|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 60 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Glava
|
Naslov: Promjena političke realnosti u BiH Postano: 18 ožu 2012, 22:46 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Ima uticaj, kao i sve ostale stvari danas.
Samo što dosta ljudi ne razmišlja koliko umijeća treba za napraviti jednu dobru igru, koliko kreativnosti, truda, koliko ljudi živi od toga što se igra, koliki je indirektni značaj te industrije za razvoj tehnologije.
Ono, to su igrice, to igraju retardirani koji se ponašaju kao djeca. Ok, ti igras igrice, kreativan si.
|
|
Vrh |
|
 |
mario_cro
|
Naslov: Re: Promjena političke realnosti u BiH Postano: 18 ožu 2012, 22:48 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Lebowski je napisao/la: Ima uticaj, kao i sve ostale stvari danas.
Samo što dosta ljudi ne razmišlja koliko umijeća treba za napraviti jednu dobru igru, koliko kreativnosti, truda, koliko ljudi živi od toga što se igra, koliki je indirektni značaj te industrije za razvoj tehnologije.
Ono, to su igrice, to igraju retardirani koji se ponašaju kao djeca. Svaka čast ! Mnogi neznaju da će taj svijet u skoroj budućnosti i prešišat filmsku industriju . Pa eto Tera daj mi reci neku zanimaciju šta da radim u slobodno vrijeme?
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Promjena političke realnosti u BiH Postano: 18 ožu 2012, 22:49 |
|
|
Glava je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Ima uticaj, kao i sve ostale stvari danas.
Ono, to su igrice, to igraju retardirani koji se ponašaju kao djeca. Ok, ti igras igrice, kreativan si. Proizvoditi igrice je kreativno. Igrati igrice je jedan od najgorih načina gubljenja vremena.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1241 of 2558 - 48.51%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Promjena političke realnosti u BiH Postano: 18 ožu 2012, 22:51 |
|
|
mario_cro je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Ima uticaj, kao i sve ostale stvari danas.
Ono, to su igrice, to igraju retardirani koji se ponašaju kao djeca. Svaka čast ! Mnogi neznaju da će taj svijet u skoroj budućnosti i prešišat filmsku industriju . Pa eto Tera daj mi reci neku zanimaciju šta da radim u slobodno vrijeme? Nađi devojku.
|
|
Vrh |
|
 |
Glava
|
Naslov: Re: Promjena političke realnosti u BiH Postano: 18 ožu 2012, 22:54 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Igrati igrice je jedan od najgorih načina gubljenja vremena. Nemoj zajebavati? Ha, do pre godinu dve sam isto mislio i za foprum. Doduse, jos uvek mislim, bar za teme o ljubavi i lepoti, ali je valjda neki recidiv u pitanju.
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Promjena političke realnosti u BiH Postano: 18 ožu 2012, 22:55 |
|
|
Citat: Nemoj zajebavati? Ha, do pre godinu dve sam isto mislio i za foprum. Doduse, jos uvek mislim, bar za teme o ljubavi i lepoti, ali je valjda neki recidiv u pitanju.
Glava, nije ni cudo, obzirom da na politickim temama vecinom si briljantan.Uopste se ne cudim. Mario, nista ne trazi.Ljubav se desava spontano kao i sve lijepe stvari u zivotu.Nemoj da ti se dogodi da nadjes djevojku ili bracnog partnera, pa da u nedostatku osjecaja i zanimanja opet slobodno vrijeme provodis igrajuci igrice ili na forumu.Nauci nesto iz tudjih primjera u svakodnevnici :) Tudje pogreske su besplatne, a svaku svoju placas 
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
 |
mario_cro
|
Naslov: Re: Promjena političke realnosti u BiH Postano: 18 ožu 2012, 22:59 |
|
|
emt je napisao/la: Mario, nista ne trazi.Ljubav se desava spontano kao i sve lijepe stvari u zivotu.Nemoj da ti se dogodi da nadjes djevojku ili bracnog partnera, pa da u nedostatku osjecaja i zanimanja opet slobodno vrijeme provodis igrajuci igrice ili na forumu.Nauci nesto iz tudjih primjera u svakodnevnici :) Tudje pogreske su besplatne, a svaku svoju placas  Ma izbjegavam odgovorit ,jer uvijek krenemo o nečem pedesetom na temi koja nije primjerena. Još sam ja ovdje bacio kost sa iPadom... 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Di vi dođoste od Marijeve i moje sprdancije 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
Glava
|
|
|
evo je opet... spasavaj se ko moze
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Promjena političke realnosti u BiH Postano: 18 ožu 2012, 23:33 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Glava je napisao/la: Ok, ti igras igrice, kreativan si. Proizvoditi igrice je kreativno. Igrati igrice je jedan od najgorih načina gubljenja vremena. To se može reći i za većinu stvari što radimo. Od gledanja TV-a, facebooka, pisanja po forumu i čitanja istog, čitanja knjiga od kojih nemamo nikakve praktične koristi. Mnogo zavisi od izbora same igre- neke su manje, neke više korisne. Neke su beskorisne. Nekad se igramo samo da "ubijemo" vrijeme kada čekamo nešto. Nekad iz čiste zabave i užitka. Neke igre su umjetnička djela i zaslužuju pažnju, kao i lijepa slika, dobra pjesma, dobar film.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Promjena političke realnosti u BiH Postano: 18 ožu 2012, 23:39 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Proizvoditi igrice je kreativno. Igrati igrice je jedan od najgorih načina gubljenja vremena. To se može reći i za većinu stvari što radimo. Od gledanja TV-a, facebooka, pisanja po forumu i čitanja istog, čitanja knjiga od kojih nemamo nikakve praktične koristi. Molim ne nađi se uvrijeđen, ali mislim da je izgleda većina stvari koje radiš beskorisno. Trzni se malo, proći će ti godine uludo, pa šta ćeš onda. Ne gledam TV, nemam facebook profil, na forumu sam s razlogom, čitam knjige od kojih imam praktičnu korist, najmanje jednu tjedno. 
1241 of 2558 - 48.51%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Promjena političke realnosti u BiH Postano: 18 ožu 2012, 23:49 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Navlakusa je velika, lako izgubis pojam o vremenu...ali ako znas da balansiras, igre su pravo uzivanje... Rijetki su koji znaju balansirati. Ne znam, ionako sam za laptopom stalno, još da počnem igrat ne bi ustajao od ekrana. 
1241 of 2558 - 48.51%
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Promjena političke realnosti u BiH Postano: 18 ožu 2012, 23:51 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Navlakusa je velika, lako izgubis pojam o vremenu...ali ako znas da balansiras, igre su pravo uzivanje... Rijetki su koji znaju balansirati. Ne znam, ionako sam za laptopom stalno, još da počnem igrat ne bi ustajao od ekrana.  Ovo treba prebaciti na drugi pdf 
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Promjena političke realnosti u BiH Postano: 18 ožu 2012, 23:54 |
|
|
Sid Meierova Civilization je najveći izum čovječanstva modernog doba nakon automobila, aviona i kompjutera.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
Darkman001
|
Naslov: Re: Promjena političke realnosti u BiH Postano: 18 ožu 2012, 23:56 |
|
Pridružen/a: 27 pro 2011, 01:51 Postovi: 54 Lokacija: Herceg Bosna
|
Dajte ljudi prestanite off postove radit
_________________ Nema među al zastavu ima ............ Svakom svome sinu ona je u Grudima
Hajmo sad o5 ban kad iznosim svoje mišljenje koje se ne slaze sa vasim (a nedaj boze da spomenem lopova Covica)
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Koliko zabave je dovoljno? Postano: 18 ožu 2012, 23:56 |
|
|
Dakle, krasno je igrati računalne igrice. Lijepo je gledati TV, visiti na Facebook-u itd. Problem je što to lako pređe u ovisnost, teško se zaustaviti, izbalansirati i držati zabavu u normalnim okvirima. Kako vi rješavate ovaj problem? Kako kažete sebi, ok, evo prošlo je pola sata, sad ću isključiti igricu? 
1241 of 2558 - 48.51%
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Promjena političke realnosti u BiH Postano: 18 ožu 2012, 23:57 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Dies illa, dies Irae Calamitatis et miseriae Lacrimosa dies, dies illa Lebowski je napisao/la: To se može reći i za većinu stvari što radimo. Od gledanja TV-a, facebooka, pisanja po forumu i čitanja istog, čitanja knjiga od kojih nemamo nikakve praktične koristi. Mnogo zavisi od izbora same igre- neke su manje, neke više korisne. Neke su beskorisne. Nekad se igramo samo da "ubijemo" vrijeme kada čekamo nešto. Nekad iz čiste zabave i užitka. Neke igre su umjetnička djela i zaslužuju pažnju, kao i lijepa slika, dobra pjesma, dobar film.
Baš to. Dobre igre jesu kombinacija svega toga: dobre knjige (priče), dobre fotografije-efekata, dobre muzike... Samo treba biti umeren. Mada, kada se pojavi nešto sjajno, okupira čovekov um isto kao knjiga koju odjednom čitaš od korice do korice.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Koliko zabave je dovoljno? Postano: 19 ožu 2012, 00:02 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Dakle, krasno je igrati računalne igrice. Lijepo je gledati TV, visiti na Facebook-u itd. Problem je što to lako pređe u ovisnost, teško se zaustaviti, izbalansirati i držati zabavu u normalnim okvirima. Kako vi rješavate ovaj problem? Kako kažete sebi, ok, evo prošlo je pola sata, sad ću isključiti igricu?  Barem u mom slucaju - nemoguce Ne kupujem igre, ne skidam ih sa neta... negde pokupim informaciju da je nesto dobro, procitam komentare... i ako mi se svidi... nemam mira dok ne procitam credits na kraju zadnje misije Meni ta prica po pola sata, pa gasi... to je streberski, samo dok pogledas intro, malo procunjas po opcijama, vidis neku osnovnu dinamiku igre...vec je isteklo vreme... Zato sam to znao nekad da pocinjem u petak vece, i toliko se iskrivim preko vikenda, da u ponedeljak ujutru oci su mi ko sarme FB i ostale socijalne mreze i forumi su druga klasa problema....
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Promjena političke realnosti u BiH Postano: 19 ožu 2012, 00:03 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Lebowski je napisao/la: To se može reći i za većinu stvari što radimo. Od gledanja TV-a, facebooka, pisanja po forumu i čitanja istog, čitanja knjiga od kojih nemamo nikakve praktične koristi.
Molim ne nađi se uvrijeđen, ali mislim da je izgleda većina stvari koje radiš beskorisno. Trzni se malo, proći će ti godine uludo, pa šta ćeš onda. Ne gledam TV, nemam facebook profil, na forumu sam s razlogom, čitam knjige od kojih imam praktičnu korist, najmanje jednu tjedno.  Ovdje se ne priča o meni ili tebi nego uopšteno. Vjerujem da si stariji čovjek pa i nemaš vremena za nabrojane stvari ali te stvari su danas realnost za većinu mladih ljudi i djece(izuzevši forum i knjige, vjerovatno). U takvoj realnosti jedna igra, koja može sadržavati enciklopedijske informacije(informatika i računari, povijest, mitologija, zemljopis, teorije zavjere, vojna povijest, biljni i životinjski svijet, kinematografija samo su neke od tema koje se susreću u igrama, plus bezbroj trivijalnih informacija) koja može služiti za obogaćivanje vokabulara, učenje stranog jezika, razvijanje inteligencije, razvijanje mašte, dobijanje ideja, ne može biti neko posebno zlo. Samo umjereno, kao i u svemu. Možda neće svako imati koristi od njih(advokat ili stolar naprimjer) ali određene grupe zanimanja i određeni tip(kojekakvi umjetnici, studenti filozofskog fakulteta) ljudi traže malo šire opšte znanje a ako su igre jedan od načina za to nemam ništa protiv.
|
|
Vrh |
|
 |
mario_cro
|
Naslov: Re: Koliko zabave je dovoljno? Postano: 19 ožu 2012, 00:03 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
Vii
|
Naslov: Re: Koliko zabave je dovoljno? Postano: 19 ožu 2012, 00:04 |
|
|
Ja ne prestajem igrati igricu dok ne dođem do kraja. Znala sam nekada od 15 h do 5-6 ujutro igrati. Ne predstavlja mi problem. Ali naravno, kad imam vrijemena. FB nemam. I kad sam ga imala, bio mi je dosadan i nezanimljiv.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Koliko zabave je dovoljno? Postano: 19 ožu 2012, 00:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61677 Lokacija: DAZP HQ
|
ne igram igre, oduzimaju život. doduše, jesam skinuo i prešao MW3, ali to je prva prava igra nakon 100 godina da sam odigrao. najgori je CM/FM, da sam s tim nastavio danas bih stajao na nekom kolodvoru i pričao sam sa sobom. srećom, stao sam upravo s najboljim CM 03/04, nakon toga sam još par godina otvarao nove čisto da vidim promjene, ali sad već 4-5 godina ni ne znam kako izgledaju. volim pogledati dobar intro i poslušati nekog tko oduševljeno priča o nekoj igri, ali to je sve.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
mario_cro
|
Naslov: Re: Koliko zabave je dovoljno? Postano: 19 ožu 2012, 00:10 |
|
|
dudu je napisao/la: ne igram igre, oduzimaju život. doduše, jesam skinuo i prešao MW3, ali to je prva prava igra nakon 100 godina da sam odigrao. najgori je CM/FM, da sam s tim nastavio danas bih stajao na nekom kolodvoru i pričao sam sa sobom. srećom, stao sam upravo s najboljim CM 03/04, nakon toga sam još par godina otvarao nove čisto da vidim promjene, ali sad već 4-5 godina ni ne znam kako izgledaju. volim pogledati dobar intro i poslušati nekog tko oduševljeno priča o nekoj igri, ali to je sve. Šta je CM/FM?
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Koliko zabave je dovoljno? Postano: 19 ožu 2012, 00:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61677 Lokacija: DAZP HQ
|
Championship manager, kasnije Football manager. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Koliko zabave je dovoljno? Postano: 19 ožu 2012, 00:14 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Dakle, krasno je igrati računalne igrice. Lijepo je gledati TV, visiti na Facebook-u itd. Problem je što to lako pređe u ovisnost, teško se zaustaviti, izbalansirati i držati zabavu u normalnim okvirima. Kako vi rješavate ovaj problem? Kako kažete sebi, ok, evo prošlo je pola sata, sad ću isključiti igricu?  Barem u mom slucaju - nemoguce Ne kupujem igre, ne skidam ih sa neta... negde pokupim informaciju da je nesto dobro, procitam komentare... i ako mi se svidi... nemam mira dok ne procitam credits na kraju zadnje misije Meni ta prica po pola sata, pa gasi... to je streberski, samo dok pogledas intro, malo procunjas po opcijama, vidis neku osnovnu dinamiku igre...vec je isteklo vreme... Zato sam to znao nekad da pocinjem u petak vece, i toliko se iskrivim preko vikenda, da u ponedeljak ujutru oci su mi ko sarme FB i ostale socijalne mreze i forumi su druga klasa problema.... I sam sam ti takav. Jednostavno ne smijem instalirati igricu na računalo, jer ako je počnem, ne prestajem. Sjeća se itko Age of Empires? Ja bio instalirao demo, koji je imao tri misije, još se sjećam Battle of Kadesh koju sam igrao 2 dana neprestano, dok nisam konačno osvojio protivnički otok. 
1241 of 2558 - 48.51%
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|