|
|
Stranica: 12/17.
|
[ 406 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Vii
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 10 vel 2012, 12:27 |
|
|
Aztec je napisao/la: Vii je napisao/la: Nego Jewish, ne odgovori mi zašto Jewish? Ne znam sta da ti kazem... Vi ste zene, i cipele su vase podrucje, a ja se ne osjecam ugodno tu. Ma ne to, nego zašto si odabrao avatar u stilu Židova? Iako je opet nevezano za temu :)
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 10 vel 2012, 12:27 |
|
|
teranova je napisao/la: Vii je napisao/la: Hehe, malo sam se prepoznala u ovom opisu. Volim također obuću i torbe, bez kojih nema dobrog stylinga. Meni definitivno torba upotpunjuje cjelokupni styling Jao, gde me nađe sa torbama...Upravo sam juče pazarila jednu, prosto me zvala iz izloga. Jaoooojojjjjj :))) Mene zove svaki dan više njih
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 10 vel 2012, 12:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Vii je napisao/la: Aztec je napisao/la: Ne znam sta da ti kazem... Vi ste zene, i cipele su vase podrucje, a ja se ne osjecam ugodno tu. Ma ne to, nego zašto si odabrao avatar u stilu Židova? Iako je opet nevezano za temu :) Pa to si me pitala na drugoj temi. A odgovor je, da provociram odredjene forumase.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 10 vel 2012, 12:45 |
|
|
Aztec je napisao/la: Vii je napisao/la: Ma ne to, nego zašto si odabrao avatar u stilu Židova? Iako je opet nevezano za temu :) Pa to si me pitala na drugoj temi. A odgovor je, da provociram odredjene forumase. Predlažem prebacivanje u kafanu Složni burazeri
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 10 vel 2012, 13:30 |
|
|
Za ljeto ovako nesto. Zima, helanke sa dugim dzemperima i majcama.Dzins i sl.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 10 vel 2012, 13:32 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Emt, di ti je šal!? grlo golo i dekolte... odma na pljuća udari....
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 10 vel 2012, 13:37 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
MRSHO je napisao/la: Emt, di ti je šal!? grlo golo i dekolte... odma na pljuća udari.... Da. Opasno je ovako se zimi oblačiti .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 10 vel 2012, 14:01 |
|
|
emt je napisao/la: Za ljeto ovako nesto. Zima, helanke sa dugim dzemperima i majcama.Dzins i sl. mnogo lepo, samo nam ostaje da pogađamo koje su ti boje oči
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
|
Dragica88
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 10 vel 2012, 16:06 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Emt, di ti je šal!? grlo golo i dekolte... odma na pljuća udari.... Opasno je to. Jedna moja prijateljica je tako uhvatila trudnoću!!
|
|
Vrh |
|
|
zomby
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 10 vel 2012, 16:10 |
|
|
...JOS NISAM CUO DA IMA SNIZENJE ZA MUSKARCE!? E kada to bude...moza se za neki stil i odlucim...ovako...suti i trpi snizenja...!
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 10 vel 2012, 16:14 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Emt, di ti je šal!? grlo golo i dekolte... odma na pljuća udari.... Ma kakav šal, kakvi bakraci, junacko srce bije u grudima. @Dragice, šta će meni ovo malo zime, i snijega od metar, ništa ! Sto se obuce tiče, volim udobnu i nikad mi nije zao dati paru vise za dobar par cipela, cizama. Kaisevi i torbice su mi slabost. Suncanice obično unistim za jednu sezonu, vecinom mi služe kao raif i pridrzavaju kosu čak i kad je oblacno.
|
|
Vrh |
|
|
Dragica88
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 10 vel 2012, 16:23 |
|
|
emt je napisao/la: [
Suncanice obično unistim za jednu sezonu, Samo jednu sezonu? Mora da uzimaš one do 10 eura? ;)
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 10 vel 2012, 16:26 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Dragica88 je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Emt, di ti je šal!? grlo golo i dekolte... odma na pljuća udari.... Opasno je to. Jedna moja prijateljica je tako uhvatila trudnoću!! Čuvaj se ti takvih frendica, trudnoća je zarazna
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 10 vel 2012, 16:33 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
zomby je napisao/la: ...JOS NISAM CUO DA IMA SNIZENJE ZA MUSKARCE!? E kada to bude...moza se za neki stil i odlucim...ovako...suti i trpi snizenja...! Zar ti nisi skužio da smo mi izgubili rat. Uđeš u HM i ostale trgovine, jedan kat za djecu, drugi kat za žene, i mala polica u ćošku za muškarce.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 10 vel 2012, 16:35 |
|
|
BBC je napisao/la: zomby je napisao/la: ...JOS NISAM CUO DA IMA SNIZENJE ZA MUSKARCE!? E kada to bude...moza se za neki stil i odlucim...ovako...suti i trpi snizenja...! Zar ti nisi skužio da smo mi izgubili rat. Uđeš u HM i ostale trgovine, jedan kat za djecu, drugi kat za žene, i mala polica u ćošku za muškarce.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 10 vel 2012, 16:51 |
|
|
Dragica88 je napisao/la: emt je napisao/la: [
Suncanice obično unistim za jednu sezonu, Samo jednu sezonu? Mora da uzimaš one do 10 eura? ;) Ma uzmem fensi uvijek, no kosa mi je problem. A nikad pri ruci trake ili gumice.Hvala Bogu to i nije neka šteta, jer svaka sezona ima nove oblike i marke. Tako da ne tugujem puno .
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 10 vel 2012, 16:52 |
|
|
Smij se ti smij. Malo pomalo i zabijate nož u leđa. Merkelica, Kosor, Thatcher.
Treba vas vratiti u kuhinjski ured, lijepo da ste obučene, da služite kave. Ostalo ćemo se demokratski dogovoriti u platformi.
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 10 vel 2012, 16:55 |
|
|
BBC je napisao/la: Smij se ti smij. Malo pomalo i zabijate nož u leđa. Merkelica, Kosor, Thatcher.
Treba vas vratiti u kuhinjski ured, lijepo da ste obučene, da služite kave. Ostalo ćemo se demokratski dogovoriti u platformi. BBC smijem se na diskriminaciju muškaraca u trgovinama.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 10 vel 2012, 16:56 |
|
|
BBC je napisao/la: Smij se ti smij. Malo pomalo i zabijate nož u leđa. Merkelica, Kosor, Thatcher.
Treba vas vratiti u kuhinjski ured, lijepo da ste obučene, da služite kave. Ostalo ćemo se demokratski dogovoriti u platformi. Ti znaš već sto trebaš reci, pa otvori kurs za ove neozenjene i pocetnike. Kazi fino ljudima, da će njihova biti uvijek zadnja DA DRAGA ! Neka ne žive u iluzijama.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 10 vel 2012, 16:58 |
|
|
Nisam u toj fazi. Još je uvijek u strahu da ću razvod tražiti pa se ne usuđuje. Treba napetost podgrijavati, inače najebeš. Strogo ignoriranje UN odluka.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 10 vel 2012, 17:04 |
|
|
BBC je napisao/la: Nisam u toj fazi. Još je uvijek u strahu da ću razvod tražiti pa se ne usuđuje. Treba napetost podgrijavati, inače najebeš. Strogo ignoriranje UN odluka. Onda je dovedi na forum da joj ja sapnem, par rečenica. U vezi razvoda i zakonski obaveza države Austrije.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 10 vel 2012, 17:12 |
|
|
emt je napisao/la: BBC je napisao/la: Nisam u toj fazi. Još je uvijek u strahu da ću razvod tražiti pa se ne usuđuje. Treba napetost podgrijavati, inače najebeš. Strogo ignoriranje UN odluka. Onda je dovedi na forum da joj ja sapnem, par rečenica. U vezi razvoda i zakonski obaveza države Austrije. Što joj vrijedi. Svakako je sve ona zaradila, njoj ostaje.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 10 vel 2012, 17:17 |
|
|
BBC je napisao/la: emt je napisao/la: Onda je dovedi na forum da joj ja sapnem, par rečenica.
U vezi razvoda i zakonski obaveza države Austrije. Što joj vrijedi. Svakako je sve ona zaradila, njoj ostaje. Kako si ti velikodusan tip !
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 10 vel 2012, 17:18 |
|
|
Ja sam ti boem Ćoek, ne treba mi puno. Osim kad kupujem notebook.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Vas stil oblacenja Postano: 10 vel 2012, 17:20 |
|
|
Inače to gore nije sva istina. Kod razvoda ja dobijem pola. Šalim se, ja sam boem.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|