kafanu i da gledas okrsaj, ali to vec nije boks, a ponajmanje profesionalni. dugogodišnje bavljenje boksom mi dozvoljava da se ne složim s ovim imenom. osrednji, da ne kažem loš boksač, s jedinom prednošću impozantnih dimenzija te praljudskom facom idealnom za ring promociju velikih promotorskih kuća kao i kriza u teškoj kategoriji, su jedini razlozi zašto valujev nije pometen još u startu karijere. kličko je drugo. možda dosadan ali taktički savršen. bio je puno bolji prije ali godine i sve lošiji protivnici su ga opustili. ali ring je četvrtast, svi imaju iste polazne položaje, pa ako netko misli da je bolji, nek izvoli.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Boks: Klitschko-Haye Postano: 03 kol 2011, 12:10 |
|
|
caporegime je napisao/la: jesu li srbi ikad išta imali u borilačkim sportovima?
razbijene face
|
|
Vrh |
|
|
TGrad
|
Naslov: Re: Boks: Klitschko-Haye Postano: 12 ruj 2011, 10:34 |
|
|
govorite sta god ocete ali je ga brate ubio ko kravu u subotu. napokon odlican box mec....
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Boks: Klitschko-Haye Postano: 04 sij 2012, 23:31 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: caporegime je napisao/la: jesu li srbi ikad išta imali u borilačkim sportovima?
razbijene face Sto kazes za felix sturma?iliti adnan catic.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Boks: Klitschko-Haye Postano: 04 sij 2012, 23:36 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Jos jednom, moj imenjak, Vladimir Klicko je ocitao lekciju i pokazao Englezima kako se igra pravi boks. Vladimir Klicko nije samo dobar bokser ili ti ga sto bi se reklo samo sirovina, vec i izuzetno inteligentan covjek i on je zivi dokaz cinjenici da ukoliko si bokser, to ne mora da znaci da si glup, cak naprotiv, Vladisha je pokazao da ukoliko nekog zelis da prebijes postenski prvo moras da dobro znas boksersku tehniku prije nego sto se upustis u profesionalni bokserski mec. Citajuci njegovu cjelokupnu autobiografiju saznao sam da se Klicko odlicno sluzi sa nekoliko stranih jezika, tako da, pored svog maternjeg ukrajinskog jezika, odlicno poznaje ruski, poljski, engleski i njemacki jezik, a pored poznavanja nekoliko stranih jezika, covjek je zavrsio i fakultet, tako da je izuzetno dobro obrazovan covjek, sto se ne bi moglo reci za mnogo profesionalnih boksera danasnjice. Vladisha je najdosadniji bokser u zadnjih 100 godina, Max Schmeling koji je bokso prije 70 godina je u poredjenju sa ovim ukrajinskim klocem bokserski entertainer....Klichko i Walujew su dvije najgore stvari koje su se desile boxu u zadnje vrijeme...zijev tyson ih hvali.sto mislis ko ima vise pojma, ti ili on.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
Kufi
|
Naslov: Re: Boks: Klitschko-Haye Postano: 04 sij 2012, 23:41 |
|
Pridružen/a: 04 sij 2012, 14:34 Postovi: 62 Lokacija: Mahala na Miljacki
|
Haye se toliko kurcio pred mec da mi je neopisivo drago sto je izgubio. Nebitno ko mu je protivnik, Klicko ili neki peti deseti.
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Boks: Klitschko-Haye Postano: 07 sij 2012, 12:33 |
|
|
kralj
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Boks: Klitschko-Haye Postano: 08 vel 2012, 13:10 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: razbijene face Sto kazes za felix sturma?iliti adnan catic. Steta sto predstavlja Njemacku,ali zna se ciji je on
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 20 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|