Naslov: Re: Natječaj - najljepše slike Herceg Bosne
Postano: 13 vel 2012, 18:56
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 16:26 Postovi: 17985 Lokacija: Drina je na granici!
Prud, Odžak
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
Postano: 13 vel 2012, 23:33
Klis, Konjic
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
Postano: 22 vel 2012, 14:57
Karikature Stiva Cinika izlažu se u Galeriji svratišta Cinkuš od 03. ožujka 2012., pa sve do 4. ožujka. Ukoliko želite svoju vlastitu karikaturu, odigrajte nagradnu igru portala Dnevno.hr i osvojite je.
Podijelite po vašem sudu najbolju karikaturu iz naše galerije http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 589&type=3 na svojem zidu. Tri natjecatelja koja sakupe najviše lajkova osvojit će izradu osobne karikature koju će Stiv Cinik nacrtati na dan otvorenja izložbe 3. ožujka u 20h.
Postano: 26 vel 2012, 12:33
Prijedor
Postano: 29 ožu 2012, 06:19
s one strane dinare je napisao/la:
Gdje je ova prva slika što je grude 78 postavila u zadnjem postu? Predobra je
Prva iz zadnjeg posta? Pa slap Kravica čovječe, Ljubuški ;)
Četiri godišnja doba. Ona je uvijek čarobna. Mada je ondje širi objektiv i HD pa se dobije širina cijelog prostora. Teško je to sve uhvatiti, dođi pa doživi.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.