|
|
Stranica: 36/51.
|
[ 1271 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
totem
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 29 sij 2012, 00:16 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: totem je napisao/la:
Puno gledas srpske filmove, iz produkcijske 1996 godine.
Ne da puno gledam srpske filmove nego nema niti jednog srpskog filma od 1966 do 2011 da ga nisam pogledao, izuzev filma PARADA ,a i njega cu uskoro pogledati...a sta cu kad su Srbovi filmski virtuozi i carevi Nemoj paradu, baklave ti. Jel si vidio ciji dres nosi onaj ********?
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 29 sij 2012, 00:23 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
totem je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Ne da puno gledam srpske filmove nego nema niti jednog srpskog filma od 1966 do 2011 da ga nisam pogledao, izuzev filma PARADA ,a i njega cu uskoro pogledati...a sta cu kad su Srbovi filmski virtuozi i carevi
Nemoj paradu, baklave ti. Jel si vidio ciji dres nosi onaj ********? Kazu da je film mrak,samo ga nema nidje za skinuti,ja ne mogu da dochekam da ga se dokopam...
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 29 sij 2012, 00:28 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: totem je napisao/la:
Nemoj paradu, baklave ti. Jel si vidio ciji dres nosi onaj ********?
Kazu da je film mrak,samo ga nema nidje za skinuti,ja ne mogu da dochekam da ga se dokopam... Nema ga na netu, nigdje. Jedino u bioskopu, a u bioskopu nisam bio godinama. Jednostavno nemam naviku, a niti zivaca da idem. A drug mi rekao da je film jebenica, sto bi reko Kumerle.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 29 sij 2012, 00:31 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Kazu da je film mrak,samo ga nema nidje za skinuti,ja ne mogu da dochekam da ga se dokopam...
Evo ti trailer:
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 29 sij 2012, 00:36 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Kazu da je film mrak,samo ga nema nidje za skinuti,ja ne mogu da dochekam da ga se dokopam...
Evo ti trailer: Ma trailera ima vec mjesecima. Nema filma. A i nece ga imati jos dugo, kako sam saznao.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 29 sij 2012, 00:38 |
|
|
totem je napisao/la:
Ma trailera ima vec mjesecima. Nema filma. A i nece ga imati jos dugo, kako sam saznao.
Ima u bioskopu, nisam gledao, nesto mi Dragojevic i pozadina cele price ide na stojana...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 29 sij 2012, 00:43 |
|
|
Kadrovi odvaljuju. Ne znam koja je pozadina filma ali izgleda da se radi o filmčini.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 29 sij 2012, 00:44 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: totem je napisao/la:
Ma trailera ima vec mjesecima. Nema filma. A i nece ga imati jos dugo, kako sam saznao.
Ima u bioskopu, nisam gledao, nesto mi Dragojevic i pozadina cele price ide na stojana... Dragojevic ko Dragojevic. Na granici crnog humora, realnosti i patetike. Film za opustanje. Nema tu neke umjetnosti, jedino dobri glumci, koliko sam vidio.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 29 sij 2012, 01:04 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10012 Lokacija: Banja Luka
|
totem je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Ima u bioskopu, nisam gledao, nesto mi Dragojevic i pozadina cele price ide na stojana...
Dragojevic ko Dragojevic. Na granici crnog humora, realnosti i patetike. Film za opustanje. Nema tu neke umjetnosti, jedino dobri glumci, koliko sam vidio. Toteme , jesi bio na tekmi ? Како беше тоа , onako iz prve ruke? ( tvoji utisci ..?)
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 29 sij 2012, 01:10 |
|
|
Danas videh silne Dance po gradu, skitaju po Bajlonijevoj pijaci, muvaju se po Skadarliji, svuda...Iskreno rečeno, radije bih gledala meč sa Špancima, bilo bi atraktivnije.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 29 sij 2012, 01:16 |
|
|
Svarog je napisao/la: totem je napisao/la:
Dragojevic ko Dragojevic. Na granici crnog humora, realnosti i patetike. Film za opustanje. Nema tu neke umjetnosti, jedino dobri glumci, koliko sam vidio.
Toteme , jesi bio na tekmi ? Како беше тоа , onako iz prve ruke? Odrao sam od batina par srba. Mislim, onako, ljudski. Ma ok bilo, bio sam u okolici nekoliko zena(milfica ), deckija sportskih pobuda, tako da sam se radovao svakom golu hrvatske. Pandura je bilo u pizdu materinu. Nije bilo nekog prevelikog cetnikovanja, u mom okruzenju. Nije bilo svugdje isto, naravno. Tamo gdje su bili nasi, bilo je koskanja, ali bez imale sanse da se nesto desi. Inaku, toa bes mnogu ubavo, samo uste Hrvatska da pobedese. Jedino sam ljut sto nisam mogao doc do ostalih navijaca hrvatske, nije bilo moguce, i ljut sam sto nije bilo na tisuce hrvatskih navijaca, kojih bi sigurno bilo, ali dusmani ne dadose. Na ono picke ustaske, moj drug(inace po majci Hrvat, umalo ne napravi sranje, lako ga hvata pice)je opsovao onako, ovlas, pa nam se jedan dida nameracio, ali se utisala situacija. Sve u svemu, nije bilo nikakvih mogucnosti za nase ustasenje po areni.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 29 sij 2012, 01:25 |
|
|
totem je napisao/la: Svarog je napisao/la: Toteme , jesi bio na tekmi ? Како беше тоа , onako iz prve ruke? Odrao sam od batina par srba. Mislim, onako, ljudski. Ma ok bilo, bio sam u okolici nekoliko zena(milfica ), deckija sportskih pobuda, tako da sam se radovao svakom golu hrvatske. Pandura je bilo u pizdu materinu. Nije bilo nekog prevelikog cetnikovanja, u mom okruzenju. Nije bilo svugdje isto, naravno. Tamo gdje su bili nasi, bilo je koskanja, ali bez imale sanse da se nesto desi. Inaku, toa bes mnogu ubavo, samo uste Hrvatska da pobedese. Jedino sam ljut sto nisam mogao doc do ostalih navijaca hrvatske, nije bilo moguce, i ljut sam sto nije bilo na tisuce hrvatskih navijaca, kojih bi sigurno bilo, ali dusmani ne dadose. Na ono picke ustaske, moj drug(inace po majci Hrvat, umalo ne napravi sranje, lako ga hvata pice)je opsovao onako, ovlas, pa nam se jedan dida nameracio, ali se utisala situacija. Sve u svemu, nije bilo nikakvih mogucnosti za nase ustasenje po areni. Opet dobro.. ...Ovi tvoji zapeli EP osvajat u po Beograda..hm...malo mlogo.. Dosta brate ' bronca' .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 29 sij 2012, 01:30 |
|
|
Svarog je napisao/la: totem je napisao/la: Odrao sam od batina par srba. Mislim, onako, ljudski. Ma ok bilo, bio sam u okolici nekoliko zena(milfica ), deckija sportskih pobuda, tako da sam se radovao svakom golu hrvatske. Pandura je bilo u pizdu materinu. Nije bilo nekog prevelikog cetnikovanja, u mom okruzenju. Nije bilo svugdje isto, naravno. Tamo gdje su bili nasi, bilo je koskanja, ali bez imale sanse da se nesto desi. Inaku, toa bes mnogu ubavo, samo uste Hrvatska da pobedese. Jedino sam ljut sto nisam mogao doc do ostalih navijaca hrvatske, nije bilo moguce, i ljut sam sto nije bilo na tisuce hrvatskih navijaca, kojih bi sigurno bilo, ali dusmani ne dadose. Na ono picke ustaske, moj drug(inace po majci Hrvat, umalo ne napravi sranje, lako ga hvata pice)je opsovao onako, ovlas, pa nam se jedan dida nameracio, ali se utisala situacija. Sve u svemu, nije bilo nikakvih mogucnosti za nase ustasenje po areni. Opet dobro.. ...Ovi tvoji zapeli EP osvajat u po Beograda..hm...malo mlogo.. Dosta brate ' bronca' . Vidi sada. Ja doista mislim da je Vasa repr. bolja za milimetar, ali sa iskustvom kojeg imaju nasi rukometasi, te sa potporom sa tribina, drugacije bi to mozda bilo. Kazem mozda. Kada je Zemun jednom pao , sto ne bi i Beograd. Sjeti se samo zadnjeg kupa(meni najdrazeg) u nogometu. 91 godine. Ratni trofej. Nije nemoguce, priznaces.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 29 sij 2012, 01:35 |
|
|
Eto novog poređenja - proveo se ko Hrvat u Areni
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 29 sij 2012, 01:42 |
|
|
totem je napisao/la: Svarog je napisao/la: Opet dobro.. ...Ovi tvoji zapeli EP osvajat u po Beograda..hm...malo mlogo.. Dosta brate ' bronca' . Vidi sada. Ja doista mislim da je Vasa repr. bolja za milimetar, ali sa iskustvom kojeg imaju nasi rukometasi, te sa potporom sa tribina, drugacije bi to mozda bilo. Kazem mozda. Kada je Zemun jednom pao , sto ne bi i Beograd. Sjeti se samo zadnjeg kupa(meni najdrazeg) u nogometu. 91 godine. Ratni trofej. Nije nemoguce, priznaces. Ma jasno... Nas rukomet je poslije rata prilicno nisko pao , ovi tvoji , hajde da kazem ' imaju izgradjene rukometne navijace' ,koji vam repku prate na sve strane...i prilicno je ' povuku'..Nadam se da ce i kod nas u buducnosti biti tako. Red bi bio , u Srbiji se oduvjek igrao kvalitetan rukomet .
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 29 sij 2012, 01:44 |
|
|
Šta li će biti sutra sa svim tim finalima? Prognozirajmo!
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 29 sij 2012, 01:52 |
|
|
Gospođice Teranova, tri finala u jednom danu su nešto što je po meni važnije od mnogih zlata koja smo osvojili tako da, i kad bi sutra osvojili 3 srebra, treba biti prezadovoljan iako bi tri zlata bila posebna priča. U svakom slučaju, te ljude treba dočekati i napraviti velike fešte u njihovu čast.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 29 sij 2012, 01:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60124 Lokacija: DAZP HQ
|
uvjeren sam da je ovo samo "čudo za jedan dan" što se tiče Srbije i da će već na slijedećem natjecanju podbaciti u odnosu na ovo. igranje na 25 golova može upaliti samo domaćinu, slično su se i Slovenci dovukli do finala Eura u Sloveniji 2004., začudo također preko nas u polufinalu. solidno pratim rukomet, pa mogu reći da su Srbi imali dosta jake mlade snage, zadnja velika generacija koja je poosvajala sve u mlađim kategorijama je predvođena Šešumom i Nenadićem, a ta dvojica danas 25-ogodišnjaci su poluigrači. nakon njih, svaka iduća generacije je slabija, pretpostavljam da je to posljedica smanjenja baze. ovaj rezultat bi mogao nešto preokrenuti tek ako se još koji put ponovi. s druge strane, nakon Srba koji su do prije 6-7 godina harali po mlađim kategorijama, primat preuzimaju Hrvati i to tako da je svaka slijedeća generacija sve bolja, 1988. s Duvnjakom i Štrlekom, 1990. s Kalebom, a 1992. je još i najperspektivnija i od njih će sigurno biti nekoliko igračina. hrvatska kadetska liga je toliko jaka da i Danci dolaze kod nas učiti. kod nas je rukomet sve ono što bi košarka trebala biti ili ono što je košarka u Srbiji kad je rad s mladima u pitanju.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 29 sij 2012, 01:53 |
|
|
teranova je napisao/la: Šta li će biti sutra sa svim tim finalima? Prognozirajmo! do 25 golova za pobjednika dobijaju Srbi, preko 25 Danci.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 29 sij 2012, 01:54 |
|
|
teranova je napisao/la: Šta li će biti sutra sa svim tim finalima? Prognozirajmo! Nole sa Marejem , odigrao kako sam priznaje , fizicki najtezi mec u karijeri..a igra sa Rafom..50-50 Vaterpolisti vjerovatno dobivaju. Rukomet...uzeli smo ih vec i to cini mi se prilicno lako , ovaj put ce biti mnogo teze. Tu ...51-49%
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 29 sij 2012, 01:55 |
|
|
PilotInstruktor je napisao/la: joe enter je napisao/la: Što pre to prihvatiš lakše ćeš uhvatiti malo sna da ne patiš uvek od iscrpeljenosti koja te može dovesti da budeš nespreman kad se budemo ponovo tukli. Slažem se s ovime. Tulkas, ti ne razumiješ da se bitke ne dobivaju kukanjem, nego borbom. Nismo mi dobili rat u Hrvatskoj tako što je Tuđman svaki dan cmizdrio na raznim televizijama i forumima, nego tako što je čovjek znao tko su i što su Srbi, i to je prilično rano shvatio (sjetimo se perioda u Hrvatskom institutu za povijest radničkog pokreta). Bez obzira na lošiju poziciju na početku oružanog sukoba, Franjo je okupio dobro društvo i to je rezultiralo nogom u guzicu pobunjenim Srbima i stabilnom RH koja ulazi u Europsku Uniju. Ostaje zadnja bitka, koja će se desiti kad tad, a to je bitka za Bosnu. To nećemo dobiti Fftako što tu cmizdrimo već ekonomskim razvojem, diplomatskim vezama, i jakom vojskom (koja je uvjetovana jedino ekonomijom). Momak. Mjesto da trabunjas bez veze i da mi se obracas na taj način bolje bi ti bilo da shvatis i to sto prije da od finoce nema ništa To sto si naivan i sto meni propisujes neko cmizdrenje oprostit ću ti prvi put jer živiš u okruženju cmizdravaca i uljudbe. Ti se i dalje razvijaj i diplomiraj ljubi ruke ne shvatajuci Da protiv onakvih koje si vidio neku noć ne pomaže ništa do sile. Tako je bilo a na žalost tako će i da bude. Prošlo je toliko godina a mržnji nema kraja. Ti poštuj one koji tvoj narod mrze ja neću. A kad opet dodje do sranja treba će ovakvi cmizdravci dupe da ti spasavaju. Ako nemaš šta pametno da kažeš nemoj mi se ni obracati vise. To je prijateljski savjet prijedlog kako hoces Sukob je neizbježan, znamo to mi, znaju Srbi, znaju Muslimani, zna svijet. Samo što se o tome ne priča dok ne počne.
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 29 sij 2012, 01:55 |
|
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 29 sij 2012, 01:56 |
|
|
teranova je napisao/la: Ja kažem - tri zlata! prošao je Sv. Sava. ovako bih rangirao šanse: vaterpolisti, rukometaši, Đoković. Đoković ipak nije u idealnoj formi na turniru, muči se s disanjem, igrao je 5 sati, a Nadal zapet ko puška. jedino ako ga slomi u 3 seta, na brzinu, ali sumnjam, zato dajem malo veće šanse Nadalu za pobjedu. rukometaši 55-45, vaterpolisti 60-40.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 29 sij 2012, 01:57 |
|
|
dudu je napisao/la: teranova je napisao/la: Ja kažem - tri zlata! prošao je Sv. Sava. Mikice, Sveti Sava je stalno sa nama!
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 29 sij 2012, 01:59 |
|
|
dudu je napisao/la: teranova je napisao/la: Ja kažem - tri zlata! prošao je Sv. Sava. Jest, al su zato Часне вериге Светог aпостола Петра
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|