|
|
Stranica: 4/4.
|
[ 100 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
OldSkul
|
Naslov: Re: Ban (ovi)? Postano: 18 lip 2010, 12:48 |
|
|
Kiza je napisao/la: babi se ispričaj, izvini, pa se istoj i smiji.
_________________ Ona je-ko pjesma M.Ilića(G.Jozo)narcisoidna gđica Bijes(Juda)ima muda(P.dux)tajni agent(Junuz)vatrena(Markan)nije normalna(Ultras)vašar taštine(Gazda)rigidna(Lider)opaka(Sotto)agresivna(Hrvat).
|
|
Vrh |
|
|
Kiza
|
Naslov: Re: Ban (ovi)? Postano: 18 lip 2010, 13:02 |
|
|
OldSkul je napisao/la: Kiza je napisao/la: babi se ispričaj, izvini, pa se istoj i smiji. p.s. Ja tebi nisam spominjao babu... i nemam nameru. Čujemo se.
|
|
Vrh |
|
|
HVO-110
|
Naslov: Re: Ban (ovi)? Postano: 18 lip 2010, 17:14 |
|
Pridružen/a: 08 sij 2010, 18:43 Postovi: 737 Lokacija: USORA! HRHB
|
Kiza je napisao/la: HVO-110 je napisao/la: Banovi na sve strane, nisam pažljiv bio.
Zašto je Capo opet baniran?
Ljiljan?
Aga?
Šta su zgrješili? Izvinjavam/ispričavam se svima ali moram... Od svih gore baniranih, draže bi mi bilo tvoje ime na listi, al šta ćeš. Eto ispričavam/izvinjavam se svima
_________________ Oprošteno jest grješnima: Zulumćaru, ubojici, Oprošteno svima, svima, samo nije izdajici!
|
|
Vrh |
|
|
Kiza
|
Naslov: Re: Ban (ovi)? Postano: 18 lip 2010, 17:41 |
|
|
HVO-110 je napisao/la: Kiza je napisao/la: Od svih gore baniranih, draže bi mi bilo tvoje ime na listi, al šta ćeš. Eto ispričavam/izvinjavam se svima Ne sumnjam nimalo. Meni je ipak smešno da posle npr. tri stranice na kojima su ispisane međusobne psovke neko pita za razlog bana... To je kao da pitaš zašto je nebo plavo ili zašto je voda vlažna. Ništa lično, nego ne vidim svrhu virtuelnog hebanja svih po spisku i zakazivanja tuča na forumu, i tako na svakoj temi... Možda ti to nisi video pošto je moderacija obrisala skoro sve, ali prilično glupo je izgledala ta diskusija. Ali ko zna, sve se menja sem kamenja, tako da se možda odluka i promeni i ta tri praseta zamene neki novi.
|
|
Vrh |
|
|
HVO-110
|
Naslov: Re: Ban (ovi)? Postano: 18 lip 2010, 17:49 |
|
Pridružen/a: 08 sij 2010, 18:43 Postovi: 737 Lokacija: USORA! HRHB
|
Nemam pojma, zato pitam. Nije me bilo 2-3 dana blizu neta. Pa vidim sve ban do bana. Al pretpostavljam kako je izgledalo...
_________________ Oprošteno jest grješnima: Zulumćaru, ubojici, Oprošteno svima, svima, samo nije izdajici!
|
|
Vrh |
|
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Ban (ovi)? Postano: 18 lip 2010, 17:51 |
|
|
Kiza je napisao/la: Možda ti to nisi video pošto je moderacija obrisala skoro sve, ali prilično glupo je izgledala ta diskusija. Ali ko zna, sve se menja sem kamenja, tako da se možda odluka i promeni i ta tri praseta zamene neki novi. jel bolan Crnokošuljaši, ovaj će u sad novom i slobodnom poretku foruma doći iz pičke materine i vako pobjedonosno vrijeđati osobe koje se više ne mogu braniti?? kome bolan i do kad?! kretenčino jedna ti nis dostojan nicka da im spomeneš, ne samo capu, već i ljiljančetu, koji je okej lik uvik bio. mrš đubre jedno lafo fino i svak ćorav i bez muda ko te tolerira u ime "viših" interesa.
_________________ Ona je-ko pjesma M.Ilića(G.Jozo)narcisoidna gđica Bijes(Juda)ima muda(P.dux)tajni agent(Junuz)vatrena(Markan)nije normalna(Ultras)vašar taštine(Gazda)rigidna(Lider)opaka(Sotto)agresivna(Hrvat).
|
|
Vrh |
|
|
Kiza
|
Naslov: Re: Ban (ovi)? Postano: 18 lip 2010, 18:00 |
|
|
OldSkul je napisao/la: Kiza je napisao/la: Možda ti to nisi video pošto je moderacija obrisala skoro sve, ali prilično glupo je izgledala ta diskusija. Ali ko zna, sve se menja sem kamenja, tako da se možda odluka i promeni i ta tri praseta zamene neki novi. jel bolan Crnokošuljaši, ovaj će u sad novom i slobodnom poretku foruma doći iz pičke materine i vako pobjedonosno vrijeđati osobe koje se više ne mogu braniti?? kome bolan i do kad?! kretenčino jedna ti nis dostojan nicka da im spomeneš, ne samo capu, već i ljiljančetu, koji je okej lik uvik bio. mrš đubre jedno lafo fino i svak ćorav i bez muda ko te tolerira u ime "viših" interesa. Najlakše pisati psovke. Ja sve čekam da jednom napišeš i nešto pametno. p.s. Da se samo dopunim, ljiljan jeste bio ok. Ako me čita shvata on da mu ne želim zlo. Doduše nisam pratio šta je pisao taj dan kada je banovan...
|
|
Vrh |
|
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Ban (ovi)? Postano: 18 lip 2010, 18:02 |
|
|
Kiza je napisao/la: Najlakše pisati psovke. Ja sve čekam da jednom napišeš i nešto pametno. ja sve čekam da jednom skontaš kako se zove ovaj forum. imbecil.
|
|
Vrh |
|
|
Kiza
|
Naslov: Re: Ban (ovi)? Postano: 18 lip 2010, 18:04 |
|
|
OldSkul je napisao/la: Kiza je napisao/la: Najlakše pisati psovke. Ja sve čekam da jednom napišeš i nešto pametno. ja sve čekam da jednom skontaš kako se zove ovaj forum. imbecil. Znam da mnogo mrziš Srbe. Red bi bio da to jasno i glasno kažeš.
|
|
Vrh |
|
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Ban (ovi)? Postano: 18 lip 2010, 18:08 |
|
|
Kiza je napisao/la: Čekam nešto lepo da mi kažeš.
Lora.
|
|
Vrh |
|
|
Kiza
|
Naslov: Re: Ban (ovi)? Postano: 18 lip 2010, 18:11 |
|
|
OldSkul je napisao/la: Kiza je napisao/la: Čekam nešto lepo da mi kažeš.
Lora. Rekoh ti već, javno obznani koliko mrziš Srbe. Ako se tako osećaš bolje i meni je drago.
|
|
Vrh |
|
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Ban (ovi)? Postano: 18 lip 2010, 18:14 |
|
|
Kiza je napisao/la: Znam da mnogo mrziš Srbe. Red bi bio da to jasno i glasno kažeš. Zašto mijenjaš postove dečec? Struh te? Vidi, boli me *** za tobom i tvojom zemljom. Ovdje, među nama Hrvatima, moš na prste jedne ruke prebrojati likove koji su logirani na nekom srpskom forumu. Zašto? Rekoh ti - boli nas *** za vašom zemljom i problemima u njoj. Dočim se vaša opsesija našim problemima ne može spašavati ni antibioticima više. Ali to je pitanje za drugu diskusiju i za tim mi također puca neka stvar. Međutim, kad mi praviš sranje ovdje (gdje pokušavamo zadnjim snagama da se ujedinimo mi mlađi, da pomaknemo stvari s mrtve točke, da se konačno riješimo svih poput tebe koji su nas ujebavali godinama, da spasimo malo svog ponosa i mizernog hrvatstva na izdisaju) tako da jedan od najboljih ljudi dobije trajni ban zbog srpčeta koje je tek provirilo iz mamine guze, o da, tada nemam milosti. Inače te ni skužila nisam i ovo je moja prva konverzacija s tobom. Jasno? A sad otpepaj od mene.
|
|
Vrh |
|
|
Kiza
|
Naslov: Re: Ban (ovi)? Postano: 18 lip 2010, 18:17 |
|
|
OldSkul je napisao/la: Kiza je napisao/la: Znam da mnogo mrziš Srbe. Red bi bio da to jasno i glasno kažeš. Zašto mijenjaš postove dečec? Struh te? Vidi, boli me *** za tobom i tvojom zemljom. Ovdje, među nama Hrvatima, moš na prste jedne ruke prebrojati likove koji su logirani na nekom srpskom forumu. Zašto? Rekoh ti - boli nas *** za vašom zemljom i problemima u njoj. Dočim se vaša opsesija našim problemima ne može spašavati ni antibioticima više. Ali to je pitanje za drugu diskusiju i za to mi puca neka stvar. Međutim, kad mi praviš sranje ovdje (gdje pokušavamo zadnjim snagama da se ujedinimo mi mlađi, da pomaknemo stvari s mrtve točke, da se konačno riješimo svih poput tebe koji su nas ujebavali godinama, da spasimo malo svog ponosa i mizernog hrvatstva na izdisaju) tako da jedan od najboljih ljudi koji žive dobije trajni ban zbog srpčeta koje je tek provirilo iz mamine guze, o da, tada nemam milosti. Jasno? A sad otpepaj od mene. Lepo banuj sve forumaše iz Srbije ili ako to ne možeš traži da se uvede pravilo da se korisnici iz Srbije ne mogu registrovati, ili bar da ako se već i registruju da im se zabrani učestvovanje u diskusijama. Što se tiče toga da Hrvati ne dolaze na srpske forume ni to nije tačno. p.s. A post promenih, jer sam shvatio da je to bila nemoguća misija za tebe.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Ban (ovi)? Postano: 18 lip 2010, 18:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23959 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
OldSkul je napisao/la: Kiza je napisao/la: Čekam nešto lepo da mi kažeš.
Lora. Nu, nu. Nudera je. Sutra ćeš u svojim sastavima prodavati Weltschmerz i pjesničke slike o nepravdi. Lipo bome.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Ban (ovi)? Postano: 18 lip 2010, 19:00 |
|
|
lider30 je napisao/la: OldSkul je napisao/la: Lora. Nu, nu. Nudera je. Sutra ćeš u svojim sastavima prodavati Weltschmerz i pjesničke slike o nepravdi. Lipo bome. o zar još nisi naučio - nepravdi nad Muslimanima. Za mene postoji samo ta. Sikter pičko srbadijska.
|
|
Vrh |
|
|
Njofra
|
Naslov: Re: Ban (ovi)? Postano: 08 srp 2010, 01:38 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Ban (ovi)? Postano: 10 vel 2012, 10:57 |
|
|
Pritužba što nekim forumskim ludama uklanjate upozorenja! Još bi i ban trebali dobiti, a vi tako Znači prividno, dan-dva, za oči javnosti.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ban (ovi)? Postano: 10 vel 2012, 10:59 |
|
|
Kome?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1056 of 2558 - 41.28%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Ban (ovi)? Postano: 10 vel 2012, 11:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76352 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Vii je napisao/la: Pritužba što nekim forumskim ludama uklanjate upozorenja! Još bi i ban trebali dobiti, a vi tako Znači prividno, dan-dva, za oči javnosti. Svako upozorenje traje tjedan dana, i nakon toga automatski "izhlapi". Tri upozorenja = ban. Znači ako unutar 7 dana napraviš tri prijestupa, to je vremenski ban.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Ban (ovi)? Postano: 13 vel 2012, 00:13 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Vii je napisao/la: Pritužba što nekim forumskim ludama uklanjate upozorenja! Još bi i ban trebali dobiti, a vi tako Znači prividno, dan-dva, za oči javnosti. Svako upozorenje traje tjedan dana, i nakon toga automatski "izhlapi". Tri upozorenja = ban. Znači ako unutar 7 dana napraviš tri prijestupa, to je vremenski ban. Konkretno zlatni_ljiljan je imao upozorenja dva, sutradan jedno. Da li je to tjedan dana?!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Ban (ovi)? Postano: 13 vel 2012, 00:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59820 Lokacija: DAZP HQ
|
Vii je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Svako upozorenje traje tjedan dana, i nakon toga automatski "izhlapi". Tri upozorenja = ban. Znači ako unutar 7 dana napraviš tri prijestupa, to je vremenski ban.
Konkretno zlatni_ljiljan je imao upozorenja dva, sutradan jedno. Da li je to tjedan dana?! ako je jedno upozorenje staro 7 dana, a drugo 1 dan, a znamo da upozorenja traju 7 dana, što se dogodi sutradan?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Ban (ovi)? Postano: 13 vel 2012, 00:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76352 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
lol
žensko
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Ban (ovi)? Postano: 13 vel 2012, 18:08 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: lol
žensko Muškarci
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Ban (ovi)? Postano: 19 vel 2012, 08:33 |
|
|
Spaministrant (7 otvorenih zaredom copy-paste tema, svaka s nula odgovora! ) (...)
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Ban (ovi)? Postano: 20 vel 2012, 17:10 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Spaministrant (7 otvorenih zaredom copy-paste tema, svaka s nula odgovora! ) (...) Ibar je kralj
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|