|
|
Stranica: 1/12.
|
[ 287 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
pjosip
|
Naslov: Re: Hajduk il Dinamo Postano: 06 svi 2009, 10:22 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Zrinjski. Od ostalih klubova navijam za Dinamo i Juventus. Robi, slika u potpisu ti je "teška" 88 kilobajta. To ti je previše za sig, opterećuje i forum servera a bome i naše browsere.
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
|
um vuk
|
Naslov: Re: Hajduk il Dinamo Postano: 06 svi 2009, 18:57 |
|
|
to su klubovi koji nemaju nikakve veze sa herceg-bosnom,hercegovinom,bosnom i hercegovinom.. imamo mi svoje klubove ovdje za koje bi trebali navijat i navijat ćete uskoro ako dosad niste.. klubove kao što su ZRINJSKI,ŠIROKI,POSUJE itd..jer nigdje nećete bit dobrodošli kao kod ovih klubova,jer ste bilo u dalmaciji,bilo u zg,za domaće patriote "tamo neki bosanci",i šta vi imate tu radit
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Hajduk il Dinamo Postano: 06 svi 2009, 19:01 |
|
|
um vuk je napisao/la: to su klubovi koji nemaju nikakve veze sa herceg-bosnom,hercegovinom,bosnom i hercegovinom.. imamo mi svoje klubove ovdje za koje bi trebali navijat i navijat ćete uskoro ako dosad niste.. klubove kao što su ZRINJSKI,ŠIROKI,POSUJE itd..jer nigdje nećete bit dobrodošli kao kod ovih klubova,jer ste bilo u dalmaciji,bilo u zg,za domaće patriote "tamo neki bosanci",i šta vi imate tu radit Dobro ljudi. Ne zanima vas, ima koga zanima pa dopustite da ni misle svi kao vi. Imate tamo teme o Zrinjskom, o ligi BiH, pa pustite one koje zanima da kažu o samoj temi.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
patriot
|
Naslov: Re: Hajduk il Dinamo Postano: 18 svi 2009, 14:00 |
|
|
um vuk je napisao/la: to su klubovi koji nemaju nikakve veze sa herceg-bosnom,hercegovinom,bosnom i hercegovinom.. imamo mi svoje klubove ovdje za koje bi trebali navijat i navijat ćete uskoro ako dosad niste.. klubove kao što su ZRINJSKI,ŠIROKI,POSUJE itd..jer nigdje nećete bit dobrodošli kao kod ovih klubova,jer ste bilo u dalmaciji,bilo u zg,za domaće patriote "tamo neki bosanci",i šta vi imate tu radit Ovo opce nije istina..ma znas sta,vise mi dosta ovoga..borim se tu protiv vjetrenjaca u zagrebu,sad vidim i dole antagonizmi spram zg..ko jebe te orjunase sta misle..uvijek su bili glasni i uvijek ce biti..nas je u splitu 90-tih izvlacila zapdana hercegovina..pa recimo livno je islo u ex yu,kao i nesto momaka iz srednje bosne po gostovanjima..sada idu momci koji nemaju nikakvih problema tipa ovoga sta nabrojao..uostalom i torca napravila poruku na zadnjem derbiju..uvijek dobro nas ugoste kad se igrala u sirokom il gabeli..nedavno prico sa deckom kojima u kombiju prosjek blizu 40 godina i koji mi pricao kako izgledao mostar 80-tih..dodje nasih 5o iz zagreba i cijela tribina hercegovaca.. I za inkvija HERCEGOVINA VOLI SAMO DINAMA
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Hajduk il Dinamo Postano: 18 svi 2009, 19:40 |
|
|
Zrinski je napisao/la: Opa sad smo se počeli i vrijeđati. Nije to za mene ovakvog neobrazovanog i nepimenog. Ugodnu zabavu vam želim.......... Ajde Zrinskec nemoj se ljutit, zajebavamo se.. Ali fakat, šta je znao naš prosječni krkan. Ja govorim za svoje na selu. Svi nepismeni su navijali za Dinamo. Ti si čist nešto drugo..
|
|
Vrh |
|
|
patriot
|
Naslov: Re: Hajduk il Dinamo Postano: 18 svi 2009, 20:29 |
|
|
dok su nama razjebali gradjanski i odveli sve bitne igrace,vi gospoda ste igrali kao prva nesluzbena repka juge na visu .. da ne pricam kako je concordija prosla.. iz velog mista-tisuce komunista
|
|
Vrh |
|
|
west
|
Naslov: Re: Hajduk il Dinamo Postano: 18 svi 2009, 20:33 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Zrinski je napisao/la: Opa sad smo se počeli i vrijeđati. Nije to za mene ovakvog neobrazovanog i nepimenog. Ugodnu zabavu vam želim.......... Ajde Zrinskec nemoj se ljutit, zajebavamo se.. Ali fakat, šta je znao naš prosječni krkan. Ja govorim za svoje na selu. Svi nepismeni su navijali za Dinamo. Ti si čist nešto drugo.. oces da nam suptilno velis da si ti bio mimo svog sela i nisi bio prosjecan krkan ?
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Hajduk il Dinamo Postano: 18 svi 2009, 20:45 |
|
|
west je napisao/la: oces da nam suptilno velis da si ti bio mimo svog sela i nisi bio prosjecan krkan ? ne suptilno, nego izravno.
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Hajduk il Dinamo Postano: 18 svi 2009, 20:46 |
|
|
patriot je napisao/la: dok su nama razjebali gradjanski i odveli sve bitne igrace,vi gospoda ste igrali kao prva nesluzbena repka juge na visu .. da ne pricam kako je concordija prosla.. iz velog mista-tisuce komunista istina, što govori o vašem patriotizmu. Za Beograd..Zaaa Beograd..
|
|
Vrh |
|
|
vanjushka
|
Naslov: Re: Hajduk il Dinamo Postano: 20 svi 2009, 10:58 |
|
|
Tacno, rugala se sova sjenici. Eto kao plakao Poljud kada je Tito umro. Da se igrala tekma Dinamo-Zvezda na Maksimiru, i Tito umro, valjda bi Maksimir aplaudirao i eruptirao od slavlja Mozes misliti.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Hajduk il Dinamo Postano: 20 svi 2009, 17:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24031 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
E u ovom slučaju je prednost, što je Zrinjski bio zabranjen 45 godina. Nije nikad petokrake stavljo u grb.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
patriot
|
Naslov: Re: Hajduk il Dinamo Postano: 25 svi 2009, 00:51 |
|
|
a inkvi ce dobit i fotku tih delija u nikakvom broju u splitu i kako sutke idu ..svaka im cast na mentalitetu jer obdje je brija,nebi se stel mesati,al nasralo se masu toga sta nema veze sa mozgom..i ono sto htjedoh reci..masa dogadjaja je poslije ispala u korist onih koji dobili....sada iste price citam i od nasih ljudi..a sta najbolje,godinama se spominje kako nam cigani razbili grad..pa je bilo provokacija tipa poznato navijanje u siledzijki ko peca panker na desetu obljetnicu..al to je nista..1992 nam se pjevalo,srusili smo zagreb grad,isti je ko beograd..cak se islo toliko daleko da su horde bile bolje..ne priznajem nikome da bio bolji i jaci od nas zadnje dvije sezone yu lige..nema sanse..a ove price mi palili baklje 1587 i ostalo su presmijesne..zapali netko baklju na ofk beogradu i par dimnih i zato ultra.. ..da,da isto ko i grobari 1790 i kaznjenicka ekspedicija..
|
|
Vrh |
|
|
patriot
|
Naslov: Re: Hajduk il Dinamo Postano: 25 svi 2009, 01:12 |
|
|
i jos nesta..ove price i nadjebavanje u vezi navijaca me vise ne zanimaju..nek drugi pricaju sta ih volja..mi znamo istinu i sta i kako je bilo..samo dzaba se nazivciram kad citam neke stvari..do vidjenja,over and out
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Hajduk il Dinamo Postano: 25 svi 2009, 11:55 |
|
|
patriot legendo nisam te pola skužio.. , kroz neke natuknice shvatio sam šta si želio reć. A nešto uz najbolju volju nisam uspio.. za ono na maksimiru s delijama, da ste se uspjeli popet na jug, imali bi respect za vjeke vjekova, ovako..ništa. Jug je branila hrpica zbunjenih pandura, koji su vas kad su vidjeli da ste vi usrali više nego oni, potjerali nazad na sjever, uz pendrečenje. To je blam. Jebo kamenja, djeca se gađaju kamenjem. zastava u Splitu, spaljena to je po meni ništa, to je ***. Time se samo debili hvale. Mogli ste uć u legendu 13. 05. ali niste. niste jebiga, i šta ćemo sad. Malo ste obrukali. ne potpuno ali obrukali ste se. Delije nisu smjele otić sa stadiona kao sa promenade, nakon onog loma. Jebo ono oko stadiona, jebo kamenje, jebo sve kad su se oni odšetali, kužiš.
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Hajduk il Dinamo Postano: 25 svi 2009, 12:05 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
A ja vas sve kolektivno žalim jer nikad niste (niti će te) uživati u dražima gradskog derbija To se ne može opisati....sukob sa kvartovima, među društvom, osjećaj podijeljenosti kakav zahvati grad na dan derbija. Pa stalno isticanje superiornosti (bar do sljedećeg derbija) pred ljudima koje viđaš svaki dan. Priceless Naravno ovo ne važi za Ultrase.
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
patriot
|
Naslov: Re: Hajduk il Dinamo Postano: 25 svi 2009, 18:26 |
|
|
jebiga oprale me emocije pa mi tesko pisati i onda to izgleda onako nabacano..jos pisao sav umoran jer prosao 1500km u dva dana prakticki i sa minimum sna.. inkvi rodjo,ajd sad iskreno..sta se moglo vise napravit,osim biti na jugu..eto da se ubijem,nemogu se dosjetit sta se vise moglo napravit.. ,cak mislim da kupljene i karteod zg 80 za jug ,al se odustalo i otislo na sjever jer nisi mogao znati sta ce biti..ovo je pametovanje sada nakon rata i svih sranja..postavi dse u ondasnju situaciju dva tjedna ranije il tu negdje je rad gostovao..united force pobjegli tada iz hotela laguna kod kranjceviceve tik pred nosom ekipi..na stadionu su odrali onu od topole do topole..bilo je nesta i u zraku tih dana,kuvalo je..znas i pricu sa ogradom i H. je pricao o tome.. u tu cijelu pricu uguraj i ondasnju murju..ma nema sanse da bi itko vise mogao napraviti,a za nasu obranu ako je opce treba i biti jer ocekujes nemoguce za ono vrijeme,ono je bio izravni napad na onu drzavu..tko je do tada onakvom silinom napao miliciju..plus taj dogadjaj je posluzio hdz dfa se rjesi dobrano kadra u ondasnjoj miliciji..zato nas neki i danas optuzuju kako smo mi bili politicka grupa .. eto jos jedan primjer..godinu kasnije igra zvezda u bariju i rjeseno je par autobusa koji prolazili kroz zagreb za bari..bilo je tu svega sta se moglo upotrjebiti,ali nitko nije znao sta ce izbiti vec par dana kasnije ,a kamoli par mjeseci kasnije..jednostavno nitko nije znao do kakvog ce sranja doci..ja ne kuzim kako si ti zamislio da se rjesi ona situacija,jednostavno trazis nemoguce..podsjecas na spegelja i slanje buseva preko grahova u knin ... cijeli dan do duboko u noc su trajala sranja po gradu..napravilo se max u ondasnjoj situaciji sta se moglo..ovo su druga vremena nakon rata,a opet nemos reci da bi mogao u potpunosti sprjecit dolazak srba..eto kad bio partizan u zagrebu to mi bilo nesta nevidjeno..svi zivi nabrijani,ono no pasaran za srbe i uspjelo se..al to je poslije svega,a opet nemos jamciti da pored silne organiziranosti policije mos ista napravit..kako mi,tako i oni..neznam,al rodjo ti ocekujes nemoguce da se napravilo
|
|
Vrh |
|
|
patriot
|
Naslov: Re: Hajduk il Dinamo Postano: 25 svi 2009, 18:33 |
|
|
eh i ovo zaboravio..istina i za murju,a sad pogledaj koliko je murjaka teralo gorbare 89 na jugu maksimira il delije na jednom od derbija tih godina ex yu na njihovom sjeveru!..jednostavno su takva vrmeena bila..kiuzis,lako je sada pametovati..
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Hajduk il Dinamo Postano: 25 svi 2009, 19:26 |
|
|
patriot care, znam ja šta je bila murija i da je napad na muriju bio napad na državu. Da se to dogodilo 80-te ja bi vam skinuo kapu do poda. Ali nije. To je bila 90-ta kad to više nije bilo to. Znalo je da sve puca po šavu. Nitko te više ne bi gonio za napad na muriju. Možda i bi ali to bi trajalo tjedan-dva.
Gle, vi ste probili ogradu na sjeveru, ali premalo vas je bilo. Do sjevera je došla hrpica ljudi i to je bilo dovoljno da se Delije prndelije useru. Kad je jedan vaš lik trgo transparent sa njihove ograde, napravili su stampedo prema vrhu tribine. Murija se čak povukla, a i malo ih je bilo. No kad su vidjeli da je samo par momaka, napravili su kontru i ispendrečili su vas. Onaj stampedo natrag ka sjeveru. Sjećaš se. Da je samo vas pedeset prešlo ogradu na Jugu prndelije bi se same izgazile. Eto to je ono što vam ne ide na čast.
Delije su tu izašle kao neki kurčevi pobjednici. Jebeš to što su zasipani kamenjem, jebeš što se lomio svoj grad kad su oni otišli nepolomljeni. To je sa nekog ultra stajališta, tako i jebiga.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hajduk il Dinamo Postano: 25 svi 2009, 20:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59992 Lokacija: DAZP HQ
|
u ono doba reći milicajac i danas policajac je nebo i zemlja. milicajac je tjerao strah u kosti, s današnjom murjom se sprda, iako je opremljenija i brutalnija (ovo drugo s rezervom uzeti jer su milicajci mlatili izvan dometa javnosti).
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hajduk il Dinamo Postano: 25 svi 2009, 20:07 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: patriot care, znam ja šta je bila murija i da je napad na muriju bio napad na državu. Da se to dogodilo 80-te ja bi vam skinuo kapu do poda. Ali nije. To je bila 90-ta kad to više nije bilo to. Znalo je da sve puca po šavu. Nitko te više ne bi gonio za napad na muriju. Možda i bi ali to bi trajalo tjedan-dva.
Gle, vi ste probili ogradu na sjeveru, ali premalo vas je bilo. Do sjevera je došla hrpica ljudi i to je bilo dovoljno da se Delije prndelije useru. Kad je jedan vaš lik trgo transparent sa njihove ograde, napravili su stampedo prema vrhu tribine. Murija se čak povukla, a i malo ih je bilo. No kad su vidjeli da je samo par momaka, napravili su kontru i ispendrečili su vas. Onaj stampedo natrag ka sjeveru. Sjećaš se. Da je samo vas pedeset prešlo ogradu na Jugu prndelije bi se same izgazile. Eto to je ono što vam ne ide na čast.
Delije su tu izašle kao neki kurčevi pobjednici. Jebeš to što su zasipani kamenjem, jebeš što se lomio svoj grad kad su oni otišli nepolomljeni. To je sa nekog ultra stajališta, tako i jebiga. bio je to obračun bbb i milicije, a ne delija.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Hajduk il Dinamo Postano: 25 svi 2009, 20:11 |
|
|
dudu je napisao/la: u ono doba reći milicajac i danas policajac je nebo i zemlja. milicajac je tjerao strah u kosti, s današnjom murjom se sprda, iako je opremljenija i brutalnija (ovo drugo s rezervom uzeti jer su milicajci mlatili izvan dometa javnosti). U kako koje doba. Nije isto napasti milicajca 50-te tada bi dobio metak u čelo po kratkom postupku, 60-tih isto tako. 70- tih bi zaglavio dugogodišnju robiju. 80-tih bi te polomili i dobio bi nešto zatvora. A 90-te ako bi se negdje prikrio, ništa ti se ne bi dogodilo ako bi im uteko iz šaka. To je veeeelika razlika..
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Hajduk il Dinamo Postano: 25 svi 2009, 20:12 |
|
|
dudu je napisao/la: bio je to obračun bbb i milicije, a ne delija.
Bio je i obračun Delija i grupice BBB na jugu. E ti BBB su se dobro držali.
|
|
Vrh |
|
|
patriot
|
Naslov: Re: Hajduk il Dinamo Postano: 25 svi 2009, 20:12 |
|
|
bilo je svasta nasrano u kasnijim optuznicama i slazem se da pucalo po savovima,al se jos nije znalo oce puknuti bas onako pravo kako i puknulo..mislim gro puta se raspravljalo sta se moglo i kako se moglo i ja uvijek zakljucim da je ono bilo najvise u tom trenutku..i ok kad kazes ta saku ljudi koji dosli do juga i otrgnuli trans,al tada i murja izletila i da je doslo do danasnjih obracuna,svasta bi bilo.. pa gro puta su danas vadili oruzje kad bilo gusto,a di nebi onda kad bi bili skroz ugrozeni,ma u to sam siguran..pogotovo kad uzmes kadar tadasnji i otkud sve dovozeni u zagreb .. nama ostaje satisfakcija sto nam srbi vise nisu dolazili,a mi njima jesmo isli zadnju sezonu ex yu
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hajduk il Dinamo Postano: 30 svi 2009, 14:33 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: dudu je napisao/la: bio je to obračun bbb i milicije, a ne delija.
Bio je i obračun Delija i grupice BBB na jugu. E ti BBB su se dobro držali. obračun? pa dobro, baš obračun. malo zaletavanja, bacanja stolica, koji udarac...
|
|
Vrh |
|
|
neo
|
Naslov: Re: Hajduk il Dinamo Postano: 05 lip 2009, 15:25 |
|
Pridružen/a: 04 lip 2009, 21:30 Postovi: 452 Lokacija: desno kod placa
|
Dinamo
_________________ Gotovina i Markač Hrvatski heroji domovinskog rata, p.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|