|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 47 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Aztec
|
|
Naslov: Kako se rijesiti moljaca? Postano: 31 ožu 2012, 07:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Jucer vidim da su mi zderali pamucne majce, i to meni najdraze sto je najgore. Mala *** uopce nece da jedu sve, nego samo skupe i dobre stvari. Imam u ormaru sapune, kestene, lavandu i sl., jucer sam ga temeljito pocistio... Ovi proizvodi za moljce, insekticidi, ne znam koliko su zdravi... Zanimljivo da u drugom ormaru di drzim ove krpe za svaki dan, bez i jednog sapuna ili bilo cega nikad ni ne taknu, pa ni vunu, nego mi zderu samo (fine) pamucne majice.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Kako se rijesiti moljaca? Postano: 31 ožu 2012, 09:32 |
|
|
Možda ti fine pamučne majice ždere prašak za veš ;)
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Kako se rijesiti moljaca? Postano: 31 ožu 2012, 10:16 |
|
|
moljci napadaju vunu, odnosno, prirodnu dlaku općenito. nema šanse da su ti pamučne majice pojeli moljci. može biti što meninblek kaže, deterdžent s izbjeljivačem u sebi vremenom pomalo nagriza majice, ali i ako je dodavan izbjeljivač prije pranja u namakanje i slično. onda pamuk s vremenom počne pucati i stvaraju se rupice.
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Kako se rijesiti moljaca? Postano: 31 ožu 2012, 10:17 |
|
|
@MiB Kako to mislis? Zar i to moze? Mada ne vjerujem (jer ih ionako perem s ovim njeznim detrdjentima (u sta smo se mi muskarci pretvorili )), jer se radi bas o odredjenim majcama, i ono, vidi se da fali komadic tkanine, kao da je pojeden.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Kako se rijesiti moljaca? Postano: 31 ožu 2012, 10:18 |
|
|
Ilirk@ je napisao/la: moljci napadaju vunu, odnosno, prirodnu dlaku općenito. nema šanse da su ti pamučne majice pojeli moljci. može biti što meninblek kaže, deterdžent s izbjeljivačem u sebi vremenom pomalo nagriza majice, ali i ako je dodavan izbjeljivač prije pranja u namakanje i slično. onda pamuk s vremenom počne pucati i stvaraju se rupice. Ma ja sam cuo da ih ima koji jedu i poliester, a di nece pamuk i lan. Ne znam, ni jedan mi djemper nema taj problem, al majice da, al kao sto rekoh perem ih s njeznim detrdjentima i na njeznim programima. A kao sto rekoh, meni to izgleda kao da je zderano.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kako se rijesiti moljaca? Postano: 31 ožu 2012, 10:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59814 Lokacija: DAZP HQ
|
Aztec je napisao/la: Ilirk@ je napisao/la: moljci napadaju vunu, odnosno, prirodnu dlaku općenito. nema šanse da su ti pamučne majice pojeli moljci. može biti što meninblek kaže, deterdžent s izbjeljivačem u sebi vremenom pomalo nagriza majice, ali i ako je dodavan izbjeljivač prije pranja u namakanje i slično. onda pamuk s vremenom počne pucati i stvaraju se rupice. Ma ja sam cuo da ih ima koji jedu i poliester, a di nece pamuk i lan. Ne znam, ni jedan mi djemper nema taj problem, al majice da, al kao sto rekoh perem ih s njeznim detrdjentima i na njeznim programima. A kao sto rekoh, meni to izgleda kao da je zderano. probaj s najnježnijom novom linijom Ariela i omekšivačem Ornel. provjerena kombinacija.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Kako se rijesiti moljaca? Postano: 31 ožu 2012, 10:25 |
|
|
hehe, pitanje je da li se taj nježni prašak dovoljno otopi u vodi i poslije dali se se to sve lijepo ispere ;) ako ostanu sitni dijelovi praška oni onda nagrizaju tkaninu.. Nije mi jedna majica tako stradala :)
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Kako se rijesiti moljaca? Postano: 31 ožu 2012, 10:27 |
|
|
Aztec je napisao/la: (u sta smo se mi muskarci pretvorili ) U poželjne muškarce ;)
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Kako se rijesiti moljaca? Postano: 31 ožu 2012, 10:28 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: hehe, pitanje je da li se taj nježni prašak dovoljno otopi u vodi i poslije dali se se to sve lijepo ispere ;) ako ostanu sitni dijelovi praška oni onda nagrizaju tkaninu.. Nije mi jedna majica tako stradala :) Vidis, to nisam znao. E, sta cu sad. Al vidis, ove stare majice, sto mu sluze za pokuci i sl., njih bas ono ribam i samo okrenem masinu, pa nek se otkuhavaju sto se mene tice, njima nikad nista. I to stavim bilo koji detrdjent.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kako se rijesiti moljaca? Postano: 31 ožu 2012, 10:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59814 Lokacija: DAZP HQ
|
Aztec je napisao/la: ManInBlack je napisao/la: hehe, pitanje je da li se taj nježni prašak dovoljno otopi u vodi i poslije dali se se to sve lijepo ispere ;) ako ostanu sitni dijelovi praška oni onda nagrizaju tkaninu.. Nije mi jedna majica tako stradala :) Vidis, to nisam znao. E, sta cu sad. Al vidis, ove stare majice, sto mu sluze za pokuci i sl., njih bas ono ribam i samo okrenem masinu, pa nek se otkuhavaju sto se mene tice, njima nikad nista. I to stavim bilo koji detrdjent. ne koristiš Ornel supernježni omekšivač za majice? kakav si ti muškarac?!
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Kako se rijesiti moljaca? Postano: 31 ožu 2012, 10:49 |
|
|
dudu je napisao/la: Aztec je napisao/la: Vidis, to nisam znao. E, sta cu sad. Al vidis, ove stare majice, sto mu sluze za pokuci i sl., njih bas ono ribam i samo okrenem masinu, pa nek se otkuhavaju sto se mene tice, njima nikad nista. I to stavim bilo koji detrdjent. ne koristiš Ornel supernježni omekšivač za majice? kakav si ti muškarac?! De Dudu, imam ozbiljan problem ovdje. Evo primjera... ovo je jedna.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Kako se rijesiti moljaca? Postano: 31 ožu 2012, 10:55 |
|
|
Haha, i meni su puni ormani kestenja, sve čangrlja kad vadim odeću.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Kako se rijesiti moljaca? Postano: 31 ožu 2012, 10:59 |
|
|
Dobro ljudi, onda, moljac ili ne, i kako ih se rijesiti... Evo ja sam vec izvukao usisivac.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Kako se rijesiti moljaca? Postano: 31 ožu 2012, 11:00 |
|
|
Mislim da to nisu moljci nego prirodan proces raspadanja odeće od pamuka.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Kako se rijesiti moljaca? Postano: 31 ožu 2012, 11:03 |
|
|
teranova je napisao/la: Mislim da to nisu moljci nego prirodan proces raspadanja odeće od pamuka. Znaci tu nema pomoci. Jbt. to jos gore od moljaca. Ma tesko... mozda ova recimo (mada i ona), al imam majicu koju sam kupio prije mjesec dana i imaju na njoj dvije sl. rupice. Jednom oprana, nikad nosena. Imam robu strau godinama i godinama kojoj nista ne fali... ma moljci su ovo, samo kako ih se jos rijesiti...
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Kako se rijesiti moljaca? Postano: 31 ožu 2012, 11:04 |
|
|
Aztec je napisao/la: teranova je napisao/la: Mislim da to nisu moljci nego prirodan proces raspadanja odeće od pamuka. Znaci tu nema pomoci. Jbt. to jos gore od moljaca. Ma tesko... mozda ova recimo (mada i ona), al imam majicu koju sam kupio prije mjesec dana i imaju na njoj dvije sl. rupice. Jednom oprana, nikad nosena. Ko zna kolko je to stojalo u nekim balama pre nego što je prodato. Neke stvari su već polutrule dok vise u radnji.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Kako se rijesiti moljaca? Postano: 31 ožu 2012, 11:05 |
|
|
A dobro, al sto ste tako sigurni da nisu moljci? A Tera, eno sam editirao post, pa procitaj.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Kako se rijesiti moljaca? Postano: 31 ožu 2012, 11:08 |
|
|
Aztec je napisao/la: A dobro, al sto ste tako sigurni da nisu moljci? A Tera, eno sam editirao post, pa procitaj. Moj muž je kupio neke čarape pre dve nedelje i već imaju nekoliko sitnih rupa po sebi. A ne ide bos po trnju, garantovano.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Kako se rijesiti moljaca? Postano: 31 ožu 2012, 11:09 |
|
|
Pušiš li???
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Kako se rijesiti moljaca? Postano: 31 ožu 2012, 11:14 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Pušiš li??? Prestao sam, nije od tog.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Kako se rijesiti moljaca? Postano: 31 ožu 2012, 11:15 |
|
|
teranova je napisao/la: Aztec je napisao/la: A dobro, al sto ste tako sigurni da nisu moljci? A Tera, eno sam editirao post, pa procitaj. Moj muž je kupio neke čarape pre dve nedelje i već imaju nekoliko sitnih rupa po sebi. A ne ide bos po trnju, garantovano. Ne razumijem, jesu li moljci, ili ne pojeli carape. Mani recimo niti jedne carape, gace, krpe... ma bilo sta drugo nema taj problem, nego iskljucivo majice, i to one majice koje nesto valjaju.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Kako se rijesiti moljaca? Postano: 31 ožu 2012, 11:19 |
|
|
Aztec je napisao/la: teranova je napisao/la: Moj muž je kupio neke čarape pre dve nedelje i već imaju nekoliko sitnih rupa po sebi. A ne ide bos po trnju, garantovano. Ne razumijem, jesu li moljci, ili ne pojeli carape. Mani recimo niti jedne carape, gace, krpe... ma bilo sta drugo nema taj problem, nego iskljucivo majice, i to one majice koje nesto valjaju. Moja teorija je ona o već postojećoj truleži. Što bolja i skuplja roba - to se sporije prodaje, tj - duže stoji u radnji, magacinu. Zato su jeftinjaci izuzetno žilavi. Imam neke kineske majice s pijace za po kući, godinama im NIŠTA ne fali. Izgleda da su večite.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Kako se rijesiti moljaca? Postano: 31 ožu 2012, 11:26 |
|
|
teranova je napisao/la: Aztec je napisao/la: Ne razumijem, jesu li moljci, ili ne pojeli carape. Mani recimo niti jedne carape, gace, krpe... ma bilo sta drugo nema taj problem, nego iskljucivo majice, i to one majice koje nesto valjaju. Moja teorija je ona o već postojećoj truleži. Što bolja i skuplja roba - to se sporije prodaje, tj - duže stoji u radnji, magacinu. Zato su jeftinjaci izuzetno žilavi. Imam neke kineske majice s pijace za po kući, godinama im NIŠTA ne fali. Izgleda da su večite. Pa to i mene buni... imam staru robu s kojom ribam podove i nema nikakvih rupica, a ovu mazim & pazim i kako vadim iz ormara sve rupice po njima.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Kako se rijesiti moljaca? Postano: 31 ožu 2012, 11:30 |
|
|
Ja bih volio kad bi mi neko rekao s sigurnoscu da to nisu moljci, da ja ne moram cistiti ormar... nego da idem van kavu piti...
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Kako se rijesiti moljaca? Postano: 31 ožu 2012, 12:31 |
|
|
A evo malo guglam, i moguce da nisu moljci... Ocistio sam ormar, al nista nalik crvicu nisam primjetio, osim sto je nesto izletjelo kroz prozor, , al nisam siguran jel bio moljac.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|