|
|
Stranica: 21/23.
|
[ 575 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 28 vel 2012, 00:23 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Zar nemaš neki bošnjački forum da sereš protiv Milanovića ? Aj odjebi.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s@lko dinamita$
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 28 vel 2012, 00:24 |
|
|
|
Dajte bogati maknite ove trolove s foruma, od 100postova 70 je smeće
nadam se da ovaj riječanin ima max 15 godina. za njegovo dobro
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ghost
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 28 vel 2012, 00:24 |
|
|
|
Evo sam za tebe Džoni da dobiješ erekciju:
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ghost
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 28 vel 2012, 00:25 |
|
|
BBC je napisao/la: Zar nemaš neki bošnjački forum da sereš protiv Milanovića ? Aj odjebi. Milanovića podržavam što se tiče BIH i moj pogled je isti kao njegov. To ste valjda skužili.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ghost
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 28 vel 2012, 00:25 |
|
|
s@lko dinamita$ je napisao/la: Dajte bogati maknite ove trolove s foruma, od 100postova 70 je smeće
nadam se da ovaj riječanin ima max 15 godina. za njegovo dobro Imam 21 godinu i stojim iza izrečenoga.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 28 vel 2012, 00:31 |
|
|
ghost je napisao/la:
Vidiš kako znaš šta valja. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ghost
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 28 vel 2012, 00:36 |
|
|
|
Dobar je Mića za vas. Četničke su mu jedine dobre.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 28 vel 2012, 00:48 |
|
|
|
Ghost, ti verovatno držiš poslastičarnicu tamo u Rijeci?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 28 vel 2012, 00:53 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39466 Lokacija: Gl. grad regije
|
ghost je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Voza vas ovaj indijanac... Ako je u pitanju reinkarnacija cuvenog Danekroacija, onda se izvinjavam Onaj je isto bio iz Rijeke, iste ove fotke stavljao u av...jel moguce da je Fiume postalo rasadnik ovakvih tipusa  Nisam ja indijanac već se borim za Hrvate u BIH da im dokažem koji je pravi put. To je federacija BIH koji bi se mogla možda pretvoriti u konfederaciju s RH ako se nađe suglasnosti. BIH se ne može dijeliti. Uvijek kad se to radilo loše je završilo. A ko je dijeli? U globalu, sve manje ljudi je nezadovoljno time što živi u državi koja se zove BiH. A Federacija, hebiga, i mi smo za uređenje u kojem se poštuje jednakopravnost. No, kako ja da uvjerim ljude da treba ukinut kantone i okanut se priče o Trećem ako su Zlajisti sve rupe u zakonu iskoristili kako bi marginalizirali hrvatske predstavnike, koji uzgred i meni nisu baš simpa ali su dobili glasove. Kako da uvjerim ljude da je pravna zaštita i izborna jedinica dovoljna ako Inzko preskoči Ustavni sud zbog jednog poziva iz veleposlanstva SAD? Kako da ih uvjerimo da im Bošnjaci ne žele zlo kad gledaju Izetbegovića kako govori o Turčinu kao o bratu, a nas "predstavlja" tip koji za otplatu stana je spreman sve Hrvate u ćošak šutnut? Mislim, pa čak ni bivša oporba iz RH, a sad vlast ne puše tu priču o fašističkim Hrvatima i cvjećkama ex Muslimanima. Kad se jednom kotač pokrene - teško ga je zaustavit. Mislim kako smo umorni, i kako je vrijeme da ti ratovi koje nosimo u sebi, završe. Vrijeme je za partnerski odnos, inače ćemo bit svi sluge koje će radit i živjet za plaćanje kamata stranim bankama. Ima nade, male, ali ima...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 28 vel 2012, 00:54 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la:
U globalu, sve manje ljudi je nezadovoljno time što živi u državi koja se zove BiH.
Otkud ti ovo ? I po čemu si ti drugačiji od ovog Ghosta ? Obojica lažete i varate narod.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 28 vel 2012, 00:58 |
|
|
BBC je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la:
U globalu, sve manje ljudi je nezadovoljno time što živi u državi koja se zove BiH.
Otkud ti ovo ? I po čemu si ti drugačiji od ovog Ghosta ? Obojica lažete i varate narod. Pa ne žive u Muslimaniji ni Bošnjakistanu... Sve manje ljudi zaboli k. uopće kako im se država zove, bitno im je kako iz minusa iskočit i kredite vraćat...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glava
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 28 vel 2012, 00:59 |
|
|
|
Vazno je da je Ceric sve nezadovoljniji, a to nesto govori.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 28 vel 2012, 00:59 |
|
|
|
A što bi trebali. Tebi kukati kad znaju da ti žena muslimanka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 28 vel 2012, 01:01 |
|
|
BBC je napisao/la: A što bi trebali. Tebi kukati kad znaju da ti žena muslimanka. Dedarogo, jednog dana ćemo se valjda i srest, a ja ću joj isprintat ove tvoje zaključke... Nadam se da imaš više od 1,90 i ispod 15 % masnoća... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glava
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 28 vel 2012, 01:02 |
|
|
|
Sve vise ljudi zna da je pitanje vremena kad ce se BiH raspasti,
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 28 vel 2012, 01:04 |
|
|
PCM je napisao/la: Sinko mili okani se politike ako Boga znas. Limitiranijeg forumasa odavno ne sretoh...
Uhvati se nekog hobija, tuci u vrecu, sviraj gitaru, skupljaj salvete, sta god samo se okani politike. Neka bere cvijeće. To mu najbolje leži. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 28 vel 2012, 01:05 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: BBC je napisao/la: A što bi trebali. Tebi kukati kad znaju da ti žena muslimanka. Dedarogo, jednog dana ćemo se valjda i srest, a ja ću joj isprintat ove tvoje zaključke... Nadam se da imaš više od 1,90 i ispod 15 % masnoća...  Reci joj da se jebe. I da ima bezveznog supruga.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 28 vel 2012, 01:06 |
|
|
ghost je napisao/la: s@lko dinamita$ je napisao/la: Dajte bogati maknite ove trolove s foruma, od 100postova 70 je smeće
nadam se da ovaj riječanin ima max 15 godina. za njegovo dobro Imam 21 godinu i stojim iza izrečenoga. "Pokret cvjećarske mladeži" 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 28 vel 2012, 01:08 |
|
|
Glava je napisao/la: Sve vise ljudi zna da je pitanje vremena kad ce se BiH raspasti, Za vas je jasno. Nedavno anket pokazala da vas 85% nije zadovoljno i želi odvajanje. Pa ste natjerali Bakira da promptno piše pismo i prijeti sa svojim "100% bosanskim patriotama".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 28 vel 2012, 01:08 |
|
|
BBC je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Dedarogo, jednog dana ćemo se valjda i srest, a ja ću joj isprintat ove tvoje zaključke... Nadam se da imaš više od 1,90 i ispod 15 % masnoća...  Reci joj da se jebe. I da ima bezveznog supruga. Pa, donekle si u pravu. Bar nisam vezan, pa frustriran... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glava
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 28 vel 2012, 01:12 |
|
|
|
Ne znam kako taj procenat zaustaviti da ne raste uz Ganica, Orica, Dudakovica... na slobodi i Cerica u medijima. Samo sto Bakiretu u jednom trenutki nikakva pisma vise nece piti vode, cak ni medju Bosnjacima, mada je ovo zadnje u globalu nevazno.
Valjda se sredio u Turskoj, bar kao Silajdzic.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 28 vel 2012, 01:35 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 7066 Lokacija: Izvan sebe
|
POL_GASOL je napisao/la: Ko će ga znati što su ga musl.rušili  Ja znam. da bi opanjkali u svijetu hrvate. Da bi nas pratio zao glas i da bi to iskoristili u propagandne svrhe, kao sto i jesu iskoristili. da bi onda opravdali postojanje logora za hrvate, kako bi mogli tvrditi da to nisu logori. A i kakav mi je to most nemoze preko njega ni sleper od 40 tona da prode.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 28 vel 2012, 01:39 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 7066 Lokacija: Izvan sebe
|
ghost je napisao/la: Mislio sam za većinu u RH. A spomenik se ne može dobiti zbog sukoba ovih stranaka inače bi dobili. lazes. ne moze da se izgradi, sto mrze sve hrvatsko i sve krscansko i hoce da se sire na nas racun. zele da nas iskorijene, da se nezna ni da smo postojali ili zivjeli na ovi prostorima.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 28 vel 2012, 09:58 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 29466 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Junuz Djipalo je napisao/la: BBC je napisao/la:
Otkud ti ovo ? I po čemu si ti drugačiji od ovog Ghosta ? Obojica lažete i varate narod.
Pa ne žive u Muslimaniji ni Bošnjakistanu... Sve manje ljudi zaboli k. uopće kako im se država zove, bitno im je kako iz minusa iskočit i kredite vraćat... E moj Junuze, znaš valjda i sam da što je zemlja u većim ekonomskim govnima to sve jači ekstremni nacionalizam i obrnuto. Nikada nitko nije poželio u miru živjeti sa drugima dok je bio gladan, već samo kada je bio punoga stomaka.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: SAD pripremaju koncept preuređenja F BiH- ukidanje županija ili uspostava dva do tri podentiteta Postano: 28 vel 2012, 10:34 |
|
|
|
Pa, zapravo smo zaratili punih stomaka, da su bili prazni možda i ne bi.
Inače, kad god dođem vidim više ljudi u kreditima, i vidim sve veće cijene, a zadnje vrijeme i sve manje zaposlenih a ionako ih nije bilo previše. U takvom okruženju koja normalna osoba, osim onih zaposlenih po državnim službama, može razmišljat pretjerano o nacionalnom naboju?
Daleko od toga da ne treba vodit računa i o nacionalnim potrebama, ali čini mi se, posebno kod Bošnjaka da oduševljenost punoćom Bosne jenjava. Kasne, otprilike 5 godina za Hrvatskom.
Dok ima poslova i para ljudi o svemu trkeljaju, a kad nema, nemaš puno ni problema, samo jedan ili dva...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|