|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 45 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ceha
|
Naslov: Re: Jeste li za otvaranje foruma Istočna Bosna i Podrinje? Postano: 19 ožu 2012, 11:01 |
|
|
Melcher je napisao/la: Za. Ne mora nuzno biti forum, moze biti i podforum Tuzle. Dobro, Foča baš i ne spada u Tuzlansku okolicu. Ovdje bi se s obzirom na količinu Hrvata moglo zgurati i Gacko i još neka srpska sela na istoku, iako je to Hercegovina.
|
|
Vrh |
|
|
Melcher
|
Naslov: Re: Jeste li za otvaranje foruma Istočna Bosna i Podrinje? Postano: 19 ožu 2012, 11:10 |
|
Pridružen/a: 16 vel 2012, 15:37 Postovi: 952 Lokacija: AID Headquarters
|
Ceha je napisao/la: Melcher je napisao/la: Za. Ne mora nuzno biti forum, moze biti i podforum Tuzle. Dobro, Foča baš i ne spada u Tuzlansku okolicu. Ovdje bi se s obzirom na količinu Hrvata moglo zgurati i Gacko i još neka srpska sela na istoku, iako je to Hercegovina. Foca, Visegrad i Rogatica gravitiraju vise prema Sarajevu, kao i Han Pijesak. Medutim, i oni spadaju pod zemljopisni naziv Podrinje. Foca i Gorazde je stara Hercegovina.
_________________ Bismillah ir rahmani rahim, rabbi yessir, velatuassir, rabbi temim, bil hajr - Amin!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Jeste li za otvaranje foruma Istočna Bosna i Podrinje? Postano: 19 ožu 2012, 11:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Izgleda da će biti foruma, no sačekajmo dovoljno za kvorum. Iskreno mislim da će na topicu o gradovima preovladavati upisi o zločinima 92-95, ali šta je tu je, narod najbolje zna.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Melcher
|
Naslov: Re: Jeste li za otvaranje foruma Istočna Bosna i Podrinje? Postano: 19 ožu 2012, 11:14 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Izgleda da će biti foruma, no sačekajmo dovoljno za kvorum. Iskreno mislim da će na topicu o gradovima preovladavati upisi o zločinima 92-95, ali šta je tu je, narod najbolje zna. Pa i ja sam sklon tom misljenju. Medutim, to je u neku ruku i neizbjezno. Mozda bude nesto tema i o drugom svjetskom ratu.
_________________ Bismillah ir rahmani rahim, rabbi yessir, velatuassir, rabbi temim, bil hajr - Amin!
|
|
Vrh |
|
|
Melcher
|
Naslov: Re: Jeste li za otvaranje foruma Istočna Bosna i Podrinje? Postano: 19 ožu 2012, 11:49 |
|
|
Predlazem otvaranje sticky topica Zvornik, Bratunac, Vlasenica, Srebrenica, Rogatica, Foca, Visegrad, Gorazde, Milici, Janja, Bijeljina, Teocak, Sapna, Kalesija, Han Pijesak, Sokolac, Pale Praca, Ustipraca, Ugljevik, Lopare i Celic.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Jeste li za otvaranje foruma Istočna Bosna i Podrinje? Postano: 19 ožu 2012, 11:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Pa preuzmi na sebe kad se pokrene forum da otvoriš temu za svaki grad sa uvodom, kao što je napravio Inkvizitor za ostale gradove i mjesta.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Melcher
|
Naslov: Re: Jeste li za otvaranje foruma Istočna Bosna i Podrinje? Postano: 19 ožu 2012, 11:53 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Pa preuzmi na sebe kad se pokrene forum da otvoriš temu za svaki grad sa uvodom, kao što je napravio Inkvizitor za ostale gradove i mjesta. Po njegovom uzoru sam i mislio. Tu su jos Osmaci i Sekovici.
|
|
Vrh |
|
|
Melcher
|
Naslov: Re: Jeste li za otvaranje foruma Istočna Bosna i Podrinje? Postano: 19 ožu 2012, 13:01 |
|
|
Ministre, odprilike kada mozemo ocekivati svecano otvaranje novog foruma/podforuma?
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Jeste li za otvaranje foruma Istočna Bosna i Podrinje? Postano: 19 ožu 2012, 13:05 |
|
|
Ajmo još sačekati dan-dva (možda i prije ako se brzo nakupi glasova) vidjeti hoće li biti radikalnih promjena ili negodovanja, pa onda i to srediti.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Jeste li za otvaranje foruma Istočna Bosna i Podrinje? Postano: 19 ožu 2012, 13:28 |
|
|
Za, samo mislim da u početku ne treba otvarati teme za svaki grad, ubaciti kakve zanimljive teme koje povezuju cijelo Podrinje i možda jednu, dvije teme o gradovima.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Jeste li za otvaranje foruma Istočna Bosna i Podrinje? Postano: 19 ožu 2012, 13:30 |
|
|
Već me uhvatila nervoza jer vidim koliko posla očekuje moderatore...
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Jeste li za otvaranje foruma Istočna Bosna i Podrinje? Postano: 19 ožu 2012, 13:35 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Ministry of Sound je napisao/la: Već me uhvatila nervoza jer vidim koliko posla očekuje moderatore... Ne sekiraj se,pa nisi jedini moderator ovdje..
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: Jeste li za otvaranje foruma Istočna Bosna i Podrinje? Postano: 19 ožu 2012, 15:32 |
|
|
Melcher je napisao/la: Za. Ne mora nuzno biti forum, moze biti i podforum Tuzle. okle tuzla pajdo
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Jeste li za otvaranje foruma Istočna Bosna i Podrinje? Postano: 19 ožu 2012, 18:16 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25828 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Pa ne znam što bih rekao, meni osobno to ne treba. Ako se već ubacuje onda bi se moglo pod onim PDF REGIJE, gdje piše Posavina, Turska Hrvatska itd, - staviti i "Ostale regije", "Ostali Hrvatski predjeli" ili tako nešto slično. Pa onda u to ubaciti Istočnu Bosnu, a šire gledajući tu bi možda mogla i Boka, Bačka itd - dakle regije gdje povijesno obitavaju Hrvati a koje nisu u granicama RH, niti su u okviru ovih "glavnih" hrvatskih regija u BiH.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Melcher
|
Naslov: Re: Jeste li za otvaranje foruma Istočna Bosna i Podrinje? Postano: 20 ožu 2012, 23:54 |
|
|
pagan je napisao/la: Melcher je napisao/la: Za. Ne mora nuzno biti forum, moze biti i podforum Tuzle. okle tuzla pajdo Pajdo, Tuzla je tu, odma iza Majevice. Kroz povijesti to je administrativni, ekonomski i kulturni centar cijele istocne i sjeveroistocne Bosne, pa tako i Podrinja.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Jeste li za otvaranje foruma Istočna Bosna i Podrinje? Postano: 21 ožu 2012, 10:34 |
|
|
Melcher je napisao/la: pagan je napisao/la: okle tuzla pajdo Pajdo, Tuzla je tu, odma iza Majevice. Kroz povijesti to je administrativni, ekonomski i kulturni centar cijele istocne i sjeveroistocne Bosne, pa tako i Podrinja. I koliki to postotak istočne rs? Tuzli vuče (je vukao prije rata) dio od Brčkog do Srebrenice. Dio od Kalinovika i Foče do Žepe je vukao prema Sarajevu. Dakle većina Podrinja s Tuzlom veze nema.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Jeste li za otvaranje foruma Istočna Bosna i Podrinje? Postano: 21 ožu 2012, 14:02 |
|
|
Eto foruma, ali se meni ne da otvarati topic za svaku općinu, mada bi bio red da i to ima, sa uvodom i sl.
|
|
Vrh |
|
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Jeste li za otvaranje foruma Istočna Bosna i Podrinje? Postano: 21 ožu 2012, 20:55 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
Neka Srbi i Muslimani ožive taj podforum. Nama je to područje potpuno strano i jedino o čemu bi mogli raspravljat su ostaci nekadašnjih samostana, crkava itd. iz srednjeg vijeka (ako ih još ima naravno).
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
Vrh |
|
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Jeste li za otvaranje foruma Istočna Bosna i Podrinje? Postano: 21 ožu 2012, 22:42 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 5929 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
NoviSeer je napisao/la: Neka Srbi i Muslimani ožive taj podforum. Nama je to područje potpuno strano i jedino o čemu bi mogli raspravljat su ostaci nekadašnjih samostana, crkava itd. iz srednjeg vijeka (ako ih još ima naravno). Misliš da nećemo?
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: Jeste li za otvaranje foruma Istočna Bosna i Podrinje? Postano: 21 ožu 2012, 23:54 |
|
|
Melcher je napisao/la: pagan je napisao/la: okle tuzla pajdo
Pajdo, Tuzla je tu, odma iza Majevice. Kroz povijesti to je administrativni, ekonomski i kulturni centar cijele istocne i sjeveroistocne Bosne, pa tako i Podrinja. mislim da pricas o Soli..... sve navedeno stoji
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|