|
|
Stranica: 9/51.
|
[ 1271 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 24 sij 2012, 15:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60199 Lokacija: DAZP HQ
|
pa zato i kažem, u kakvoj bajci oni žive da je Novi Sad neka srpska Istra ili što već, kad je taj grad danas ekstremniji od Beograda po svemu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 24 sij 2012, 15:50 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Nek se i Torcida i BB, i sa druge strane Groblje, Firma i Delije potuku i izlome glave do zadnjeg, ko ih jebe, ako samo zbog toga dolaze, treba im obezbediti poljanu, pa nek se gruvaju... samo da se ne diraju obicni navijaci... Nažalost, čini se da su upravo "obični" simpatizeri i navijači najlakša i najčešća meta domaćih: http://www.hrsvijet.net/index.php?optio ... Itemid=361Vidim da i srpski Press i ovaj desničarski HRsvijet uvek pravovremeno izveštava iz prve ruke. Sveti duše Pesimuše , jer ti zaista veruješ u ovakve tekstove?! Pa da je bilo nešto ozbiljno trubilo bi se na sva zvona o tome.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 24 sij 2012, 15:51 |
|
|
dudu je napisao/la: FRKA U NAJAVI 5.000 Hrvata dolazi u Beograd: Pokazaćemo Srbima kako se navija! http://www.telegraf.rs/sport/35144-frka ... zi-u-arenuobično su ovo trash najave, ali nek se nađu za svaki slučaj. Reci Dule, a voleo bi da je istina
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 24 sij 2012, 15:53 |
|
|
dudu je napisao/la: pa zato i kažem, u kakvoj bajci oni žive da je Novi Sad neka srpska Istra ili što već, kad je taj grad danas ekstremniji od Beograda po svemu. Opasniji je Beograd, ali u NS ima pojedinacno ludjih likova, kad ti dodje Slaninar, a poreklom Hercegovac ili Crnogorac, rmpalija od 2 metra - "Ustase(beogradjani) mamicu vam jebem"...onako lalinski, bolje da se obesis medj sunke nego da te takav taraba
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 24 sij 2012, 15:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60199 Lokacija: DAZP HQ
|
DzoniBG je napisao/la: dudu je napisao/la: FRKA U NAJAVI 5.000 Hrvata dolazi u Beograd: Pokazaćemo Srbima kako se navija! http://www.telegraf.rs/sport/35144-frka ... zi-u-arenuobično su ovo trash najave, ali nek se nađu za svaki slučaj. Reci Dule, a voleo bi da je istina ne jer bi najebali ko žuti s obzirom na trodnevni program u Beogradu. al zato bi 5 tisuća leglo ko budali šamar na Marakani za malo jače od godinu dana.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 24 sij 2012, 15:59 |
|
|
dudu je napisao/la: ne jer bi najebali ko žuti s obzirom na trodnevni program u Beogradu. al zato bi 5 tisuća leglo ko budali šamar na Marakani za malo jače od godinu dana. Eventualno ako prodjete u finale, a ne igrate sa Srbijom...mada je i tad jako opasno... Dolazak pred Arenu, a mec Srbija-Hrvatska, tamo na ledini Novog Beograda, znas kakvi bi se tipovi pojavili iz Blokova, oni sto i ne znaju pravila rukometa niti ih to zanima... nije vam pametno da to radite, to kao da se pojavis na Rivi i krenes gore prema Spaladijumu... iza svakog ugla vreba Dragan Kojic Keba, bilo bi mrtvih na desetine... Zato kazem da je NS mnogo pitomiji.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 24 sij 2012, 16:04 |
|
|
Pa normalno je da kad dodje buljuk "navijaca" u neprijeteljsku sredinu dobit po picci.. Prvenstveno kada lokalci spremaju sacekuse. Nece nista da se desi ako dodje 20 ljudi i cuva ih 70 policajaca..
Baj d vej, nema nista od velikih dolazaka u BG jer ne prolazimo dalje
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 24 sij 2012, 16:11 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Pa normalno je da kad dodje buljuk "navijaca" u neprijeteljsku sredinu dobit po picci.. Prvenstveno kada lokalci spremaju sacekuse. Nece nista da se desi ako dodje 20 ljudi i cuva ih 70 policajaca..
Baj d vej, nema nista od velikih dolazaka u BG jer ne prolazimo dalje Sto ne prolazite... imate realne sanse, Francuzi igraju preko kurca, bice napaljeni danas, ali bicete i vi...imate da vratite stare dugove, i da overite kartu za derbi... Nemoj to - izgubicemo, pa ako izgubite, ono - jel sa rekao, a ako dobijete, nista nije vazno... Cenim da svaki Hrvat ocekuje i prizeljkuje pobedu danas, zato mojne taj alibi.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 24 sij 2012, 16:15 |
|
|
Nije tacno.. Nismo tukli Spanjolce i ja smatram da nismo dovoljno dobri, koliko god da je ova skupina jebeno jaka.. Tako sam rekao i za vaterpolo. Nismo tukli Svabe i nismo zasluzili da prodjemo.. Dakle, govorim u svoje ime i vrlo sam realan. Mi imamo kompleks od Francuza, bilo bi lijepo razbiti ga, ali, kao sto rekoh, ne vjerujem. I jos nesto. takodjer tvrdim da je pet ekipa iz ove skupine u stanju razvalit prve dvije iz druge skupine..
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 24 sij 2012, 16:18 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10030 Lokacija: Banja Luka
|
Volio bih finale Srbija- Hrvatska i da vas u njemu ' upropastimo' . Ali bez ikakvih incidenata, navijackih nereda ,sudijskih nepravdi..Sportski do kraja .
Nekako mi se cini da ce tako i biti.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 24 sij 2012, 16:22 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Nije tacno.. Nismo tukli Spanjolce i ja smatram da nismo dovoljno dobri, koliko god da je ova skupina jebeno jaka.. Tako sam rekao i za vaterpolo. Nismo tukli Svabe i nismo zasluzili da prodjemo.. Dakle, govorim u svoje ime i vrlo sam realan. Mi imamo kompleks od Francuza, bilo bi lijepo razbiti ga, ali, kao sto rekoh, ne vjerujem. I jos nesto. takodjer tvrdim da je pet ekipa iz ove skupine u stanju razvalit prve dvije iz druge skupine.. Ono sto je karakteristika ovog prvenstva je sto svako svakog moze da bije...i nama su Danci nabijali komplekse, pa smo ih relativno lako dobili... Svako ima sansu ako dobro se spremi za tekmu.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 24 sij 2012, 16:23 |
|
|
Koga ce te vi upropastit.. Nastiman zrijeb da bi uspjeli da prodjete dalje. Da nije tako prosli bi kao i zadnjih par puta, dakle nikako
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 24 sij 2012, 16:24 |
|
|
Svarog je napisao/la: Volio bih finale Srbija- Hrvatska i da vas u njemu ' upropastimo' . Ali bez ikakvih incidenata, navijackih nereda ,sudijskih nepravdi..Sportski do kraja .
Nekako mi se cini da ce tako i biti. Tesko mozemo u finalu, najverovatnije je da ce ako prodju, Hrvati tamo biti drugi, a mi prvi, sto znaci da se ukrstamo u polufinalu odmah... Nemoj biti siguran da cemo ih dobiti, mislim da je to fifty-fifty.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 24 sij 2012, 16:25 |
|
|
Ako se sastanu Srbija i Hrvatska ja bih voleo da Hrvatska pobedi iz razloga što ne volim rukomet tako da ću biti totalno indiferentan , što znači da ću kidati živce ovim mojim drugarima koji se lože na glupomet. Napred kauboji pa da u polufinalu ili finalu očerupate orlove.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 24 sij 2012, 16:26 |
|
|
Pa koji sport ti volis djole A na koje orlove mislis.. Albanske ili srpske, mozda crnogorske, mozda njemackog orla...
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 24 sij 2012, 16:27 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Koga ce te vi upropastit.. Nastiman zrijeb da bi uspjeli da prodjete dalje. Da nije tako prosli bi kao i zadnjih par puta, dakle nikako Nastiman zreb Zamisli kad stimujes da odmah otvaras sa Poljskom koja nam je nekoliko puta uzimala meru, a onda sa Dancima koje nikad dobili nismo... da nismo odmah krenuli sa punim gasom, posle dva dana bi izgubili sve sanse za polufinale... Tako ne stimuju ni najveci amateri. Druga mantra je da nam sudije namestaju meceve, i da smo zato prosli... aj nesto trece smislite, posto je ovo bas bedno.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 24 sij 2012, 16:29 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Koga ce te vi upropastit.. Nastiman zrijeb da bi uspjeli da prodjete dalje. Da nije tako prosli bi kao i zadnjih par puta, dakle nikako Cuj, nastiman zrjeb ?! Odigrali bez poraza..pobjede protiv Danaca i Sveda ni na trenutak nisu bile u pitanju, Njemci igrali kolo (nek sam i to vidio ) kada su im sudije poklonile nerjeseno... Uostalom , pred nama je.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
PilotInstruktor
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 24 sij 2012, 16:29 |
|
Pridružen/a: 16 pro 2010, 00:03 Postovi: 571 Lokacija: Kičmanovićevo rodno selo
|
joe enter je napisao/la: Ako se sastanu Srbija i Hrvatska ja bih voleo da Hrvatska pobedi iz razloga što ne volim rukomet tako da ću biti totalno indiferentan , što znači da ću kidati živce ovim mojim drugarima koji se lože na glupomet. Napred kauboji pa da u polufinalu ili finalu očerupate orlove. U Hrvatskoj su ljudi bili slabo naloženi na glupomet čak i kada smo bili svjetski prvaci i žarili i palili. Meni je to dosadan i bezvezan sport, nebih me dirnulo da izgubimo. Nogomet je svetinja, ostalo je samo sport, makar sam volio Kosteliće s obzirom da i sam skijam.
_________________ Izlizani ideali i misali po hrvatskin stranputican sokolaške procesije pričešćene demonstracije od vinotočnica do vinotočnica svjetlošću krv časna vijekom navikli trpeć nasljeđivat pogrda balkana.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 24 sij 2012, 16:30 |
|
|
Ne pravi se naivan. To sto je vama u zadnje vrijeme svako uzimao 'meru" na znaci da su najjaci.. Ovamo imas najjace skandinavce, zatim prvake svjetske, europske i olimpijske, doprvake europske i svjetske (to sve u zadnje vrijeme) da ne nabrajam dalje..
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 24 sij 2012, 16:31 |
|
|
joe enter je napisao/la: Ako se sastanu Srbija i Hrvatska ja bih voleo da Hrvatska pobedi iz razloga što ne volim rukomet tako da ću biti totalno indiferentan , što znači da ću kidati živce ovim mojim drugarima koji se lože na glupomet. Napred kauboji pa da u polufinalu ili finalu očerupate orlove. Jezik pregrizo.
|
|
Vrh |
|
|
Zaviša
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 24 sij 2012, 16:31 |
|
Pridružen/a: 04 sij 2012, 22:41 Postovi: 366 Lokacija: Smederevo
|
Čarki uvek ima, danas su uhapsili dva novosađanina u Beogradu jer su se tukli sa hrvatskim navijačima. Juče se digla frka zato što su optužili hrvatske navijače da su maltretirali dete koje je bilo obučeno u kostim orla, posle se ispostavilo da ne samo da ga nisu maltretirali nego su bili čak jako ljubazni i od svega je istina da su se samo slikali sa dečakom.
Ne razumem za ovo orlovi, pa Albanci odnosno šiptari su grb preuzeli od nekoga kao i Srbi. Poznato je da su Albanci nastali formiranjem od mnogobrojnih plemena, neka plemena su bila i srpska i da nisu nikad međusobno ratovala, osim za račun drugoga kao što je slučaj i u ovom zadnjem nesretnom ratu.
Poljaci su tek ponosni na svog belog orla. tako i njihov čuveni pesnik Mickijevič počinje jednu pesmu pitanjem: "Ko si ti? a ovaj odgovara "Poljak mali" a on pita: "Kakav je tvoj znak" i onda odgovor "Orao beli".
Inače navijači Hrvatske standardno navijaju: "Vukovar, Vukovar!!!" i "ko ne skače taj je pravoslavac"!
_________________ Ja sam kršćanin i time se dičim, tko me zbog tog mrzi kadionicom ga spičim
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 24 sij 2012, 16:32 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Pa koji sport ti volis djole A na koje orlove mislis.. Albanske ili srpske, mozda crnogorske, mozda njemackog orla... Volim svaki timski sport koji se ne zove rukomet i vatrepolo. Srpske orlove i to bele Tulkaš kao što se da primetiti.
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 24 sij 2012, 16:34 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
DzoniBG je napisao/la: Nema to veze, malo se zezamo...kakva su ocekivanja za veceras, sta misle ljudi na ulicama, struka, jel se veruje u pobedu?
Jel ce krenuti tvoji Slavonci putem Petrovaradina... A ono, ljudi su podijeljeni jer zaista imamo kompleks od tih Francuza posljednjih godina, a još smo zadnju zalegli od onih naganjača bikova. Ja osobno baš nekako imam instinkt da ćemo ih dobit, a nadam se da me ne će prevariti. Idu ljudi iz Osijeka i okolice, ima i mojih poznanika dosta, a i ja sam razmišljao o odlasku, ali nije mi baš jednostavno naći ni ekipu koja bi išla, a i kad bih našao, opet je pitanje kako do tamo, jer mi se svojim autom baš ne ide riskirat, kombi ili rent-a-car je teško dobit za Srbiju iz istih razloga, a busom mi je riskantno jer smo pokretna meta ako nas ode nekoliko, a pri dolasku ili odlasku na kolodvoru ili u blizini hrpa Firmaša čeka... Možda najbolje s nekim curama, ali one se opet boje i tako se vrtim ukrug pa gledam zasad na TV-u. Jedino ako se plasiramo u polufinale da se zaletim do BG, razmotrit ću i tu opciju.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 24 sij 2012, 16:34 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Ne pravi se naivan. To sto je vama u zadnje vrijeme svako uzimao 'meru" na znaci da su najjaci.. Ovamo imas najjace skandinavce, zatim prvake svjetske, europske i olimpijske, doprvake europske i svjetske (to sve u zadnje vrijeme) da ne nabrajam dalje.. Ajde da pricamo ozbiljno... Ne kazem da je vasa grupa laksa...realno, teza je...odgovaram ti na prozivku da je zreb namesten da bi nam olaksao prolaz, sto jednostavno nije tacno, a naveo sam ti i zasto. Vasa pocetna grupa je bila laksa od nase, al ste se posle ukrstili sa tezom, dok mi sa laksom... Nema govora o bilo kakvom stimovanju. Zasto je toliko tesko priznati da Srbija igra dobro, da izvlace svoj maksimum, delom i zbog odgovornosti da smo domacini, i da se ne smemo obrukati pred domacom publikom. Stalno neki klipovi u tockove, i namestanje i sudije blabla...a to sve gluposti...
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 24 sij 2012, 16:36 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Ne pravi se naivan. To sto je vama u zadnje vrijeme svako uzimao 'meru" na znaci da su najjaci.. Ovamo imas najjace skandinavce, zatim prvake svjetske, europske i olimpijske, doprvake europske i svjetske (to sve u zadnje vrijeme) da ne nabrajam dalje.. Pusti ti ' uzimanje mjere' i te fore.. Vec duze vremena Srbi cine veliki napor da posloze rukomet i traze nacina da se vrate u vrh (gdje im je realno i mjesto ). Mislim da su na korak od toga. A vi ste vec prilicno potoseni i u stagnaciji .
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|