|
|
Stranica: 15/35.
|
[ 855 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
mario_cro
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 24 vel 2012, 14:58 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3688 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Vidiš ti zadar koji sam ja "pro" ,odma sam ga prokužio.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
lirik
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 10 ožu 2012, 16:27 |
|
Pridružen/a: 05 ožu 2012, 22:55 Postovi: 645 Lokacija: dijaspora
|
Evo i ja stig'o.Lokacija dijaspora,podrijetlo Srednja Bosna Pozdrav braci i sestrama(takodje i daljim rodjacima)!
_________________ Za svako rjesenje postoji problem
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 11 ožu 2012, 08:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
lirik je napisao/la: Evo i ja stig'o.Lokacija dijaspora,podrijetlo Srednja Bosna Pozdrav braci i sestrama(takodje i daljim rodjacima)! Dobro nam došao i što duže nam se zadržao na forumu.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Erazmer
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 22 ožu 2012, 15:53 |
|
|
Suncani pozdrav iz Kotora. Sa kime se ovdje moze razgovarati od suradnji crnogorskih i bosanskohercegovackih Hrvata?
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 22 ožu 2012, 16:15 |
|
|
Erazmer je napisao/la: Suncani pozdrav iz Kotora. Pozdrav i tebi! Citat: Sa kime se ovdje moze razgovarati od suradnji crnogorskih i bosanskohercegovackih Hrvata? Razgovarati onako općenito ili o nekim konkretnim stvarima/projektima?
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
|
Erazmer
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 22 ožu 2012, 16:16 |
|
|
Konkretno, za opcenite stvari je forum i vise nego dobar.
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 22 ožu 2012, 16:18 |
|
|
Erazmer je napisao/la: Konkretno, za opcenite stvari je forum i vise nego dobar. Ne znam. Možda ti moderatori mogu pomoći?
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
|
lirik
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 22 ožu 2012, 18:28 |
|
|
Erazmer je napisao/la: Suncani pozdrav iz Kotora. Sa kime se ovdje moze razgovarati od suradnji crnogorskih i bosanskohercegovackih Hrvata? Dobro nam dosao i sto duze se s nama druzio Iz kojeg si dijela Kotora?
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 22 ožu 2012, 22:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Erazmer je napisao/la: Suncani pozdrav iz Kotora. Što bolan lažeš ljude?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
arčy
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 23 ožu 2012, 00:52 |
|
|
Samo da vas pozdravim, naravno s osmjehom :)
|
|
Vrh |
|
|
Gorstak
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 27 ožu 2012, 19:05 |
|
|
Pozdrav svima iz srpskog grada Bara Vec duze vrijeme citam ovaj forum i nasao sam dosta zanimljivih stvari ovdje, procitao sam dosta toga zanimljivog u dijelu vezanom za istoriju pa ajde da kazem i ja koju Jos jednom, pozdrav svima
|
|
Vrh |
|
|
lirik
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 27 ožu 2012, 21:14 |
|
|
I tebi pozdrav iz Hrvatske zupanije Austrije Dobro nam dosao i nadam se da neces brzo nestati
|
|
Vrh |
|
|
Ogledalo
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 07 tra 2012, 22:01 |
|
|
|
Vrh |
|
|
MIR
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 26 tra 2012, 19:12 |
|
|
Ilirk@ je napisao/la: ima jedan vic o peri ložaču. kladijo se pere ložač sa rodijakom da nema mista di ga ne znaju. ošli oni kod precjednika mjesne zajednice, a precjednik odma onako svrata: di si pere, otkad te nisan vidijoooo! dobije pere ložač opkladu. kaže rodijak, amo se kladit da te ne zna precjednik općine. oklade se oni i odu kod precjednika, a precjednik općine se skoči sa votelje, zagrli peru nakog mrčavog, izljubi ga i počasti. tako pere dobi i drugu opkladu. rodijak se zainatijo vratit pare pa m predloži da se opklade u dvojstruko da ga ne zna precjednik države. odoše oni do precjednika, a precjednik kad ugleda peru, pošalje lemosinu prid peru i ko sebi ravnog, dočeka ga u banskim dvorim. dodijalo rodijaku gubit, pa se razmisli, ko ima da sigurno ne more znat peru. tako se siti pape. i opklade se oni. odoše u rim, a papa drži govor sa prozora bazilike. reče pero rodijaku da pričeka, da će se pozdravit s papom. uto rodijak zadovoljno zatrlja rukama računajući koliko je to para... prođe malo vrimena, ugleda on peru kraj pape, ljubi mu prsten. uto začu iz gomile: ma kome ono pere ložač ljubi ruku? kenjac bijo ko nije razumijo. ja ne znam ni jednog ložača Malo sam listao po starim stranicama i naletih na ovaj vic o Peri ložaču, kojem sam se dobro nasmijao. Ne vidim više "Ilirku", ni "Inkvizitora", a ni "Peru ložača"? Steta, bar da nalete koji put?
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 07 svi 2012, 18:16 |
|
|
Pozdrav svima!
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 07 svi 2012, 18:23 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25899 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
snezana mk je napisao/la: Pozdrav svima! O ćao Snežana, pa gdje si nam ti, nema te odavno, mi se zabrinuli...? ;)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 07 svi 2012, 18:26 |
|
|
Pa retko pišem,zaboravljam više i kako se replicira.Došla sam samo da vas pozdravim.
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 08 svi 2012, 22:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24096 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
snezana mk je napisao/la: Pa retko pišem,zaboravljam više i kako se replicira.Došla sam samo da vas pozdravim. Pa gdje si ti djevojče?
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Tomislav Diablo
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 09 svi 2012, 01:17 |
|
|
Imam prijedlog za poboljšanje portala (ne foruma, nego baš portala). Ona anketa na donjem lijevom kutu glavne stranice portala koja pita "Što od navedenog bi htjeli da Mostar prvo dobije?" bi se trabala update-at jer su neke stvari već napravljene izgradnom novog malla pa nema smisla da više stoje tamo (moderno multipleks kino, Mc Donalds ako je napravljen u sklopu objekta ili negdje drugdje). Ili možete stavit neku novu anketu...
_________________ [url]http://www.youtube.com/watch?v=8BhSmd5ZWkw[/url]
|
|
Vrh |
|
|
maradot
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 14 svi 2012, 23:17 |
|
|
hvaljen Isus, pozdravljam vas iz Splita u ove kasne sate.
|
|
Vrh |
|
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 15 svi 2012, 12:55 |
|
|
maradot je napisao/la: hvaljen Isus, pozdravljam vas iz Splita u ove kasne sate. jel i tebe živcira onaj BBC?
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
Vrh |
|
|
thomas
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 15 svi 2012, 17:33 |
|
|
mario_cro je napisao/la: SDB je napisao/la: Pomalo, ae.
Splićani govore to "ae" . Znači Dalmacija ,mjesto nemogu pogodit. Jesam li u pravu? Mislim da je zatipak, rijec "ae". Splicani ne koriste taj termin, to je živa ispraznica.
_________________ .
.
.
.
|
|
Vrh |
|
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 15 svi 2012, 17:51 |
|
|
MIR je napisao/la: Ilirk@ je napisao/la: ima jedan vic o peri ložaču. kladijo se pere ložač sa rodijakom da nema mista di ga ne znaju. ošli oni kod precjednika mjesne zajednice, a precjednik odma onako svrata: di si pere, otkad te nisan vidijoooo! dobije pere ložač opkladu. kaže rodijak, amo se kladit da te ne zna precjednik općine. oklade se oni i odu kod precjednika, a precjednik općine se skoči sa votelje, zagrli peru nakog mrčavog, izljubi ga i počasti. tako pere dobi i drugu opkladu. rodijak se zainatijo vratit pare pa m predloži da se opklade u dvojstruko da ga ne zna precjednik države. odoše oni do precjednika, a precjednik kad ugleda peru, pošalje lemosinu prid peru i ko sebi ravnog, dočeka ga u banskim dvorim. dodijalo rodijaku gubit, pa se razmisli, ko ima da sigurno ne more znat peru. tako se siti pape. i opklade se oni. odoše u rim, a papa drži govor sa prozora bazilike. reče pero rodijaku da pričeka, da će se pozdravit s papom. uto rodijak zadovoljno zatrlja rukama računajući koliko je to para... prođe malo vrimena, ugleda on peru kraj pape, ljubi mu prsten. uto začu iz gomile: ma kome ono pere ložač ljubi ruku? kenjac bijo ko nije razumijo. ja ne znam ni jednog ložača Malo sam listao po starim stranicama i naletih na ovaj vic o Peri ložaču, kojem sam se dobro nasmijao. Ne vidim više "Ilirku", ni "Inkvizitora", a ni "Peru ložača"? Steta, bar da nalete koji put? ajoj, ovo ek sad vidjeh... evo me, tu sam okolo se skitam... pozdrav
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
Vrh |
|
|
Lomb
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 07 lip 2012, 15:27 |
|
|
Pozdrav svima! Evo i ja sam se registriral nakon kaj sam jedno vreme samo cital forum.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 07 lip 2012, 15:33 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Hmmmmm... Dobrodošao, valjda.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|