|
|
Stranica: 49/51.
|
[ 1271 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
zomby
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 30 sij 2012, 15:03 |
|
|
...sve kontam da je onaj cirkus u Srbiji od prvenstva zavrsio, kad ono repovi se jos vuku!? Sto je bilo bilo je...nekim je dosta,nekima je skola, a neki ce u veselju provesti ostatak zivota. Ovdje "bi trebalo" prema pisanju biti vise nomalnih ljudi, ali kako mi se cini ....slabo nista od toga,jos se zivi "95god. Prvenstvo je proslo mirno,korekno, na svjetskom nivou...vezale se zastave,navijaci su se druzili medusobno kao nikada prije,riditelji su doveli djecu u velikom broju kako bi im slikovito docarali bit sportskog duha i svega onoga na cemu se temelje ljudske crjednosti...savrseno. Tako da je rezultat dosao u drugi plan. Mogu i ja napisati lijepe stvari, uopce nije problem! Problem je samo ko vjeruje u cuda? Ili pak da cekamo CNN pa da vidimo sto je istina. Iz moje perspektive, da sam mogao ili imao utjecaj, jednostavno napustis prvenstvo pa neka se igraju one repke kojima ovaj cirkus odgovra! Npr. sudci su mogli da igraju sa celnicima EHF-a...navijaci nisu niti morali dolaziti u dvoranu vec su mogli odma da se soraju na pakingu, na granici ili u nekoj vukojebini uz direktan prenos! Igraci, repki su trebali sjediti na tribinama, gadati igrace flasama,kovanicama,zajebavat ih sa laserima,...i ostalim pomagalima. Prevoz bi im obezbjedila tvrtka Flinstones, jer su im vozoa jeftina i ekoliski najprihvatljivija Sve u svemu, novonastale drzave iz bivse yuge, bolje je da se ne susrecu nigdje...opano je po okolinu
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 30 sij 2012, 15:04 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Aga postavlja priču jako lijepu o gostovanju zg u banjaluci dok presucuje gostovanja srpskih klubova u hr gdje je sve sasvim normalno bilo da gostuje partizan u košarci ili hemofarm. A nije normalno kad gostuje Cibona, Siroki, Zagreb, Zadar u Srbiji... Neko od njih gostuje svake nedelje, od Beograda, Vrsca, Kragujevca...i bas nikad ni najmanji nered.
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 30 sij 2012, 15:05 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Aga postavlja priču jako lijepu o gostovanju zg u banjaluci dok presucuje gostovanja srpskih klubova u hr gdje je sve sasvim normalno bilo da gostuje partizan u košarci ili hemofarm. Znaš li koliko puta sam videla autobus KK Široki, koji sasvim normalno gostuje u Pioniru?
|
|
Vrh |
|
|
kumek
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 30 sij 2012, 16:07 |
|
|
Iskreno drgai Hrvati i Srbi naravno ,da smo igrali u Zadru ili Splitu isto bi se navijalo zvizdanjem i skandiranjem ustastva i ubij srbina itd.,u Zagrebu mozda malo manje jer tamo je vecinom ''******** publika'' no uglavnom na svjetskom prvenstvu u rukometu kod nas ni jednom ama bas nijednom se nisu pustale ratne pjesme ili da su nasi reprezenativci nosili ratne npr. iz domovisnkog rata kape na glavama,sto me jako iznenadilo i zacudilo pogotovo kad su i sami srpski igraci skandirali sa publikom ''zasto cutit picke ustaske'',publika mi ne smeta uopce,jer je bilo za ocekivati ali od profesionalaca me to jako razocaralo..ali ok,valjda je to vas mentalitet. Ja neznam vase navijacke pjesme niti ih slusam ali nijedu nisam cuo od strane razglasa i da ih pjevate, jeli vi ih imate uopce osim tih ratnih pjesama? kao nase vezane uz nogometne reprezentacije koje svake godine izbace prije nekog velikog prvenstva ili je to zbog toga sto svake prijestupne idete na velika takmicenja pa ih nikad i ne skladite?
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 30 sij 2012, 16:21 |
|
|
pa mi ostali ne pišemo jer valjda nismo ništa drugo ni očekivali od njih. mene ništa nije iznenadilo. to što neki žive u svijetu mašte to je njihov problem. ipak smo mi zapadnije i oni istočnije i ta se razlika osjeti. nismo mi ni približno tako zapadno kako neki misle, ili kao što bi htjeli i što trebamo ali smo ipak zapadnije i to je vidljivo. mene ne zabrinjavaju i ne ljute ti majmuni iz arene. to je ponajprije srpska sramota. prvenstvo je završeno. mi idemo u London po medalju. a oni ostaju sa njima. ili sami sa sobom. razumijem ja dijelom što je takvo stanje tamo. i treba ih pustiti da se sami probude. ako neće opet njihov problem. a za sve ovo ostalo, relativiziranja usporedbe. čemu se oko toga prepirati. Razlika je što su oni napali nas, a ne mi njih. Razlika je što mi imamo Vukovar. a ne oni. Što je svima u glavi slika one uplakane curice i prognanika kraj njihovih tenkova. Što su oni bombardirali naš Sabor, a ne mi njihovi Skupštinu. Što je nama raketiran glavni grad i bačeni zvončići na prvi dan škole. Što su u našim domovima odrasla djeca iz napadnutih krajeva. Što su mnogi od nas mlađih poslani na sela kod djedova i baka zbog straha od granatiranja. Itd. Tko to neće vidjeti njegov problem. Niko ne puši tu priču svi smo mi isti. Samo nam se neda raspravljati. Nedavno sam i ja raspravljao sa jednim finim beogradskim mladićem koji je samo sipao takve parole i jebao mater ustašama što su se usudili osloboditi svoju domovinu od srpske nejači pa se nakon par mjeseci javio. Možda neki shvate neke stvari: "Potpuno sam zaboravio na tvoj odgovor. Elem, podrobno sam istrazivao rat u HR. Naravno, koristio sam nezavisne medije, ne samo one jednostrane kojim su nas hranili tokom celih 90-tih. Znas i sam da su Slobini mediji satanizovali Hrvate. Moram priznati da sam gresio po pitanju raznih cinjenica. Zapravo, nisam ni zeleo da spoznam istinu. Najlakse je negirati, relativizovati i minimalizovati..... Srbi(tj nijhovo bolesno rukovodstvo) su napravili zesce sranje. Mali su izgledi da se nasi odnosi normalizuju. Mozda na individualnom nivou, na kolektivnom nema sanse. Pogotovo, jer mi Srbi nismo doziveli iskrenu katarzu. Neke stvari su mi sada daleko jasnije. Zelim da znas da se kao svaki moralno ispavan Srbin stidim Vukovara, Dubrovnika, Osijeka i ostalih nedela. Zao mi je sto je to cinjeno u ime mog naroda. Nadam se da ce se Srbija iskreno izviniti, i da cete dobiti adekvatnu ratnu odstetu. Odnosi su totalno upropascni, i potrebno je da mnogo vode protece da bi se nesto dobrano promenilo. Nadam se da ce i do toga doci. Toliko......." "Jasno je da trenutno nemamo novca za odstetu. Mali su izgledi da cemo imati i u skorijoj buducnosti. Srbija je zemlja sa gomilom problema, ponajvise finansijskih. Steta ce se platiti kad - tad, samo bi bilo dobro da se to realizuje u dogledno vreme. Kad malo bolje razmislim, dogledno vreme je odavno proslo. Nemacka je maksimalno odlagala svoje obaveze, i dan danas duguje nekim zemljama. Tako je inace posle ratova, nismo mi nikakav atipican primer. Koliko god bilo, nije dovoljno! Steta je prevelika...... zvuci malo plasticno i liseno emocija..... zapravo.... mrtve ne mozemo vratiti sto je najveci i najbolniji gubitak. Problem je sto nismo voljni, niti spremni na manje korake...... Tesko je ubediti narod koji vidi samo ono sto zeli, i ono sto mu se servira. Ima tu i drugih faktora, tesko je prihvatiti istinu ako si x godina duboko verovao u laz. Ma, znao sam ja da tu nesto ne stima. Podozrevao sam da je nesto drugo po sredi. Nisam zeleo da rasprsim sopstvenu iluziju o svom narodu. Ja sam samo iskreni rodoljub i patriota, ponekad hipnotisan tom emocijom. Ali ne vise, ni pod razno...... Svojim gandioznim skepticizmom sam u izvesnoj meri vredjao vase zrtve......Verovao ili ne, ova katarza me je zesce prodrmala...... Nisam hipersenizitvan, niti preterano izrazavam emocije..... ali ovo je bolno iskustvo. Vec par dana ne mogu da se sastavim..... teskoba koju osecam je velika i teska....... No, to nije tvoj problem, niti si duzan da slusas ispovesti nekakvog Srbina koji je doziveo"misaono ciscenje". Pokusacu da uticem na svoju bliznju okolinum, kako bi ista dosla do slicnih saznanja. Toliko mogu da ucninim. Apropo Kosova, imas solidan dokumentarac RTS-a. Videces, prilicno je objektivan. Evo adrese" opet kažem to je njihova stvar. ja od njih ništa ne očekujem. ali što prije se otrijezne to bolje za njih. a sad nastavimo u revijalnom tonu. mir nema alternativu!
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 30 sij 2012, 16:34 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7438 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
doc je napisao/la: pa mi ostali ne pišemo jer valjda nismo ništa drugo ni očekivali od njih. mene ništa nije iznenadilo. to što neki žive u svijetu mašte to je njihov problem. ipak smo mi zapadnije i oni istočnije i ta se razlika osjeti. nismo mi ni približno tako zapadno kako neki misle, ili kao što bi htjeli i što trebamo ali smo ipak zapadnije i to je vidljivo. mene ne zabrinjavaju i ne ljute ti majmuni iz arene. to je ponajprije srpska sramota. prvenstvo je završeno. mi idemo u London po medalju. a oni ostaju sa njima. ili sami sa sobom. razumijem ja dijelom što je takvo stanje tamo. i treba ih pustiti da se sami probude. ako neće opet njihov problem. a za sve ovo ostalo, relativiziranja usporedbe. čemu se oko toga prepirati. Razlika je što su oni napali nas, a ne mi njih. Razlika je što mi imamo Vukovar. a ne oni. Što je svima u glavi slika one uplakane curice i prognanika kraj njihovih tenkova. Što su oni bombardirali naš Sabor, a ne mi njihovi Skupštinu. Što je nama raketiran glavni grad i bačeni zvončići na prvi dan škole. Što su u našim domovima odrasla djeca iz napadnutih krajeva. Što su mnogi od nas mlađih poslani na sela kod djedova i baka zbog straha od granatiranja. Itd. Tko to neće vidjeti njegov problem. Niko ne puši tu priču svi smo mi isti. Samo nam se neda raspravljati. Nedavno sam i ja raspravljao sa jednim finim beogradskim mladićem koji je samo sipao takve parole i jebao mater ustašama što su se usudili osloboditi svoju domovinu od srpske nejači pa se nakon par mjeseci javio. Možda neki shvate neke stvari: "Potpuno sam zaboravio na tvoj odgovor. Elem, podrobno sam istrazivao rat u HR. Naravno, koristio sam nezavisne medije, ne samo one jednostrane kojim su nas hranili tokom celih 90-tih. Znas i sam da su Slobini mediji satanizovali Hrvate. Moram priznati da sam gresio po pitanju raznih cinjenica. Zapravo, nisam ni zeleo da spoznam istinu. Najlakse je negirati, relativizovati i minimalizovati..... Srbi(tj nijhovo bolesno rukovodstvo) su napravili zesce sranje. Mali su izgledi da se nasi odnosi normalizuju. Mozda na individualnom nivou, na kolektivnom nema sanse. Pogotovo, jer mi Srbi nismo doziveli iskrenu katarzu. Neke stvari su mi sada daleko jasnije. Zelim da znas da se kao svaki moralno ispavan Srbin stidim Vukovara, Dubrovnika, Osijeka i ostalih nedela. Zao mi je sto je to cinjeno u ime mog naroda. Nadam se da ce se Srbija iskreno izviniti, i da cete dobiti adekvatnu ratnu odstetu. Odnosi su totalno upropascni, i potrebno je da mnogo vode protece da bi se nesto dobrano promenilo. Nadam se da ce i do toga doci. Toliko......." "Jasno je da trenutno nemamo novca za odstetu. Mali su izgledi da cemo imati i u skorijoj buducnosti. Srbija je zemlja sa gomilom problema, ponajvise finansijskih. Steta ce se platiti kad - tad, samo bi bilo dobro da se to realizuje u dogledno vreme. Kad malo bolje razmislim, dogledno vreme je odavno proslo. Nemacka je maksimalno odlagala svoje obaveze, i dan danas duguje nekim zemljama. Tako je inace posle ratova, nismo mi nikakav atipican primer. Koliko god bilo, nije dovoljno! Steta je prevelika...... zvuci malo plasticno i liseno emocija..... zapravo.... mrtve ne mozemo vratiti sto je najveci i najbolniji gubitak. Problem je sto nismo voljni, niti spremni na manje korake...... Tesko je ubediti narod koji vidi samo ono sto zeli, i ono sto mu se servira. Ima tu i drugih faktora, tesko je prihvatiti istinu ako si x godina duboko verovao u laz. Ma, znao sam ja da tu nesto ne stima. Podozrevao sam da je nesto drugo po sredi. Nisam zeleo da rasprsim sopstvenu iluziju o svom narodu. Ja sam samo iskreni rodoljub i patriota, ponekad hipnotisan tom emocijom. Ali ne vise, ni pod razno...... Svojim gandioznim skepticizmom sam u izvesnoj meri vredjao vase zrtve......Verovao ili ne, ova katarza me je zesce prodrmala...... Nisam hipersenizitvan, niti preterano izrazavam emocije..... ali ovo je bolno iskustvo. Vec par dana ne mogu da se sastavim..... teskoba koju osecam je velika i teska....... No, to nije tvoj problem, niti si duzan da slusas ispovesti nekakvog Srbina koji je doziveo"misaono ciscenje". Pokusacu da uticem na svoju bliznju okolinum, kako bi ista dosla do slicnih saznanja. Toliko mogu da ucninim. Apropo Kosova, imas solidan dokumentarac RTS-a. Videces, prilicno je objektivan. Evo adrese" opet kažem to je njihova stvar. ja od njih ništa ne očekujem. ali što prije se otrijezne to bolje za njih. a sad nastavimo u revijalnom tonu. mir nema alternativu! To je to,sve odlično napisano. A moderatori bi mogli malo pripaziti,s obzirom na otvoreno četnikovanje na forumu,stavljanje slika kapa sa kokardama i mrtvačkim glavama jer bi to moglo vrlo lako odvratiti Hrvate sa inače vrlodobrog foruma.Što je previše,previše je stvarno bez obzira na trenutne političke odnose u BiH. Upitajmo se bi li se tolerirala obrnuta situacija.Lijep pozdrav.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 30 sij 2012, 16:38 |
|
|
doc je napisao/la: pa mi ostali ne pišemo jer valjda nismo ništa drugo ni očekivali od njih. mene ništa nije iznenadilo. to što neki žive u svijetu mašte to je njihov problem. ipak smo mi zapadnije i oni istočnije i ta se razlika osjeti. nismo mi ni približno tako zapadno kako neki misle, ili kao što bi htjeli i što trebamo ali smo ipak zapadnije i to je vidljivo. mene ne zabrinjavaju i ne ljute ti majmuni iz arene. to je ponajprije srpska sramota. prvenstvo je završeno. mi idemo u London po medalju. a oni ostaju sa njima. ili sami sa sobom. razumijem ja dijelom što je takvo stanje tamo. i treba ih pustiti da se sami probude. ako neće opet njihov problem. a za sve ovo ostalo, relativiziranja usporedbe. čemu se oko toga prepirati. Razlika je što su oni napali nas, a ne mi njih. Razlika je što mi imamo Vukovar. a ne oni. Što je svima u glavi slika one uplakane curice i prognanika kraj njihovih tenkova. Što su oni bombardirali naš Sabor, a ne mi njihovi Skupštinu. Što je nama raketiran glavni grad i bačeni zvončići na prvi dan škole. Što su u našim domovima odrasla djeca iz napadnutih krajeva. Što su mnogi od nas mlađih poslani na sela kod djedova i baka zbog straha od granatiranja. Itd. Tko to neće vidjeti njegov problem. Niko ne puši tu priču svi smo mi isti. Samo nam se neda raspravljati. Nedavno sam i ja raspravljao sa jednim finim beogradskim mladićem koji je samo sipao takve parole i jebao mater ustašama što su se usudili osloboditi svoju domovinu od srpske nejači pa se nakon par mjeseci javio. Možda neki shvate neke stvari: "Potpuno sam zaboravio na tvoj odgovor. Elem, podrobno sam istrazivao rat u HR. Naravno, koristio sam nezavisne medije, ne samo one jednostrane kojim su nas hranili tokom celih 90-tih. Znas i sam da su Slobini mediji satanizovali Hrvate. Moram priznati da sam gresio po pitanju raznih cinjenica. Zapravo, nisam ni zeleo da spoznam istinu. Najlakse je negirati, relativizovati i minimalizovati..... Srbi(tj nijhovo bolesno rukovodstvo) su napravili zesce sranje. Mali su izgledi da se nasi odnosi normalizuju. Mozda na individualnom nivou, na kolektivnom nema sanse. Pogotovo, jer mi Srbi nismo doziveli iskrenu katarzu. Neke stvari su mi sada daleko jasnije. Zelim da znas da se kao svaki moralno ispavan Srbin stidim Vukovara, Dubrovnika, Osijeka i ostalih nedela. Zao mi je sto je to cinjeno u ime mog naroda. Nadam se da ce se Srbija iskreno izviniti, i da cete dobiti adekvatnu ratnu odstetu. Odnosi su totalno upropascni, i potrebno je da mnogo vode protece da bi se nesto dobrano promenilo. Nadam se da ce i do toga doci. Toliko......." "Jasno je da trenutno nemamo novca za odstetu. Mali su izgledi da cemo imati i u skorijoj buducnosti. Srbija je zemlja sa gomilom problema, ponajvise finansijskih. Steta ce se platiti kad - tad, samo bi bilo dobro da se to realizuje u dogledno vreme. Kad malo bolje razmislim, dogledno vreme je odavno proslo. Nemacka je maksimalno odlagala svoje obaveze, i dan danas duguje nekim zemljama. Tako je inace posle ratova, nismo mi nikakav atipican primer. Koliko god bilo, nije dovoljno! Steta je prevelika...... zvuci malo plasticno i liseno emocija..... zapravo.... mrtve ne mozemo vratiti sto je najveci i najbolniji gubitak. Problem je sto nismo voljni, niti spremni na manje korake...... Tesko je ubediti narod koji vidi samo ono sto zeli, i ono sto mu se servira. Ima tu i drugih faktora, tesko je prihvatiti istinu ako si x godina duboko verovao u laz. Ma, znao sam ja da tu nesto ne stima. Podozrevao sam da je nesto drugo po sredi. Nisam zeleo da rasprsim sopstvenu iluziju o svom narodu. Ja sam samo iskreni rodoljub i patriota, ponekad hipnotisan tom emocijom. Ali ne vise, ni pod razno...... Svojim gandioznim skepticizmom sam u izvesnoj meri vredjao vase zrtve......Verovao ili ne, ova katarza me je zesce prodrmala...... Nisam hipersenizitvan, niti preterano izrazavam emocije..... ali ovo je bolno iskustvo. Vec par dana ne mogu da se sastavim..... teskoba koju osecam je velika i teska....... No, to nije tvoj problem, niti si duzan da slusas ispovesti nekakvog Srbina koji je doziveo"misaono ciscenje". Pokusacu da uticem na svoju bliznju okolinum, kako bi ista dosla do slicnih saznanja. Toliko mogu da ucninim. Apropo Kosova, imas solidan dokumentarac RTS-a. Videces, prilicno je objektivan. Evo adrese" opet kažem to je njihova stvar. ja od njih ništa ne očekujem. ali što prije se otrijezne to bolje za njih. a sad nastavimo u revijalnom tonu. mir nema alternativu! Ovakvi stavovi nazalost dominiraju... Pazi ti tu mentalnu podelu - zapad i istok, ti si jos u hladnom ratu... Svi oni koji zive u tim podelama, ubedjeni da su oni blizi nekakvom izvoru kulture i civilizacije... ce zauvek biti robovi predrasuda i neznanja. Da bi se to pojacalo, onda se posoli ratom, curicom pored tenka, Vukovarom... nisi ni svestan koliko si ostao u 90-im, i koliko se stvari od tad promenilo. Znas o Srbiji onoliko koliko su te natrovali medijima, tipican si produkt propagandnog ispiranja mozga, jer sve recenice koje pises su ispisane zilion puta, isti motivi, isti zakljucci... sve isto, template na kome samo se menja nick... Vrhunac idiotluka je ovaj citat na kraju...kao, nekome si otvorio oci Cekaj, jel stvarno mislis da ce neko pasti na ovakav ljigav post
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 30 sij 2012, 16:45 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Cekaj, jel stvarno mislis da ce neko pasti na ovakav ljigav post Evo, Tulkas ga već smestio u opciju Favorites.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 30 sij 2012, 16:52 |
|
|
Ajde se ti lijepo okani tulkasa i uzivaj
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 30 sij 2012, 16:56 |
|
|
ma to je vaš problem. to što vi u svemu vidite zavjere i kao ovo je napisano da bi vi "pali" na nešto. samo vi nastavite. nemam potrebu za raspravom. "Vrhunac idiotluka je ovaj citat na kraju...kao, nekome si otvorio oci " to nije moj citat nego tvog sugrađanina. sve najbolje komšija.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
kumek
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 30 sij 2012, 17:05 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Pazi ti tu mentalnu podelu - zapad i istok, ti si jos u hladnom ratu... Svi oni koji zive u tim podelama, ubedjeni da su oni blizi nekakvom izvoru kulture i civilizacije... ce zauvek biti robovi predrasuda i neznanja. pa iskreno i dalje vas smatramo (vecina) da ste manje kulturni, tj. manje civiliziraniji kao sta nas hrvate smatraju slovenci manje zapadnijim to je to tako..ugl. mi smo uvijek na strani dorboga a vi na strani zlocestih :P sami se dijelite od drugih kad bjezite rusima salu na stranu,primjer jedan, Seselj koji je ikona ako ne i bozanstvo u Srbiji, kako se samo izrazava u Haagu da ne govorim jos da ima svoju vlastitu stranku koja uredno bere mandate u skupstini vasoj,e pa nadji mi jednog takvog ''politicara'' u Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Robert Te Diro
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 30 sij 2012, 17:09 |
|
|
kumek je napisao/la: e pa nadji mi jednog takvog ''politicara'' u Hrvata Imamo i mi mentola, nemojmo se praviti prefinima , samo nikad nisu imali većinu u parlamentu
_________________ U vražju mater!
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 30 sij 2012, 17:14 |
|
|
kumek je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Pazi ti tu mentalnu podelu - zapad i istok, ti si jos u hladnom ratu... Svi oni koji zive u tim podelama, ubedjeni da su oni blizi nekakvom izvoru kulture i civilizacije... ce zauvek biti robovi predrasuda i neznanja. pa iskreno i dalje vas smatramo (vecina) da ste manje kulturni, tj. manje civiliziraniji kao sta nas hrvate smatraju slovenci manje zapadnijim to je to tako..ugl. mi smo uvijek na strani dorboga a vi na strani zlocestih :P sami se dijelite od drugih kad bjezite rusima salu na stranu,primjer jedan, Seselj koji je ikona ako ne i bozanstvo u Srbiji, kako se samo izrazava u Haagu da ne govorim jos da ima svoju vlastitu stranku koja uredno bere mandate u skupstini vasoj,e pa nadji mi jednog takvog ''politicara'' u Hrvata Kumek, ti se verovatno savršeno razumeš u izradu čvaraka pa se toga drži, tako ti boga.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 30 sij 2012, 17:15 |
|
|
doc je napisao/la: ma to je vaš problem. sve najbolje komšija. Eto.Da ne ponavljam.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 30 sij 2012, 17:15 |
|
|
Jebote, koji roboti 4-5 rečenica/mantri i samo im mijenjaju redosljed. Matematičko pravilo iz 2. razreda osnovne škole: Ako činiocima zamjenimo mjesto, proizvod se ne mijenja
|
|
Vrh |
|
|
kumek
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 30 sij 2012, 17:16 |
|
|
Robert Te Diro je napisao/la: kumek je napisao/la: e pa nadji mi jednog takvog ''politicara'' u Hrvata Imamo i mi mentola, nemojmo se praviti prefinima , samo nikad nisu imali većinu u parlamentu da krivo sam postavio, i mislio sam na one koji su kao u ''vecim strankama''
|
|
Vrh |
|
|
kumek
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 30 sij 2012, 17:20 |
|
|
teranova je napisao/la: kumek je napisao/la: pa iskreno i dalje vas smatramo (vecina) da ste manje kulturni, tj. manje civiliziraniji kao sta nas hrvate smatraju slovenci manje zapadnijim to je to tako..ugl. mi smo uvijek na strani dorboga a vi na strani zlocestih :P sami se dijelite od drugih kad bjezite rusima salu na stranu,primjer jedan, Seselj koji je ikona ako ne i bozanstvo u Srbiji, kako se samo izrazava u Haagu da ne govorim jos da ima svoju vlastitu stranku koja uredno bere mandate u skupstini vasoj,e pa nadji mi jednog takvog ''politicara'' u Hrvata Kumek, ti se verovatno savršeno razumeš u izradu čvaraka pa se toga drži, tako ti boga. Evo ga,uvijek je tako kod vas susjeda. U nedostatku konkretnih argumenata ili kvalitetne replike bjezi se ka onim glupim odgovorima kao tvojim. Ne vidim kakve li veze cvarak ima sa seseljom ili rukometom :P
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 30 sij 2012, 17:21 |
|
|
Nije navijač,valjda,došao da se žali u MUP!?
Sredovječni muškarac naoružan bombom u prostorijama policije beogradske općine Čukarica od 15.00 sati drži kao taoce inspektore koji su se zatekli u prizemlju zgrade.
Kako javljaju beogradski mediji, u prostorijama SUP-a Čukarica u Lješkoj ulici u Beogradu odvija se prava drama, a ispred zgrade SUP-a nalazi se veliki broj pripadnika policije koji pokušavaju pregovarati s bombašem.
Nije poznato ima li naoružani muškarac neke zahtjeve.
U blizini su i vatrogasci koji su spremni za evakuaciju zaposlenih.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 30 sij 2012, 17:27 |
|
|
I koja je poanta upisa
|
|
Vrh |
|
|
Grude_78
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 30 sij 2012, 17:29 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Nije navijač,valjda,došao da se žali u MUP!?
Sredovječni muškarac naoružan bombom u prostorijama policije beogradske općine Čukarica od 15.00 sati drži kao taoce inspektore koji su se zatekli u prizemlju zgrade.
Kako javljaju beogradski mediji, u prostorijama SUP-a Čukarica u Lješkoj ulici u Beogradu odvija se prava drama, a ispred zgrade SUP-a nalazi se veliki broj pripadnika policije koji pokušavaju pregovarati s bombašem.
U blizini su i vatrogasci koji su spremni za evakuaciju zaposlenih. Ti si iznad ovoga, prijatelju. Rang onih koji objavljuju sliku mrtvog vrapca u RS-u da bi dokazali kako u njoj danas života nejma ili ako ima on je genocidisan, ili onih što se vesele kad se slupaju dva auta na Žovnici na putu za Široki.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 30 sij 2012, 17:30 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: I koja je poanta upisa Ima važnijih problema od četnika i ustaša...
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 30 sij 2012, 17:31 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Ima važnijih problema od četnika i ustaša...
Tu se slažem
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 30 sij 2012, 17:32 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10010 Lokacija: Banja Luka
|
http://www.nspm.rs/hronika/slavko-goluza-ziveo-sam-za-to-da-se-u-beogradu-svira-lijepa-nasa.html...a ja, u svojoj naivnosti mislio, doso covjek da igraju rukomet.. Salim se... naravno da sam to znao i bez Goluzine izjave... ...nego zapade mi za oko jedan zanimljiv komentar... Pele Goluža, očigledno ne zna da je muziku za "Lijepu našu"napisao Srbin Josif Runjanin, poreklom iz sela Runjani kod Loznice. Ovaj naš kompozitor je napisao i muziku za pesmu -Rado Srbin ide u vojnike-.
A u himni se koristi i poznata hrvatska reč "vazda".
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 30 sij 2012, 17:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60121 Lokacija: DAZP HQ
|
kakve su ovo gluparije, posebice s rječju vazda. za himnu se vjeruje da ju je uglazbio Josip Runjanin, iako nema točnog podatka, a stihovi su uzeti iz pjesme Antnuna Mihanovća Horvatska domovina, prve dvije i zadnje dvije strofe.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 30 sij 2012, 17:37 |
|
|
Grude_78 je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Nije navijač,valjda,došao da se žali u MUP!?
U blizini su i vatrogasci koji su spremni za evakuaciju zaposlenih. Ti si iznad ovoga, prijatelju. Rang onih koji objavljuju sliku mrtvog vrapca u RS-u da bi dokazali kako u njoj danas života nejma ili ako ima on je genocidisan, ili onih što se vesele kad se slupaju dva auta na Žovnici na putu za Široki. Zaboravio sam kako se zove taj literarni izraz,da prodrmaš čitatelja iz učmalosti Ljudi se rokaju na sve strane,gladnih na sve strane,droga i nemoral na sve strane...a mi palamudimo o rukometu.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|