|
|
Stranica: 35/64.
|
[ 1584 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
mario_cro
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 27 ožu 2012, 17:37 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3688 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Predivna je !
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
Zenicanin
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 27 ožu 2012, 18:16 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2011, 02:39 Postovi: 1184 Lokacija: Bosna i Hercegovina (Herceg Bosna)
|
NiX je napisao/la: Svaka čast, samo da je rezolucija veća od 500px bilo bi bolje OnTopic: Znam da nisam više baš extra aktivan, no jbg previše problema privatnih te zdravstvenih ... Inače .. zastava iz 93, pravi raritet, umalo nemoguće više naći... I MOJA JE Vau odlicno zastava izgleda, nekako bas kvalitetno
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 27 ožu 2012, 18:17 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Tipično za naše ljude. Kupe namještaj pa ga onda prekriju svačim i ne vidiš ni kako izgleda.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
NiX
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 27 ožu 2012, 18:19 |
|
Pridružen/a: 15 tra 2011, 23:19 Postovi: 499 Lokacija: Hrvatska Republika Herceg Bosna
|
Zenicanin je napisao/la: Vau odlicno zastava izgleda, nekako bas kvalitetno Gle, s' obzirom da joj ima 19 godina i da je vidila i boga i svita, u odličnom stanju je BBC je napisao/la: Tipično za naše ljude. Kupe namještaj pa ga onda prekriju svačim i ne vidiš ni kako izgleda. Bitno je ono šta je na njemu, ne sami namještaj
_________________ I krv svoju, za Herceg Bosnu moju ...
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 27 ožu 2012, 20:14 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8044 Lokacija: Banovina Usora
|
Evo jedan moj poster napravljen povodom 20. obljetnice osnutka HVO Teslić-Komušina:
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 27 ožu 2012, 20:18 |
|
|
Kakvi su to Vijetnamci ?
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 27 ožu 2012, 20:22 |
|
|
Jebiga, nije bilo jedinstvenih uniformi '92. Inače je izvorna slika tih "vijetnamaca" sa naslovnice Biltena HVO Teslić - Komušina iz prosinca '92 i kao takva je redizajnirana i preuređena sad 20 godina nakon...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 27 ožu 2012, 20:24 |
|
|
Mislio sam na crte lica i oči.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 27 ožu 2012, 20:27 |
|
|
A da, pa jeste, malo su kosooki..
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 27 ožu 2012, 21:27 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15313 Lokacija: Misao svijeta
|
MRSHO je napisao/la: A da, pa jeste, malo su kosooki.. Sad si me sjetio srpske propagande za vrijeme bitke za Dubrovnik : "Oni tamo u ustašama imaju i arapske dobrovoljce, i azijate" .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 27 ožu 2012, 21:31 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: MRSHO je napisao/la: A da, pa jeste, malo su kosooki.. Sad si me sjetio srpske propagande za vrijeme bitke za Dubrovnik : "Oni tamo u ustašama imaju i arapske dobrovoljce, i azijate" . Sjećam se da su spominjali neke egzotične zemlje porijekla Zengi
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 27 ožu 2012, 21:37 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Sad si me sjetio srpske propagande za vrijeme bitke za Dubrovnik : "Oni tamo u ustašama imaju i arapske dobrovoljce, i azijate" . Sjećam se da su spominjali neke egzotične zemlje porijekla Zengi Upravo tako : "Mi smo uvatili njihove kanale, to oni govore arapski, to je sigurno arapski , mi ne možemo da dešifriramo to , ali kada dovedemo prevodioca onda ćemo i to da riješimo" .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
pozitivac
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 31 ožu 2012, 00:00 |
|
Pridružen/a: 29 lis 2011, 04:29 Postovi: 2574 Lokacija: Glavni stan
|
Ustaše iz Singapura brane Dubrovnik, režu Srbima glave i jedu deci prste
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 31 ožu 2012, 13:13 |
|
|
pozitivac je napisao/la: Ustaše iz Singapura brane Dubrovnik, režu Srbima glave i jedu deci prste Singapurci gurmani
|
|
Vrh |
|
|
NiX
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 07 tra 2012, 15:12 |
|
Pridružen/a: 15 tra 2011, 23:19 Postovi: 499 Lokacija: Hrvatska Republika Herceg Bosna
|
Eto da se i ja javim lol, živ sam .. Testiranje novog Corel Drawa X6 i neke ideje sto sam imao ...
|
|
Vrh |
|
|
NiX
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 08 tra 2012, 20:27 |
|
|
I onda se ljudi cude sto nist ne crtam .. Pa zaboga, da ste dali barem 1 komentar ..
>.<
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 08 tra 2012, 20:28 |
|
|
NiX je napisao/la: Eto da se i ja javim lol, živ sam .. Testiranje novog Corel Drawa X6 i neke ideje sto sam imao ... Bijah u nemogućnosti, izvrsno napravljeno, nastavljaš s odličnom tradicijom znakovlja postrojbi Kako poso ?
|
|
Vrh |
|
|
NiX
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 08 tra 2012, 20:30 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Bijah u nemogućnosti, izvrsno napravljeno, nastavljaš s odličnom tradicijom znakovlja postrojbi Kako poso ? Posao lose, bio na operaciji .. tek od sutra tradim
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 08 tra 2012, 20:33 |
|
|
NiX je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Bijah u nemogućnosti, izvrsno napravljeno, nastavljaš s odličnom tradicijom znakovlja postrojbi Kako poso ? Posao lose, bio na operaciji .. tek od sutra tradim Auu stari loše , ajde glavno da imaš se gdje vratiti na posao .
|
|
Vrh |
|
|
NiX
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 08 tra 2012, 21:38 |
|
|
I jedan rad za kraj ovoga krasnog dana : ) Ugl uz inspiraciju ove pjesme: http://www.youtube.com/watch?v=lSIw09oqsYoSam napokon nacrtao i dovršio po meni najljepši rad do sada : ) Jednostavan, no ima ono ''nešto'' ... Sigurno ima more sitnih greškica, no jbg , preumoran sam, a i ovo je previše trajalo ...
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 08 tra 2012, 21:56 |
|
|
NiX je napisao/la: I jedan rad za kraj ovoga krasnog dana : ) Ugl uz inspiraciju ove pjesme: http://www.youtube.com/watch?v=lSIw09oqsYoSam napokon nacrtao i dovršio po meni najljepši rad do sada : ) Jednostavan, no ima ono ''nešto'' ... Sigurno ima more sitnih greškica, no jbg , preumoran sam, a i ovo je previše trajalo ... Lijepo HRZ bi baš pristajalo
|
|
Vrh |
|
|
NiX
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 09 tra 2012, 17:16 |
|
|
Nova varijanta :)
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 10 tra 2012, 00:39 |
|
|
Dobar, izgleda ozbiljno.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
NiX
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 11 tra 2012, 21:41 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Multietničarenje daj, koji qurac? briši ova 2 zadnja posta, znaš i sam di je mjesto glupim/političkim/funny slikama! ovdje idu samo radovi!
|
|
Vrh |
|
|
NiX
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 11 tra 2012, 23:11 |
|
|
Opet nema edita ... Dakle, šta reći, koju posluku porati ? Uzalud se ja (budala) trudim da održim ovu temu uredom i bez sranja (što su mnogi stavljali, ne mogu se nit nazvati grafičkim uradcima, već faktički sranjima), te ostalog spama i bezveznih gluposti. Uvijek sam uredno slao prijave, no nažalost jedno 80% njih je ignorirano od strane modova, no ova zadnja je prešla svaku mjeru. Jednostavno odbijam više sudjelovati u ovome, jer stvarno nije vrijedno mojih živaca. Proslavio sam HercegBosna.org forum po cijelome netu, dobili ste hrpe posjetilaca i svega ostalog, a za što ? Nikada nisam imao ništa od toga, samo sam tražio jedno, a to je da barem ovaj moj mali kutak ima neki čar i pristojnost. No očigledno da nikome od staffa nije stalo do toga ... Pa što da se trudim ? Inače ... Report poslan prije sat vremena: Citat: Poštovanje NiX,
Pva obavijest ti je stigla zbog prijave posta "Re: HRHB i RH grafički radovi" [u temi "HRHB i RH grafički radovi"] na forumu "HercegBosna.org". Prijavu je obradio/la moderator(ica)/administrator(ica) i zaključio/la ju. Ukoliko imaš daljnjih pitanja vezanih uz nju - kontaktiraj lider30 privatnom porukom. Prijava zaključena - "Re: HRHB i RH grafički radovi" BEZ da je se išta uradlo, LIK je samo zatvorio prijavu, a mene tko jebe : ) No ok, zahvaljujući tebi, lideru30 sada ćeš morati izbrisati cijelu temu koja ima 20 tisuća pregleda i umalo 900 postova. Žao mi je drugih članova koji su cijenili moje radove, no iskreno rečeno, ljudi koji su pratili moju temu mogu nabrojati na prste jedne ruke. NiX out
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|