|
|
Stranica: 2/8.
|
[ 176 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Novi grb F BiH, RS i BiH... Postano: 11 sij 2012, 17:00 |
|
|
SSlavonac je napisao/la: Nije iztina, oni koji su nas gurali u Jugoslaviu, guraju nas i u EU. To nije volja Hrvatskog naroda, zato psst...
Što nije iztina i što pzzt, gospodine Slavonac
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Novi grb F BiH, RS i BiH... Postano: 11 sij 2012, 17:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59993 Lokacija: DAZP HQ
|
Agathonikos je napisao/la: dudu je napisao/la: to se može učiniti tebi koji najprije imaš averziju prema tome, a drugo i susjed si koji to više manje svako malo gleda, a drugo je kako stranac to doživljava, odnosno s kojom lakoćom povezuje određene simbole s Hrvatskom. Gospodine Dudu, kapiram ja da je Hrvatska kao mlada država imala i ima taj trip da se što brže i simbolički predstavi globalnom selu ali fora je u tome što je globalno selo zasićeno svim i svačim, što se nagledalo svega i svačega pa je taj pokušaj expresnog simboličkog naturanja male i u globalnim razmjerama nebitne Hrvatske pomalo i smiješno u svom komplexu male sredine koja se po svaku cijenu želi nametnuti oku žitelja globalnog svjetskog puka Mislim, shvatam ja to ali ipak... nije problem u ovome o čemu pišeš, Hrvatska je u tom smislu u prednosti ispred drugih jer godišnje primi preko 10 milijuna stranih turista koji dolaze u kontakt i s određenim brojem naših proizvoda. problem je što mi gospodarski nismo dovoljno razvijeni da imamo tim ljudima nešto za ponuditi kad se vrate svojim kućama. ono pak što imamo valja brandirat tako da ga taj turist u svojoj domovini prepozna na prvu između svih drugih, a to je već umjetnost. Austrija na svoje proizvode stavi A u boji zastave, a mi imamo ova dva rješenja, koja su po meni očajna u odnosu na ono što se da napraviti. ovo prvo je kao Q, a drugo neko C, niđe veze, loš dizajn iz 90-tih. drugi oko nas, nemaju ni to.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
SSlavonac
|
Naslov: Re: Novi grb F BiH, RS i BiH... Postano: 11 sij 2012, 17:05 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: SSlavonac je napisao/la: Nije iztina, oni koji su nas gurali u Jugoslaviu, guraju nas i u EU. To nije volja Hrvatskog naroda, zato psst...
Što nije iztina i što pzzt, gospodine Slavonac Podebljao sam vam šta nije iztina, to da se mi mislimo na bilo koji način europi i svietu (EU) prikazati na liepši naćin. Kažem nije volja hrvatskog naroda. pzzt ide sbog zabluda koje se šire.
_________________ Ja ne cijenim toliko svoju glavu da bih strahovao za nju,niti mi je život bio toliko sladak da bi žalio za njim.-Ante Bruno Bušić
|
|
Vrh |
|
|
SSlavonac
|
Naslov: Re: Novi grb F BiH, RS i BiH... Postano: 11 sij 2012, 17:07 |
|
|
dudu je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: nije problem u ovome o čemu pišeš, Hrvatska je u tom smislu u prednosti ispred drugih jer godišnje primi preko 10 milijuna stranih turista koji dolaze u kontakt i s određenim brojem naših proizvoda. problem je što mi gospodarski nismo dovoljno razvijeni da imamo tim ljudima nešto za ponuditi kad se vrate svojim kućama. ono pak što imamo valja brandirat tako da ga taj turist u svojoj domovini prepozna na prvu između svih drugih, a to je već umjetnost. Austrija na svoje proizvode stavi A u boji zastave, a mi imamo ova dva rješenja, koja su po meni očajna u odnosu na ono što se da napraviti. ovo prvo je kao Q, a drugo neko C, niđe veze, loš dizajn iz 90-tih. drugi oko nas, nemaju ni to. Pa nisu toliko ni loša. šahovnica se istiće, mislim da ljudi nemaju problema s prepoznavanjem proizvoda iz koje je zemlje.
_________________ Ja ne cijenim toliko svoju glavu da bih strahovao za nju,niti mi je život bio toliko sladak da bi žalio za njim.-Ante Bruno Bušić
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Novi grb F BiH, RS i BiH... Postano: 11 sij 2012, 17:07 |
|
|
SSlavonac je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Što nije iztina i što pzzt, gospodine Slavonac Podebljao sam vam šta nije iztina, to da se mi mislimo na bilo koji način europi i svietu (EU) prikazati na liepši naćin. Kažem nije volja hrvatskog naroda. pzzt ide sbog zabluda koje se šire. Ti ne priznaješ jednačenje suglasnika po zvučnosti?
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Novi grb F BiH, RS i BiH... Postano: 11 sij 2012, 17:09 |
|
|
SSlavonac je napisao/la: Pa nisu toliko ni loša. šahovnica se istiće, mislim da ljudi nemaju problema s prepoznavanjem proizvoda iz koje je zemlje.
po meni je rješenje dva crvena kvadratića, a kao drugo crveni i plavi kvadratić i ispod toga da piše Croatia.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
SSlavonac
|
Naslov: Re: Novi grb F BiH, RS i BiH... Postano: 11 sij 2012, 17:12 |
|
|
teranova je napisao/la: SSlavonac je napisao/la: Podebljao sam vam šta nije iztina, to da se mi mislimo na bilo koji način europi i svietu (EU) prikazati na liepši naćin. Kažem nije volja hrvatskog naroda. pzzt ide sbog zabluda koje se šire. Ti ne priznaješ jednačenje suglasnika po zvučnosti? korienski pravopis, ako te zanima pošalji PM
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Novi grb F BiH, RS i BiH... Postano: 11 sij 2012, 17:15 |
|
|
Gospodine Dudu, brendiranje onog što imaš i što je kvalitetno je jedna stvar a prenaglašeno bodenje očiju crveno/bijelim kvadratićima sasma druga stvar. To je poanta mojih upisa, bez želje za širenjem raspre van zadate teme
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Novi grb F BiH, RS i BiH... Postano: 11 sij 2012, 17:15 |
|
|
SSlavonac je napisao/la: teranova je napisao/la: Ti ne priznaješ jednačenje suglasnika po zvučnosti? korienski pravopis, ako te zanima pošalji PM Ti mora da si uZtaša?
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Novi grb F BiH, RS i BiH... Postano: 11 sij 2012, 17:20 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Gospodine Dudu, brendiranje onog što imaš i što je kvalitetno je jedna stvar a prenaglašeno bodenje očiju crveno/bijelim kvadratićima sasma druga stvar. To je poanta mojih upisa, bez želje za širenjem raspre van zadate teme to je tvoj dojam jer imaš averziju na tu, budeš se već naviknuo.
|
|
Vrh |
|
|
SSlavonac
|
Naslov: Re: Novi grb F BiH, RS i BiH... Postano: 11 sij 2012, 17:27 |
|
|
teranova je napisao/la: SSlavonac je napisao/la: korienski pravopis, ako te zanima pošalji PM Ti mora da si uZtaša? A ti mora da si kao djete puno izpitivao mamu i tatu?
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Novi grb F BiH, RS i BiH... Postano: 11 sij 2012, 17:27 |
|
|
dudu je napisao/la: to je tvoj dojam jer imaš averziju na tu, budeš se već naviknuo. Simplificirate očigledne stvari i svodite ih na neakvu averziju, umjesto da i sami ustvrdite da su brand i bodenje očiju dvije sasma različite stvari No, vaše kockice, vaša stvar i sukladno tomu, radite što god hoćete šnjima
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Novi grb F BiH, RS i BiH... Postano: 11 sij 2012, 17:30 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: dudu je napisao/la: to je tvoj dojam jer imaš averziju na tu, budeš se već naviknuo. Simplificirate očigledne stvari i svodite ih na neakvu averziju, umjesto da i sami ustvrdite da su brand i bodenje očiju dvije sasma različite stvari No, vaše kockice, vaša stvar i sukladno tomu, radite što god hoćete šnjima daj konkretan primjer jer ako misliš na zastave i slično, onda RS-u vode ne možemo polit.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Novi grb F BiH, RS i BiH... Postano: 11 sij 2012, 17:36 |
|
|
SSlavonac je napisao/la: teranova je napisao/la: Ti mora da si uZtaša? A ti mora da si kao djete puno izpitivao mamu i tatu? Jeste, bila sam dosta gadno dete. A ti si izgleda mrzeo gramatiku i pravopis, sigurno si smatrao da je i to srbokomunistička zavera, jel tako?
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Novi grb F BiH, RS i BiH... Postano: 11 sij 2012, 17:43 |
|
|
dudu je napisao/la: daj konkretan primjer jer ako misliš na zastave i slično, onda RS-u vode ne možemo polit. Ono, kao linkujte to što tvrdite Gospodine Dudu, ne govorimo o zastavama, već o kockicama koje naprosto bodu oči u vašoj prezentaciji sebe skoro 7-miljardskom pučanstvu u želji da vas što prije akceptiraju kao neakvu kockastu egzotiku sa ovijeh trusnijeh područja ( ) da ne govorimo o kockicama koje taj puk ne može zamjetiti jer pretpostavljam da sva ta masa ni teoretski ne može istodobno motriti programsku šemu hrvatske dalekovidnice
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Novi grb F BiH, RS i BiH... Postano: 11 sij 2012, 17:45 |
|
|
teranova je napisao/la: Jeste, bila sam dosta gadno dete. A ti si izgleda mrzeo gramatiku i pravopis, sigurno si smatrao da je i to srbokomunistička zavera, jel tako? Nemojte tako gospođice Teranova jer otkad nema gospodina Dane, ja niti nemam mogućnost čitanja i komuniciranja na korienskom izričaju na kojem sam komunicirao sa gospodinom Danom, te izražavam veliko zadovoljstvo pojavom gospodina Slavonca
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Novi grb F BiH, RS i BiH... Postano: 11 sij 2012, 17:45 |
|
|
jedino što stvarno ima kvadratiće je hrvatski dres, za ostalo ne znam ili ne primjećujem.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Novi grb F BiH, RS i BiH... Postano: 11 sij 2012, 17:46 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: teranova je napisao/la: Jeste, bila sam dosta gadno dete. A ti si izgleda mrzeo gramatiku i pravopis, sigurno si smatrao da je i to srbokomunistička zavera, jel tako? Nemojte tako gospođice Teranova jer otkad nema gospodina Dane, ja niti nemam mogućnost čitanja i komuniciranja na korienskom izričaju na kojem sam komunicirao sa gospodinom Danom, te izražavam veliko zadovoljstvo pojavom gospodina Slavonca Misliš na SSlavonca?
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Novi grb F BiH, RS i BiH... Postano: 11 sij 2012, 17:52 |
|
|
teranova je napisao/la: Misliš na SSlavonca? Izprika sbog izpuštanja jednoga od dva S nazočna u nicku dotičnoga gozpodina
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Novi grb F BiH, RS i BiH... Postano: 11 sij 2012, 17:52 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Meni je SSlavonac odnekud poznat...
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Novi grb F BiH, RS i BiH... Postano: 11 sij 2012, 17:56 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: teranova je napisao/la: Misliš na SSlavonca? Izprika sbog izpuštanja jednoga od dva S nazočna u nicku dotičnoga gozpodina Ne smieš biti tako neoprieznim sudionikom razspri!
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Novi grb F BiH, RS i BiH... Postano: 11 sij 2012, 17:59 |
|
|
teranova je napisao/la: Ne smieš biti tako neoprieznim sudionikom razspri! Prednievam da imadete pravicu A sad se vratimo temi
|
|
Vrh |
|
|
Delija
|
Naslov: Re: Novi grb F BiH, RS i BiH... Postano: 14 sij 2012, 11:29 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Novi grb F BiH, RS i BiH... Postano: 14 sij 2012, 11:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Novi grb F BiH, RS i BiH... Postano: 14 sij 2012, 14:24 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Delija je napisao/la: Gdje je tu muslimanski grb?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: goran2hr i 48 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|