HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 27 stu 2024, 11:49.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 55 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Vaši treninzi
PostPostano: 12 vel 2012, 16:57 

zlatni_ljiljan je napisao/la:

Bez recepta?????Gdje je to da otkupim sve testa sto imaju na lageru????Jebote ja sam presretan i sto ovu cijenu placam bilo je dana kad sam placao 1 ampulu 4 eura(da dobro si chuo ne marke nego eura) kad sam bocu Bolde od 10 ml blaco 40 eura ,a bocu Trena 70 eura,pa ti izracunaj,a gdje je euro po tableti clome(clomifen) ...

Parenteralno je sve sto ne ide preko usta odnosno crijeva,znaci igla majka :palacgore1 u rame sam davao i u list i u kvadriceps,cak sam jednom i u biceps dao pa sam nosio hematom jedno dva mjeseca na bicki,brate boli puno u rame i rame je samo za do 1 ml sve preko je bolno,zato gluteus majka...

Joj šuti,bilo je i 100 kn kod mene,13 eura komad u prijevodu . Nisam znao da se to zove parentalno,eto šta ti je iskustvo ,4 god u tome i neznam ,lol. Nisam uzeo u obzir da je bolno u rame sve preko 1 ml . Onda ti ostaje gluteus nažalost . Nasmijao sam se dobro za biceps i hematom ,kako ti to palo na pamet. :zubati Dovoljno ga je imat na pakšuu ,a kamoli na bicepsu . Čovječe ti ćeš bankrotirat sa takvim cijenama.Ti koji ti prodaju su lopuže žešće. Ostavit ću ti tokom dana PP sa nekim korisnim informacijama i brojevima telefona.Meni više ne treba pošto sam završio svoje bavljenje time 10.1.2011 -te godine. Al počet ću i ja uskoro sa treniranjem kad obavim neke bitne stvari.

Vrh

PostPostano: 12 vel 2012, 17:06 

Cak mislim da sam probio brahijalnu arteriju taj put jer sam bio par dana paraliziran u tu ruku,takav bol se ne moze opisati i to nije bolio odmah nego tek sutradan...dobro pauza dobro dodje jedno vrijeme ali poceces ti opet jer ko jednom zavoli miris zeljeza spojenog sa mirisom znoja taj ne prestaje do groba :zubati

Lem Jelid Ve Lem Juled
Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad

Vrh

PostPostano: 12 vel 2012, 17:07 

Cak mislim da sam probio brahijalnu arteriju taj put jer sam bio par dana paraliziran u tu ruku,takav bol se ne moze opisati i to nije bolio odmah nego tek sutradan...dobro pauza dobro dodje jedno vrijeme ali poceces ti opet jer ko jednom zavoli miris zeljeza spojenog sa mirisom znoja taj ne prestaje do groba :zubati

Mario,

ti si iz Tuzle?? Trenirao sam svojevremeno jedno ljeto kod Nedzada u Mejdanu,tamo sam upoznao i Nasera :palacgore1

Lem Jelid Ve Lem Juled
Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad

Vrh

PostPostano: 12 vel 2012, 18:05 

Mario,

ti si iz Tuzle?? Trenirao sam svojevremeno jedno ljeto kod Nedzada u Mejdanu,tamo sam upoznao i Nasera :palacgore1

Jesam ,živio na Brčanskoj Malti ,i kod pošte jedno vrijeme. Al davno je to bilo ,tako da nisam upoznat sa BB scenom u Tuzli.
Poznato mi je to sa arterijom,vidio sam slučajeva da si ljudi prođu kroz venu u debeli mišić ,i onda kad izvade,lokva krvi,pa panika... Zato i nije preporučljivo u biceps,dobro je prokrvljen a spada u malu skupinu mišića. Listovi isto spadaju u malu ,al čuo sam da si dosta ljudi daje u njega.
Zasitio sam se,odnosno iritira me nedostatak financija.Nikad nisam uspio napravit definiciju kakvu sam želio .Znaš i sam kolko je to skupo. Pogotovo za RH prilike di nedobiješ plaću itd.
Rekao sam sebi dok ne budem imao love onoliko kolko mi treba da napravit to što sam zamislio ,neću ni počinjat. Ovako mogu reda radi održavat mišiće.Al i to nema nekog smisla jer ako si upoznat sa terminom "muscle memory" znaš i sam da se lako vratit na stanje gdje si bio. Tijelo pamti .I da ,slažem se,ko jednom okusi željezo i znoj ,uvijek se vrati.Vrlo zarazan sport.

Vrh

PostPostano: 12 vel 2012, 18:19 

Aztec je napisao/la:
Ministry of Sound je napisao/la:
slika

Sto je zubice sredio... al gadan onda, gadan i danas... ja stvarno ne znam sta tolike zene vide u tom tipu (osim sto ima lovu, ocito).

Inace, najbolje vjezbe za tijelo i ujedno najteze su one gimnasticke, i ja sam se nekako sve vise s tim poceo baviti.

On nije zubiće sredio, to su ljubomorci napravili photoshop :kava
I logično da će nešto vidjeti u njemu, ne u nekom napuhanom krkanu na kojemu puca uska majica :pepam

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 55 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: