Naslov: Re: Ministar inostranih poslova BiH Zlatko Lagumdzija u posjeti Republici Srpskoj
Postano: 15 ožu 2012, 11:53
Citat:
Boris i ja smo zemljaci u krajnjem slučaju, pa je red bio da moj prvi susret izvan zemlje bude s mojim zemljakom, čovjekom s kojim sam se igrao dok smo bili mali i dok su nam roditelji studirali zajedno", rekao je Lagumdžija komentarišući zašto je izabrao Beograd za prvu zvaničnu posjetu.
klikera i gumi-gumi...
Jebotee, boljeg nismo mogli ni sanjati.. Zamisli sad ti njih, koji su pljuvali nas onomad u desetom mjesecu okolo izbora...šta se sad u tim glavama valja...
Naslov: Re: Ministar inostranih poslova BiH Zlatko Lagumdzija u posjeti Republici Srpskoj
Postano: 15 ožu 2012, 14:30
Ljudi, jel to pravi Zlatko Lagumdzija, ili je SANU napravila dvojnika
Pazi ti njega, opusten, vrckast, "dobra atmosvera", "12 points goes to..."... Zlatko, ti li si?!
1.10... pa kakav je ono osmeh?!
Namestise mu Vucka, Pozderca malog... koji toliko hejtuje Muslimane da se to vidi sa Venere, i ovo sto glumi da je dobar domacin je do krajnosti usiljeno.
E moj Zlatane, izdade ti najvernije Patrijote, u tebe su se kleli, Tito si bio, onaj Faktor X za kojim je bila zedna seher-politicka carsija... prvo odjeba Milanovica, onda ode u Bluku gde mu Milorad napravi medjudrzavni docek...razapese ga njegovi...ali avaj, ne staje tu, sad je Boris jaran koji ce sve Bosance, a bogami i Hercegovce, udomiti u svom konzulatu u Mozambiku...
Sta je sad u glavi jednog Bosnologa... zasto ga je ovoliko izdao, ode u srbocetnicki Beograd, a odande hapsili i Ganica, i Jovu Srbina... a ovaj jarani sa Vukovima i dorcolskim tigrovima...
Povremeno sam mislio da je on spretan politicar, ali Slucajni Prolaznik je najveci diletant u kosmickoj politici... prvo je godinu dana mrsio da bude MVP, a onda za 2 meseca kompletno usere sve ideale svojih glasaca...
p.s imam utisak da ga za to zabole pajser... on uziva u ovim momentima
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
Postano: 15 ožu 2012, 15:13
Ljigo bahata, autistična, a ljudi (tvoji glasači pače) dolaze u mrsku Hercegovinu po koricu kruha, gdje sjede u Ljubuškom i Međugorju na ulicama čekajući da im netko da bilo kakvog posla.
Citat:
Država za čovjeka u Hercegovini
Radnici, redom Bošnjaci, koji čekaju od ranih jutarnjih sati nekoga tko treba njihovu pomoć i spremni su raditi cijeli dan za dnevnicu od 30 maraka. Kako dan odmiče cijena pada, a oko podneva iznosi 15 km, a kasnije su spremni raditi za ručak ili večeru. Većina ih spava u osobnim automobilima, ili u nedovršenim kućama ljudi za koje rade.
Ime mi je Avdo, iz Bosne sam gdje imam ženu i troje djece. Ovdje sam došao da zaradim crkavicu kako bih ih nahranio. Ima dana kada ne zaradim ni za sendvič, ali iz ove kože ne mogu, reče nam jedan od ljudi koji na tromeđi čekaju bilo kakav posao.
Na naš upit o novoj Federalnoj vlasti i Državi za čovjeka on odmahuje rukom i kaže: Sve su moj jarane na vlasti lopovi. I oni prije, a ovi sad su još najgori.
Narod je prevaren, ja sam glasovao za SDP i njihov program i vidi gdje me je ta njihova država dovela. Ti isti koji su obećavali tu državu su govorili o Hercegovini i Hercegovcima sve najgore, a da mi nije Hercegovine krepao bih od gladi, i ja i moja obitelj. Da je po Lagumdžiji davno bi umro čekajući njegovu državu, reče Avdo žureći do plavog Golfa čiji vlasnik treba radnika za rad u vinogradu.
Avdo je taj dan imao sreće i našao posao, a njegov prijatelj Faruk ostao je praznih ruku, ali i stomaka. Sve vam je to lutrija, nekada imate sreće i zaradite dnevnicu, nekada ne i tako iz dana u dan. Nemam ja ni brata, ni kuma, ni zeta na vlasti da me zaposli bilo gdje. Lani sam kao i većina nas radio u Neumu, ali nas je inspekcija potjerala da krepamo i to vam je Lagumdžijina država blagostanja.
Napuštamo tako ove ljude koje je svak napustio i koje je nevolja dovela u Hercegovinu. Oni do kasnih večernjih sati čekaju bilo kakav posao, a mještani su davno Tromeđu zbog njih nazvali ulicom Alije Izetbegovića. Sudeći po njihovim pričama komotno se to može preimenovati u ulicu Zlatka Lagumdžije i Države za čovjeka. hercegovina.info
Lagumdžija se ponaša kao da je FTV jedini medij u BiH i na svijetu. Ne kužim misli li on stvarno ako diktira vijesti na FTV da mu sve te gluposti mogu proći.
Ovo sa posjetom RS i Beogradu je inače neka njegova osobna osveta Milanoviću i Josipoviću. (takav osjećaj me bar drži) Još kad bih skužio zašto to radi.
Tip je kao retardirano dijete u tijelu odraslog muškarca.
Postano: 15 ožu 2012, 19:37
To ti je ona situacija kad hoćeš vlast, hoćeš vlast...a onda na kraju dođeš na visoku poziciju i ne znaš šta da radiš. Diletant ubeđen u svoju važnost. Greška za greškom, skandal za skandalom.
Postano: 19 ožu 2012, 02:22
Nedavno sam cuo iz dosta dobro obavjestenih sudskih krugova, kako LaguMdija skida i osporava presude Vrhovnog suda BiH.
Prema osobnim preporukama ili bolje receno prema naredenjima spasitelja LaguMdije dao je zadatak sudovima Bih da sve presude koje se odnose u korist obestecenih, a treba ih obastetiti drzava budu stopirane i da se rjesenja pisu bez obrazlozenja! Pojedini suci (da ne navodim imena) su kaznjeni odbijanjem od place, ali presude nisu ponistene.
Zanima me da li netko ima slicne informacije jer ovo se odnosi na velike iznose a kamte ce i dalje ici bez obzira na donesena rjesenja. Kako se neavodi, tuzbe ce se podnjeti i prema sudu u Strazburu ali kako to traje minimalno tri i vise godina, cjena je visoka enornmno, nije mi jasno tko ce te troskove snositi!?
Postano: 19 ožu 2012, 02:27
BBC je napisao/la:
Lagumdžija se ponaša kao da je FTV jedini medij u BiH i na svijetu. Ne kužim misli li on stvarno ako diktira vijesti na FTV da mu sve te gluposti mogu proći.
Ovo sa posjetom RS i Beogradu je inače neka njegova osobna osveta Milanoviću i Josipoviću. (takav osjećaj me bar drži) Još kad bih skužio zašto to radi.
Tip je kao retardirano dijete u tijelu odraslog muškarca.
Dobro si ga opisao. Steta sto vam to sve nije bilo jasno ranije.
Postano: 19 ožu 2012, 02:33
zomby je napisao/la:
Nedavno sam cuo iz dosta dobro obavjestenih sudskih krugova, kako LaguMdija skida i osporava presude Vrhovnog suda BiH.
Prema osobnim preporukama ili bolje receno prema naredenjima spasitelja LaguMdije dao je zadatak sudovima Bih da sve presude koje se odnose u korist obestecenih, a treba ih obastetiti drzava budu stopirane i da se rjesenja pisu bez obrazlozenja! Pojedini suci (da ne navodim imena) su kaznjeni odbijanjem od place, ali presude nisu ponistene.
Zanima me da li netko ima slicne informacije jer ovo se odnosi na velike iznose a kamte ce i dalje ici bez obzira na donesena rjesenja. Kako se neavodi, tuzbe ce se podnjeti i prema sudu u Strazburu ali kako to traje minimalno tri i vise godina, cjena je visoka enornmno, nije mi jasno tko ce te troskove snositi!?
Staljin-Tito-Fidel-LaguMdija
S obzirom na to da je prilicno izvesno da mu se zagubio kompas...
Lagumdžija je danas napravio još jedan gaf. Otišao posjetiti vojnike prosvjednike kao službeno lice. To uopće nije njegov posao i vezano za njegovu funkciju.
Postano: 23 ožu 2012, 22:05
SDP do sljedećih izbora očekuje razdor, SDA sa metiljavim gospodinom Sulejmanom je ofucan i potrošen, hoće li gospodin Haris (evo me u Turskoj) opet uletiti s pričama o đenosajdu i pokušati na tu foru preuzeti primat za šeherskom političkom sofrom, ko zna. Slabo pratim taj SBB ili kako već, kojeg vodi gospodin Fahrudin pa njegovu snagu ne mogu procjeniti ali lično bih volio da gospodin Haris opet zakormilari pol. scenom u FbiH i nastavi eglen o đenosajdu jer da ga nema, trebalo bi ga izmisliti
Da je netko pričao da će SDP toliko usrati stvar, da će pored njih SDA izgledati kao europska stranka socijalno-demokratske orijentacije. Teško bi bilo za povjerovati.
U biti kad gledaš jedino SDA nemaju svoj jak medij, i opet razvaljuju u bošnjačkom korpusu.
Postano: 24 tra 2012, 10:24
Diplomatski skandal: Izraelski ministar nazvao Republiku Srpsku državom, MVP BIH šuti
(24SI) - Izraelski ministar turizma Stas Misežnjikov, susreo se s predsjednikom RS-a Miloradom Dodikom u Banjoj Luci i izazvao pravi diplomatski skandal. Nakon susreta, izraelski ministar je rekao da izuzetno cijeni prijateljske odnose dviju država, Izraela i RS-a, prenosi TV1.
Gospoda Stas i Milorad
“Naše dvije države su istinski prijatelji i mi sarađujemo na mnogim pitanjima na međunarodnom planu. Duboko poštujemo stav RS-a iz septembra prošle godine kada nije željela u Vijeću sigurnosti UN-a podržati priznanje palestinske nezavisnosti“, zaključio je Misežnjikov ne pojašnjavajući da li je slučajno ili namjerno Republiku Srpsku okarakterisao kao državu, a ne kao entitet unutar države BiH.
Ministarstvo vanjskih poslova BiH, na čelu sa Zlatkom Lagumdžijom, još se nije oglasilo osudom diplomatskog skandala u Banjoj Luci, javlja TV1.
Misežnjikov predvodi izraelsku delegaciju, koja je jučer u Donjoj Gradini prisustvovala pomenu žrtvama ustaškog logora Jasenovac tokom Drugog svjetskog rata.
Postano: 24 tra 2012, 10:34
Pridružen/a: 30 stu 2010, 11:05 Postovi: 1654 Lokacija: Herceg-Bosna
Države koje se ne zovu BiH ne stavljaju levate na ministarske pozicije tako da u ovom proglašenju RS-a državom ne može biti greške. Ovdje se radi o vraćanju usluge RS-u za handrenje jadnih palestinaca.
Zlaja se neće ni oglasiti, Izrael je dobar sa Amerima a on njih sluša tako da je ovo još jedna Zlajina šamarčina svim BiH patriotima.
_________________ Sveti Ante platit ću ti misu, samo reci koji naši nisu !
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.