|
|
Stranica: 6/6.
|
[ 144 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Vii
|
Naslov: Re: ZABAVNO! Teži color blindness testovi - provjerite vidite li sve nijanse Postano: 09 ožu 2012, 00:40 |
|
|
dudu je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Naravno, 10/10 je rezervirano za mene i Ministra.
ako zna kako ti izgledaš...e ja sam ti Mrsho samo brže, više, jače  inače 9-ka je odraz moje skromnosti, ipak sam oženjen čovjek de iure. S oženjenima nemam posla, tako da zaboraviš. 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: ZABAVNO! Teži color blindness testovi - provjerite vidite li sve nijanse Postano: 09 ožu 2012, 00:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60711 Lokacija: DAZP HQ
|
Vii je napisao/la: dudu je napisao/la: ako zna kako ti izgledaš...e ja sam ti Mrsho samo brže, više, jače  inače 9-ka je odraz moje skromnosti, ipak sam oženjen čovjek de iure. S oženjenima nemam posla, tako da zaboraviš.  to mi možeš i za kavom reći, ako skupiš hrabrost...ne za kavu, nego da mi tako nešto kažeš. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Vii
|
Naslov: Re: ZABAVNO! Teži color blindness testovi - provjerite vidite li sve nijanse Postano: 09 ožu 2012, 00:44 |
|
|
dudu je napisao/la: Vii je napisao/la: S oženjenima nemam posla, tako da zaboraviš.  to mi možeš i za kavom reći, ako skupiš hrabrost...ne za kavu, nego da mi tako nešto kažeš.  Imam ja hrabrosti, ali kao što rekoh. Oženjeni ne dolaze u obzir. Prekrižit ću te. Sorry. 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: ZABAVNO! Teži color blindness testovi - provjerite vidite li sve nijanse Postano: 09 ožu 2012, 00:45 |
|
|
Vii je napisao/la: dudu je napisao/la: to mi možeš i za kavom reći, ako skupiš hrabrost...ne za kavu, nego da mi tako nešto kažeš.  Imam ja hrabrosti, ali kao što rekoh. Oženjeni ne dolaze u obzir. Prekrižit ću te. Sorry.  eto ti onda Mrsho, pa se tješi. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Vii
|
Naslov: Re: ZABAVNO! Teži color blindness testovi - provjerite vidite li sve nijanse Postano: 09 ožu 2012, 00:50 |
|
|
dudu je napisao/la: Vii je napisao/la: Imam ja hrabrosti, ali kao što rekoh. Oženjeni ne dolaze u obzir. Prekrižit ću te. Sorry.  eto ti onda Mrsho, pa se tješi.  Nemoj mi MRSHU uvaljivati, molim te.
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: ZABAVNO! Teži color blindness testovi - provjerite vidite li sve nijanse Postano: 09 ožu 2012, 00:52 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 11:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Tako divna cura u najmanju ruku zaslužuje Cristiana Ronalda.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: ZABAVNO! Teži color blindness testovi - provjerite vidite li sve nijanse Postano: 09 ožu 2012, 00:53 |
|
|
MRSHO, nemoj joj se uvaljivat, jesil čuo?
|
|
Vrh |
|
 |
Vii
|
Naslov: Re: ZABAVNO! Teži color blindness testovi - provjerite vidite li sve nijanse Postano: 09 ožu 2012, 00:54 |
|
|
MRSHO je rezerviran za Dragicu.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: ZABAVNO! Teži color blindness testovi - provjerite vidite li sve nijanse Postano: 09 ožu 2012, 00:57 |
|
|
Mrsho pada na ta slatkasta nick-namea, dok ja padam na avatare. 
|
|
Vrh |
|
 |
Vii
|
Naslov: Re: ZABAVNO! Teži color blindness testovi - provjerite vidite li sve nijanse Postano: 09 ožu 2012, 00:59 |
|
|
Dudu, da li je i to još jedna tajna velikih majstora?
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: ZABAVNO! Teži color blindness testovi - provjerite vidite li sve nijanse Postano: 09 ožu 2012, 01:05 |
|
|
Vii je napisao/la: Dudu, da li je i to još jedna tajna velikih majstora? to su dvije škole, Mrsho je pretstavnik tzv. Usorske škole, smjer vizualizacija, a ja sam tipični prestavnik krševite duvanjske škole, s postdiplomskim u Zegeju na temu realizacija. one doduše vuku isto podrijetlo, ali podjele među njima nastaju još u 50-tim godinama prošlog stoljeća.
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: ZABAVNO! Teži color blindness testovi - provjerite vidite li sve nijanse Postano: 09 ožu 2012, 01:12 |
|
|
dudu je napisao/la: Vii je napisao/la: Dudu, da li je i to još jedna tajna velikih majstora? to su dvije škole, Mrsho je pretstavnik tzv. Usorske škole, smjer vizualizacija, a ja sam tipični prestavnik krševite duvanjske škole, s postdiplomskim u Zegeju na temu realizacija. one doduše vuku isto podrijetlo, ali podjele među njima nastaju još u 50-tim godinama prošlog stoljeća. Obrazovanje nastavio u LJ na specializaciji za plavokose... fali mi još jedan ispit 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: ZABAVNO! Teži color blindness testovi - provjerite vidite li sve nijanse Postano: 09 ožu 2012, 01:14 |
|
|
MRSHO je napisao/la: dudu je napisao/la: to su dvije škole, Mrsho je pretstavnik tzv. Usorske škole, smjer vizualizacija, a ja sam tipični prestavnik krševite duvanjske škole, s postdiplomskim u Zegeju na temu realizacija. one doduše vuku isto podrijetlo, ali podjele među njima nastaju još u 50-tim godinama prošlog stoljeća.
Obrazovanje nastavio u LJ na specializaciji za plavokose... fali mi još jedan ispit  ako ti je ona Zlovenka ostala kao zadnji ispit, bojim se da ćeš ostati vječni student. 
|
|
Vrh |
|
 |
Vii
|
Naslov: Re: ZABAVNO! Teži color blindness testovi - provjerite vidite li sve nijanse Postano: 09 ožu 2012, 01:17 |
|
|
Vama su vječite rasprave ženske. Nikako se ne možete dogovoriti. 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: ZABAVNO! Teži color blindness testovi - provjerite vidite li sve nijanse Postano: 09 ožu 2012, 01:20 |
|
|
Vii je napisao/la: Vama su vječite rasprave ženske. Nikako se ne možete dogovoriti.  dosadan je s plavušama. 
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: ZABAVNO! Teži color blindness testovi - provjerite vidite li sve nijanse Postano: 09 ožu 2012, 01:22 |
|
|
dudu je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Obrazovanje nastavio u LJ na specializaciji za plavokose... fali mi još jedan ispit  ako ti je ona Zlovenka ostala kao zadnji ispit, bojim se da ćeš ostati vječni student.  Moram priznat, nešto se ne javlja u posljednje vrijeme 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: ZABAVNO! Teži color blindness testovi - provjerite vidite li sve nijanse Postano: 09 ožu 2012, 01:25 |
|
|
MRSHO je napisao/la: dudu je napisao/la: ako ti je ona Zlovenka ostala kao zadnji ispit, bojim se da ćeš ostati vječni student.  Moram priznat, nešto se ne javlja u posljednje vrijeme  prioni poslu, neće se ispit sam od sebe riješit! 
|
|
Vrh |
|
 |
Vii
|
Naslov: Re: ZABAVNO! Teži color blindness testovi - provjerite vidite li sve nijanse Postano: 09 ožu 2012, 01:30 |
|
|
dudu je napisao/la: Vii je napisao/la: Vama su vječite rasprave ženske. Nikako se ne možete dogovoriti.  dosadan je s plavušama.  Ma neka plavuša. Samo da nisu farbane. 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: ZABAVNO! Teži color blindness testovi - provjerite vidite li sve nijanse Postano: 09 ožu 2012, 11:14 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
dudu je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Moram priznat, nešto se ne javlja u posljednje vrijeme  prioni poslu, neće se ispit sam od sebe riješit!  Točno, jedina formula uspjeha jest : Red-Rad-Stega 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 20 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|