Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
Sad vec neko vrijeme, kad guglam s FF otvori mi se prozor "odaberite gdje zelite spremiti to i to", dakle, isto kad nesto skidate, meni se otvori isti prozor kad ukucam nesto u trazilicu, jako je iritirajuce, pokusao sam s reinstalom FF, al evo opet isti probelm... Pa ako ko sta zna...
Nemojte mi preporucivati drugi preglednik, volim ovaj, samo me ovaj problem muci.
A u zadnje vrijeme sam primjetio i da je spor kad pisem tekst (RAM-a ima slobodnog koliko te volja)... Kod IE tih problema recimo nema, al mi taj preglednik ne pase nikako.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
Ovakvo, deinstalacija ff ti neće ukloniti sve njegove mape i datoteke, tako da ponovna instalacija nece prepisati postojeće, već će ih preskočiti. Znači trebao bi poslije deinstalacije obrisati sve repove koje ostavi ff i onda napraviti svježu instalaciju. Postoji još jedna mogućnost da imaš negdje zaražene datoteke koje mijenjaju zaglavlje tvojih http upita, tj forsiraju download, npr naletio si na zaraženu sliku, flash...
Pa 'vako... ja sam ga prvo deinstalirao s Revom, sve postavke, bookmarkse... pa onda registar temeljito pobrisao s cistacima registra. Sve sto sam nasao u Program files sam rucnu pobrisao. I onda restart, pa onda nova instalacija. Dodatno sam jos poskenirao komp s Avirom i Mbytsom.
Al eto da to ne pisem jer sam lijen.
I da, problem je jos tu...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
A, ma to... Jesam.
Znam sta je to, nego eto, nisam se mogao sjetiti. Da si rekao folder umjesto mapa mozda bi mi i sinulo... Ja zato i dalje imam Winse na eng. jeziku, jer mi na hrvatskom sve bude cudno.
Nije problem sa firefoxom, nego valjda s googlom. Dešava li se vama kad počnete nešto kucati da izbaci listu kao nekih prijedloga. Npr ukucaš u google nos ispadne dole nostalgija, nostradamus. Jako iritantno. Može li se ovo srediti?
Ma kod mene je chrome, nego nisam vidjela temu o njemu, pa sam napisala na ovoj jer mi se isto dešava na fir. Sve sam pretresla u opcijama na chromu i probala sam kliknuti desnim gdje kucam na googlu, pa na spell checker options i tamo sve isključila, al ništa.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.