Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24436 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Pada, pada, pada i već ga je na pojedinim područjima oko pola metra. Što je najgore nimalo ne prestaje. Pada već 18 sati bez prestanka na većem dijelu Hercegovine. Najavljuju ga i za noćas i sutra.
Ljubuški, Grude, Široki Brijeg već preko 40 cm. Čitluk 50 cm. MOstar pozamašno.
Pada, pada, pada i već ga je na pojedinim područjima oko pola metra. Što je najgore nimalo ne prestaje. Pada već 18 sati bez prestanka na većem dijelu Hercegovine. Najavljuju ga i za noćas i sutra.
Smetovi, mećava i ne konta prestati. Kaže baba nije vako odavno ;)
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24436 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Grude_78 je napisao/la:
lider30 je napisao/la:
Smetovi, mećava i ne konta prestati. Kaže baba nije vako odavno ;)
Za guzdu, zora u Mostaru, Hercegovke uber alles.
Mostarska canca se potpetica ne odriče ni po mećavi.
Meni tog snijega pun kurac, da se onako narodski izrazim. Ali neka ga, mogu lijenčariti jer je kraj bogat od turzma. Inače bih morao na planinu ići krave čuvati.
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7670 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
Ne znam kako je drugdje ,ali uz ovaj vjetar,matere mi,u Mostaru izgleda kao ''Dan poslije sutra'' uživo.Na mjestima i do 30 cm snijega i to u središtu grada,znači da u prigradskim naseljima ima i više. Ja se sjećam '94. ovolikog snijega ,a još prije navodno samo '85. ili '86. Vladimir Paar je bio u pravu.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.