|
|
Stranica: 44/51.
|
[ 1271 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
totem
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 29 sij 2012, 23:29 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 18:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Svarog je napisao/la: Agathonikos je napisao/la:  Faca je, što jes jes. Prava ona zadrta sportska njuška, u pozitivnom smislu, dakako  Uzesmo ovo ' inicijalno' srebro na ' misice ' , e sad treba jos doraditi stosta, i uspjeha ce biti ko na traci..  Zasada nemate materijala za takav optimizam. Realno.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 29 sij 2012, 23:31 |
|
|
Koji ste vi ono u vaterpolu?
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 29 sij 2012, 23:43 |
|
|
Danci jednostavno bolji Procitali su nas napad kao bukvar, zatvorili krila, otezali pristup pivotu, golman im je branio ludacki... Sve u svemu, kapa dole momcima, i to ova: *chetnic censored*Shajka je ponovo u modi Da mi je neko ponudio finale pre prvenstva, castio bi ga u kafani i platio kurve ako mu zatreba... nemamo kvalitet za zlato, realno ni za medalju, sve sto smo dobili izvukli smo iz medjunoznih loptica, tolika volja i borbenost je ono sto domaca publika je prepoznala, i vratila nam ovaj zaboravljeni sport u prvi plan. Zavrsio se i ovaj ludi sportski dan, dosta mi je sporta za mesec dana... Mozda bi bio malo tuzan sto nismo izburgijali zlato u rukometu, ali kad pomislim da je Novak odigrao najludji mec u istoriji tenisa...  Onaj ce biti najbolji srpski sportista sledecih 500 godina...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 29 sij 2012, 23:47 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 18:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Shajka je u redu, samo cemu ona kokarda sa dviju kostiju na polovici znacke? 
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 29 sij 2012, 23:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60857 Lokacija: DAZP HQ
|
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 29 sij 2012, 23:51 |
|
|
totem je napisao/la: Shajka je u redu, samo cemu ona kokarda sa dviju kostiju na polovici znacke?  Tek sam to sad primetio Mislim da je to cetnicki amblem(nisam siguran), a na googlu i nema bas neki izbor...nisu bile u modi 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
 |
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 29 sij 2012, 23:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60857 Lokacija: DAZP HQ
|
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 29 sij 2012, 23:59 |
|
|
dudu je napisao/la: Kraljica
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 30 sij 2012, 00:02 |
|
|
totem je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Tek sam to sad primetio Mislim da je to cetnicki amblem(nisam siguran), a na googlu i nema bas neki izbor...nisu bile u modi  Ma znam. Vidi jos jedne moderne kape, cura ju je kupila u PRADA-u A sta mislis, da mene ta crna kapa nesto dira, da cu da dobijem asmaticni i epilepicni napad Srpska shajka je kapa stara vise od stoleca, i umesto da izlaze sa nekim fancy detaljima i aplikacijama, majstori stave kapu seljaka... u inat pomodarskim ficfiricima Da su oni stvarno neki mentalni cobani, pa da se covek ismeva...ti igraci obisli citavu evropu, igraju u njihovim klubovima, i zato mi taj potez ima smisla.
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 30 sij 2012, 00:07 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: totem je napisao/la:
Ma znam. Vidi jos jedne moderne kape, cura ju je kupila u PRADA-u
A sta mislis, da mene ta crna kapa nesto dira, da cu da dobijem asmaticni i epilepicni napad Srpska shajka je kapa stara vise od stoleca, i umesto da izlaze sa nekim fancy detaljima i aplikacijama, majstori stave kapu seljaka... u inat pomodarskim ficfiricima Da su oni stvarno neki mentalni cobani, pa da se covek ismeva...ti igraci obisli citavu evropu, igraju u njihovim klubovima, i zato mi taj potez ima smisla. Ma nemam nista protiv coje, sto ti je. Mada, nije srpska narodna nosnja. Tj. vec je, mada je svapskog izuma, znas. Samo sam se zezao na onu kokardu, koja je vec zaboravljena. Tu koju si pokazao, nosili su samo cetnici pecanca, koliko sam uspio da rasaznam. Drazini je nisu takli ni stapom. Zato sam se zacudio, jer je ta izvorna, koju su poslije sami cetnici odbacili. Sto se tice crne kape, i ona je raritet. Nosili su je tek 5% oruzanih snaga hrvatske vojske, i to ne celokupne, vec one dragovoljacke, iz 41.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 30 sij 2012, 00:15 |
|
|
totem je napisao/la:
Ma nemam nista protiv coje, sto ti je. Mada, nije srpska narodna nosnja. Tj. vec je, mada je svapskog izuma, znas. Samo sam se zezao na onu kokardu, koja je vec zaboravljena. Tu koju si pokazao, nosili su samo cetnici pecanca, koliko sam uspio da rasaznam. Drazini je nisu takli ni stapom. Zato sam se zacudio, jer je ta izvorna, koju su poslije sami cetnici odbacili.
Sto se tice crne kape, i ona je raritet. Nosili su je tek 5% oruzanih snaga hrvatske vojske, i to ne celokupne, vec one dragovoljacke, iz 41.
Cuo sam za vecinu toga, kad sam video onu lobanju u centru znaka, podsetih se da sam to vidjao na zastavama nekih nacionalistickih grupacija... ne razumem su u herladiku te podgrupe, niti me to nesto zanima... Da ne idemo u off oko toga...
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 30 sij 2012, 00:17 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 7560 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
teranova je napisao/la: Kileru, imaš neki problem sa današnjim sportskim popodnevom? O čemu ti drobiš? Nemam problema,pače.Samo su mi neke slike smiješne,ništa više. 
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 30 sij 2012, 00:25 |
|
|
kiler je napisao/la: teranova je napisao/la: Kileru, imaš neki problem sa današnjim sportskim popodnevom? O čemu ti drobiš? Nemam problema,pače.Samo su mi neke slike smiješne,ništa više.  I meni je smešan Milorad Mića Dušanović koji reži na Srbe, pa ćutim. 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 30 sij 2012, 00:34 |
|
|
kiler je napisao/la: Nemam problema,pače.Samo su mi neke slike smiješne,ništa više.   U pravu ste, gospodine Kiler  Pače, gdje je bivši izbornik i bivši zastupnik u hrv. Saboru, gospodin Lino?
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 30 sij 2012, 00:35 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Novinari ga napadali pa odlučio prestati sa tim.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 30 sij 2012, 00:36 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: kiler je napisao/la: Nemam problema,pače.Samo su mi neke slike smiješne,ništa više.   U pravu ste, gospodine Kiler  Pače, gdje je bivši izbornik i bivši zastupnik u hrv. Saboru, gospodin Lino? U stolnom gradu aleksandrove drzave.
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 30 sij 2012, 00:40 |
|
|
Tamo je i neki zmaj od golmana cini mi se...
|
|
Vrh |
|
 |
Robert Te Diro
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 30 sij 2012, 00:42 |
|
|
Ne znam što se bunite, šajkača je stara srpska seoska kapa (nije vojna i nije originalno austrijska), a "Marš na Drinu" puštan protiv nas je stara himna srpskog republičkog izbora za miss tamo 60-ih godina.
_________________ U vražju mater!
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 30 sij 2012, 00:46 |
|
|
Robert Te Diro je napisao/la: Ne znam što se bunite, šajkača je stara srpska seoska kapa (nije vojna i nije originalno austrijska), a "Marš na Drinu" puštan protiv nas je stara himna srpskog republičkog izbora za miss tamo 60-ih godina. Ovo je kao neki pokusaj ironije 
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 30 sij 2012, 00:47 |
|
|
Nekima baš nije prijalo ovo nedeljno popodne.
|
|
Vrh |
|
 |
Robert Te Diro
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 30 sij 2012, 01:01 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Robert Te Diro je napisao/la: Ne znam što se bunite, šajkača je stara srpska seoska kapa (nije vojna i nije originalno austrijska), a "Marš na Drinu" puštan protiv nas je stara himna srpskog republičkog izbora za miss tamo 60-ih godina. Ovo je kao neki pokusaj ironije  Ne mora biti. Može biti i činjenica ako ti objasniš da je šajkači doista mjesto na sportskom natjecanju kao i "Maršu na Drinu" na utakmici s Hrvatskom. Izvoli.
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 30 sij 2012, 01:03 |
|
|
Robert Te Diro je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Ovo je kao neki pokusaj ironije  Ne mora biti. Može biti i činjenica ako ti objasniš da je šajkači doista mjesto na sportskom natjecanju kao i "Maršu na Drinu" na utakmici s Hrvatskom. Izvoli. Šajkaču nose i seljaci na pijaci gde nema ni jednog jedinog Hrvata, a "Marš na Drinu" rado slušamo i puštamo u svim mogućim prilikama, posebno sportskim.
|
|
Vrh |
|
 |
Robert Te Diro
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 30 sij 2012, 01:15 |
|
|
teranova je napisao/la: Robert Te Diro je napisao/la: Ne mora biti. Može biti i činjenica ako ti objasniš da je šajkači doista mjesto na sportskom natjecanju kao i "Maršu na Drinu" na utakmici s Hrvatskom. Izvoli. Šajkaču nose i seljaci na pijaci gde nema ni jednog jedinog Hrvata, a "Marš na Drinu" rado slušamo i puštamo u svim mogućim prilikama, posebno sportskim. Srpska seljačka kapa je oduvijek šubara, a šajkača je vojna kapa koju su vam dali Austrijanci. Šajkači i "Maršu na Drinu" je mjesto na sportskom natjecanju samo u vašem bolesnom mozgu.
|
|
Vrh |
|
 |
Real gone
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 30 sij 2012, 01:21 |
|
|
Citat: Ne mora biti. Može biti i činjenica ako ti objasniš da je šajkači doista mjesto na sportskom natjecanju kao i "Maršu na Drinu" na utakmici s Hrvatskom. Izvoli.
Jebote, meni su Hrvati iz Perecije fascinatni jer i oni Drinu doživljavaju mitski...ono..ne znaju ni koja ih reka deli od Srbije..pa misle da je Drina..  ... A Marš na Drinu, simbol oslobođenja i stvaranja nezavisne srpske države, koja nema nikakve veze sa Hrvatima, niti je ikad imala, ko ni šajkača...to tek doživljavaju ko pozive na rat  - psihopatologija! A vaš trener danas po svim hr-medijima izjavljuje - žao mi je što nismo u sred Beograda uspeli da osvojimo zlato i da se svira "Lijepa naša" jer bi to poklonili svim ljudima koji su stradali u ratu!! Ejjjj, pazi ti "motiva".. i onda namaa (????!!!) prebacujete neke ratne simbole i gluposti? Licemeri!!! Btw, ako si pratio prenos utakmice, bilo pola danskih navijača sa šajkačama, kupili ipsred hale iz zajebancije  , biće da su i oni četnici Evo ti još malo slikica da se jediš *bez provokacija*
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 30 sij 2012, 01:23 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Vi onim hrvatskim "antifašistima" zabijete nož u srce gore od bilo kakvog hrvatskog desničara. Eeee, ajde bar nešto pozitivno u tom vašem srpskom cirkusu. Ninoslav Pavić i slični se bezveze trude. Kvarite im snove i planove.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|